Erotisch verhaal – ‘Een Warme Kerst’

4 januari 2020

Van lezer Lina kregen wij een leuk erotisch kerstverhaal toegestuurd dat we graag met jullie delen! Als de hoofdpersoon in dit verhaal Rob ontmoet, een knappe vriend van haar broer die de kerstdagen met hen zal doorbrengen, is het vooruitzicht om drie dagen naar haar ouderlijk huis te gaan opeens een stuk aantrekkelijker.

Geen zin om te lezen? ‘Een warme kerst’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Een Warme Kerst

Zuchtend gooi ik lukraak wat kleren in een tas. Het glitterkleedje niet vergeten, mijn moeder vindt het altijd fijn als ik me deftig kleed voor het kerstdiner. Maar zin heb ik er niet in. Drie dagen in mijn ouderlijke huis. Ik ben liever op mezelf in mijn eigen appartementje. In een opwelling leg ik mijn luchtdrukvibrator ook in mijn toilettas. Ideaal om te ontspannen na een etentje waar ik weer alle ‘heb je nou nog geen vriendje’-vragen moet beantwoorden met een glimlach. Kerstboomlichtjes uit, deur achter me sluiten en dan op weg naar het station.

Drie uur later zie ik mijn moeder en broer op het perron staan. Na een snelle knuffel wil ik meteen doorlopen naar de parking.
‘Nee, wacht nog even’, zegt mijn broer.
‘Waarom? Het is hartstikke koud, joh. Laten we gaan.’
M’n broer schudt zijn hoofd. ‘We moeten ook nog even op Rob wachten, die komt ook met ons mee.’
‘Rob?’ zeg ik fronsend. ‘Wie is dat?’
‘Je weet wel, die jongen waarmee ik vroeger op school zat, die om de hoek woonde.
‘En waarom moeten we op hem wachten?’ vraag ik.
Mijn moeder komt dichter bij me staan en haakt haar arm in de mijne. Blijkbaar heeft zij het ook koud. ‘We hebben hem voor de kerst bij ons uitgenodigd, liefje. Zijn ouders zijn een paar maanden op rondreis in Zuid-Amerika en je kan zo’n jongen toch niet alleen thuis laten zitten met de feestdagen?’

Ik knik en denk heel hard na over wie die Rob nu ook alweer is. De vrienden van mijn broer had ik vroeger niet echt veel oog voor. Ze waren een paar jaar jonger dan mij en de ene was al puisteriger dan de andere. Ik ben dus niet voorbereid op de hunk die ineens voor ons staat. Met donkere lokken die al voor even donkere ogen vallen, kijkt hij ons met een grote grijns aan. ‘Hier ben ik dan!’ Er schijnen twinkelende pretlichtjes in zijn ogen. En ik voel een twinkelende warmte zich verspreiden in mijn onderbuik en tussen mijn benen. Oh my god, het is echt te lang geleden dat er zich daar een man bevond. En een echte man staat daar nu voor me, lekker hunky te wezen met stoppelbaard en al.

“Er schijnen twinkelende pretlichtjes in zijn ogen. En ik voel een twinkelende warmte zich verspreiden in mijn onderbuik en tussen mijn benen.”

Mijn moeder en broer leiden ons naar de auto en wanneer we onze weekendtassen in de koffer leggen, ruik ik Robs aftershave. Zwaar en kruidig. Meestal niet mijn ding, maar het past wel bij zo’n grote, gespierde man.
Jammer genoeg gaat mijn broer met Rob op de achterbank zitten. In mijn moeders kleine auto had ik het niet erg gevonden om knie tegen knie te zitten.

Na het thuiskomen heb ik ook al geen tijd om met Rob kennis te maken. Er zit visite op ons te wachten en het eten staat al in de oven. En ja hoor, de gebruikelijke ‘hoe kan het dat zo’n lief meisje als jij nog single is?’-vragen worden op me afgevuurd. Gelukkig is er goede wijn en Rob tegenover me die bemoedigend naar me glimlacht. Ik denk zelfs op een gegeven moment een duwtje tegen mijn voet te voelen. Maar als ik opkijk, vraagt mijn moeder net aan Rob of hij nog een lading aardappelkroketjes wil.

Eindelijk is iedereen de deur uit en heb ik mijn moeder geholpen met de vaat. Na al dat reizen en vooral na die drie glazen wijn ben ik blij dat ik in mijn bed kan gaan liggen. Maar eerst nog even mijn tanden poetsen. Het eerste wat ik tegenkom in mijn toilettas is echter mijn luchtdrukspeeltje. Lang hoef ik er niet over na te denken. Laat die tanden maar voor wat ze zijn. Ik kleed me snel uit en duik onder de dekens. Terwijl het speeltje zacht begint te ronken sluit ik mijn ogen en komt vanzelf Robs gezicht met die sexy vierkante kaken tevoorschijn. Hoe zou hij er onder die malle kersttrui uitzien? Hij heeft vast een sixpack en kleine tepels op indrukwekkende borstspieren. De toy vindt als vanzelf zijn weg naar mijn clit en doet daar waar hij zo goed in is. Zuigend en kloppend voel ik hoe zich vanuit mijn clitoris elektrische bliksemschichtjes verspreiden naar mijn schaamlippen en diep binnenin me. Ik krijg het warm en gooi de dekens van me af.

“Terwijl het speeltje zacht begint te ronken sluit ik mijn ogen en komt vanzelf Robs gezicht met die sexy vierkante kaken tevoorschijn.”

Achter mijn oogleden kijkt Rob me nog steeds met die donkere ogen van onder zijn haren aan en likt over zijn lippen. Als ik me nog verder concentreer voelt het alsof de zuigende bewegingen van het speeltje zijn lippen zijn die plagend…

Plots komt er iemand mijn kamer binnen. Ik schrik me rot.
‘Sorry, verkeerde kamer’, zegt Robs zware basstem.
‘Oh’, is het enige wat ik kan uitbrengen. Ik sla snel de dekens over me en een rode blos verspreidt zich over mijn wangen. Ik krijg in alle verwarring het speeltje niet meteen uitgezet en ik stop het verder onder de dekens, hopend dat hij het niet hoort.
Een plagende blik verschijnt in zijn ogen. ‘Wat ben jij hier zo alleen aan het doen?’
‘Euhm…’ stamel ik.
‘Lijkt hier wel gezellig’. Rob stapt de kamer binnen en sluit de deur achter zich. ‘Is het lekker zo met je kleine vriendje? Of kan ik misschien helpen?’
Dit meen je niet. Gebeurt dit echt? Mijn mond weigert dienst te doen, dus haal ik schuchter mijn schouders op en glimlach.
‘Zalig hoe je daar zit met die rode wangen en op je lip bijt’, zegt hij terwijl hij langzaam naar het bed loopt. Hij doet zijn schoenen uit en gaat op de rand van het bed zitten.
Op een of andere manier lukt het me om de uit-knop van het speeltje te vinden. Robs hand grijpt de hoek van het dekbed en trekt die naar beneden. Ben ik blij dat ik enkel een klein nachtlampje heb aangedaan. In het zachte licht zie ik hoe hij me van top tot teen bekijkt. Ongemakkelijk knijp ik mijn knieën samen en mijn armen bewegen omhoog om mijn borsten te bedekken.

‘Niet doen’, fluistert hij. Met beide handen streelt hij van mijn schouders naar mijn polsen en trekt mijn handen weg van mijn borsten. Alleen al van zijn blik worden mijn tepels hard. Hij ziet het en hij lacht weer zijn scheve glimlach. Ik voel opnieuw hoe de spieren tussen mijn benen zich aanspannen. Mijn hand vindt als vanzelf zijn wang. Ik voel de harde kaken en de stoppelige huid. Mijn vingers kruipen naar de achterkant van zijn hoofd en glijden door zijn haren. Hij voelt de uitnodiging en buigt zich over mijn borsten. De eerste kussen zijn zo zacht dat ik ze bijna niet voel. Maar de natte, warme tong die hij daarna over de gevoelige onderkant van mijn borsten laat glijden, voel ik zeker wel. Hij trekt een nat spoor naar mijn tepel en neemt die in zijn mond. Mijn tepel wordt nog harder wanneer hij er eerst zacht en dan steeds ruwer aan zuigt. Een kreun ontsnapt me. Zo zalig, die warme natte mond van hem. Ik trek zijn hoofd naar het mijne en zoek zijn lippen. Meteen voel ik zijn tong tegen mijn lippen en maar al te graag open ik mijn mond. Zijn tong krult zich rond de mijne en hij zuigt mijn tong zijn mond in.

“Meteen voel ik zijn tong tegen mijn lippen en maar al te graag open ik mijn mond.”

Het stof van zijn trui schuurt gekmakend over mijn tepels. Ik neem de onderkant van zijn trui vast en trek die over zijn hoofd. Het gevoel van zijn naakte lijf op het mijne zorgt opnieuw voor het gevoel van bliksem tussen mijn benen en ik voel hoe de spieren van mijn vagina even samenknijpen.
Hij leunt op zijn zij en met zijn vrije hand trekt hij zachtjes aan mijn knie. Gewillig laat ik mijn been openvallen. Met zijn been duwt hij mijn andere knie opzij. Door de koele lucht voel ik hoe nat ik al ben. Hij laat zijn hoofd zakken naar mijn andere tepel en begint die zalig te tongen. Zijn hand glijdt plagend langzaam van mijn knie naar boven.

‘Alsjeblieft’, fluister ik en duw mijn heupen omhoog tegen zijn hand.
‘Hmm’, gromt hij en laat een pad van kusjes achter van mijn tepel naar beneden. Hij gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten en haakt zijn handen achter mijn knieën. Hij duwt ze langzaam naar boven zodat ik me helemaal voor hem open. Zijn handen maken strelend hun weg naar mijn liezen en met zijn twee duimen spreidt hij mijn schaamlippen. Ik voel zijn warme adem op mijn natte clit en de verwachting maakt me gek. Ik duw mijn heupen opnieuw naar boven en wordt beloond met zijn zachte lippen die me recht op mijn clit kussen. Dan voel ik zijn tong en ik moet me inhouden om mijn heupen niet meteen weg te trekken. Overweldigd kreun ik opnieuw. Mijn speeltje zou dit nooit kunnen evenaren. Rob weet echt wel wat hij doet. Het ene moment is zijn tong hard en tikt hij onophoudend recht tegen mijn clit. Het andere moment is zijn tong zacht en breed en likt hij me alsof ik een heerlijk ijsje ben. Hij lijkt het even goed te vinden als ik, want hij maakt een grommend geluid in zijn keel. De vibraties voel ik tot in mijn clit en ik voel hoe mijn spieren meer en meer aanspannen. Zijn vinger gaat bij me naar binnen en al strelend vindt hij het plekje dat me nog natter maakt…

‘Oh Rob’, ontsnapt me wanneer mijn spieren zich keihard aanspannen rond zijn vinger en ik met gebogen rug klaarkom.
Ik kijk naar beneden waar een grijnzende Rob me van tussen mijn benen aankijkt. Mijn vocht glinstert op zijn stoppelbaard.
‘Vrolijk kerstfeest’, zegt mijn kerstcadeautje met zijn lage stem.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid