Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

32.034 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Hostel’

26 december 2019,

geschreven door

Met dank aan onze lezer Fleur hebben wij weer een nieuw erotisch verhaal voor jullie! Wanneer de hoofdrolspeelster van dit verhaal tijdens haar wereldreis overnacht in de openbare slaapzaal van een hostel, loopt de spanning tussen haar en haar kamergenootje Jimmie ’s nachts hoog op.

Geen zin om te lezen? ‘Hostel’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Hostel

Jimmie ligt boven in het stapelbed aan de overkant van de kamer in mijn hostel. Ik lig beneden. Boven mij hoor ik zacht gesnurk. Op de drie andere matrassen is het rustig, onze kamergenootjes slapen. Jimmie fluistert af en toe iets en probeert contact met me te maken. Ik weet niet goed wat hij bedoelt en besluit naar het toilet te lopen. Even met mijn blote voeten op de koude vloer om wakker te worden en mogelijk beter te begrijpen wat hij wil.

Als ik terug op onze kamer kom, kijk ik recht tegen zijn harde lul aan. Daar ligt ie dan, op ooghoogte boven op de deken met zichzelf te spelen. Zal ik naar mijn eigen bed gaan en doen alsof ik het niet gezien heb? Nee, hij weet dat ik niet anders kan dan naar zijn bed kijken als ik de kamer inloop. Hij wil dat ik dit zie.

Alsof de situatie heel gewoon is, loop ik naar zijn bed en leun met mijn armen op zijn matras. Hij kijkt naar zijn telefoon waarop hij een filmpje afspeelt dat hij van zijn vriendin heeft gekregen. Hij laat haar vol trots aan mij zien. Ze ziet er goed uit. Slank, donkere haren en een zongebruinde huid. Op het filmpje heeft ze haar shirtje opgetrokken tot onder haar kin en dansen haar blote borsten in hetzelfde ritme als haar heupen. Ik begrijp heel goed dat hij masturbeert bij het zien van haar mooie naakte lichaam en ik voel dat ik nat ben. Met mijn hoofd knik ik richting zijn harde lul en vraag, “do you need a hand with that?” Hij antwoord met een zware stem. “Oh yes, please.”

“Met mijn hoofd knik ik richting zijn harde lul en vraag, ‘do you need a hand with that?'”

Voorzichtig leg ik mijn hand op zijn borstkast. Hij voelt warm aan. Langzaam glij ik naar beneden. Aangekomen bij zijn onderbuik beweeg ik mijn vingers plagend naar de zijkant en streel verder over zijn bovenbeen. Vlak boven zijn knie beweeg ik naar binnen en laat mijn vingers behendig over de binnenkant van zijn been terug naar boven glijden. Mijn vingers masseren zachtjes zijn ballen en ik voel zijn zak bewegen op het ritme waarmee hij zichzelf aftrekt.

Het duurt niet lang voordat hij zijn lul loslaat en mijn hand pakt. Ik laat zijn ballen los en volg hem gehoorzaam tot ik zijn harde lul in mijn hand heb. Langzaam trek ik hem af. Met mijn duim voel ik voorzichtig aan zijn eikel. Deze is droog. Snel maak ik mijn duim nat in mijn mond en masseer daarmee zijn eikel van het gaatje tot de aanzet van het toompje. Nu hij zelf zijn handen vrij heeft, pakt hij mijn hoofd vast en streelt hij met twee vingers mijn lippen.

Dit teasen is leuk voor even, maar de spanning loopt te hoog op om er niet gewoon aan toe te geven. Ik verstevig mijn greep en trek hem steeds sneller af. Hij masseert mijn borsten hardhandig met één hand, terwijl de andere hand behendig in mijn pyjamashortje verdwijnt. Hij sopt twee vingers in mijn kutje. Met mijn eigen kutgeil masseert hij kundig mijn clitje. Het gaat er ruw aan toe, maar niet te ruw. Hopelijk slaapt de man onder hem, anders zou hij zo kunnen meekijken. Mijn lichaam reageert heftig op zijn aanraken. Ik heb moeite met stil zijn en bedenk me dat dit eigenlijk niet kan, zo open en bloot op een gedeelde slaapkamer. Ik knijp even in zijn lul en fluister “sweet dreams” in zijn oor, waarna ik loslaat en naar mijn eigen bedje ga.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


In het stille duister van onze hostelkamer grijp ik fluisterend naar het flesje glijmiddel op waterbasis naast mijn bed, samen met de discrete vingervibrator verstopt onder mijn kussen. Ik smeer zachtjes het glijmiddel over mezelf, de koele vloeistof mengend met de warmte van mijn huid, en schakel dan de vibrator in…

 

“Hij masseert mijn borsten hardhandig met één hand, terwijl de andere hand behendig in mijn pyjamashortje verdwijnt.”

Echt slapen kan ik nog niet, ondanks dat ik heel moe ben. De geilheid wint het van de vermoeidheid en ik kijk hoopvol richting Jimmie zijn matras. Ook hij is nog wakker. Hij heeft zijn lul weer in zijn hand en kijkt in mijn richting. Dit is nog niet voorbij.

Hij klimt uit bed en komt volledig naakt op me af lopen. Het is donker op de kamer en ik knijp met mijn ogen om hem te kunnen zien. Ondanks het beperkte zicht zie ik duidelijk de contouren van zijn lichaam. Zijn lul is nog net zo stijf als toen ik hem achter liet. Hij trekt de deken van mij af en komt naast me liggen. Ik voel zijn handen overal. Een stevige greep in mijn nek, afgewisseld met een tedere streling over mijn buik. Zijn handen masseren hardhandig mijn borsten waarbij hij zachtjes in mijn tepels knijpt. Mijn kutje is natter dan ooit tevoren.

Hij laat mijn borsten los en laat een hand in mijn broekje verdwijnen. Hij vingert me ruw. Zijn wijs- en middelvinger stoten zo diep in me dat hij bij elke stoot met de rest van zijn hand tegen mijn clitje slaat. Ik ben kletsnat, dus ik kan dit makkelijk aan. In zijn andere hand heeft hij weer zijn gsm. We kijken samen naar foto’s en filmpjes van zijn strippende, teasende en masturberende vriendin. Als vanzelf glij ik met een hand naar beneden en trek hem af.

“Zijn wijs- en middelvinger stoten zo diep in me dat hij bij elke stoot met de rest van zijn hand tegen mijn clitje slaat.”

Dan legt hij zijn telefoon weg en drukt de mijne in mijn hand. Hij vraagt of ik geile foto’s en filmpjes van mijzelf heb. Ik twijfel even. Dan ontgrendel ik mijn gsm en laat de drie erotische foto’s zien die ik van mezelf heb. Ze zijn mooi en artistiek. Geil, maar te braaf voor deze setting. Ik scroll verder naar een close-up filmpje waarin ik lig te masturberen in bed. Mijn kutvocht glinstert op het scherm.

Plotseling voel ik een hand op mijn mond. Een stevige hand. Een paar seconden later beweegt zijn hand en blokkeert hij niet alleen mijn mond, maar knijpt hij ook mijn neus dicht. Het hardhandig, maar vakkundig bewerken van mijn kutje gaat ondertussen onverstoord door. Even raak ik in paniek. Het zal toch niet dat ik stik tijdens mijn tweede nacht op vakantie door een man die ik pas drie uur ken, tijdens mijn eerste spannende avontuur aan de andere kant van de wereld? Als in een reflex knijp ik steeds harder in zijn lul. Na een paar seconden laat hij los en vraagt zachtjes, “are you okay?” Hij is dominant en lief tegelijk. Natuurlijk ben ik oké. Boh, dit is zo geil. Ik wil dat hij doorgaat en antwoord, “don’t stop, go on!”

“Een paar seconden later beweegt zijn hand en blokkeert hij niet alleen mijn mond, maar knijpt hij ook mijn neus dicht.”

De hand die zojuist nog mijn mond en neus afsloot van zuurstof, ligt nu in mijn hals. Hij knijpt mijn keel dicht. De spanning loopt op en ik hoor hoe zijn hand een soppend geluid maakt bij het wild stoten in mijn kutje. Plots vindt hij het genoeg geweest en trekt hard aan mijn topje, zodat mijn borsten er aan de bovenkant bovenuit glippen. Hij gaat bovenop me zitten en trekt zichzelf af. Ik heb goed zicht op zijn harde lul. Dan spuit hij over mijn borsten heen.

Ruwer dan nodig is schuurt hij met zijn handdoek over mijn tepels bij het opvegen van zijn sperma. Dan gaat hij terug naar zijn eigen bed. Geil en verbaasd blijf ik achter en val uiteindelijk in slaap.

1 reactie

  1. Ruw, hardhandig, keel dichtknijpen, je houdt er van of niet. Een verhaal voor de liefhebbers van dit soort erotiek derhalve. Wie hier wel voor in is, reageer en laat eens weten wat je er zo aantrekkelijk aan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze keer hebben wij een meeslepend erotisch verhaal voor jullie die geschreven is door onze eigen ToyRoy! Het verhaal gaat over een ontmoeting tussen de hoofdpersoon en een knappe Fransoos in een kroeg op zondagavond. Helaas wordt de passievolle rom…
10.810 keer bekeken