Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

Erotisch verhaal – ‘Een warme koude nacht’

28 november 2020,

geschreven door

Laat je heerlijk onderdompelen in het erotische verhaal van deze week, geschreven door Nova! In dit verhaal gaan twee vrouwen samen een weekendje weg. Wanneer ze op de plaats van bestemming aankomen en de hot tub in de tuin ontdekken, kunnen ze de verleiding van het warme water én elkaar niet weerstaan…

Wil je meer lezen van Nova? Zij schreef ook Getest door de profHete trip en Noorse passie!

Geen zin om te lezen? ‘Een warme koude nacht’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Een warme koude nacht

“We zijn er zo!” zei ze terwijl ze wild gebarend nog net geen vreugdedansje achter het stuur maakte.
“Hou je handen aan het stuur, zo verongelukken we nog!” zei ik al lachend terwijl ik me aan de deursteun vastgreep. Een trip met Sam was nooit saai. En deze keer zou dat gegarandeerd al helemaal niet gebeuren. Sam had vastgesteld dat ik hoogst dringend toe was aan ontspanning en had er haar persoonlijke missie van gemaakt om elk spoortje stress bij mij dit weekend te laten verdwijnen. Je wist nooit wat je te wachten stond als je op nummer 1 van Sams to-do-lijstje stond, maar saai zou het zeker niet worden!
Ze zette de richtingaanwijzer aan en we draaiden de oprit op van een gezellig houten chaletje. De auto stond nog maar nauwelijks stil of ze sprong al uit de wagen om de bagage uit de koffer te nemen.
“Ik kan gewoon niet wachten om je dit weekend eens lekker te verwennen!” riep ze achterom kijkend, terwijl ik nog maar net was uitgestapt en zij al met de bagage aan de voordeur stond. Ik schudde al lachend mijn hoofd. Dit beloofde ongetwijfeld een intensief weekendje te worden!

Het was december en best koud buiten. Dik ingepakt met sjaal en handschoenen hadden we een stevige winterwandeling van enkele uren door het bos gemaakt. Onderweg was het beginnen sneeuwen en mijn handen en voeten waren zowat bevroren dus ik was blij dat we eindelijk terug bij ons chaletje waren.
“We hebben een hottub in de tuin, heb je zin om samen even op te warmen? Ik heb hem voor we vertrokken al ingesteld, zodat we meteen in het water kunnen.” Nog voor ik de kans kreeg om te antwoorden voegde ze er met een knipoog aan toe: “En aangezien je geen zwemgerief bij zult hebben, ga ik ook wel naakt.” Naakt? Dat was niet bepaald binnen mijn comfort zone! Ze zag ongetwijfeld aan mijn gezicht dat ik hier niet op gerekend had.
“Doe niet zo preuts! Je zult het geweldig vinden!” Sam nam me resoluut bij de arm en leidde me naar buiten. Het sneeuwde nog steeds en de temperatuur was onder het vriespunt gezakt. Ze kleedde zich snel uit en was al bijna het water in toen ze merkte dat ik geen aanstalten maakte om me uit te kleden. Ze liep op me af en nam mijn beide handen vast.
“Kom op, het is donker. Ik kan je nauwelijks zien, doe die kleren uit!” Het stomende water zag er aanlokkelijk uit en ik kleedde me snel uit. Ik rilde toen ik de koude wind over mijn blote huid voelde blazen en de kleine sneeuwvlokjes als fijne naaldjes prikten.

“‘We hebben een hottub in de tuin, heb je zin om samen even op te warmen? Ik heb hem voor we vertrokken al ingesteld, zodat we meteen in het water kunnen.'”

Ik liep naar de hottub en liet me zo diep mogelijk in het warme water zakken. De warmte was heerlijk! Door de stoom heen kon ik nog nauwelijks Sam zien. Ik legde mijn hoofd op de rand van de hottub en gaf me over aan de relaxerende werking van het water. Ik spreidde mijn benen en voelde hoe het water elk plekje van mijn lichaam opwarmde. Toen ik vanochtend vertrok, had ik nooit verwacht dat ik diezelfde avond naakt met een andere vrouw in een hottub zou zitten. Het idee was eigenlijk best opwindend! Ik wist dat Sam me niet kon zien en gaf me over aan het moment. Ik sloot mijn ogen en voelde alle stress van me af glijden. Ik bracht mijn hand naar mijn borst en begon zachtjes te kneden. Met mijn andere hand streelde ik mijn lichaam, waarbij ik mijn hand steeds verder naar beneden liet glijden. Heerlijk! Het warme water volgde mijn vingers naar mijn opening toen ik tussen mijn lippen door ging. Voor ik er erg in had, slaakte ik een zachte, sidderende zucht. Shit! Hopelijk had Sam me niet gehoord! Het water aan de overkant kwam traag in beweging en ik zag hoe een schim zich steeds dichter naar me toe bewoog. Met elke beweging werd ik zenuwachtiger. Hoe dichter ze kwam, hoe beter ik haar contouren doorheen de stoom kon onderscheiden. Onze blikken kruisten elkaar. Ik herkende niets van de speelse, onbezorgde Sam in de vrouw die nu naar me toe kwam. Deze vrouw was sensueel en aantrekkelijk en haar blik ontnam me de adem.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Mijn weekend met Sam beloofde een mix van opwinding en avontuur te worden. In de beslotenheid van ons gezellige chaletje kon ik niet wachten om de bondagetouwen en tepelklemmen te ontdekken die in mijn tas verborgen zaten. De gedachte alleen al aan het zachte touw en de subtiele druk van de klemmen, in afwachting van wat Sam allemaal gepland had, deed mijn hart sneller kloppen.

 

Haar natte huid parelde in het flauwe licht van de maan. Zonder haar ogen van mij los te maken, kwam ze steeds dichter naar me toe. Ik twijfelde niet over haar intenties. Mijn hart bonsde in mijn keel. Ze was nu vlakbij. Ze bracht haar armen over mijn schouders, nam de rand van de hottub vast en kwam schrijlings over mij zitten. Haar warme huid dampte in de koude winterlucht nu ze zich uit het hete water had opgericht. Een siddering liep over mijn lichaam nu ik haar naakte lichaam voelde. Ik kon niet anders dan naar haar opkijken en ik zag de lust glinsteren in haar ogen. Ze streelde zacht mijn wang. Ik voelde haar gespannen tepels tegen mijn huid toen ze zich voorover boog en haar mond op de mijne bracht. Haar lippen waren zacht en vochtig. Langzaam streelde haar tong mijn bovenlip. Ik liet mijn hand over haar rug glijden en duwde haar dichter tegen me aan terwijl ik mijn lippen opende om haar kus te beantwoorden. Ze legde haar hand in mijn nek en woelde door mijn haar. Met een zachte ruk trok ze mijn hoofd naar achter. Verbaasd keek ik haar aan. Ze grijnsde. Ze bracht haar mond vlakbij de mijne en opende haar lippen, maar kuste me niet. Met haar vrije hand begon ze mijn borst te kneden. Ik kreunde. Ze drukte haar mond over die van mij en smoorde mijn kreun. Haar duim maakte cirkels over mijn stijve tepel. Het genot golfde door mijn lichaam. Ze liet mijn haar los en haar hand vervolgde zijn weg tussen mijn borsten, over mijn navel en stopte bij mijn onderbuik. Ik kreunde van ongeduld en duwde mijn bekken omhoog. Haar hand verroerde zich niet.
“En ik dacht nog wel dat je preuts was”, grinnikte ze fluisterend in mijn oor terwijl ze resoluut haar hand omlaag bracht en het warme water diep bij me naar binnen liet stromen.

“Ze liet mijn haar los en haar hand vervolgde zijn weg tussen mijn borsten, over mijn navel en stopte bij mijn onderbuik. Ik kreunde van ongeduld en duwde mijn bekken omhoog.”

Ik kreunde luid. Ze nam mijn oorlel in haar mond en begon er sensueel op te zuigen. Terwijl haar vingers diep in mij zaten, maakte ze met haar duim kleine cirkels over mijn opgewonden clitje. Langzaam beroerde ze me binnenin. Ik kon me maar met moeite bedwingen. Ik greep met beide handen haar billen vast. Ze richtte zich iets op, zodat ik haar borst in mijn mond kon nemen. Haar huid koelde snel af in de koude buitenlucht. Ik likte met mijn tong over haar koele huid en zocht mijn weg naar haar stijve tepel. Ik voelde hoe ze beefde. Ze hield haar hoofd naar achter en ik bewonderde haar prachtige, naakte lichaam dat blonk in het schaarse nachtlicht. Terwijl ik haar rug ondersteunde, ging mijn andere hand onder water steeds dieper tot ik tussen haar benen door kon. Ze hapte naar adem toen ik ook mijn vingers bij haar naar binnen bracht. Ze liet zich gewillig over mijn hand naar beneden zakken tot ze niet verder kon. Ze bewoog op en neer en ik voelde hoe haar lichaam hiernaar verlangd had. Ze dreef het ritme op. Hoe meer zij naar haar hoogtepunt klom, hoe geiler ook ik werd. We vingerden elkaar op hetzelfde hongerige tempo. Toen ik merkte dat ze bijna kwam, kromde ik mijn vingers en voerde de druk flink op. Nu hield ze het niet meer. Ze duwde haar bekken tegen me aan en sloeg haar armen rond mijn hals. Luid kreunde ze in mijn oor en zorgde hierdoor dat ook ik mijn grens voorbij ging. Ik klampte me aan haar vast en gaf me over aan een verrukkelijk orgasme. Het genot golfde door mijn lichaam. De wereld leek even stil te staan. Volledig ontspannen en verwikkeld in een innige omhelzing zakten we samen dieper het warme water in. Ik kon niet anders dan me afvragen wat Sam de rest van het weekend nog voor me in petto had…

3 reacties

  1. Heel erg fijn om zo’n verhaal e lezen (en om in gedachten erbij te zijn).
    Twee vrouwen die met elkaar de liefde bedrijven, geeft mij extra opwinding .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ga weer heerlijk het weekend in met een nieuw erotisch verhaal! ‘Een nachtje weg’ is geschreven door Nora. Met het vooruitzicht dat ze een nachtje alleen doorbrengt in een hotel, neemt ze al haar seksspeeltjes mee om zichzelf lekker te verwennen. Maa…
25.148 keer bekeken