Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Erotisch verhaal – ‘De Tupperware party’

10 april 2021,

geschreven door

We hebben weer een nieuw opwindend verhaal mogen ontvangen van een van onze lezers! Hoofdpersonage Rosy kan ontzettend genieten van vrouwen. De vriendelijke gezichtsmimiek, spontaniteit, tederheid en natuurlijk de mooie rondingen; borsten en billen. Naast haar werk, organiseert ze regelmatig Tupperware workshops, waarbij ze het heerlijk vindt om (hetero)vrouwen te plagen en te verleiden. Wanneer ze door een nieuwe vrouwelijke collega wordt gevraagd om een Tupperware party te organiseren, wordt al snel duidelijk dat er niet alleen Tupperware verkocht zal worden.

Geen zin om te lezen? ‘De Tupperware party’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De Tupperware party

Op een saaie regenachtige donderdagmiddag spreekt een nieuwe collega mij aan: “Rosy, ik hoorde dat je Tupperware verkoopt, ik zoek namelijk nog nieuwe set bakjes…” De woorden ontsnappen haastig uit haar mond en haar stem klinkt warm en zelfs een tikje hees.
Ik kijk op van mijn computerscherm, waarin allerlei teksten staan die ik aan het vertalen ben en kijk haar kort glimlachend aan. De dame kijkt mij verlegen met haar grote, prachtige, felblauwe ogen aan.

Op haar lange wimpers zit een klont mascara, waaraan ik zie dat dit vanochtend haastig gedaan is. Haar prachtige volle blonde haren vallen net over haar schouders. Ik bloos even. Dan glijden mijn ogen al snel naar haar mooie volle borsten aangezien deze vrouw naast mij staat en dit de kijkhoogte is vanuit mijn zithouding. Haar boezem puilt uit haar veel te strakke donkerblauwe blouse en accentueren haar mooie vrouwelijke figuur. Een stuk groter en steviger dan mijn bescheiden kleine cupje! Door haar hoge hakken lijkt de vrouw langer en haar heupen vormen mooi rond. Daar zou ik maar al te graag mijn armen omheen willen slaan, door haar lange haren strelen en met haar dansen tot we erbij neervallen! Even grijns ik. Ik geniet van het mooie aanzicht en voel het al kriebelen in mijn onderbuik.

“Haar boezem puilt uit haar veel te strakke donkerblauwe blouse en accentueren haar mooie vrouwelijke figuur. Een stuk groter en steviger dan mijn bescheiden kleine cupje!”

Ik betrap mezelf erop dat ik mijn collega veel te lang bekijk, bloos even en kijk dan met een ondeugende blik. De vrouw pikt dit op en even raken onze ogen elkaar… Dan bekijkt ze mij vluchtig alsof ze mij scant! Ik ben jong, vriendelijk, behulpzaam en tegelijk ook heel stout. Ik heb lang blond haar tot aan mijn kont, ben klein van postuur en zit met een sweater en een wijde hoge broek achter mijn bureau. Mijn mond wordt breed, ik grijns naar haar met mijn kwajongenslach en trek mijn wenkbrauwen op. “De Happy Sets bedoelt je?”, knipoog ik. “Zo heb je de bekende Chop&Chop voorraadbakjes, multicolor sets, de Fig&Fig maatbeker…”, ga ik verder.
De vrouw lacht lief en geïnteresseerd terwijl ik dit vertel. Ze knippert langzaam en sierlijk met haar wimpers. “Van wie heb je dit gehoord?”, vraag ik haar dan opmerkzaam. “Oh, ehhh… een kennis van me. Die is heel enthousiast over… de workshop die jij gaf. Ik ben wel nieuwsgierig…”, zegt ze dan zachtjes met haar mooie, warme stem terwijl ze een beetje om zich heen kijkt om te zorgen dat niemand dit hoort. “Bischierig?”, vraag ik twijfelachtig.

Haar wangen worden felrood en ze weet even niks te zeggen. “Als je nieuwsgierig bent, ik organiseer Tupperware party”s speciaal voor vrouwen. Nodig je vriendinnen uit, regel hapjes en drankjes en ik zorg wel voor de rest…” zeg ik serieus alsof ik dit dagelijks vertel terwijl ik in mijn bureaulaatje zoek. “Hier, wat je ook wilt of nodig hebt, text me. Vertrouw me. Dan kom ik langs om the stuff te introduceren.”, zeg ik haar dan terwijl ik haar hand pak en op haar handpalm mijn visitekaartje leg. Ze bloost weer en kijkt me even diep aan. Ze aarzelt even en legt dan haar andere hand op mijn hand. Een schok van warmte en tederheid raast door m”n lichaam. Het kriebelen wordt meer in mijn buik! Ik kijk haar aan met een zwoele blik van “Ik wil je” en alsof ze mijn gedachten leest, knikt ze langzaam. Ondertussen krijg ik het warm en benauwd en gaat mijn blik naar onze handen die elkaar veel te lang aanraken. Even ligt het visitekaartje tussen ons in; net een sandwich.

Dezelfde avond om 11 uur knippert mijn smartphone op mijn nachtkastje. “Hi Rosy, heb je van het weekend tijd? Liefs, Marja.” Mijn hart maakt een sprongetje van vreugde! Ik wacht expres even met terugsturen. “Hoe laat?”, sms ik kort terug. “20.30 heb ik mijn vriendinnen uitgenodigd “, krijg ik 1 seconde erna meteen al terug, niet wetende wat deze vrouw precies nu eigenlijk heeft gereld… maar ze heeft het geregeld. “Top, ik ben er eerder om even mijn speelveld te verkennen ” stuur ik haar terug “Tot dan, Tupperware meisje x” Ik staar nog even naar het scherm en fantaseer over haar hoe ik haar tot een hoogtepunt zou brengen. Hoe deze lekkere vrouw voor me stond met haar grote borsten, strakke blouse en haar blozende stoute blik. Ik voel dat mijn tepels stijf worden en mijn slipje nat is geworden. Ik wil deze vrouw zo graag! Ik fantaseer en vinger mezelf klaar en val uiteindelijk in een diepe slaap.

“Ik staar nog even naar het scherm en fantaseer over haar hoe ik haar tot een hoogtepunt zou brengen.”

Vandaag is het zover! Zaterdagmiddag. Ik haal de Tupperware spullen tevoorschijn, dof mezelf op en sta uren voor de spiegel om mijn blonde lange haren te krullen. De krullen willen niet al te lang zitten, dus ik spray een halve fles haarlak in mijn haren. Ik trek een sexy zwart kort jurkje zonder slipje aan. Zo komen de rondingen van mijn kontje mooi naar voren. Stiekem ben ik best zenuwachtig, maar de opwinding overheerst! Het is altijd heel spannend! Ik heb geen idee hoe dit gaat lopen en eigenlijk is dit met een collega van mijn werk ook wel echt een uitzondering. Net na half zeven rij ik naar haar huis toe. Het blijkt vlakbij een groot bosgebied te zijn en even twijfel ik of het adres wel klopt. Dan rij ik over een lang zanderig bospad met aan het uiteinde een grote poort. Ik laat mijn autoraam zakken, ruik de heerlijke lente geuren van de bomen en hoor de stilte hier in het bos. Even fluiten er een paar vogels en een tinteling gaat door heel mijn lichaam. Ik haal even diep adem en steek mijn hand uit om op het knopje te drukken.
De poort gaat langzaam open en dan sta ik plots voor een mega groot huis. Beetje verbijsterd. Totaal geen idee dat Marja hier woont!
Wauw, vol bewondering bekijk ik naar de wijde ramen, deuren, de gevel. Het is een afgelegen locatie, maar perfect voor dit spannende avontuur. Hier is vast genoeg ruimte voor mijn kookgerei, grinnik in mezelf.

“Je bent er! Heb je het goed kunnen vinden, meis?”, vraagt Marja op een rustigere manier dan wanneer zij mij op het werk aansprak. Mijn collega lacht lief terwijl ze de deur voor me openhoudt. Ze draagt een strak jasje met een zwarte broek, haar wimpers zitten vol met veel teveel mascara (dit keer wel gelijkmatig aangebracht), haar lippen kleuren donkerrood van haar matte lipstick en haar prachtige blonde haar zit in een vlotte volle staart. Haar jasje verbergt haar borsten, maar ik kijk er natuurlijk dwars doorheen. Ik wil maar al te graag haar rits omlaag doen… en haar borsten voelen, strelen, masseren… Deze vrouw doet mij nu even blozen!

“Haar jasje verbergt haar borsten, maar ik kijk er natuurlijk dwars doorheen. Ik wil maar al te graag haar rits omlaag doen…”

De hal in de gang is ontzettend groot! Ik zet de boodschappen tas met de Tupperware spullen op de grond en ik omhels haar innig. Haar warme lichaam raakte de mijne en ik voel door mijn kleren haar grote borsten tegen mijn kleine tietjes…Ze ruikt heerlijk naar rozige parfum, dat me ergens doet denken aan een vakantie ooit in Parijs.
“Rosy, hoe… ehh, ja hoe moet ik het zeggen… Hoe oud ben je eigenlijk?” Uit haar woorden merk ik dat ze twijfelt bij haar vraag. Ik zie haar pupillen groter worden terwijl deze over mijn jurkje glijden. “Oud genoeg.”, grijns ik.

“Ik ben wel wat jaartjes ouder hoor!”, zegt ze dan een beetje onzeker. “Ik hou van juist van vrouwen, je ruikt heerlijk en ik heb het warm van je gekregen…”, fluister ik dan in haar oor. Ze voelt mijn warmte tegen haar oor aan en bloost enorm. Dan lopen we door haar huis en praten we over werk om ons even ergens anders op te focussen.
Net zoals alles in dit huis is ook de keuken mega groot! Een groot kookeiland in het midden, een lang aanrecht en een lange grote eettafel voor wel veertien personen! “Zet je spullen maar hier neer, of daar, waar jij het wilt hoor. Je hebt nog even de tijd om voor te bereiden…”, zegt ze vriendelijk. “Prachtige keuken heb je! Ik hou eigenlijk mijn feestje in de woonkamer…”, begin ik.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Later die avond, terwijl ik me voorbereid op een Tupperware bijeenkomst bij haar thuis, pak ik discreet een elegante lingerie set en een kleine, krachtige vibrator, beide ideaal om de avond een spannende draai te geven. Terwijl ik mijn spullen pak, kan ik niet helpen maar fantaseer ik over de mogelijkheden die deze nacht kan brengen, vooral na het vangen van die ondeugende glimp in haar ogen.

 
We bekijken haar moderne, uiterst netjes opgeruimde woonkamer en ik zet de Tupperware spullen netjes klaar. Weer terug in de keuken aangekomen zie ik aan haar blik dat ze ergens nog wel gespannen is. Ze weet niet goed wat ze moet denken van het flirten op het werk, moet verwachten van mij en deze avond. Mijn hand raakt haar hand en even houden we elkaar zo vast. Ik voel dat haar hand een beetje klam is en ik laat mijn vingers in haar vingers glijden. We blozen naar elkaar. Ze lijkt het al iets minder eng te vinden en ik buig mij naar haar toe. Ik streel haar haren en zoen haar kort voorzichtig op haar mond. Marja twijfelt even en zoent mij terug. Dit keer langer. Alles gaat tekeer in mijn buik! Ik ontplof een beetje van haar aantrekkingskracht en zoen haar weer, maar dan wilder. Voor dat ik het weet dansen onze tongen met elkaar. Ik pak haar hand en fluister: “Hoe nieuwsgierig ben je?”

“Ik streel haar haren en zoen haar kort voorzichtig op haar mond. Marja twijfelt even en zoent mij terug. Dit keer langer.”

Marja kijkt ze me ontzettend verlegen aan, echt heel schattig! Ik zoen haar opnieuw en laat mijn handen door haar haar glijden. Ik trek haar elastiek uit haar haren en streel haar losse haren. Ik streel haar rug en glij langzaam naar haar kont met mijn handen. Ik masseer haar kont. Marja laat haar mond zakken en kreunt zachtjes. Haar zachte gekreun moedigt mij aan en al snel trek ik haar jasje al zoenend uit. Deze vrouw is zo geil! Ze draagt een mooie zwarte kanten beha waarin haar enorme borsten zo mooi uitkomen!
Mijn handen glijden al snel naar de haakjes van dit mooie setje en ik hoor haar sneller kreunen. “Ga door…”, kreunt de vrouw schor als ik langzaam kusjes geef tussen haar grote borsten. Ik kus haar stijve tepels en omhels ze met mijn lippen. Ik zuig aan haar grote tepels en ga langzaam kussend omlaag naar haar buik…

Ik trek haar rits open en ruk haar broek uit en kijk naar haar mooi natte slipje voor mij. “Ga op het kookeiland zitten…” zeg ik haar weer met mijn stoute blik. Ze doet dit gehoorzaam en ik geef kusjes op haar benen, van onder… steeds iets hoger… Ik trek haar benen uit elkaar. Oh, ze kijkt me nu zo smekend en geil aan! De vrouw houdt het niet meer en duwt plots mijn gezicht in haar natte slip. Ik proef haar zoete kutsappen door haar dunne slipje. “Ahhh… ja… ik wil je!”, kreunt ze terwijl ze met haar heupjes tegen mijn gezicht kronkelt. Marja kijkt mij smekend aan om haar slipje uit te doen. Ik kijk ondeugend naar haar en trek neem dan de dunne lingeriestof tussen mijn tanden en trek het omlaag… Een prachtige mooie lichte bos blond schaamhaar en een nat, glimmend kutje komen tevoorschijn. Ik steek mijn tong uit en glij hiermee langs haar klitje. Het smaakt zoet en zoutig tegelijk, heerlijk!
Zo geil dat ze inmiddels is kreunt ze bij elke langzame beweging die mijn tong maakt over haar klit. Ik plaag haar een beetje en weet dat ze meer wilt. Ik hou er zo van om een vrouw te zien smeken en genieten! Marja leunt naar achter en steunt met haar armen op het keukeneiland. Mijn tong draait rondjes over haar klitje en ik lik langzaam naar beneden en zuig aan haar schaamlip. “Ahhh…. geil jong ding!”, kreunt ze hard.

“Een prachtige mooie lichte bos blond schaamhaar en een nat, glimmend kutje komen tevoorschijn.”

Ik proef haar tedere natte lipjes en ik kan het niet laten om mijn tong in haar kut te laten glijden… Ik vinger haar kut met mijn tong en proef en slik haar geilheid. Marja gilt het uit van genot en kijkt mij af en toe geil, puffend en kreunend aan. Dan laat ik mijn tong weer over haar genotknopje rollen en vinger ik met mijn wijsvinger en middelvinger haar doorweekte kut. Ik voel haar ribbeltjes van binnen, haar g-spot en masseer haar van binnen en buiten. De vrouw kronkelt en wipt over mijn vingers. Ik laat nog een derde en vierde vinger in haar nattigheid glijden. “Hmmm jaa… ik wil meer!”, gilt ze terwijl mijn vingers in en uit haar glijden. Mijn vingers zitten in haar strakke kut en ik ga ijverig door met likken en pak haar hand. Ze knijpt mijn hand zowat fijn en ik voel aan haar kutspieren dat ze bijna gaat komen.

Marja is behoorlijk rood aangelopen! Ik ga steeds dieper en sneller! Dan spannen haar kutspieren opeens zo strak om mijn vingers, verspant haar lichaam en spuit er een lading kutvocht in mijn mond! De vrouw kreunt het uit en duwt mijn gezicht zo hard tegen haar kut dat ik al haar kutsappen goed proef. Wat een geile collega! Dit had ik nooit gedacht! Ik laat haar even bijkomen en trek haar dan van het kookeiland af. Ik neem haar in mijn armen en kus haar zo innig dat ze nog even naschokt van haar orgasme. Mijn kutje is inmiddels echt doorweekt. Ik kan mijn natte kut moeilijk verbergen onder mijn natte jurkje. De nattigheid druipt naar beneden, maar we zien dat het al laat is. Tijd om haar vriendinnen in ontvangst te nemen dus fatsoeneren we onszelf snel.

Marja haalt een schaal zelfgemaakte hapjes uit de koelkast en een paar flessen witte wijn. We kijken elkaar giechelend, blozend en verliefd aan. Dan horen we de deurbel. De vriendinnen zijn er! Ik ga naar mijn plek toe in de woonkamer en lees nog even vlug mijn speech door met de producten. Ik hoor de collega haar vriendinnen begroeten en al gauw komt er eentje met een uitgestoken hand naar me toe. We schudden de hand terwijl het tussen mijn benen nog steeds drijfnat is. Heel fijn en vreemd tegelijk om iemand zo te ontmoeten en begroeten. Ook wel erg fijn gevoel! “Aangenaam, ik ben Aagje, wat leuk dat de jeugd dit soort dingen organiseert.” zegt ze dan tenslotte. Ik lach ondeugend naar haar. Ze heeft een kort zwart kapsel, lijkt iets ouder dan Marja en heel naïef. Aagje draagt een casual trui, niks bijzonders dus, maar haar borsten komen hier mysterieus in uit en het maakt me alleen nieuwsgierig naar wat hieronder zit. Haar ogen sprankelen en ze heeft felroze lipstick op.

“De vriendinnen zijn er! Ik ga naar mijn plek toe in de woonkamer en lees nog even vlug mijn speech door met de producten.”

“Ik ben Rosy, ik ben misschien wel klein, maar geen jeugd meer.”, knipoog ik. Even lijkt het alsof ze hier over nadenkt en trekt dan haar schouders op en gaat op de bank zitten. “Ooh, wat een prachtige naam!”, hoor ik opeens achter me. Een andere vriendin komt aangelopen en gaat zonder zichzelf voor te stellen meteen naast haar vriendin op de bank zitten. De vrouw draagt een vrolijke stippen jurk in de kleuren rood en geel. Haar donkere lange haren hangen er speels bij, net zoals haar grote borsten… Ik kijk recht in haar geile inkijk… “Dit is Ilona, mijn andere vriendin. Ze is 38.”, knipoogt Marja naar me terwijl ze de kamerdeur dicht trekt. De vrouw met de enorme inkijk steekt haar hand op en zegt: “Schuldig. Begin maar met de Tupperware, ik ben eerlijk gezegd een beetje moe ook… Kun je niet even snel de beste dingen laten zien?” Marja slaat haar ogen neer en gaat tussen de twee vrouwen zitten.

Ik begin met de Chop&Chop voorraadbakjes, multicolor sets en dan de de Fig&Fig maatbeker… De drie vrouwen luisteren aandachtig bij het verhaal over de Chop&Chop, de multicolor sets, maar bij de Fig&Fig maatbeker haken ze af. Ze zijn al wat aangeschoten door de wijn en maken grapjes over lengtes van piemels. Alleen Marja lijkt het te interesseren. Of eigenlijk, Marja kan haar ogen niet van me afhouden! We kijken elkaar steeds veel te lang aan en blozen dan weer. Mijn ogen glijden naar de drie, heen en weer… Aagje met haar korte kapsel, Marja met felrode wangetjes en Ilona met haar enorme inkijk. Drie prachtige mooie vrouwen zitten hier voor me! Ik wil ze naakt voor me zien!

“Alleen Marja lijkt het te interesseren. Of eigenlijk, Marja kan haar ogen niet van me afhouden!”

Van links naar rechts bestudeer ik de drie rijpe vrouwen terwijl ik verder vertel over de maatbeker. Ik haal een roze speeltje tevoorschijn. Iets dat hun aandacht trekt. “Hoe lang denken jullie dat deze stimulator is?” Aagje en Ilona kijken verbaasd met pretoogjes van de wijn. “15 cm! Nee 18!”, gilt Ilona. De vrouwen roepen allerlei getallen door elkaar en door de meligheid zijn ze niet stil te krijgen. Dan til ik mijn jurkje op net over mijn kontje, waardoor ze mijn blote kut en ook natte kut zien. In een keer vallen de vrouwen stil. Aagje, lijkt verbaasd te zijn door dat ik geen slipje aan heb. Marja kijkt weer ontzettend geil naar me en Ilona verslikt zich bijna in een slok witte wijn.
Ik lach ondeugend naar de drie vrouwen. Zo zien ze goed hoe kletsnat mijn strakke jonge kutje is. Aagje bloost meteen al en Ilona kijkt heel voorzichtig. Marja kijkt verlangend naar mijn kutje.

Ik kijk ze even aan en sluit dan mijn ogen. Met mijn handen kneed ik mijn borsten en dan laat mijn hand langzaam naar beneden naar beneden vinden…Het speeltje wordt meteen vochtig wanneer het mijn schaamlippen raakt en glijdt ook zo naar binnen… Ik duw het speeltje diep in mijn jonge kutje, kreun zachtjes en open mijn ogen langzaam. De drie vrouwen kijken aandachtig en ik zie dat Aagje en Ilona zelfs vrij rood zijn geworden! Ik kijk ondeugend naar de vrouwen en geef Marja de afstandsbediening van de stimulator. Marja kan niet wachten om dit ding aan te zetten en binnen no-time trilt dit speeltje diep in me! De trillingen voelen meteen heerlijk! Ik vinger mijn klitje met mijn jurkje omhoog en lik mijn vingers af wanneer ik naar beneden ga. “Aah… sneller!”, kreun ik en de trillingen worden meteen harder en sneller. Mijn blik raakt even die van Ilona, en mijn ogen zakken naar haar volle inkijk en grote borsten. “Jullie maken mij zo geil…”, fluister ik.

Ik zie dat zij opstaat en op de schoot van Aagje gaat zitten. Ze zit met haar rug naar haar toe en ik zie dat Aagje de buik van Ilona streelt. De vrouwen worden nu iets losser en Marja moedigt de twee vriendinnen aan en kneed de borsten van Ilona. Ik kreun en geniet zo van de drie rijpe vrouwen voor me! Ze kijken zo geil naar me terwijl ze elkaar strelen. Dan voel ik ineens het speeltje sneller trillen en masseer ik mijn klitje steeds sneller en sneller! Ik hoor niet alleen mezelf hard kreunen, maar ook de vrouwen. Ik kan het bijna niet geloven! Aagje zit met haar hand in het broekje van Ilona. Opeens zet Marja plagend de stimulator uit. Ik kijk haar aan en wil meer! Please, ga door! Ze hand gebaart naar me en ik loop braaf naar haar toe en voel haar warme lichaam tegen mij aan zodra ik op haar schoot plof. We zoenen intens en ik probeer de afstandsbediening uit haar hand te pakken. Ze kijkt me plagend aan en ik smeek om meer. Dan zet ze de stimulator weer aan en kom ik heftig en lang klaar met drie vrouwen om mij heen!

“Ik hoor niet alleen mezelf hard kreunen, maar ook de vrouwen. Ik kan het bijna niet geloven!”

We zitten met alle vier op de bank en strelen en zoenen elkaar. Ik op de schoot van Marja, Ilona op de schoot van Aagje. Ilona is inmiddels best rood aangelopen en houdt het bijna niet meer. “Aaahh, wat ben je toch een geile vriendin!”, kreunt Aagje terwijl ze kronkelt en snakt naar adem. Dan glij ik met mijn speeltje over de lippen van Ilona en Ilona opent automatisch haar mond. Ik stop het speeltje in haar mond en zo geil dat ze is kreunt ze hard door met het ding in haar mond terwijl ze klaarkomt!
Ze schokt alle kanten op en Aagje kijkt tevreden naar haar vriendin, hoe ze haar heeft klaar gevingerd. Ik trek het speeltje uit haar mond en fluister terwijl ik haar nek streel: “Wij hebben nog geen kennis gemaakt. Aangenaam, ik ben Rosy en je bent op m”n Tupperware party.”

6 reacties

  1. Ik als vrouw heb erg nieuwsgierig naar een ervaring met een vrouw en dit verhaal hoop ik in het echt voor mijzelf te ervaren.. misschien in een andere setting..

  2. ik als man zou daar bij willen zijn en alle drie zou ik lekker en hard neuken. het is echt een lekker geil verhaal, ik ben er ook klaar van gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is vrijdag, dus weer tijd voor een erotisch verhaal! Dit verhaal is geschreven door Nova. Ze schreef ook de verhalen Hete trip, Getest door de prof, Een warme koude nacht en het vervolg Heet als ijs. In ‘Noorse Passie’ verdwalen twee vriendinnen…
37.873 keer bekeken