Erotisch verhaal – ‘Hete Trip’

11 januari 2020

Onlangs hebben wij van lezer Nova een spannend erotisch verhaal gekregen die we jullie niet willen onthouden! Wanneer twee vrouwelijke collega’s tijdens een zakentrip een hotelkamer delen en vanwege een gewijzigde boeking in een tweepersoonsbed belanden, wordt een lang gekoesterde fantasie vervuld.

Geen zin om te lezen? ‘Hete trip’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Hete Trip

Vijf jaar lang werkten we al samen. Vijf jaar lang had ik al gevoelens voor haar. Ze was ruim 10 jaar ouder, maar we waren twee handen op één buik. Ik kon niet zonder haar en zij niet zonder mij… Op professioneel gebied dan. Ze was gelukkig getrouwd en had kinderen. Ze had lang, blond haar en had de rondingen die een vrouw van haar leeftijd niet misstonden. Ik was net dertig geworden en het was de eerste keer dat ik over een andere vrouw fantaseerde. Ik had al vaak met mannen geslapen, maar dit was volkomen nieuw voor mij.

Er werd een opleiding georganiseerd in Barcelona waar we beiden heen moesten. Niets nieuws, dat deden we gemiddeld een keer of vier per jaar. Naar gewoonte hadden we een kleinschalig hotelletje geboekt in het oude centrum van de stad en sliepen we op dezelfde kamer, een twin room.
“Sorry ladies, we hebben uw boeking moeten wijzigen en we kunnen u niet de kamer toewijzen die u geboekt had. Als compensatie krijgt u een upgrade naar onze junior suite.” De receptioniste schonk ons een verontschuldigende lach en duwde de sleutelkaart in mijn handen. “Tweede verdieping”, voegde ze er nog aan toe en ze begon ijverig verder te werken achter haar computer. We keken elkaar even verbaasd aan, namen onze bagage en liepen door naar de lift.

“De junior suite. Kan niet slecht zijn”, zei ze al grinnikend terwijl ze op het knopje van de tweede verdieping drukte. Dat was ik volledig met haar eens, maar ik kon slechts aan één ding denken: ik ken geen enkele junior suite met twee afzonderlijke bedden… Ik voelde dat mijn onderbuik tot leven kwam bij de gedachte dat we vannacht misschien in hetzelfde bed zouden slapen. We stapten uit de lift en liepen naar de kamerdeur. Met een lichte trilling in mijn hand stak ik de sleutelkaart in het slot en de deur ging open. Het werd even zwart voor mijn ogen. In het midden van de kamer stond een prachtig opgemaakt king-size tweepersoonsbed.

“Ik voelde dat mijn onderbuik tot leven kwam bij de gedachte dat we vannacht misschien in hetzelfde bed zouden slapen.”

“Aan welke kant slaap jij vannacht?” vroeg ze nonchalant terwijl ze een jurkje op de hanger hing. In paniek keek ik naar het bed. Was er een goede kant? Ik zou hoe dan ook vannacht geen oog dicht doen zolang zij naast mij lag. Ik slaap meestal op mijn linkerzij, dus als ik aan de rechterkant van het bed zou liggen, zou ik haar niet heel de nacht hoeven aan te kijken.
“Ik slaap wel rechts als dat goed is voor jou”, antwoordde ik zo nonchalant mogelijk.
“Mij goed”, zei ze en ze plofte op het bed. “Wat een heerlijk matras! Ik zou zo in slaap kunnen vallen. Laten we snel nog even naar de bar gaan voor een slaapmutsje, dan kunnen we daarna in bed kruipen.”
Een borrel kon ik wel gebruiken. Ik was op van de zenuwen. Hoe vaak had ik al wel niet gefantaseerd dat we samen in één bed lagen? Ik werd spontaan nat als ik terugdacht aan de laatste keer dat ik droomde hoe ze hijgend klaar kwam terwijl ik haar natte poesje kuste.
“Alles oké?” Ze keek me onderzoekend aan.
“Ja hoor, ik vroeg me alleen af wat ik aan zou trekken”, loog ik. En ik dook wat dieper in mijn koffer om met een fijn cocktailjurkje terug naar boven te komen.
“Jij hebt precies nog plannen voor vanavond als je zo’n sexy jurkje aan gaat trekken”, grapte ze.
Ze had geen idee…

“Ik werd spontaan nat als ik terugdacht aan de laatste keer dat ik droomde hoe ze hijgend klaar kwam terwijl ik haar natte poesje kuste.”

Ze had twee gin tonics gedronken en was duidelijk wat losser dan anders. Op weg van de bar naar de kamer haakte ze haar arm in de mijne en liet af en toe haar hoofd op mijn schouder rusten terwijl we samen door de gangen liepen. Ook ik had waarschijnlijk net iets meer alcohol gedronken dan goed voor me was en hield haar dicht tegen me aan. Ik voelde haar lichaamswarmte tegen mijn zij en haar haar kriebelde in mijn hals. We kwamen aan bij de deur van onze suite.
“Waar heb je de sleutel gestoken?” vroeg ik.
“Op een veilige plaats”, antwoordde ze met een grijnzende blik en ze ging met haar vrije hand naar haar borst en haalde de kaart uit haar BH tevoorschijn. Ik slikte met moeite. Mijn hart klopte in mijn keel. Ze liet mijn arm los en stak de kaart in het slot. De deur ging open. Ze liep naar binnen terwijl ik me omdraaide en de deur achter mij in het slot deed. Ik bleef twee tellen naar de deur gedraaid staan en haalde diep adem. “Doe gewoon alsof je alleen in bed ligt en dan komt alles goed”, zei ik tegen mezelf en ik draaide me om naar de kamer. Ze had haar jurkje los geritst en liet het langs haar benen naar beneden glijden. Ze had zwarte, kanten lingerie aan die haar borsten mooi accentueerde. Ik stond aan de grond genageld. “Vind je het erg als ik in mijn ondergoed slaap? Ik vind het altijd zo warm met twee in bed”, vroeg ze.
“Natuurlijk niet”, wist ik met veel moeite te stamelen. Ik liep naar mijn kant van het bed, draaide me met mijn gezicht naar de muur en deed ook mijn jurkje uit. Ik droeg een wit kanten setje.
“Zo’n tanga staat je wel, het laat je billen mooi uitkomen. Ik wou dat ik zo’n sexy kontje als jij had.”
Ze lag op haar zij naar mij te kijken terwijl ik me aan het omkleden was. Ze lachte. Ik probeerde me zo normaal mogelijk te gedragen. “Dit sexy kontje doet vannacht ook geen pyjama aan in bed, veel te warm met zo’n hete brok naast mij”, knipoogde ik naar haar.
“Kom hier, sexy ding!” zei ze al lachend en ze trok de dekens een stukje opzij zodat ik bij haar in bed kon komen. Ik stapte in bed en deed het licht uit.

“‘Kom hier, sexy ding!’ zei ze al lachend en ze trok de dekens een stukje opzij zodat ik bij haar in bed kon komen.”

“Slaap ze”, zei ze en ze drukte kort een kus op mijn wang. Ze bleef vlak naast mij liggen en ik voelde hoe haar lichaamswarmte mijn huid verwarmde. Mijn hart ging als een razende tekeer. Hierover fantaseerde ik elke avond en nu gebeurde het echt! Ik merkte dat mijn slipje ondertussen al helemaal nat geworden was. Was het de alcohol die me ertoe aanzette? Ik weet het niet, maar ik draaide me om naar haar. We lagen op nog geen 20 cm van elkaar. Ik rolde me naar haar toe en duwde me iets op zodat mijn mond vlak boven die van haar was. Ik wachtte twee tellen gespannen af of ze me zou wegduwen, maar haar hand zocht mijn wang en ik bracht mijn mond op de hare. Haar lippen waren zacht en vochtig. Ze kuste me gretig. Ik draaide me verder om en legde mijn been over dat van haar zodat haar dijbenen licht gespreid werden. Ik duwde mijn bovenbeen zacht tegen haar natte slipje en ze slaakte een sidderende zucht. Terwijl ik haar kuste, liet ik mijn hand via haar hals naar haar borst glijden. Ik trok haar BH naar beneden en vond haar intussen stijve tepel. Zachtjes nam ik hem tussen mijn vingers en begon hem te kneden. Ik kuste haar hals terwijl mijn andere hand zich een weg zocht naar beneden.

“Ik duwde mijn bovenbeen zacht tegen haar natte slipje en ze slaakte een sidderende zucht.”

Haar slipje was doorweekt. Ik trok het opzij zodat ik met mijn vingers haar lippen open kon duwen op zoek naar haar clitje. Ze voelde heerlijk. Ze zette haar nagels in mijn huid toen ik twee vingers bij haar naar binnen bracht en zacht op en neer begon te bewegen. Ik was minstens even geil als zij. Ik wreef mijn eigen natte kutje tegen haar dijbeen aan, zodat ik ook steeds dichter naar mijn hoogtepunt klom. Ze hijgde diep terwijl ze haar rug kromde om me beter toegang te geven en haar borsten tegen de mijne aan duwde. Ze zou het niet lang meer kunnen houden. Haar ademhaling werd sneller en oppervlakkiger en ze wilde me steeds dieper. Ik voelde hoe haar kutje zich rondom mijn vingers sloot terwijl ze met een diepe kreun klaar kwam. Tegelijk nam ik haar hand en bracht haar vingers bij me naar binnen. Ze begon me meteen diep te vingeren en ik voelde hoe de spanning zich opbouwde. Vijf jaar lang had ik ervan gedroomd om haar vingers in mij te voelen. Mijn hele lijf spande zich samen. Ik sloot mijn ogen en kwam klaar met het hevigste orgasme dat ik ooit had gehad. Kreunend liet ik me tegen haar aan glijden om op adem te komen. Ze keek me aan en er speelde een glimlach op haar lippen. “Wel collega, dat is zonder twijfel de beste upgrade die ik ooit heb gekregen!”, en ze vleide zich slaperig tegen me aan.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

6 reacties op Erotisch verhaal - 'Hete Trip'

  • Ik heb mijn vriendin helemaal in Zwolle zitten en chatten alleen wegens de Corona.dit heeft goed gedaan.vriendelijke groet uit Heerlen van een vrouwelijk fan .

  • ik vind het heerlijk om te lezen en wordt er wel wat geil van hoop dat je nog meer details beschrijft zodat ik er mijn fantasie op los kan laten .dus war uitgebreider beschrijven wat je allemaal met haar of hem wil doen.verder geweldig geschreven.

  • ik heb dat meegemaakt op het strand in een hete nacht. toen ik een nat kruisje voelde wist ik dat ik goed zat en goed lag. gekust, gelikt, gevingerd en gezocht naar knopjes en plekjes. in slaap gevallen en de volgende morgen wakker worden naast een leuke meid die me heerlijk heeft verwend. en ik haar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid