Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Erotisch verhaal – ‘Onverwacht is het leukst’

28 januari 2022,

geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door Marloes. In ‘Onverwacht is het leukst’ ontmoet de hoofdpersoon en wel heel verleidelijke vrouw als ze samen met haar vriend een avondje uit is. Ze voelt zich meteen aangetrokken tot de onbekende vrouw, maar wat gaat haar vriend daar van vinden?

Geen zin om te lezen? ‘Onverwacht is het leukst’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Onverwacht is het leukst

In mijn ooghoek zie ik iemand voorbij komen en iets in me zegt me dat ik me om moet draaien en moet kijken. Dat doe ik, net als alle mannen om me heen.

En het is druk in het cafeetje waar we zijn. Ik moet zeggen, het is een hele mooie vrouw, niet per se perfect mooi maar ze straalt iets uit. Ze heeft lang blond haar, tot halverwege haar rug, een prachtig blanke huid, grote blauwe ogen en volle lippen. Ze kijkt vol zelfvertrouwen de wereld in zonder dat het arrogant is. Even kijkt ze me recht in mijn ogen en ik voel dat ik van kleur verschiet en mijn hart overslaat… Ze lijkt hier vandaan te komen, toch heb ik haar nog nooit eerder gezien. Ze verdwijnt in de drukte van de kroeg. Ik draai me weer om naar je en je kijkt me aan met een grote grijns en een licht spottende blik. “Zo kijken mannen ook naar jou…” Ik heb blijkbaar een groot vraagteken op mijn gezicht. “Zoals jij naar haar keek en de rest van de kroeg.”

Ik stamel wat dat ik niet naar haar keek, niet op die manier. Hallo, het is een vrouw en ik ook en ik ben hier met jou. Je gelooft er geen snars van, dat zie ik aan je grijns.

Het is heerlijk om eens een avondje met je weg te zijn, we kletsen, drinken gezellig en hebben de grootste lol. Meestal blijven we thuis, maar we zijn een dagje in Den Bosch geweest en hebben gezellig wat gegeten en staan nu lekker te borrelen.

Ik ga nog maar even een drankje halen voor ons en wurm me door de drukte naar de bar. Onderweg voel ik een aantal handen over mijn billen gaan. Ik loop door en lach ze weg. Ik slaak een zucht als ik bij de bar ben, kan een vrouw niet eens normaal een drankje halen?!

“Jammer hè, als ze denken dat ze zomaar aan je mogen zitten.” Ik draai me om en dat meisje met die mooie lange haren staat achter me. Ze kijkt me aan met een grote glimlach. “Maar ja, dat zou ik ook doen als jij langs liep.” Ze laat haar hand over mijn arm glijden. Mijn hart slaat over, ik bloos als een gek en weet even niet wat ik moet zeggen. Gelukkig praat ze door alsof er niets aan de hand is. “Ik ben Lieve, kom je hier vandaan?” Ik schud mijn hoofd. “Nee ik ben hier met een eh… vriend.” Ik wijs jouw kant op en ze draait zich om en kijkt naar je. “Leuke vent, hij heeft mazzel zeg…” Haar ogen glinsteren. We staan nog even te kletsen en ineens besef ik dat jij daar helemaal alleen staat, dus ik bied haar iets te drinken aan, maar ze gaat terug naar haar vrienden. Ik bestel twee wijntjes en loop terug naar je.

Ze laat haar hand over mijn arm glijden. Mijn hart slaat over, ik bloos als een gek en weet even niet wat ik moet zeggen.

“Sorry hoor, dat het zo lang duurde”, mompel ik. Ik ben nog steeds een beetje van slag. Je ziet het aan me en vraagt wat er is. Maar ik heb geen idee hoe ik uit kan leggen dat ik totaal overrompeld ben door een vrouw die mijn arm aanraakte. Ik besluit het van me af te zetten en te genieten van deze gezellige avond met jou. We besluiten om nog even naar een andere tentje te gaan, ergens waar je kan dansen en er “feest” is. Niet helemaal jouw ding, maar je zei dat het mijn avond was en gaat met me mee.

Het is overal druk in de stad en zelfs buiten is het druk. Dat is zo leuk aan deze stad: als het mooi weer is blijven mensen lekker buiten staan. We hebben geluk op deze mooie warme dag in september. Ik heb een jurkje aan, strak aan de bovenkant, beetje decolleté, en de rok loopt wijd uit, leuke pumps, een beetje zo’n 50’s look. Mijn haar is los, lichte krul erin. Ik heb vandaag een beetje extra mijn best gedaan voor je.

We lopen hand in hand door de straatjes heen. Dat is stiekem altijd zo fijn, gewoon met je buiten lopen, samen.

Het is een zwoele nazomeravond en de kroegjes hebben hun muziek buiten gezet, er wordt gefeest op straat. We staan tussen de menigte en dansen mee op de muziek, een sexy salsa-achtig nummer. Je draait me om en ik sta met m’n rug en billen tegen je aan. Je duwt mijn haar opzij en kust me heel zacht in mijn nek. Je geeft me kippenvel over mijn hele lichaam. Ik beweeg zachtjes mijn billen tegen je aan en hoor aan je ademhaling dat je het wel fijn vind. In de drukte laat je je hand over mijn borst glijden. Ik sluit mijn ogen en je fluistert dat je zo’n zin in me hebt en drukt me dichter tegen je aan.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


!
Geblinddoekt op bed voel je afwisselend het ijzige spoor van een ijsblokje en de zachte strelingen van een veren tickler, elk contact een verrassende wending die je zintuigen op scherp zet en je adem doet stokken…

 

Je duwt mijn haar opzij en kust me heel zacht in mijn nek. Je geeft me kippenvel over mijn hele lichaam.

We staan zo even te genieten van elkaar, dicht tegen elkaar aan, opgewonden, beetje aangeschoten en helemaal in het moment.

Helaas besluit de DJ een andere genre op te zetten en ineens word er om ons heen gesprongen en zijn we weer terug in de realiteit.

Tijd voor een nieuw drankje dan maar. Jij gaat naar de bar, maar voor je gaat vraag je of je me hier wel alleen achter kan laten en geeft me een heerlijke kus. Ik kijk je na als je weg loopt, wat vind ik je leuk, sexy en heerlijk. Ik voel me warm, rozig, kriebelig en mooi. Wat doe je toch met me? Ik sta een beetje te mijmeren als ik twee armen om me heen voel. Maar dit zijn niet jouw armen. Ze zijn slank, klein, zacht en ik hoor een hese “zien we elkaar toch weer”.

Als ik me om draai staat daar Lieve, het meisje van de vorige kroeg. Haar vrienden wilden naar huis en zij niet. Ze zag ons verderop lopen, dus ging kijken waar we heen gingen, als ik het niet erg vond dan. Nee, natuurlijk niet, en ik weet zeker dat jij het ook niet erg vind dat er een extra mooie, blonde dame bij is. Voor ik het weet sta ik super gezellig te kletsen met haar. Ze is leuk, innemend, super grappig en fijn gezelschap. Ze woont hier in de stad en heeft een leuk appartement hier vlakbij waar ze alleen woont.

Ik kijk langs haar heen en zie je aan komen lopen met twee glazen wijn, en je kijkt me verbaasd aan. Ik lach naar je en zeg dat er nog een glas wijn bij moet komen. Je geeft ons ieder een glas heerlijk koude wijn en kust me zacht bij mijn oor. En lief als je bent draai je je weer om en loop je terug naar de bar.

Als je weg loopt zegt ze tegen me: “Zo, vertel eens over jullie, hoe zit dat eigenlijk? Wel vriend, maar geen vriend…?”

Op de een of andere manier voelt ze vertrouwd en vertel ik haar in het kort hoe het zit en ze grinnikt. Het lijkt wel een uit een slecht boekje… Ze vertelt dat ze zelf een tijdje een relatie had, maar nu al weer even single is.

Ik ben best verbaasd. Hoe kan iemand als zij niet met iemand zijn? Er is geen man in de buurt die niet naar haar kijkt. Dat kan ook bijna niet anders. Ze is een mooie vrouw en ziet er ontzettend sexy uit: een simpele witte bloes, net een knoopje genoeg open dat je erin kijkt, maar net niets ziet behalve de bolling van haar borst, een strakke lichte jeans, ze heeft mooie billen en dat zie je goed in deze broek en dat wordt nog eens benadrukt door de sleehakken die ze draagt.

Hoe kan iemand als zij niet met iemand zijn? Er is geen man in de buurt die niet naar haar kijkt.

Ze wordt soms ook wel een beetje gek van die “geile” mannen die denken dat ze voor een avondje wel met ze mee gaan. En met dat ze het zegt legt een man zijn handen op haar heupen en begint tegen haar aan te dansen. En probeert haar naar zich toe te trekken en trekt zich weinig aan van haar wegduw pogingen.

Ze lijkt me stoer genoeg om er zelf iets aan te doen, maar ik wil d’r helpen en pak haar handen vast om d’r weg te trekken bij die kerel. Hij laat haar los en door de plotselinge actie valt ze tegen me aan. Met haar armen om m’n nek fluistert ze: “Dankjewel dat je me red.” Haar warme adem geeft me kippenvel.

“Vroeger losten wij dat anders op als we door mannen werden lastig gevallen…” Ik kijk haar vragend aan, ze lacht ondeugend en voor ik het goed en wel besef kust ze me. Midden tussen alle mensen, midden op straat. Eerst ben ik perplex, maar als haar lippen uiteen gaan en ze zacht met haar tong langs mijn lippen gaat, kan ik niet anders dan toegeven. Ik open mijn mond en verken haar tong met de mijne. Ze smaakt zoet, fris, zacht, heerlijk. Zachtjes trekt ze zich terug, kust m’n lippen en lacht naar me. Ik sta te trillen op mijn benen en kijk eerst haar aan en dan langs haar heen. Je staat daar tussen de menigte, met je glas wijn met open mond me aan te kijken.

Ze lacht ondeugend en voor ik het goed en wel besef kust ze me. Midden tussen alle mensen, midden op straat.

Oh nee, wat heb ik gedaan…? Ik kan de uitdrukking op je gezicht niet plaatsen. Ik weet niet of je boos bent, woedend, teleurgesteld.

Je loopt zonder mijn blik los te laten naar me toe, neemt een slok wijn, haalt diep adem, buigt naar me toe en zegt: “dat is niet normaal…”

Ik voel mijn hart stilstaan, de grond al onder mijn voeten weg zakken en ik dwing mezelf om je aan te kijken. Tot mijn grote verbazing lach je.

Ik kijk je verward aan en je fluistert in mijn oor: “Omdat dat zo ontzettend sexy was.” Lieve weet ook even niet wat ze met de situatie aan moet, hoort immers niet wat je zegt en zegt dat ze even naar het toilet gaat. Je vraagt me hoe het was en ja, wat moet ik anders dan antwoorden dan dat het heerlijk was, zacht, teder en smakend naar meer? Raar om tegen je te zeggen, jij bent mijn “meer”, alleen van jou wil ik meer.

Als ze na een paar minuten nog niet terug is ga ik maar even kijken waar ze is. Ik vind haar boven bij de toiletten. Als ze me ziet begint ze haar excuses aan te bieden. Ze hoopt dat ze het nu niet voor me verpest heeft en dit doet ze echt normaal niet, het was de eerste keer sinds lang geleden dat ze een meisje kuste.

Ze ratelt door, weet niet wat haar bezielde, had me niet zomaar mogen kussen…

Ik probeer haar te onderbreken. “Lieve…”, maar ze gaat maar door. Ik pak haar bij haar schouders, trek haar naar me toe en kus haar, eerst net zo zacht als eerder, maar nu wil ik haar ook echt kussen. Ik aai met een hand door d’r lange zachte haar en de andere ligt net boven haar billen op haar rug. Ze kust me terug, haar zachte lippen voelen heerlijk op de mijne, nu lang niet onwennig als daarnet. Ik lik met mijn tong langs haar lippen en onze tongen vinden elkaar. Wat is dit lekker, zo anders. Na een tijdje laten we elkaar los. “Maar was hij niet boos dan?” Ik kijk haar aan en lach. “Nee, integendeel. Hij vond het wel sexy…”

Ik lik met mijn tong langs haar lippen en onze tongen vinden elkaar. Wat is dit lekker, zo anders.

Ze kijkt me aan, denkt heel even na, pakt m’n hand en zegt: “Kom met me mee…” We gaan terug naar beneden en zoeken jou. Als we hand in hand bij je aankomen, zie ik een grote grijns op je gezicht. Je buigt naar me toe en kust me.

Wat een sensaties vanavond, van heerlijk zachte kussen naar warme, stevige, prikkelende kussen. Ondertussen heb ik nog steeds haar hand vast. Ze kruipt er zachtjes in en ik maak me los uit je kus. “Ga je met me mee?” vraagt ze.

Ik kijk je aan, ik ben hier immers met jou. Je knikt, ga maar. “Ik heb een beter idee. Jij mag ook mee, drinken we wat bij mij thuis”.

We lopen de drukte van de stad uit. Aan de ene kant heb ik de heerlijkste man, iemand die me hoofd helemaal op hol brengt en die mijn fijnste dromen laat uitkomen, en aan de andere kant heb ik ineens een wondermooie vrouw, iemand die in mijn wildste dromen voorkwam en ook mij hoofd doet suizen. Het is grappig, we kletsen of we elkaar zo al jaren kennen en dit super normaal is.

We zijn bij haar huis en ze loopt voor me de trap op. Wat een prachtige billen heeft ze, schiet er door me heen. Jij loopt achter me en hebt ook een mooi zicht zo onder mijn jurkje en nu zie je pas dat ik een ieniemienie klein slipje aan heb. Je laat je hand over de achterkant van mijn been glijden terwijl we naar boven lopen en heel kort raak je me daar aan. Je moet wel voelen hoe nat ik al ben van deze bijzondere avond. Eenmaal boven trek Lieve de gordijnen van haar mooie ruime appartement dicht, steekt een aantal kaarsjes aan en komt aan met een fles wijn, een koeler met ijs en een paar glazen. Ik ga op de grond zitten met mijn rug tegen de bank aan, er ligt een zacht kleed voor de bank. Jij gaat tegenover me zitten in een fauteuil en Lieve achter me op de bank.

Jij loopt achter me en hebt ook een mooi zicht zo onder mijn jurkje en nu zie je pas dat ik een ieniemienie klein slipje aan heb.

We praten en vertellen over onze levens, wat we doen, hoe we elkaar kennen en over hoe de avond gelopen is tot nu toe.

Ik voel warme zachte adem in mijn nek en ze is op haar buik op de bank gaan liggen met haar hoofd dichtbij mij. Alsof er veertjes op me neer komen kust ze m’n nek. Tussen haar vingers heeft ze een ijsklontje en laat die langs mijn hals en tussen mijn borsten naar beneden glijden. Ik sidder, van het koude ijsklontje, maar vooral van haar aanrakingen. Ze laat zich van de bank af glijden en komt op haar knieën voor me zitten. Weer kussen we. Ik word overvallen door het gevoel dat ik haar wil voelen. Ik wil mijn hand over haar lichaam laten gaan, de welving van haar buik en heupen voelen, de zachte donshaartjes op haar onderrug aaien, en zacht met m’n hand over haar billen glijden, naar de binnenkant van haar benen.

Haar handen gaan van mijn schouders naar beneden, strelen eerst de zijkant van mijn borsten, raken terloops mijn tepels aan en glijden verder naar beneden. De gladde stof van mijn jurkje lijkt de aanrakingen alleen maar te versterken.

Mijn vingers hebben ook de moed gevonden om een voor een de knoopjes van haar blouse open te maken. Met ieder knoopje zie ik meer van haar zachte huid, meer van haar volle borsten die in een klein kanten setje zijn verstopt.

Ik kus haar schouders als ik de bandjes naar beneden laat zakken, zelfs haar huid smaakt zoet. Ze heeft ondertussen mijn jurkje opengeritst en ik ga even staan om uit mijn jurkje te stappen. Ik besef ineens dat jij er ook nog bent. Ik ging helemaal op in haar en in een klein zwart setje sta ik voor je en kijk je aan. Je blik staat wazig, je lacht naar me en wuift dat ik gewoon verder moet gaan. Lieve ziet mijn twijfel en zegt: “Vandaag kijkt hij naar ons… moeten nog wat over laten voor volgende keer…” Ze is voor me komen staan en zorgt dat ze mijn volle aandacht weer krijgt. Ze staat voor me in een kleine bh-tje en heeft d’r jeans nog aan. Ik trek een spoor van kusjes over haar lichaam naar beneden, open haar broek en ga op mijn knieën zitten om haar eruit te laten stappen. Haar slipje is nog kleiner dan haar bh en ik geef haar kleine kusjes en likjes in haar lies. Blijkbaar een goed plekje, ze knijpt mijn schouders bijna fijn en haar adem versneld. Vanaf haar enkel laat ik mijn hand over haar gladde been omhoog glijden, tot de binnenkant van haar dijbeen. Als vanzelf doet ze haar benen een beetje uiteen en ik ga met een vinger door haar zachte kleine haartjes. Mijn vinger gaat verder. Ik voel nu al hoe nat ze is en heel zachtjes gaat mijn vinger over haar meest gevoelige plekje. Een kreuntje ontsnapt uit haar mond en het moedigt me aan om door te gaan. Met één hand heb ik haar borsten bevrijd uit haar bh en ik kus haar borsten en lik haar tepels. Het samenspel van mijn vingers en mijn mond op haar borsten doet haar kronkelen. Ze zegt me te stoppen, ze wil nog heel even wachten.

Als vanzelf doet ze haar benen een beetje uiteen en ik ga met een vinger door haar zachte kleine haartjes. Mijn vinger gaat verder.

Zelf heeft dit mij ook in vuur en vlam gezet en een enkele aanraking van haar doet me al kreunen. Af en toe kijk ik naar je. Je lijkt in een soort trance en volgt onze bewegingen als gehypnotiseerd. Ze duwt me achterover op het zachte kleed en trekt met haar mond een spoor over mijn lichaam. Ze heeft een ijsklontje in haar mond en het sist bijna op mijn hete huid. Haar mond is koud als ze een van mijn tepels in haar mond neemt. Ze zuigt, knabbelt en likt alsof ze al jaren niets anders doet, alsof ze precies weet wat me gek maakt. Haar hand gaat over mijn buik naar beneden, langs de dunne stof van mijn slipje, en natuurlijk weet ze precies wat ze moet doen. Haar vingers weten feilloos de weg, ze streelt mijn hypergevoelige plekje en laat voorzichtig een vinger bij me naar binnen gaan. Ik kronkel, ik kreun en ik kan bijna niet meer.

Mijn mond vindt weer haar mond en we zoenen, heftig, intens, gretig en hongerig. Onze vingers hebben hun weg weer gevonden, we strelen, voelen, vingeren. Verstrengeld in elkaar, een wirwar van armen en benen, kussend, strelend, likkend, hou ik het echt niet meer. Haar ademhaling versneld, ze kreunt luid, haar adem stokt even. Ik hou haar vast om luid en schokkend samen klaar te komen. We moeten even op adem komen. Dit was heerlijk, heftig en geweldig.

Haar ademhaling versneld, ze kreunt luid, haar adem stokt even. Ik hou haar vast om luid en schokkend samen klaar te komen.

We blijven zo even bij elkaar liggen, buiten adem, rillend en ze pakt een dekentje om over ons heen te leggen. Zachtjes streelt ze mijn gezicht. Haar hand kriebelt over mijn huid, heel voorzichtig strelen we elkaar en heel rustig en kalm bezorgen we elkaar nog een heerlijk hoogtepunt.

Ik ben er soezerig van en blijkbaar in slaap gevallen, want ik word wakker van de zon op mijn gezicht en de geur van koffie. Ik schiet omhoog en kijk om me heen. Je bent weg. Mijn hart zakt in mijn schoenen, nu ben je wel boos dus…

Lieve komt binnen met alleen haar blouse en haar slipje aan. Ik voel dat ik bloos. Ze kust me en komt naast me zitten. Ik vraag of ze weet waar jij bent.

“Nee, maar je hebt wel berichtjes.”

Ik pak mijn telefoon en ik heb berichtjes van jou.

09.15

Sorry dat ik weg ben gegaan en nee, ik ben niet boos, verre van dat, J. Dit was jouw avond en het was heerlijk om er bij te zijn. Jullie sliepen zo lekker en wilde niet storen. Geniet nog van jullie ochtend, heerlijke vrouwen.

05.01

Mijn hemel dat was hot, je hebt fijne fantasieën. Volgende keer doe ik mee 😉

Ik ben gerustgesteld en laat me achterover zakken. “Is het nu weer goed?” vraagt ze. Ik knik. “Mooi, want ik was nog lang niet klaar met je…”

8 reacties

  1. Heerlijk om lekker te slapen, om heerlijk ook samen te genieten en door te laten in je droom….heerlijk voor je singel bent..

  2. Ik geniet wel van erotische verhalen vooral die waarbij hetero vrouwen ook op een andere vrouw kunnen vallen en elkaar in vuur & vlam zetten. Komt er nog een vervolg op dit verhaal, eentje waarbij zij niet alleen elkaar beffen een facial doen maar ook rimmen, scharen, vingeren, zoenen en gebruik maken van een huidkleurige (dubbele) voorbinddildo? Of misschien onder de douche? Daarna B 2 B massage.

  3. Geweldig verhaal, fijn als vrouwen dit durven te ontdekken en ontvangen.
    Stoere man die hun deze ervaring gunt zonder er zelf direct deel van te zijn.
    Zijn ervaring komt in het vervolg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zijn jullie klaar voor een nieuw erotisch avontuur? In dit erotisch verhaal neemt Rosy ons mee de klas in voor haar cursus Frans. Deze wordt namelijk gegeven door een wel heel verleidelijke lerares… Geen zin om te lezen? ‘Rosy’s opfriscursus’ is h…
12.452 keer bekeken