Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

24.215 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Twee onbekenden in de trein’

19 juni 2021,

geschreven door

Het is weer zaterdag, dus we hebben weer een nieuw erotisch verhaal van een van onze lezers voor jullie! De schrijfster van dit verhaal heeft ons eerder al verblijd met  ‘De Tupperware party’. De titel ‘Twee onbekende in de trein’ zegt eigenlijk al genoeg, dus een verdere introductie is eigenlijk niet nodig. Veel leesplezier!

Geen zin om te lezen? ‘Twee onbekenden in de trein′ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Twee onbekenden in de trein

Het meisje tegenover mij heeft prachtig donker mooi haar, een mooi smal figuurtje met sierlijke heupen. Wanneer ze glimlacht toont ze veertig emoties tegelijk. Haar blik is heel open, maar met haar benen over elkaar is haar houding toch gesloten.

Ze kijkt met grote, groene glimmende ogen maar ook zo verlegen naar me. Dit meisje kijkt vlug weg wanneer mijn ogen de hare opzoeken. Dus staar ik maar weer uit het raam van de trein. De treinrails gaan over een brug. Ik voel dat mijn hart sneller begin te kloppen wanneer ik merk dat dit meisje opnieuw mijn blik opzoekt. We hobbelen een beetje mee met de beweging en glimlachen vriendelijk naar elkaar.

‘Tara’ lees ik op haar shirt. De letters plakken ongeveer op de hoogte van haar borsten. Mijn blik dwaalt al snel af naar wat eronder zit… een volle cup B schat ik zo.

‘Is dat je naam?’, vraag ik met een blik op haar shirt. Ze knikt.

“Rosy.”, knipoog ik. Tara pakt uit haar tas een klein beautyspiegeltje en houdt dit voor zich. Ze merkt dat ik haar bekijk. Ze weet zelf ook wel dat ze heel knap is. “Mag ik iets vreemds aan je vragen… Heb je toevallig een mascara bij je? Mijne ben ik vergeten.”, vraagt dit meisje dan opeens. Haar stem is lief en zacht en ze spreekt de woorden rustig uit.

“Is Boho mascara goed genoeg voor je?”, vraag ik terwijl ik mijn mascara in de lucht hou. Tara knikt en terwijl ik mij voorover buig tilt ze haar been van haar andere been en laat ze mij toe. Met mijn rechterhand streel ik door haar steile, lange haren en ze bloost even wanneer ik dit doe. Mijn vingers voelen haar zachte haren en ik ruik haar heerlijke Liefdesdosis parfum. De geur ruikt naar roos, muskus en sandelhout. Dan volgen de topjes van mijn vingers haar mooie, ronde kaaklijn en legt Tara haar hoofd in mijn hand. Mijn linkerhand klemt om haar blozende wang en met mijn rechterhand verf ik haar lange wimpers. Plots vallen we tegen elkaar aan door het hobbelige geschud van de trein. Onze voorhoofden raken elkaar als magneetjes.

“Mijn linkerhand klemt om haar blozende wang en met mijn rechterhand verf ik haar lange wimpers. Plots vallen we tegen elkaar aan door het hobbelige geschud van de trein.”

Tara’s ogen kijken verlangend en ik kijk haar ondeugend aan. Ik kus haar lippen. Haar volle lippen kussen de mijne zachtjes terug. Mijn vingers glijden over haar nek en even rusten ze daar om haar zachte nek te voelen. We kussen elkaar weer, nog eens en steeds intenser en steviger. Ik streel haar wangen en fluister in haar oor: “Tara, je bent mooi…” Tara beantwoord mij met een verlegen glimlach.

Mijn vingers zoeken de hare en we strelen elkaars vingers. “Wil je me leren kennen?”, fluister ik in haar oor. Tara knikt. En voordat ik het weet trek ik haar mee, nog steeds haar hand in de mijne. Ik had nog maar 1 doel en keek niet meer achterom. Ik zou en moest dit meisje beter leren kennen. Onze tocht gaat naar het toilet en daar duw ik haar zachtjes tegen de muur.

We kussen en onze tongen strelen elkaar. Onze lippen worden steeds roder. Tara kijkt verlangend.

Ik merk dat dit meisje meer wilt alleen niet goed weet hoe. Ze hoeft niks te doen, alleen maar te voelen wat ik doe. Ik kus haar zachte nek en kneed haar borsten. Ik streel haar tepels en knijpt er zachtjes in. Haar ademhaling gaat sneller en ik streel haar zachte buik, richting beneden… Mijn vingers glijden over haar de ribbelige stof van haar spijkerbroek en ik streel zachtjes de binnenkant van haar benen.

“Ik streel haar tepels en knijpt er zachtjes in. Haar ademhaling gaat sneller en ik streel haar zachte buik, richting beneden…”

Tara’s ogen smeken om meer en legt haar hoofd naar achter. Langzaam open ik haar broekgulp en ik hoor haar zachte, lieve kreungeluiden maken. Mijn hand glijdt in haar kanten slipje. Haar lipjes voelen warm, zacht en vochtig. Mijn vingers strelen haar natte schaamlippen. Met mijn wijs -en middelvinger klem ik om haar schaamlip en masseer ik dit. Ik raak expres haar knopje nog niet aan. Tara kreunt en kust mij hard. Ik bijt zachtjes op haar onderlip, kus haar nek en oorlel. Bij dit laatste wordt ze helemaal gek!

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


In de trein haal ik handboeien tevoorschijn en maak Tara’s polsen vast, terwijl ze opgewonden glimlacht. Dan onthul ik een discreet vibrerende bullet, haar adem stokt terwijl ik de sensaties tegen haar gevoelige plekjes laat tintelen. Samen genieten we stiekem van een opwindend avontuur op de rails.

 

Haar armen omhelzen mij innig en we staan tegen elkaar aan te vrijen. Mijn vingers maken expres rondjes om haar opgezwollen klitje. Ik wil alles voelen! Ik voel dat ik zelf behoorlijk nat ben geworden. ‘Ga door. Vinger me!’ trekt ze aan mijn arm als ze merkt dat ik even stop. “Hmmm… aahhh… sneller!”, kreunt ze zachtjes terwijl ze langzaam kronkelt. Ik ben inmiddels ook drijfnat geworden en ik voel haar handen onder mijn truitje mijn beha opzij schuiven en mijn borsten masseren.

‘Ik wil je…’ hoor ik mezelf schor zeggen wanneer mijn vingers langzaam om haar opgewonden klitje glijden. Tara knikt en sluit haar ogen en kronkelt sensueel door. Ik druk mijn mond op de hare en geef zachte tikjes op haar natte klitje. Ik voel haar ademhaling sneller gaan en ze kust hard mijn lippen en onze tongen spelen met elkaar. Tara knijpt speels in mijn tepels en met mijn andere hand pak ik haar hand richting mijn broek. Ze pakt de hint op en streelt mijn benen en probeert mijn broekrits te openen. Het lukt haar niet goed door het kronkelen en kreunen door. Ik help haar een handje en plots voel ik haar warme hand tegen mijn natte kutje aan.

“Ik druk mijn mond op de hare en geef zachte tikjes op haar natte klitje. Ik voel haar ademhaling sneller gaan en ze kust hard mijn lippen en onze tongen spelen met elkaar.”

Oooh! Wat is dit heerlijk! Door de opwinding glijden mijn vingers nu voor het eerst over haar klitje. “Ahhhh… hmmm… ik wil je in me!”, kreunt Tara hard. Geen besef van dat we elkaar in een trein staand staan te vingeren en dit met een bloedmooi onbekend meisje nog wel! Ik duw mijn lippen harder op de hare zodat haar adem en geluiden in mij komen. En de mijne in haar komen.

Ik bijt zachtjes op haar lip en Tara opent haar ogen eventjes. Ze beseft ook dat we in een trein vrijen en dempt haar geluid een beetje. Haar vingers masseren mijn klitje en ik hoor mezelf ook zachtjes kreunen. Ik duw mijn vingers in haar kletsnatte kutje en ze schokt en duwt zichzelf tegen de muur om overeind te kunnen blijven staan. Met mijn duim masseer ik haar klitje en met mijn wijs -en middelvinger masseer ik in hetzelfde tempo haar g-spot.

Ons gekreun samen en onze diepe blikken samen in een trein. Twee onbekenden, maar toch voelt het alsof ik haar heel goed ken. En ik voel me heel open en bloot, terwijl we alle kleren nog aan hebben. Tara schokt en ik voel dat ze gaat komen… Ik voer het tempo sneller en masseer haar g-spot steviger. Ik voel haar tong in mijn mond verslappen en haar ogen rollen. “Ahh…. Ahhh… Aaaaaaaah! Aahhhhhhh!” haar kreungeluiden komen in mijn mond door ons gezoen. Ik voel haar warme lichaam tegen mij aan schokken.

Haar adem wordt langzaam rustiger en ik kijk haar glimlachend aan. Tara kijkt mij diep aan en zegt: “Waauw! Dit heb ik nog nooit eerder gevoeld…”

Ik bloos en knuffel haar stevig. Mijn vingers strelen haar haren en ik geef een kus op haar wang. Zo mag elk treinritje wel zijn…

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

  1. ik zou met haar uitstappen op haar eindstation en meegaan naar thuis voor een verdere kennismaking. ik heb nog meer dan alleen mascara en lippenstitfi n mijn handtas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is het spannende vervolg op Een Warme Koude Nacht, geschreven door lezeres Nova! In dit tweede deel genieten de twee vrouwen optimaal van hun weekendje weg, maar wordt er niet meer gesproken over hun erotisch avont…
25.077 keer bekeken