Erotisch verhaal – ‘Hete zomer in Nederland’

12 augustus 2018

Dit erotische verhaal is perfect om de hete Nederlandse zomer mee door te komen. Dit verhaal heb je aan EasyToys Magazine lezer Tom te danken, hij schreef dit fijne verhaal.

Hete zomer in Nederland

Zonder aankondiging loop je mijn huis binnen. Ik lig nog te slapen en omdat het zo heet is buiten heb ik de deur open gelaten.

Je loopt naar me toe en je kust me op mijn wang. Ik schrik een klein beetje maar als ik merk dat jij het bent trek ik je het bed in en geef ik je een zoen op je mond en je antwoord mijn zoen met je zachte en vochtige tong. Jouw tong tegen mijn tong, rondjes draaien, zoenen, elkaar vasten pakken en tegen elkaar aan drukken. Ik merk dat je graag wilt en dat je niets liever wilt dan je uit kleden en je favoriete standje wilt doen. Ik hou je subtiel tegen en ik duw je van me af op je rug om meteen op je te gaan liggen en je armen tegen het matras te houden. Je probeert je los te werken maar dat lukt niet.

Ik merk dat je graag wilt en dat je niets liever wilt dan je uit kleden en je favoriete standje wilt doen.

Ik zeg tegen je dat je moet blijven liggen en dat ik zo terug kom en dat je je alvast mag uitkleden. Ik doe de slaapkamer deur op een kier. Ik doe alsof ik wegloop en ik hoop dat je je gaat uitkleden en dat ik je mooie strakke lijf en je heerlijke volle borsten te zien krijg. Je kleed je heel langzaam uit, eerst je shirt daarna je strakke rokje. Het super mooie setje wat je aan hebt zorgt ervoor dat ik eigenlijk meteen weer de kamer in wil rennen en alles van je lijf te trekken. Maar ik kan me nog maar net inhouden als je ook je setje uittrekt. Je naakte lijf doet me zweten van verlangen en dat weet je. Dus ik moet niet te lang wegblijven anders gaat het opvallen en heb je door dat ik naar je sta te gluren. Je gaat op bed liggen met je benen iets opgetrokken en licht uit elkaar zodat ik net je kutje kan zien en een gedeelte van je borsten. Je hand glijdt even snel tussen je benen en je vingers gaan een beetje door je kutje en ik zie dat je al een beetje opgewonden bent.

Het super mooie setje wat je aan hebt zorgt ervoor dat ik eigenlijk meteen weer de kamer in wil rennen en alles van je lijf te trekken.

Ik doe net alsof ik van ver de slaapkamer weer inloop en ik stop net voor het bed met een open mond en een rood hoofd. Wat zie je er lekker uit! Je lijf is licht gebruind en je kan zien dat je goed aan het sporten bent. Voor je leeftijd ben je een uitzondering. Ondertussen ben ik me aan het uitkleden en je kijkt verwachtingsvol naar mij. Ik zie aan je gedraai en in je ogen dat je niet kan wachten dat ik helemaal ben uitgekleed. Ik doe expres rustig aan en plaag je een beetje. Dat het te lang duurt is duidelijk want je springt ineens op en trekt me aan mijn arm het bed op en op jou hete naakte lijf. Je trekt snel mijn boxershort uit en je pakt mijn intussen harde penis vast en leidt me meteen naar je natte en hete kutje. Ik voel je warmte en ik voel dat ik in je glij. Zo’n lekker gevoel en je kreunt een beetje terwijl ik iets dieper glij. Ik geef je een zoen in je nek en lik langzaam je harde tepels. Wat heb je heerlijke borsten en lekkere tepels. Ondertussen voer ik het tempo iets op en je pakt me stevig vast met je armen en benen. Je klemt hard tegen je aan en je pakt met je armen mijn billen vast om het tempo naar beneden te brengen omdat je niet wilt dat ik meteen in je klaarkom.

Je laat me uit je glijden en je zegt dat ik je lijf moet kussen, van top tot teen en tussenin moet ik langer kussen. Ik weet dat je dat heerlijk vind en ik neem er lang de tijd voor. Je nek, je armen, je borsten, je tepels, je navel , je buik en als ik nog lager ga merk ik je ademhaling versnellen en verzwaren. Dit ga je heel lekker vinden. Ik kus je nu tussen je benen en ik proef je. Je smaakt zo lekker en zo geil. Met mijn tong raak ik je klit aan en je schokt een beetje en kreunt zachtjes. Ik verhoog het tempo met mijn tong en ik laat langzaam mijn vinger in je glijden. Je begint steeds meer te schokken, draaien met je billen en je ademhaling is nu heel snel en zwaar. Ik laat nog een vinger in je kutje glijden, je bent nu heel heet en nat, en ik draai nu grotere rondjes met mijn tong over je klitje en je begint klaar te komen. Je begin te schokken en mijn vingers worden heel nat en worden langzaam naar buiten geduwd en je slaakt een diepe zucht en je komt klaar. Je hele lijf schokt en je trilt hard.

Je begint steeds meer te schokken, draaien met je billen en je ademhaling is nu heel snel en zwaar.

Ik ga op je liggen en laat mijn penis in je kutje glijden. Je blijft trillen en schokken als ik diep in je glij en je steeds harder neem. Ik kijk je diep in je geile ogen en ik begin ook langzaam klaar te komen. Je wilt graag dat ik in je kom en ik kan me zelf niet meer inhouden als je dat in mijn oor fluistert. Ik kus je op je mond en we gaan heerlijk intens tongen. Je pakt mijn billen vast en duwt me heel diep in je op het moment dat ik klaarkom. Mijn hele lijf raakt in trance en ik begin diep in je te spuiten. Ik grom en ik hijg zwaar. Je pakt mijn hele lijf met je armen en benen en drukt me tegen je heerlijke naakte lijf aan. We kijken elkaar aan en weten genoeg, dit graag nog een keer! We glijden uit elkaar en nemen een heerlijke douche waarbij we het niet kunnen laten om nog een keer seks te hebben. We drogen ons af, kleden ons aan en gaan naar het werk. We appen de hele dag nog over ons avontuur en vragen af of we dit vaker gaan doen?!

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid