Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

20.498 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Vervulde fantasie’

20 februari 2021,

geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door lezeres Petra! ‘Vervulde fantasie’ gaat over twee vrouwen die samen een avondje uitgaan en onverwachts een oude bekende tegenkomen. Als ze besluiten met hem mee naar huis te gaan voor een afzakkertje vermengen oude gevoelens zich met spannende nieuwe verlangens…

Geen zin om te lezen? ‘Vervulde fantasie’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Vervulde fantasie

Happend naar adem veeg ik de tranen van mijn wangen. Het is lang geleden dat ik zó gelachen heb! Zelfs in de sportschool voel ik mijn buikspieren niet zo hard werken als nu. Nog nasnikkend van het lachen, leg ik mijn arm om de schouders van mijn beste vriendin. De harde muziek in de bar maakt dat ik mijn mond dichter bij haar oor moet brengen, wil ze me verstaan. Een kriebel schiet vluchtig door mijn buik wanneer ik de zoetige geur van haar parfum ruik en haar warmte voel.
‘Waarom doen we dit niet vaker?! Die mannen kunnen best vaker een weekendje voor de kids zorgen!’
‘Je hebt helemaal gelijk’, verzucht Lotte. ‘Gaan we gewoon doen. Dan plannen we de volgende keer een wellness weekendje. Lekker relaxen in de sauna. Of in de jacuzzi’, voegt ze er met een knipoog aan toe. Ik glimlach naar haar en weet dat ze doelt op die keer dat we in de jacuzzi bij haar in de achtertuin zaten en we na iets te veel wijntjes met elkaar hebben gezoend. Het is dat we gestoord werden door haar zoontje die door de babyfoon riep. Wie weet wat er anders nog gebeurd zou zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik na deze avond vaak gefantaseerd heb over wat er zou zijn gebeurd als we niet gestoord waren. Blijkbaar was Lotte het voorval dus ook nog niet vergeten.

“Ik glimlach naar haar en weet dat ze doelt op die keer dat we in de jacuzzi bij haar in de achtertuin zaten en we na iets te veel wijntjes met elkaar hebben gezoend.”

Ik zoek oogcontact met de barman en laat mijn wijsvinger boven onze lege glazen cirkelen ten teken dat we nog een rondje willen bestellen. Heupwiegend op de maat van de muziek heffen we onze glazen en klinken ze tegen elkaar om te proosten op dit nieuwe plan. Op het moment dat ik een grote slok neem, voel ik een hand op mijn schouder en hoor ik iemand boven de muziek uit mijn naam zeggen. Ik draai me om en verslik me in mijn drankje wanneer ik zie wie er achter me staat. Hoestend en proestend probeer ik de wijn in mijn mond zo snel mogelijk door te slikken om te voorkomen dat ik het niet uitspuug. Lotte kijkt me vragend aan en geeft me een servetje.
Dan steekt ze haar hand naar hem uit.
‘Lotte’, zegt ze. Hij pakt haar hand.
‘Bob.’ Ik zie aan haar gezicht dat zijn naam een belletje bij haar doet rinkelen. Bob en ik waren collega’s, jaren geleden. We waren toen beiden niet op zoek naar een relatie, maar naar seks des te meer.
‘Gaat het Suus?’ vraagt Bob me met een geamuseerde twinkeling in zijn ogen.
‘Ja, ja, prima’, stamel ik. ‘Goh, dat is lang geleden zeg.’ Hij geeft me drie zoenen en ik hoop van harte dat hij in het donker van de kroeg niet ziet hoe mijn wangen de kleur van een rijpe tomaat krijgen. Na het uitwisselen van de standaard beleefdheden is mijn glas alweer leeg. Bob ziet het en vraagt me of ik er nog één wil. Voor ik het weet zijn de nodige rondjes besteld, hebben we nog meer gelachen en loopt de avond inmiddels op zijn eind.

Veel te snel gaan de lichten in de kroeg aan en worden we vriendelijk doch dringend verzocht te vertrekken.
‘Kom mee naar mijn huis, dan nemen we daar nog een afzakkertje’, zegt Bob.
Lotte twijfelt en zegt dat ze misschien liever naar ons hotel teruggaat. Ik neem haar even apart.
‘Je laat me niet met hem alleen!’ sis ik haar toe. ‘Ik heb teveel gedronken om nog voor mezelf in te staan wanneer ik met hem alleen ben! Jij gaat mee, zodat ik zeker weet dat er niks gebeurt.’
Bob houdt een taxi aan. Hij houdt de deur aan de passagierskant voor mijn vriendin open en laat haar instappen. Vervolgens laat hij mij voor om achterin te stappen en hij schuift naast me. Hij vertelt zijn adres aan de taxichauffeur, die de meter aanzet en wegrijdt en meteen druk in gesprek raakt met Lotte. Ik tuur naar buiten en voel plotseling een hand op mijn bovenbeen. Ik draai mijn hoofd en kijk in de groene ogen van Bob. Die blik!
‘Het is erg leuk je weer te zien, Suus’ zegt hij met schorre stem. Mijn stem lijkt verloren, dus ik knik maar ten teken dat ik hem gehoord heb. Deze man! Wat doet hij toch met me?! Zijn hand schuift langzaam iets verder naar boven, uitdagend net iets onder de zoom van mijn rokje. Mijn lichaam reageert meteen op zijn aanraking. Mijn hartslag versnelt en ik voel hoe het kloppende gevoel naar beneden zakt, tussen mijn benen.

“Mijn stem lijkt verloren, dus ik knik maar ten teken dat ik hem gehoord heb. Deze man! Wat doet hij toch met me?!”

Zachtjes slaak ik een zucht van opluchting wanneer de taxi stopt en Bob zijn hand weghaalt om zijn portemonnee uit zijn zak te halen. Lotte zegt de chauffeur gedag en stapt uit. Bob houdt me tegen wanneer ik ook het portier wil openen. Hij legt zijn rechterhand tegen mijn wang zodat ik niet kan wegdraaien. Ik voel zijn lippen vlak tegen mijn oor en hij fluistert: ‘Je bent nog net zo sexy als toen’. Hij plant een zacht kusje in mijn nek voordat hij uitstapt en mij in totale verwarring achterlaat.

Bob’s appartement is verrassend ruim. In de woonkamer staat een grote leren hoekbank. Lotte laat zich in de fauteuil in de hoek ploffen, wat betekent dat Bob en ik de bank zullen moeten delen.
Bob haalt een fles gekoelde witte wijn uit de keuken en schenkt drie glazen vol.
‘Op een verrassend weerzien’, zegt hij terwijl hij zijn glas in de lucht houdt. De wijn stijgt me nu echt naar mijn hoofd en hoe meer ik drink, hoe onweerstaanbaarder Bob wordt. Uit de onderonsjes die ik tussendoor met Lotte heb gehad, weet ik dat zij ook zeer gecharmeerd is van zijn voorkomen. Hoe kan het ook anders. Met zijn vriendelijke blik, licht gespierde lichaam en geweldige humor windt hij iedereen met gemak om zijn vinger. Lotte verontschuldigt zich en vraagt de weg naar de wc. Zodra Lotte uit het zicht is, schuift Bob dichter naar me toe. Tijd om me ongemakkelijk te voelen heb ik niet, want hij verspilt geen seconde en zoent me meteen op mijn mond. Ik voel hoe een gedeelte van de spanning die ik voelde bij ons weerzien meteen wegzakt. Hoe mijn lichaam week wordt en zich onmiddellijk overgeeft aan de situatie, aan hem. Het andere gedeelte van de spanning bouwt zich echter steeds verder op. Het kloppende gevoel tussen mijn benen wordt duidelijker en ik voel hoe mijn hele lichaam nu alleen nog maar gevuld is met verlangen. Hij duwt zijn gespierde lichaam tegen me aan en dwingt me zo verder achterover op de bank.

“Ik voel hoe een gedeelte van de spanning die ik voelde bij ons weerzien meteen wegzakt. Hoe mijn lichaam week wordt en zich onmiddellijk overgeeft aan de situatie, aan hem.”

De wereld om me heen lijkt te vervagen en het enige wat nu nog lijkt te bestaan is het gevoel van zijn tong tegen die van mij en zijn erectie die tegen de dunne stof van mijn rokje duwt. Ik denk ook helemaal niet meer aan Lotte, totdat ik naast me hoor hoe ze haar keel schraapt. Ik kijk beschaamd van haar naar Bob en weer terug en voel hoe mijn wangen een kleur krijgen. Geen van beiden weten we ons een houding te geven in deze vreemde situatie. Bob lijkt echter precies te weten wat hij moet doen. Hij staat op en pakt Lottes hand. Hij zoent haar voorzichtig maar doortastend op haar mond. Ik zie hoe het haar slechts een paar seconden kost voordat ook zij zich aan hem overgeeft.
‘Ga zitten’, zegt Bob. Lotte neemt naast me plaats op de bank en kijkt me aan. Ze kijkt me aan met dezelfde blik als die avond in de jacuzzi. Ik kijk Bob aan. Zonder dat ik hem iets gevraagd hebt, lijkt hij te weten wat ik wil zeggen. Hij knikt naar me en zegt dat ik haar moet zoenen. Ik schuif wat dichter naar haar toe en buig voorover om mijn lippen op die van Lotte te leggen. Haar tong duwt zacht tegen mijn lippen, welke als vanzelf uiteengaan. Pas wanneer ik een hand op mijn borst voel open ik mijn ogen weer. Bob is naast de bank komen zitten en heeft mijn borst in zijn linkerhand en die van Lotte in zijn rechter.

‘Kleed elkaar uit’. Zijn diepe stem klinkt een beetje schor wanneer hij de stilte doorbreekt. Mijn blik vangt die van Lotte. Gaan we dit echt doen? Ik pak haar hand en trek haar overeind. Mijn hand streelt door haar blonde krullen en ik stop een lok weg achter haar oor. De knoopjes van haar bloesje maak ik één voor één open en ik laat mijn vingers onder de rand glijden zodat hij langs haar armen op de grond valt. Haar handen kruipen onder de rand van mijn shirt en ik steek mijn armen omhoog zodat ze me ervan kan ontdoen. Ze schuift vervolgens mijn rokje naar beneden waarbij haar handen even zacht over mijn billen strelen. Ze helpt me door zelf haar broek uit te doen.

“De knoopjes van haar bloesje maak ik één voor één open en ik laat mijn vingers onder de rand glijden zodat hij langs haar armen op de grond valt.”

Ik realiseer me ineens dat Bob er ook nog is en ik kijk naar hem. Hij is inmiddels naakt en kijkt naar ons terwijl hij zacht aan zijn stijve lul trekt. Ik denk dat dit waarschijnlijk het meest opwindende is wat ik ooit heb meegemaakt. Het kost Lotte en mij niet veel moeite onze lingerie uit te trekken en gaan dan beiden aan een kant van Bob op de bank zitten. Hij zoent ons om beurten en legt dan zijn hand op mijn achterhoofd. Ik voel hoe hij met zijn hand zacht druk uitoefent en ik laat me gewillig de kant uit sturen die hij wil. Ik voel zijn grote opwinding nu tegen mijn lippen. Wanneer ik mijn blik opsla, zie ik hoe Lotte met haar ogen dicht geniet van hoe Bob haar tepels in zijn mond neemt en eraan likt en er zacht aan zuigt. Dit beeld windt me erg op en gretig neem ik zijn harde lul in mijn mond.

Na een tijdje neemt Bob wederom de leiding, wat ik helemaal niet erg vind. Hij zegt me op het brede stuk van de bank te gaan liggen. Lotte krijgt de opdracht mijn borsten te verwennen met haar mond en haar tong. Tegelijkertijd voel ik hoe haar vingers over mijn buik strelend hun weg naar beneden zoeken. Twee vingers strelen nu over de bovenkant van mijn kaalgeschoren kutje. Bob zit tegenover me en ik zie hoe hij langzaam aan zijn lul trekt terwijl hij naar ons kijkt. Het lijkt alsof Lotte aarzelt, maar ik kan de spanning niet meer aan. Ik wil dat ze me daar streelt, op mijn meest gevoelige plekje. Ik pak haar hand en leid haar naar beneden. Ik leg mijn hand over die van haar en met mijn middelvinger duw ik die van haar naar beneden. Met mijn vinger leid ik haar tussen mijn natte lipjes door naar mijn clitje. Ik voel hoe haar vinger steeds zelfverzekerder zijn weg vindt, dus ik haal mijn hand weg en leg die nu tussen haar benen. Ze kreunt en stopt even wanneer ik twee vingers zacht haar kutje in laat glijden en tegelijkertijd met mijn duim zacht over haar clitje wrijf. Maar dan gaat ze vol opwinding door. We kreunen allebei steeds heftiger en ik voel hoe een orgasme steeds dichterbij komt.

“Ze kreunt en stopt even wanneer ik twee vingers zacht haar kutje in laat glijden en tegelijkertijd met mijn duim zacht over haar clitje wrijf.”

Bob merkt het ook en laat ons stoppen. Hij draagt Lotte op boven mijn gezicht te komen zitten en geeft mij de opdracht haar te likken. Opwinding heeft mijn lichaam en gedachten compleet overgenomen, dus ik twijfel geen moment en laat mijn tong door haar natte gleufje glijden. Ze smaakt veel zoeter dan ik had verwacht. Ik voel hoe Bob plotseling mijn benen tegen zijn gespierde schouders legt en meteen diep bij me naar binnen stoot waardoor ik een diepe kreun slaak. Lotte kreunt steeds heftiger en ik voel hoe ze haar heupen steeds sneller tegen mijn gezicht duwt. Ik wil ervoor zorgen dat ze heftig klaarkomt, dus ik zuig nu steeds iets harder op haar clitje. Dan bereikt ze met een gil haar hoogtepunt en hijgt nog even na voordat ze weer naast me komt zitten. Ze buigt voorover en laat haar tong zacht over mijn lippen glijden, die nog nat zijn van haar orgasme. Dan daalt ze verder af naar beneden, neemt ze één van mijn tepels in haar mond en laat haar hand tussen mijn benen glijden. Het voelt alsof ik gek word van opwinding. Zelfs in mijn wildste fantasieën heb ik nog nooit gedacht dat ik dit zou kunnen voelen. Ik voel mijn orgasme snel dichterbij komen en wanneer het moment daar is, heb ik het gevoel dat ik explodeer. Bob stoot nog een paar keer in me en komt dan met een diepe kreun diep in me klaar.

We zitten met zijn drieën in stilte op de bank, nog nagenietend van wat er net gebeurd is. Dan schenkt Bob de glazen nog eens bij en zegt: ‘Blijven jullie slapen vannacht?’
Ik kijk naar Lotte en aan de grijns op haar gezicht te zien denkt zij precies hetzelfde als ik.
‘We blijven’, beantwoord ik de vraag van Bob. Hij geeft onze glazen aan en heft dat van hem.
‘Proost dan maar! Op een mooie nacht!’
‘En op het vervullen van fantasieën’, voeg ik er met een veelbetekenende blik richting Lotte aan toe.

4 reacties

  1. Goed geil verhaal van je Petra Heb er gezond van genoten wil ook eens een
    seks verhaal schrijven bedankt Petra.

  2. Heerlijke en lekkere meiden en die man.ik kom ook lekker klaar en zou direct willen neuken met alle drie en steeds meerdere keren laten klaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze keer hebben wij een meeslepend erotisch verhaal voor jullie die geschreven is door onze eigen ToyRoy! Het verhaal gaat over een ontmoeting tussen de hoofdpersoon en een knappe Fransoos in een kroeg op zondagavond. Helaas wordt de passievolle rom…
10.498 keer bekeken