Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Erotisch verhaal – ‘Wilde treinreis’

23 januari 2021,

geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door EasyToys Magazine lezeres Doris! ‘Wilde treinreis’ is een opwindend verhaal over twee jonge vrouwen die elkaar ontmoeten in de trein naar Utrecht en zich allebei meteen tot elkaar aangetrokken voelen. Wanneer één van hen voorstelt om samen naar het wc-hokje te gaan om elkaar ongestoord beter te leren kennen, is de keuze snel gemaakt…

Geen zin om te lezen? ‘Wilde treinreis’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Wilde treinreis

Ik zit al een half uur in de trein en ik ga er nog wel even zitten ook. Maar met m’n koptelefoon en boek houd ik het nog wel even uit, alhoewel het wel een lange saaie rit gaat worden.
Ik zit een beetje uit het raam te staren als er een jonge vrouw schuin tegenover mij gaat zitten. Ik schat zo begin twintig en ze ziet er zeker niet verkeerd uit. Helemaal niet eigenlijk. Ik kan het niet laten en ik laat mijn blik over haar heen glijden. Haar blonde haren vallen net een beetje over haar volle borsten en haar vingers vliegen snel over het toetsenbord van haar telefoon. Ze heeft in ieder geval snelle vingers.
We maken oogcontact en ik wend snel mijn blik af. Zou ze gezien hebben dat ik naar haar aan het staren was? Ik durf niet meer op te kijken, maar ik voel dat ze naar mij aan het kijken is. Ik probeer niet rood te worden, maar daardoor lijkt het alleen maar erger te worden. Uhg, waarom word ik altijd zo snel een tomaat…

“Ik durf niet meer op te kijken, maar ik voel dat ze naar mij aan het kijken is.”

Als ik weer opkijk merk ik dat haar blik iets te lang blijft hangen op mijn borsten voordat we weer oogcontact maken. We kijken elkaar voor een paar seconden aan en ik wil iets zeggen, maar zij is me voor.
“Hi, ik ben Marjolein”, zegt ze. Ik open mijn mond, maar er komt geen geluid uit. Kom op Julia, zeg iets, zeg ik tegen mezelf.
“Hi, ik ben Julia, leuk je te ontmoeten”, breng ik stamelend uit. Marjolein begint te lachen en komt naast me zitten.
“Heb je nog een lange treinreis voor de boeg?” fluistert ze zachtjes in mijn oor. Ik word nog roder dan ik al was en knik. Ik voel haar warme adem en mijn nekhaartjes gaan overeind staan. Als ik mijn hoofd naar haar toe draai kijken we elkaar diep in de ogen aan. Ze heeft heldere blauwe ogen waar ik in verdrink, waardoor ik vergeet dat we in de trein zitten. Ik heb de neiging haar te zoenen. In plaats daarvan zeg ik met een speelse blik: “Als ik opsta en naar de WC ga, loop jij dan achter mij aan?” Ik schrik van mezelf, ik ben nooit zo dapper… Marjolein kijkt me ondeugend aan en staat op. Ze pakt mijn hand.
“Kom dan,” zegt ze en ze trekt me uit de treinstoel. Snel pak ik mijn spullen en huppel onhandig achter haar aan, terwijl zij met fierse stappen door de trein loopt. Haar prachtige volle billen verdwijnen in het wc-hokje. Gelukkig is het rustig in de trein, dus ik glip ongemerkt achter haar aan het hokje in.

“‘Als ik opsta en naar de WC ga, loop jij dan achter mij aan?'”

Ik doe de deur op slot en ik voel dat Marjolein vlak achter mij is gaan staan. Ik draai me om en ze drukt mij al zoenend tegen de deur aan. Mijn kut is onderhand kletsnat geworden en ik merk dat ik haar alleen nog maar meer wil hebben. Ik stop met zoenen en druk haar op de WC. Marjolein kijkt me verlangend aan, terwijl ik langzaam haar broek losknoop. Om haar te teasen ga ik op haar schoot zitten en zoen haar hartstochtelijk. Onze borsten raken elkaar, waar ik alleen nog maar geiler van word. Mijn hand glijdt in haar slipje en ik merk dat zij ook kletsnat is. Terwijl we zoenen masseer ik haar clit. Plotseling maakt Marjolein zich van mij los en begint mijn broek te openen. Ik sta op en laat mijn broek zakken. Nu is het haar beurt om mij op het toilet te duwen. Ik ga een beetje onderuitgezakt zitten, zodat ze er goed bij kan.
“Wat ben je nat,” fluistert ze en ze heeft alleen nog maar oog voor mijn natte kut. Ze zuigt wat vocht op en begint me dan te beffen. Ik grijp in haar blonde haar en kreun zachtjes. Marjolein stopt even en kijkt mij met een speels glimlachje aan. Haar blauwe ogen twinkelen. Ik kijk haar aan en bijt zachtjes op mijn lip. Terwijl ze mij aankijkt zoekt ze mijn clit weer en zuigt er zachtjes op. Als ik weer kreun stopt ze twee vingers in mijn kut en begint hakende bewegingen te maken richting mijn buik. Tegelijkertijd blijft ze op mijn clit zuigen en ik voel mijn hoogtepunt naderen.

“Terwijl ze mij aankijkt zoekt ze mijn clit weer en zuigt er zachtjes op.”

Als ik bijna kom, duw ik Marjolein weg en druk haar weer tegen de muur. We zoenen hartstochtelijk en mijn hand verdwijnt in haar slipje. Ze slaakt een kreetje van genot en ik zak op mijn knieën om haar broek naar beneden te trekken. Ik streel haar clit voorzichtig en kom dan weer omhoog. Ik trek haar T-shirt en beha omhoog en begin aan haar tieten te sabbelen. Ze zijn heerlijk vol en passen perfect in mijn handen. Marjolein kreunt zachtjes en ik streel met mijn tong langs haar buik en kom weer uit bij haar vagina. Dan begin ik aan haar clit te zuigen en te beffen. Ze kreunt van genot en begint steeds sneller te ademen. Als ze bijna komt stop ik en ik begin haar weer te zoenen. Marjolein drukt mij weer op het toilet en gaat op me zitten. Ze zoent me in de nek en masseert mijn clit. Ik kan het nu echt niet meer houden en kom gillend klaar. Gelukkig dempt Marjolein het geluid door haar hand op mijn mond te drukken.

“Marjolein kreunt zachtjes en ik streel met mijn tong langs haar buik en kom weer uit bij haar vagina.”

Als ik een beetje bijgekomen ben, druk ik Marjolein op het toilet en begin haar te beffen. Ook zij kan het niet meer houden en trilt heftig en ongecontroleerd op het toilet. Als ze uitgetrild is, ga ik weer op haar zitten en we zoenen nog een laatste keer. Terwijl we zoenen horen we via de intercom dat we bijna in Utrecht zijn.
“Daar moet ik overstappen,” zegt Marjolein. We kleden ons vlug weer aan en glippen het hokje uit. Ik heb nu in elk geval wel iets om deze treinreis aan terug te denken, denk ik tevreden bij mijzelf.

4 reacties

  1. Ik zou willen dat ik ook iemand ziet er lekker verleidelijk uit ziet en ook samen de wc in duiken om elkaar te verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Onlangs hebben wij weer een nieuw erotisch verhaal mogen ontvangen van onze lezer Wander. Na ‘Medisch Centrum Zuid’, ‘Kamer 811’ en ‘Ober op bestelling’ willen we jullie dit vierde verhaal natuurlijk niet onthouden. Wanneer twee vriendinnen na een po…
28.997 keer bekeken