Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Erotisch Verhaal – ‘Spanning in de sauna’ deel 2

29 juli 2022,

geschreven door

Het opwindende vervolg op ‘Spanning in de sauna’ deel 1 is eindelijk hier! Hopelijk heb je het eerste deel gelezen en ben je al lekker opgewarmd… EasyToys Magazine lezer Indigo brengt dit erotisch verhaal tot een spetterende finale.

Geen zin om te lezen? ‘Spanning in de sauna deel 2’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Spanning in de sauna

Olivia komt nog dichterbij mij liggen en speelt met mijn haarlok. Als ze mijn gezicht raakt, krijg ik het nog warmer. Ik kom overeind, pak haar kin, kijk in haar mooie grijze ogen en geef haar voorzichtig een kus. Ze pakt mij bij mijn schouders en zoent terug. Haar tong is zacht en warm. Die ogen en die heerlijke geur, die ken ik, denk ik…

Dan opent de saunadeur en we deinzen achteruit. Ik fluister: “Ik ga naar een hottub. Als jij nou even wacht, zie ik je daar straks, oké?” Snel pak ik mijn handdoek en doe mijn badjas aan.

De kou klapt in mijn gezicht, maar mijn hele lichaam gloeit. Ik heb nog nooit naar een vrouw verlangd, maar deze vrouw maakt iets in mij los en ik wil haar. Alle hottubs zijn bezet en ik besluit bij een stel in de hottub te gaan. Ik zit net en zie de saunadeur opengaan.

Daar staat ze. Mijn wangen gloeien en er gaat een kriebel door mijn buik. Ze loopt snel mijn kant op, hangt haar badjas en handdoek op en klimt de hottub in. Als ze naast mij gaat zitten, knijpt ze in mijn dijbeen. Ik leg mijn hand op haar hand en draai met mijn duim rondjes. Ze gaat met haar hand naar de binnenkant en verder door naar boven. Ik kijk haar strak aan, maar ze gaat onverstoorbaar verder. Haar vingers raken mijn schaamlippen en ik zucht diep.

Ik probeer te laten blijken dat ze te snel gaat, maar ze duwt mijn benen wat verder uit elkaar zodat ze er goed bij kan. De man en vrouw praten met elkaar en hebben niets door. Olivia dringt met haar vingers diep in mij en ik weet een gil tegen te houden. Ze gaat met haar mond naar mijn oor en fluistert: “Ontspan en geniet in stilte, Kate.” Ik bijt op mijn lip als haar duim mijn knopje gevonden heeft en daar rondjes omheen draait. Opeens staan de man en vrouw op, wensen ons een goede dag en verlaten de hottub.

Olivia gaat voor mij staan en houdt mijn schouder vast. Ze beweegt ritmisch haar vingers in en uit mij. In sta in vuur en vlam en ga langzaam naar een hoogtepunt. Ik probeer haar bij te houden, maar ze begint mij te zoenen. “Kom voor mij” zegt ze in mijn mond. Ik begin te trillen en kreun zacht. Ik verlies de controle en wil gillen van genot. Ik laat mij onderwater zakken en kom klaar. Het lijkt uren te duren voordat ik weer bovenkom met een heerlijk gevoel.

“‘Kom voor mij’ zegt ze in mijn mond. Ik begin te trillen en kreun zacht…”

Ik kijk om mij heen, maar niemand heeft iets in de gaten. Olivia kijkt mij zelfverzekerd aan en geeft mij een knipoog. Ik lach naar haar en zeg: “We hebben nog een half uur voordat de lunch begint. Zullen we naar de stoomcabine gaan?” – “Ja”, zegt ze zacht. Ik pak haar hand en trek haar de trap op, de hottub uit. We lopen hand in hand door de lounge naar de stoomcabine.

Ik open de deur en duw haar naar binnen tegen de muur aan. Onmiddellijk begin ik haar te zoenen en streel langs haar borst. Ze zoent mij hongerig terug. Ik begin met kusjes geven bij haar oor en ga langzaam verder naar beneden. Zachtjes bijt ik aan de binnenkant van haar dijbeen. Kusjes tot aan haar lippen. Gewillig begint ze te kronkelen, haar ademhaling wordt zwaar en versneld.

Haar lippen glanzen van het vocht. Ze speelt met mijn haar en duwt haar lippen naar mijn mond. Ik haal haar lippen uit elkaar en laat mijn tong spelen met haar knopje. Ze kreunt: “Ja, dit is lekker, ga door…” Ik duw twee vingers bij haar naar binnen en blijf haar knopje likken. Olivia komt klaar en het vocht sijpelt langs haar benen. Ik lik langs haar lichaam en eindig bij haar mond. We zoenen en ze pakt mij stevig vast. Ze streelt mijn rug en fluistert: “Ik wil bij je blijven.” – “Ik wil ook bij jou blijven, en niet alleen bij de lunch…” fluister ik terug.

Om twaalf uur stappen we het restaurant in en zoeken een tafeltje. We bestellen koffie en lopen naar het buffet, wat gevuld is met heerlijke, knapperige broodjes en allerlei soorten beleg. Na de uitgebreide lunch lopen we samen naar een kleine sauna. “Heb je lekker gegeten?” vraagt Olivia. – “Ja, het was heerlijk en erg gezellig met jou.” Olivia komt dicht tegen mij aanzitten en fluistert in mijn oor: “Heb je nog plaats voor mijn toetje?” Ik kijk haar aan, slik en knik.

“Ze streelt mijn rug en fluistert: ‘Ik wil bij je blijven.’”

Voor ik het weet lig ik onder haar en zoent ze mij vol overgave. Een kreun ontsnapt uit mijn mond als ze over mij heen wrijft. Ze masseert mijn borsten en likt een weg naar mijn lippen. Ze gaat recht op mijn clitje af en zuigt afwisselend hard en zacht. Ik verlies mijzelf in het heerlijke gevoel. Mijn lichaam begint te shaken en ik kom kreunend klaar.

Ze blijft doorgaan en als het te heftig wordt, verandert ze haar positie. Mijn lichaam is zo gevoelig dat ik alweer bijna kom. Ze likt weer om mijn knopje en ik voel dat ik spuitend klaarkom. Al mijn vocht likt ze op. Ik kom overeind, neem haar in mijn armen en leg haar voorzichtig neer. Nu is het mijn beurt. Ze is behoorlijk nat en ik glij mijn tong zo bij haar naar binnen. Met mijn tong ga ik steeds dieper naar binnen terwijl mijn vingers met haar clitje spelen. Ik voel dat ze samentrekt.

Als ik voel dat ze spuit, blijf ik haar likken en ze komt weer kreunend klaar. Ik wil doorgaan, maar ze pakt mijn hoofd en trekt mij omhoog. Ik rol van haar af en geef haar een zoen. “Wat ben jij een lekker toetje…”

Na een heerlijke dag in de sauna, gaat ze met mij mee naar huis. Ik open de voordeur en de geur van verse pasta komt ons tegemoet. In de keuken staat Saar in een pan te roeren. “Hé, daar ben je.” zegt Saar lachend. – “Euh, hier zijn wij.” zeg ik en ik trek Olivia mee de keuken in. – “Oh ja dat kan ook, pasta genoeg voor drie!”

Na het eten verdwijnen we naar mijn kamer. Ik leg Olivia op mijn bed en kleed haar langzaam uit. “Blijf bij mij slapen vannacht, oké?” – “Oké…” antwoord ze en ze geeft mij een zoen. We vallen al gauw in slaap.

“Wat ben jij een lekker toetje…”

Ik word wakker van een hand die over mijn lichaam glijdt. Hmmm… wat ruik ik? En wie voel ik? Slaperig open ik mijn ogen en zie dat Olivia naast mij op bed zit. Ze kijkt mij aan en haar handen strelen zacht mijn huid. “Wat ruik je lekker…” zeg ik. Olivia antwoordt: “Ik ruik speciaal voor jou zo lekker.” Ik kom overeind en omhels haar. Ze streelt mijn blote rug en ik sluit mijn ogen weer.

Zacht duwt ze mij naar achteren terwijl ik haar nog steeds omhels. Ze ligt half op mij en kijkt mij intens aan. Mijn hand streelt haar hals. Net als ik denk dat ik haar wil zoenen, komt ze dichterbij en geeft mij voorzichtig een kus op mijn mond. Ik open mijn mond en beantwoord haar kus met een zachte kreun. Olivia zoent mij beheerst terug. Haar hand rust op mijn heup, ze blijft mij aankijken en ik verdrink in haar heldere grijze ogen. Zodra ik mijn ogen sluit stopt ze met zoenen. Ik open direct weer mijn ogen en wil vragen waarom ze stopt, maar ik krijg de kans niet.

Ze kust mijn schouder, haar hand streelt mijn buik. Dan pakt ze mijn deken en dekt mij weer toe. Een aai over mijn wang en een kus op mijn mond. “Ga maar weer slapen”, fluistert ze in mijn oor. Ik wil protesteren, maar ze kust weer mijn mond en zegt dat ze moet gaan. Olivia staat op, opent zacht de deur, geeft mij een knipoog en sluit de deur achter zich.
Wat vond jij van dit stomende erotisch verhaal?

9 reacties

  1. Het is een wens van velen dat dit kan gebeuren . Er is geen mooiere sex dan van 2 vrouwen die erotiek hoog in der vaandel hebben . Een 10+ voor het verhaal . Oh ja ik ben een man .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hebben onlangs een aantal hele leuke zomerverhalen van onze lezers ontvangen. Het volgende verhaal is geschreven door lezer Indigo, die jullie misschien kennen van haar eerder gepubliceerde verhaal ‘Onbekend genot’. Hoofdpersonage Indigo gaat er i…
25.746 keer bekeken