Erotisch verhaal – ‘De timmerman’

11 februari 2022

Het erotische verhaal van de week is geschreven door Hemelse Ketterij! In ‘De timmerman’ houdt de hoofdpersoon door haar slaapkamerraam de timmerman in de gaten die in haar tuin aan het werk is. Terwijl haar hand tussen haar benen glijdt, begint ze te fantaseren hoe het zou zijn als hij nu naast haar zou staan in haar slaapkamer…

Geen zin om te lezen? ‘De timmerman’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De timmerman

Ik ben verveeld, ik ben geil.

Terwijl ik naar boven loop denk ik aan de timmerman die buiten aan mijn overkapping werkt. Zijn gespierde armen staken onder zijn shirt uit en zijn zongebruinde huid zat onder de tatoeages. Zijn donkerblonde haar zat door de war omdat hij er soms met zijn arm langs wreef als hij het zweet van zijn voorhoofd veegde. Het was een warme dag, zijn grijze shirt liet al wat zweetvlekjes zien op zijn rug de laatste keer dat ik uit het raam keek. Omdat hij vandaag de hele dag rondom mijn huis aan het werk is kan ik in principe niet weg. De radio staat hard en ik hoor zijn Nederlandstalige muziek boven in de slaapkamer. Uhhg, Frans Bauer, werkelijk?

Ik laat mijn vingers over het dressoir van mijn slaapkamer glijden terwijl ik loom richting het raam slenter. Vanuit het raam heb ik perfect zicht op de tuin, waar de timmerman aan het werk is. Mijn mond valt een stukje open wanneer ik zie dat hij inmiddels zijn shirt uit heeft. Het natte, grijze shirt ligt zielig op een hoopje in een hoek van de tuin. De rug van de timmerman is breed, ik zie zijn spieren rollen als hij stukken hout pakt en ze kundig positioneert. Bij het slaan met zijn hamer zie ik zijn biceps en triceps verleidelijk aanspannen. Ik laat mijn hand over mijn decolleté glijden. Ik draag nog steeds mijn ochtendjas, daaronder ben ik naakt.

Toen ik vanochtend de deur open deed zag ik de timmerman eventjes verbaasd kijken naar mijn outfit. Niet wetende dat ik er niks onder aan had natuurlijk. Met mijn andere hand maak ik intussen de knoop van mijn riem los en de badjas valt een stukje open. Mijn hand glijdt door naar mijn buik en stopt bij mijn clitoris. Ik stimuleer mezelf lui terwijl ik blijf kijken naar de zongebruinde rug van de timmerman. Intussen dwalen mijn gedachten af.

Met mijn andere hand maak ik intussen de knoop van mijn riem los en mijn badjas valt een stukje open.

Hij komt achter me staan en duwt me met mijn bovenlijf tegen het raam. Mijn borsten worden geplet onder het gewicht van zijn bovenlichaam. Het moet er komisch uitzien, voor de buren. Terwijl hij in mijn oor hijgt dat hij me wil neuken, laat hij één hand langs mijn middel naar beneden glijden. Hij raakt precies mijn clitoris en laat zijn ruwe, eeltige vingers erlangs glijden. Dan voelt hij dat ik al nat ben en hij doopt zijn middelvinger in mijn kutje. Langzaam en tergend laat hij zijn vinger in en uit me glijden en mijn ademhaling versneld. Ik voel intussen zijn harde lul in zijn spijkerbroek tegen mijn billen aanduwen. Ongeduldig duw ik mezelf iets van het raam af en trek ik mijn badjas naar beneden. Mijn naakte lijf, nu in volle glorie, windt hem zichtbaar op. Ik kijk hem over mijn schouder aan. Hij draait me met een ruk om. Hij zoent me, vol op mijn mond. Ik leg mijn armen in zijn nek en trek hem dichter naar me toe. Zijn handen kneden mijn borsten, mijn tepels zijn hard door het koude raam en de opwinding. Hij knijpt speels in mijn tepels en ik slaak een kreetje van genot. Onze zoen wordt heftiger, gepassioneerder. Hij steekt zijn tong naar binnen en ik geniet van het gevoel van zijn tong op die van mij. Ik voel mezelf nat worden terwijl het warme gevoel zich verspreid in mijn onderbuik.

Hij rukt zich los van mijn mond en hapt hongerig naar mijn tepels. Eén voor één neemt hij ze in zijn mond. Hij laat zijn tong rond mijn harde tepel glijden. Dan stopt hij heel mijn tepel in zijn mond en zuigt er aan, hard. Bliksemschichten schieten direct naar mijn clitoris. Hij maakt me gek. Hij zakt door zijn knieën en tilt één van mijn dijbenen over zijn schouder. Vaardig begint hij aan mijn clitje te likken. Hij maakt vormpjes met zijn tong en houdt een constant tempo aan. Ik laat mezelf achterover tegen het raam zakken om steun in mijn rug te voelen. Met zijn tong blijft hij mijn clitje stimuleren en tegelijkertijd voel ik dat hij één vinger in mijn kutje stopt. Ik ben zeiknat, hij voelt dit meteen. Twee vingers gaan tegelijk naar binnen terwijl hij me blijft beffen. Ik voel dat ik kan komen. Niet stoppen, gebied ik hem. Hij blijft op hetzelfde tempo beffen en laat zijn twee vingers in en uit me glijden. Ik barst uit in een heerlijk orgasme. Ik leun tegen het raam en op zijn schouder terwijl ik schokkend klaarkom.

Met een dierlijke grom duwt hij mijn been van zich af. Ik kom net een beetje bij zinnen als hij zo snel als hij kan zijn riem lostrekt en zijn broek en onderbroek naar beneden schuift. Zijn broek blijft op zijn enkels hangen, hij heeft zijn werkschoenen nog aan. Hij draait me weer om zodat ik tegen het raam sta en ik voel zijn harde lul tegen mijn benen. Hij zoent mijn nek, schouders en de bovenkant van mijn rug. Hij geeft me tijd om bij te komen. Dan voel ik zijn hand weer langs mijn buik naar beneden glijden. Hij reikt om me heen en laat zijn vingers uitkomen bij mijn clitoris. Eerst streelt hij er omheen, hij checkt of ik klaar ben voor de volgende ronde. Hij gebruikt mijn eigen vocht om zijn vinger nat te maken en hij glijdt langs mijn clit. Zo blijft hij heen en weer gaan. Hij voert het tempo wat op als hij merkt dat ik sneller begin te ademen. “Is dit wat je wil?” vraagt hij. “Ja, ga door, alsjeblieft.” Ik klink buiten adem.

Hij draait me weer om zodat ik tegen het raam sta en ik voel zijn harde lul tegen mijn benen.

Als hij op dit tempo door blijft gaan kom ik. Ik vraag hem iets meer druk uit te oefenen. Ik weet wat ik wil. Hij vingert op dezelfde snelheid maar iets harder nu. Op en neer, op en neer. Mijn clit staat in de fik van verlangen. “Doorgaan, ik kom weer”, gebied ik hem. Ik barst uit in een tweede, spetterend orgasme. Ik voel mijn knieën knikken onder het gewicht van mijn climax. Hij vingert door totdat de laatste golven van genot zijn weggeëbd. Ik kijk over mijn schouder, ogen halfgesloten van genot. De blik in zijn ogen is dierlijk, als die van een roofdier. Hij komt dichter tegen me aanstaan en ik voel zijn piemel zich een weg banen tussen mijn benen. Mijn dijen zijn nat van mijn eigen vocht, ik ben klaar voor hem. Hij duwt zijn eikel tegen mijn natte kutje. Zijn eikel voelt nog droog, maar ik ben dat zeker niet. Hij laat zijn hele lengte door mijn benen heen langs mijn natte kutje glijden. Dan voel ik zijn eikel weer tegen mijn opening aanduwen. In één felle beweging laat hij bijna zijn hele lengte in me glijden. Ik adem diep zodat ik ontspannen blijf en zijn lul aankan. Zijn pik voelt heet, glad en dik. Hij kreunt als hij zijn pik weer helemaal uit en daarna weer in me laat glijden. Zijn bewegingen zijn groot, net als zijn pik. Hij duwt mijn bovenlijf weer tegen het raam en de kou van de ramen maakt mijn tepels enorm hard. Zijn handen liggen op mijn heupen en hij begint wat harder te stoten. Zijn ritme maakt me gek en ik kreun. Mijn ademhaling komt van diep als ik hem vraag om door te gaan.

Terwijl hij zijn kin op mijn schouder legt voel ik zijn stoppelbaard tegen mijn wang. Zijn mannelijke geur dringt tot diep in mijn neus door. Een mengsel van vers zweet en een kruidig geurtje. Ik voel ondertussen zijn pik in en uit mijn kutje gaan, steeds iets harder en dieper. Hij zet zich schrap door mijn heupen te gebruiken als zijn neukteugels. Bij elke stoot knijpt hij in mijn heupen en ademt hij met horten en stoten. Zijn kin duwt in mijn schouder en ik hoor dat hij zijn mond open heeft maar zijn tanden op elkaar. Hij gromt dierlijk en blijft in me stoten. Zijn pik bezorgt genot met een randje pijn. Als hij het tempo weer opvoert hoor ik zijn onderlijf tegen mijn reet aan kletsen. Het geluid windt me op. Hij laat mijn heup los en geeft een keiharde pets op mijn bil. Ik slaak een kreetje van schrik, maar zeg dat hij me nog een keer moet slaan. Hij slaat nog eens. En nog eens. Mijn bil voelt warm en rauw van zijn hand en ik weet zeker dat er een mooie handafdruk achterblijft. Met elke tik die ik krijg, voel ik dat hij meer moeite heeft om niet te komen. Hij draait mijn gezicht door mijn kin tussen zijn duim en wijsvinger te nemen. “Kijk me aan als ik je neuk”, zegt hij. Ik kan mijn ogen door de opwinding moeilijk open houden. Mijn clitoris voelt kloppend en warm door twee orgasmes en zijn pik vult mijn kutje keer op keer.

Hij stoot harder, dieper. Hij houdt mijn gezicht vast en ik zie dat hij bijna komt. “Kijk me aan als ik je kutje volspuit”, gebied hij. Ik blijf hem aankijken, mond open, kreunend. Hij blijft tegen mijn billen aan kletsen en dan laat hij mijn kin los terwijl hij grommend klaarkomt. Hij siddert van zijn heftige climax en laat zijn kin weer op mijn schouder rusten terwijl hij nog een paar keer pompt. De grip van zijn hand op mijn heup verslapt en hij laat zijn pik uit me glijden. Ik voel meteen een dikke klodder cum langs mijn dijbeen naar beneden glijden. De nood was hoog, bleek wel. Als ik omkijk, zie ik niks.

De grip van zijn hand op mijn heup verslapt en hij laat zijn pik uit me glijden. Ik voel meteen een dikke klodder cum langs mijn dijbeen naar beneden glijden.

Ik knipper een paar keer verbaasd met mijn ogen. Ik heb één hand op mijn clit en de andere op mijn tiet. Mijn badjas hangt open en ik sta voor het raam. Als ik naar beneden kijk zie ik de timmerman, zonder shirt, aan het werk. Ik voel aan mijn vagina en ik druip van de nattigheid. Mijn clitoris klopt en ik weet dat ik net ben klaargekomen. Het zweet staat op mijn rug. Ik breng mijn vingers naar mijn lippen, mijn mond staat open. Ik proef mezelf en mijn eigen zoutige zweet. Mijn andere hand voelt aan mijn wang. Heet. Ik ben enigszins verbouwereerd als ik besef dat ik helemaal verloren ben gegaan in mijn fantasie. Ik trek beschaamd mijn badjas weer bij elkaar en knoop hem dicht. Ik blijf even uit het raam turen. Dan draait de timmerman zich plots om en kijkt naar boven, recht naar het slaapkamerraam, waar ik nog sta. Hij heeft een stoute grijns om zijn mond en hij heft zijn hand op in een halfslachtig zwaaitje. Ik voel me betrapt en zwaai lafjes terug.

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch verhaal - 'De timmerman'

  • Oohh wat een lekker geil verhaal , dit kwam direct aan het begin van het verhaal direct en geil bij mij opkomen
    Ik kreeg er een lekkere stijve wat ik lange tijd niet meer gehad en begon mij langzaam af te trekken
    Ga zo door met je lekkere geile verhalen

    • Zo super smerig geil verhaal ik herken je verhaal toen ik op bed lag na mijn heup operatie kwam Astrid mijn hulp in de huishouding bij mij thuis smorgens vroeg om schoon te maken Ik lag op bed en keek naar haar ze stond in de kamer te stofzuigen met haar korte witte werktenu aan o wat was ze lekker zeg ik lag me lekker af te trekken onder de dekens terwijl ik naar haar lekkere reet aan het kijken was toen ze klaar was kwam ze mijn ontbijt brengen en ze zij zie je over 2 dagen weer hoor o ze moest is weten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid