Erotisch verhaal – ‘Nieuwe collega – deel 2’

7 april 2023

Hebben jullie een tijdje geleden ook zo genoten van Floortjes erotische verhaal ‘Nieuwe collega’? Goed nieuws, want ze heeft een deel 2 voor ons geschreven! In dit tweede deel is Desiree Rosalie nog wat verschuldigd en ze heeft een goede manier gevonden om deze schuld in te lossen…

Heb je deel 1 van dit verhaal nog niet gelezen? Je vindt hem hier!

Nieuwe collega – deel 2

Het is 7.00 uur als ik wakker schrik van mijn wekker. Oeh, wat haat ik dat rotding! Ochtenden zijn nooit mijn favoriete deel van de dag geweest. Maar sinds mijn nieuwe collega Rosalie bij ons werkt, lijken de ochtenden opeens niet meer zo vervelend.

Ik stap uit bed en neem een snelle douche. Wanneer ik mijn lijf in het sop zet, dwalen mijn gedachtes alweer naar Rosalie en onze eerste, nogal hete ontmoeting. Mijn handen glijden over mijn borsten. De tintelingen kruipen meteen tussen mijn benen in. Maar ik dwing mijzelf om van mijn lijf af te blijven. Mijn tijdsindeling is krap. Ik herpak mijzelf en spoel snel mijn lichaam schoon.

“Mijn handen glijden over mijn borsten. De tintelingen kruipen meteen tussen mijn benen in.”

Als ik de douche uit stap, kijk ik snel op de klok. 07.20 uur. Verdikkie, wat gaat die tijd toch snel. Ik speur mijn lingeriela door voor een mooi setje. Je weet maar nooit waar het goed voor is…

Als ik beneden kom, staart mijn hond mij vanuit haar mand met haar vragende oogjes aan. “Nou, kom maar, Roxy”, roep ik met een hoog stemmetje. Ik maak nog snel een bammetje voor onderweg en sprint de deur uit. Na een snelle uitlaatronde geef ik haar wat lekkers en kus haar gedag. “Tot straks, meisje”, roep ik nog na. Ik praat altijd tegen mijn hond alsof ze alles begrijpt. Dat hou ik mijzelf maar voor, dan klinkt het niet zo nutteloos.

Als ik in de auto zit, komt mijn favoriete nummer voorbij, “I will always love you” van Whitney Houston. Ja, ik weet het, super slecht, maar het is zo een lekker meekrijs-nummer, en aangezien ik van zingen hou, maakt dit mij erg vrolijk wakker.

Op het werk aangekomen is het eerste wat ik doe op de planning kijken. Daar staat dat ik met Tom op patrouille moet, in de drukke stad. Rosalie heeft ook patrouille met een andere collega, Stefan, richting de rustige buitenwijk met prachtige natuur. Normaal gesproken zou ik daar wel blij van worden, de stad, daar is altijd wat te beleven. Maar ergens in mijn hoofd flitsen de gefluisterde woorden weer voorbij die ik na onze “kennismaking” tegen Rosalie zei: “De volgende keer ben jij aan de beurt…”

“Maar ergens in mijn hoofd flitsen de gefluisterde woorden weer voorbij die ik na onze “kennismaking” tegen Rosalie zei: ‘De volgende keer ben jij aan de beurt…'”

Rosalie komt binnen lopen en kijkt ook op de planning. “Goedemorgen, Desi”, zegt ze met een nogal zwoele stem en ze kijkt mij doordringend aan. De spanning stijgt meteen.

“Hey, Roos, lekker geslapen?” Na een kort ochtendbabbeltje zie ik Stefan naar de keuken lopen. Ik loop er achteraan en vraag zonder medeweten van Rosalie of Stefan zin heeft om te ruilen met patrouille. Stefan en Rosalie lagen elkaar nog niet helemaal. Rosalie kan nogal bazig zijn en daar had Stefan wat moeite mee, dus voor mij de uitgesproken kans om te ruilen.

“Oh ja tuurlijk, Dees. Voor jou altijd.” Mijn hart maakte een vreugdesprongetje. Als alles is doorgesproken, vertrekt iedereen naar zijn auto. Roos springt op de bijrijdersstoel, in de auto waar normaal gezien Stefan achter het stuur komt te zitten. Ik doe de deur open en plof in de bestuurdersstoel. Die blik van Rosalie is onbetaalbaar. “Huh? Ik dacht dat ik met Stefan moest samenwerken? Niet dat ik iets te klagen heb op de wijziging…” Zonder iets te zeggen kijk ik haar even stout aan en start ik de auto.

Onderweg hangt er een gespannen sfeer, maar in goede zin. Over smalle weggetjes rijden we door een polderachtig gebied. Niet meteen een plek waarvan je denkt dat er controle nodig is, maar het hoort bij het werk. Ik laat mijn hand even over Roos haar bovenbeen gaan en zie haar naar me gluren. Zij kent deze omgeving minder goed dan ik en wanneer ik een afgelegen parkeerplaats zie, grijp ik mijn kans. “’Volgende keer ben jij aan de beurt’, kun je het je nog herinneren?” vraag ik op een uitdagende toon. “Zeker, die woorden zijn niet bepaald uit mijn hoofd te krijgen”, zegt Rosalie. Ze laat er dan ook geen gras over groeien en gooit haar stoel naar achter zodat er ruimte wordt gecreëerd. Ik kruip boven op haar en een sensueel zachte zoen volgt. Mijn handen glijden door haar haren en ik pak haar stevig bij haar nek vast.

“Ik laat mijn hand even over Roos haar bovenbeen gaan en zie haar naar me gluren. Zij kent deze omgeving minder goed dan ik en wanneer ik een afgelegen parkeerplaats zie, grijp ik mijn kans.”

Haar warme, natte tong voelt zo opwindend. Onze kleding nodigt niet direct uit tot een makkelijke toegang, maar met een hoop gewurm weet ik haar broek tot een opening te creëren. Ik moet iets creatiever manoeuvreren, maar weet haar slipje te bereiken. Ik strijk er zachtjes overheen en hijg zachtjes in haar oor. Haar oorlelletje krijgt er nog een likje bij. Rosalie geniet ervan. Met mijn nagels ga ik over haar vagina heen, eerst links en dan rechts om in het midden te eindigen. Mijn andere hand is onder haar shirt gekropen en masseert haar prachtige borsten. Haar tepels zijn goed stijf en ik kan er niet vanaf blijven. Ik voel haar slipje vochtig worden en werk het wat opzij om haar met mijn vingers te kunnen verwennen. Mijn vinger glijdt over haar vochtige poesje richting haar opening. Deze is zo lekker nat. Ik word er super opgewonden van. Haar kutvocht verspreid ik over haar lippen heen waarbij ik haar clitoris niet oversla. Hevig zoenend verwen ik haar van boven tot beneden, de ene hand bij haar prachtige borsten en de andere hand tussen haar benen. Ik wil haar heel graag proeven, maar de auto biedt geen uitgebreide mogelijkheden. Dus ik besluit mijn vinger even te pauzeren en haar lichaamssap eraf te likken, heerlijk geil! “Mag ik ook even?” vraagt Rosalie en ze trekt mijn hand naar zich toe om deze sensueel te zuigen. Oef… wat heet.

Ik ga weer verder waar ik gebleven was en ga met mijn twee middelste vingers bij haar naar binnen. Met soepele bewegingen ga ik heen en weer en ik zie haar genot. Wanneer ik wat kortere, snellere bewegingen maak, versnelt ook haar ademhaling. Hoewel ze intens geniet, lukt het niet om haar een orgasme te geven. Geeft niks, denk ik bij mezelf, niet elke vrouw kan zo makkelijk een hoogtepunt bereiken met de g-spot. Maar zo snel geef ik niet op en ik maak weer een vloeiende overgang richting haar verborgen knopje vol zenuwuiteinden. Alle focus is nu daarop gericht en met zachte, maar directe strelingen voer ik het tempo steeds ietsje op. Ik geef haar tepel nog even een kneepje. Haar lichaam reageert er meteen op en als haar borstkas weer sneller op en neer gaat, hijgt Rosalie fluisterend: “Ik ga komen!” Dan voel ik haar beenspieren samentrekken en een diepe zucht volgt. Ze kijkt me aan. “Je hebt je woorden aardig nageleefd, hè?” Ik geef haar nog een kus en draai nogal onhandig naar mijn autostoel. En dat was maar goed ook, want niet veel later was de afgelegen parkeerplaats niet zo afgelegen meer….

Wanneer we terugkeren op kantoor kijken Stefan en Tom ons verbaasd aan. “Was er zoveel te beleven op het platteland? Of hebben jullie met wat boeren gestoeid?” knipoogt Tom. Rosalie en ik kijken elkaar aan en grinniken er al weglopend om. “Je moest eens weten…”

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch verhaal - 'Nieuwe collega - deel 2'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid