Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Erotisch Verhaal – ‘Spanning in de sauna’ deel 1

22 juli 2022,

geschreven door

Tijd voor een stomend heet zomerverhaal! Dit erotisch verhaal komt van lezer Indigo, die je misschien nog wel kent van het meeslepende ‘Onverwacht geschenk’ en ‘Onbekend genot’. Kate heeft een spannende droom en hij smaakt naar meer… Zit jij er klaar voor?

Geen zin om te lezen? ‘Spanning in de sauna – deel 1’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Spanning in de sauna

Ik word wakker van een hand die over mijn lichaam glijdt. Hmmm… wat ruik ik? En wie voel ik? Slaperig open ik mijn ogen en zie dat er iemand naast mij op bed zit. Je kijkt mij aan en je handen strelen zacht mijn huid. “Wat ruik je lekker…” zeg ik. Je antwoordt: “Ik ruik speciaal voor jou zo lekker.” Ik kom overeind en omhels je. Je streelt mijn blote rug en ik sluit mijn ogen weer.

Zacht duw je mij naar achteren terwijl ik je nog steeds omhels. Je ligt half op mij en kijkt mij intens aan. Mijn hand streelt jouw hals. Net als ik denk dat ik je wil zoenen, kom je dichterbij en geef je mij voorzichtig een kus op mijn mond. Ik open mijn mond en beantwoord je kus met een zachte kreun. Je zoent mij beheerst terug. Je hand rust op mijn heup, je blijft mij aankijken en ik verdrink in je heldere grijze ogen. Zodra ik mijn ogen sluit stop je met zoenen. Ik open direct weer mijn ogen en wil vragen waarom je stopt, maar ik krijg de kans niet.

Je kust mijn schouder, je hand streelt mijn buik. Dan pak je mijn deken en dekt mij weer toe. Een aai over mijn wang en een kus op mijn mond. “Ga maar weer slapen”, fluister je in mijn oor. Ik wil protesteren, maar je kust weer mijn mond en zegt dat je moet gaan. Je staat op, opent zacht de deur, geeft mij een knipoog en sluit de deur achter je…

“Net als ik denk dat ik je wil zoenen, kom je dichterbij en geef je mij voorzichtig een kus op mijn mond.”

Hmmm… wat is hier net gebeurd? Hoe laat is het? Huh, waar is mijn wekker? Ik kijk om mij heen, maar geen wekker te zien. Hé, waar is mij horloge? Oké, het is duidelijk dat ik niet mag weten hoe laat het is. Ik zak terug in mijn kussen en draai op mijn zij. Mijn lijf is warm en moe, mijn hoofd zit in de wolken. Bijna direct nadat ik mijn ogen sluit, val ik in een diepe slaap.

… Wat hoor ik? Geklop? De deur gaat open en er stapt iemand naar binnen. “Wakker worden, slaapkop!” De gordijnen worden wild open geschoven. – “Nee, ik heb vakantie!” roep ik en kruip onder de dekens. “Doe die gordijnen dicht, please!”

“Oké, ik doe de gordijnen dicht, maar je moet nu wel echt gaan opstaan. Het ontbijt staat al klaar en de koffie wacht op je”, zegt mijn huisgenootje vrolijk. Ik stap uit bed en kijk op mijn horloge: 9.30u. Huh, mijn horloge was toch weg? Ik schud mijn hoofd en bedenk me ineens dat ik om 10.30u een sauna afspraak heb met mijn beste vriendin Iris. Ik trek snel mijn kleding aan, stop een badhanddoek en mijn badjas in mijn rugzak en haal een hoodie uit de kast.

Op de gang ruik ik de koffie en mijn buik maakt een raar knorrend geluid. Mijn huisgenoot Saar kijkt op van de krant en geeft mij een beker koffie. “Lekker geslapen?” vraagt ze terwijl ze een advertentie uit de krant scheurt. – “Ja, werd wel vroeg wakker gemaakt, maar viel daarna weer lekker in slaap.” Saar houdt haar hoofd schuin en kijkt mij vragend aan, “Waar werd je zo vroeg van wakker dan?” Ik kijk haar aan en zeg: “Door een heel lief iemand, maar kon niet goed zien wie ze was.” – “‘Ze?’ Ik heb niemand gezien, hoor”, zegt Saar en begint te lachen, “Je hebt vast gedroomd. Oh ja, je telefoon ging net af, maar ik was net te laat om voor je op te nemen.”

“… Je kust mijn schouder, je hand streelt mijn buik. Dan pak je mijn deken en dekt mij weer toe…”

Ik loop naar de kast, haal mijn mobiel van de lader en ontgrendel het scherm. Zes gemiste oproepen en drie appjes, allemaal van Iris. Ik open de app en lees dat Iris buikgriep heeft, de hele nacht ziek op het toilet heeft gezeten en ze dus niet naar de sauna kan. “Hè, shitzooi” zeg ik hardop. – “Wat is er?” roept Saar uit de keuken. “Iris is ziek”, antwoord ik, “en we zouden vandaag, op mijn eerste vakantiedag, naar de sauna gaan. Wil jij anders mee, Saar?”

Saar komt uit de keuken en zegt: “Helaas kan ik vandaag niet, ik heb vanmiddag een sollicitatie.” – “Oh ja”, zeg ik teleurgesteld. – “Waarom ga je niet alleen? Lekker ontspannen en je hoeft met niemand rekening te houden.” – “Ja, da’s waar. Ik ga gewoon, ben wel toe aan ontspanning.” Ik eet snel een croissantje, pak mijn rugzak en loop rustig naar de auto.

Na een half uurtje rijdt ik de parkeerplaats op. Het is best rustig voor een vrijdag in augustus. Binnen staat er een kleine rij bij de balie. Als ik aan de beurt ben, vraagt de medewerker of ik gebruik wil maken van het luncharrangement voor twee personen. Ik zeg dat ik alleen ben. Op dat moment hoor ik een kuchje achter me en zegt een zachte stem: “Ik ben ook alleen, mogen wij samen gebruik maken van dat arrangement?”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na het afzetten van de kinderen bereid ik me thuis voor op een spannende avond met een afstandsbedienbare slipvibrator en een sensuele geurkaars. Deze twee specifieke producten beloven een avond vol subtiele controle en zintuiglijke prikkeling, perfect voor een onvergetelijk avontuur. Ik tril van anticipatie terwijl ik wacht op de onvoorspelbare sensaties die ze me zullen brengen.

 
Ik draai mijn hoofd, kijk in heldere grijze ogen en hoor de medewerker zeggen: “Jazeker mag dat, tenminste als mevrouw dit ook wil.” Die ogen, die ken ik, flitst het door mijn hoofd. Ik knipper met mijn ogen, draai mijn hoofd weer naar de medewerker en kijk hem vragend aan. “Wilt u samen met de mevrouw achter u gebruik maken van het luncharrangement?” vraagt hij vriendelijk. Ik schraap mijn keel en zeg: “Ja, graag.” We krijgen allebei een voucher en een badjas aangereikt. “Een badjas van het huis”, zegt de medewerker met een knipoog. – “Oh, dank u wel.” Ik betaal, glimlach naar de mooie grijze ogen en loop richting de kleedkamers.

“Ik ben ook alleen… Mogen wij samen gebruik maken van dat arrangement?”

De badjas is lekker zacht en de geur van eucalyptus komt mij tegemoet als ik de kleedkamer uitloop naar de warme loungeruimte. Om rustig te wennen aan de temperatuur loop ik de trap af, het stoombad in. Ik ga zitten op de onderwaterbank en sluit mijn ogen. Ik voel dat het water beweegt en er iemand in mijn buurt gaat zitten. Als ik naast mij kijk, betoveren een paar grijze ogen mij. Ik slik en kijk verlegen weg. Ze beweegt en komt voor mij staan. “Mijn naam is Olivia. Wil je straks samen lunchen?” Ze geeft mij een stralende lach. – “Ik heet Kate en ik ga straks graag met je lunchen.”

“Twaalf uur bij de bar?” – “Dat is helemaal goed”, antwoord ik en kijk om me heen. Er is naast Olivia en mij een man in het stoombad gaan zitten. Om de stilte te doorbreken schraap ik mijn keel, “Blijf je nog hier of ga je met mij mee naar de sauna buiten?” Ze reageert direct: “Ja, ik ga met je mee.”

We lopen het bad uit en trekken allebei de nieuwe badjas aan. Buiten regent het en het is best koud. In de sauna is het behaaglijk warm en we gaan naast elkaar liggen op onze handdoek. Na een tijdje kijk ik door mijn wimpers, zie dat ze naar mij kijkt en ik schrik. “Betrapt!” lacht ze en ik lach mee. Ze draait haar lichaam naar mij toe en vraagt: “Kom je hier vaker?” – “Dit is mijn derde keer, maar de vorige keren was het niet zo rustig.”

Ik blijf met mijn ogen dicht op mijn rug liggen, ruik een bekende geur en ineens voel ik haar hand op mijn buik. Ik schrik en geef een gil. Ze haalt meteen haar hand van mijn buik. “Sorry, ik wou je niet laten schrikken”, zegt ze geschrokken. – “Is niet erg, ik voelde je ineens en dat verraste mij. Gelukkig zijn we alleen in de sauna…” Ik pak haar hand en speel met haar vingers.

Ze komt nog dichterbij mij liggen en speelt met mijn haarlok. Als ze mijn gezicht raakt, krijg ik het nog warmer. Ik kom overeind, pak haar kin, kijk in haar mooie grijze ogen en geef haar voorzichtig een kus. Ze pakt mij bij mijn schouders en zoent terug. Haar tong is zacht en warm. Die ogen en die heerlijke geur. Die ken ik, denk ik…

Lees hier deel 2 van ‘Spanning in de sauna!’

Krijg jij het al lekker warm van dit spannende verhaal? We horen het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hebben weer een nieuw opwindend verhaal mogen ontvangen van een van onze lezers! Hoofdpersonage Rosy kan ontzettend genieten van vrouwen. De vriendelijke gezichtsmimiek, spontaniteit, tederheid en natuurlijk de mooie rondingen; borsten en billen. …
27.936 keer bekeken