NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

erotisch verhaal

Erotisch verhaal – ‘Gemaskerd bal’

24 mei 2024,

geschreven door

Ontdek de spannende wereld van een erotisch gemaskerd bal in dit heerlijke verhaal geschreven door Martin! Als je aankomt op een gemaskerd bal samen met je mysterieuze date, word je al snel meegevoerd door opwinding en genot…

Gemaskerd bal

Stipt 17.00 uur sta je op de parkeerplaats op de hoek van de wijk. Je hebt een leuk donker jurkje aangedaan en daaronder een setje waar je je sexy in voelt. We hebben afgesproken dat ik je daar ophaal. We hebben elkaar nog niet eerder gezien, dit is onze eerste date. Je staat te wachten als mijn appje binnenkomt. ‘Ik draai nu de hoek om.’ Zoals afgesproken zet jij op dat moment jouw blinddoek op en nog geen minuut later hoor je een auto voor je stoppen.

Ik stap uit en loop op je af. Ik zie je voor het eerst en vind je er leuker uitzien dan verwacht. Ik pak je hand en leid je langzaam naar de auto. Ik begeleid je naar de stoel, en geef je een kus als je zit. Omdat je niets ziet gaat er een tinteling door je lijf als ik je aanraak. Je hoort hoe ik naast je kom zitten en we langzaam wegrijden.

‘Is het ver rijden?’ vraag je als we vertrekken. Omdat je niets ziet, valt het extra op hoe lekker ik ruik. Er staat een rustig muziekje aan en we zoeven over de weg als ik je zeg dat we ongeveer 30 minuten moeten rijden. Tijdens het rijden gaan jouw handen voorzichtig op verkenning. Jouw handen glijden over mijn lichaam en je voelt dat ik een overhemd draag met pantalon. Jouw handen glijden door mijn haar, weer terug over mijn schouders en borst. Je voelt hoe mijn spieren zich aanspannen als je me aanraakt. ‘Rustig’, zeg je. ‘Ik bijt niet.’  Langzaam gaat jouw hand naar beneden en even voel je dat ik al hard ben. Maar daar is het nog wat te vroeg voor, dus je laat jouw hand op mijn been rusten.

Je hoort hoe de auto een grindpad op draait en daarna tot stilstand komt.

‘Ok, dan mag nu vast die blinddoek af’, zeg jij.

‘Nog even geduld’, zeg ik terwijl ik je uit de auto begeleid. Ik neem je mee naar binnen en begeleid je naar een kamer waar het heel stil is.

‘Hier zijn we alleen’, zeg ik.

‘Ik ga zo weg, dan mag je jouw blinddoek afzetten. Op het bed ligt een masker en een cape. Het is de bedoeling dat je in lingerie en cape naar beneden komt met het masker op. Ik zie je beneden als jij er klaar voor bent.’

Als je de deur dicht hoort gaan zet je de blinddoek af. Je staat in een mooie ruime hotelkamer met gedimd licht. Op het bed ligt een satijnen cape en een soort Venetiaans masker. Het masker valt tot over jouw neus, maar je mond is vrij. Je stapt de kamer uit en ziet dat je in een gang bent van een oud gebouw. Je loopt de gang uit en komt bij een wenteltrap die je naar de centrale hal leidt. Het lijkt een hal van een kasteel verlicht met kaarsen. Als je doorloopt en de deur opent, stap je in een grote balzaal vol met mensen. Alle vrouwen dragen hetzelfde als jij. Lingerie, cape en een masker. Alle mannen dragen een overhemd, pantalon en cape. Maar ook een masker.

Alle vrouwen dragen hetzelfde als jij. Lingerie, cape en een masker. Alle mannen dragen een overhemd, pantalon en cape. Maar ook een masker.

Langzaam loop je de ruimte in. Mensen staan met elkaar te praten, maar je ziet ook mensen met elkaar zoenen. En zie je daar in die nis nou een vrouw op haar knieën voor een man zitten? Eerst maar even een drankje, denk je als je naar de bar loopt. Als je aan de bar staat word je aangesproken door een man. Zijn stem lijkt op die van mij. Maar hij is toch net anders, denk je. Hij legt je uit hoe het feest werkt. In de balzaal blijven de maskers altijd op. In de nissen van de zaal is ruimte om elkaar te ontmoeten. Maar iedereen heeft ook een eigen kamer in het kasteel waar je mensen kunt uitnodigen.

Er komt een vrouw naar jullie toe gelopen. Zijn vrouw. Hij stelt jullie aan elkaar voor en jullie drinken samen een goede witte wijn. Halverwege het glas buigt de dame naar jou toe en zoent je. Je voelt hoe haar tong jouw mond binnendringt en jouw tong opzoekt. Je beantwoordt haar zoen en ze blijkt verrassend goed te kunnen zoenen. Ze vraagt je zachtjes in jouw oor of je zin hebt om mee te gaan naar een nis. Je loopt achter haar aan naar de zijkant van de ruimte. Hier zijn donkere nissen, het lijkt op een soort kerknis, waarin een zachte rode bedbank is geplaatst. Een velours gordijn geeft wat meer privacy, maar de ruimte is niet helemaal afgesloten.

Ze begeleidt je op de bank en begint je weer te zoenen, maar nu heftiger. Je voelt hoe haar handen onder jouw cape glijden en over jouw blote huid, hoe ze jouw buik streelt en over jouw borsten gaat.

Het zoenen neem toe in intensiteit en ook jouw handen gaan op zoek. Je voelt hoe fijn haar lijf is. Hoe warm en zacht haar huid. Ze heeft een goed lijf. Niet per se heel slank, maar rond waar je het hoopt. Je laat jouw handen over haar billen glijden en langs haar benen naar beneden als je voelt hoe haar hand over jouw slipje glijdt. De aanraking geeft een lichte schok door je lijf, maar je geniet ervan als ze je door de stof heen begin te strelen.

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Terwijl de spanning en verwachtingen steeds verder opbouwen, laat hij zachtjes een kietelaar over je huid glijden. De zachte veertjes bezorgen je kippenvel en zetten je zenuwen op scherp. Met elke speelse aanraking voel je een schokje van opwinding door je lijf gaan.
 

Vanuit een ooghoek zie je twee mannen op jullie afkomen. Ze gaan bij jullie zitten. Ieder aan weerskant. Net op het moment dat zij zoenend langzaam naar beneden gaat. Ze zoent je in jouw nek, jouw borsten en al zoenend gaat ze over jouw buik. Als haar tong door jouw navel glijdt voel je hoe een van de mannen zich naar je toe buigt. In je oor hoor je mij fluisteren. ‘Ik zie dat je nieuwe vrienden hebt gemaakt.’

Je draait je gelijk naar me toe en we zoenen. Voor het eerst. Het voelt intens, maar dat komt misschien ook omdat zij nog verder is afgedaald en je nu zoent op je slipje. Je voelt hoe haar lippen door de stof heen op zoek zijn naar jouw clitje. Mijn tong raakt de jouwe en mijn handen glijden over jouw lichaam. Jouw handen kunnen niet kiezen of je haar of mij wilt voelen, dus ze glijden over ons beide.

‘We kunnen naar onze kamer gaan?’ hoor je de andere man zeggen. Het is de man die je eerder aan de bar hebt gesproken. ‘Alleen als zij beiden meegaan’, hoor je de dame zeggen die op haar knieën tussen jouw benen zit. We staan op en lopen achter het stel aan. En passant pak ik nog even een fles champagne uit een koeler en loop achter jullie aan.

 Ik kijk naar je terwijl je voor me loopt. Hoe de satijnen cape om jouw heupen kleeft. Ik word opgewonden van jouw vormen en beweging. Eenmaal op de kamer begin jij haar weer te zoenen. Terwijl je dit doet pak je mijn hand en trek je me naar je toe. Ik kom tegen je aan staan. Ik maak je cape los en je drukt je billen in mijn schoot. Je voelt dat ik hard ben terwijl ik je in jouw nek zoen. Ik doe mijn overhemd uit zodat onze huid elkaar raakt. Hij komt nu ook achter haar staan en onze handen strelen jullie beide lijven terwijl jullie zoenen.

De andere man en ik buigen om jullie heen en zoenen elkaar. Jouw handen glijden over haar maar ook over ons. Dan draai je je om en zoen je mij. Je komt tegen me aan staan en begint mijn broek los te maken. Hij valt op de grond en jouw hand gaat over mijn boxer. Je voelt hoe ik kreun terwijl we zoenen. Ik duw je langzaam richting het bed en je laat je achteruit op het bed vallen. Ik kruip over je heen en zoen je. Jouw handen glijden over mijn rug als ik zoenend over jouw lijf omlaag ga.

Ik doe je bh los en zoen je borsten. Mijn tong speelt met je tepels tot ik verder afdaal. Je voelt hoe ik zoenend over jouw buik omlaag ga als de andere dame naast je komt liggen. Je zoent haar terwijl je voelt hoe mijn mond de rand van jouw slipje bereikt. Mijn handen glijden over jouw heupen, pakken de rand van je broekje en trekken hem uit. Niet veel later voel je hoe mijn warme tong over jouw clitje glijdt. Haar tong glijdt tussen jouw tanden en haar handen klemmen zich om jouw borsten. Tegelijkertijd voel je hoe ik mijn lippen rond jouw clitje sluit en mijn tong er rondjes overheen laat glijden. Je voelt hoe mijn vingers in je glijden terwijl ik je lik.

Mijn handen glijden over jouw heupen, pakken de rand van je broekje en trekken hem uit. Niet veel later voel je hoe mijn warme tong over jouw clitje glijdt.

Je zoent nog steeds met haar en voelt hoe ze kreunt terwijl jullie zoenen. Ook zij wordt inmiddels gelikt door haar man. Je pakt mijn hoofd en trekt me omhoog. Ik kom omhoog en zoen met jullie mee. We zoenen met z’n drieën terwijl je voelt hoe mijn harde paal tegen je aan duwt. Ik beweeg mijn heupen en hij glijdt over jouw clitje. We zoenen nu om de beurt elkaar. Jouw handen gaan naar beneden en klemmen zich om mijn billen. Je kantelt jouw heupen en voelt hoe ik in je glij. Ik stoot in je en kreun van genot. Ik kom omhoog en laat mijn handen over jouw billen gaan als ik een rustig ritme aanhoud.

De andere dame draait zich om en gaat op haar knieën zitten. Haar hoofd op jouw borst en billen in de lucht, klaar voor haar man. Hij komt achter haar staan en glijdt in haar. Zijn handen op haar heupen. We voeren beide het tempo wat op. Jullie zoenen elkaar en jullie handen glijden over elkaar en over ons.

Dan kom je omhoog en draait me op mijn rug. Als ik lig kom je op me zitten. Ik glij weer in je en we zoenen. Zij ligt nu op mijn borst en ik zoen haar ook als jij rechtop gaat zitten. Jouw handen steunend op mijn borst terwijl je me begint te berijden. Hij komt nu naast je staan en langzaam begin je hem te pijpen terwijl je mij in en uit je voelt glijden. Zij komt tegenover je zitten, op mijn mond. Mijn handen gaan van haar naar jou terwijl ik haar lik. Zij helpt je nu haar man te pijpen. Het wordt een soort combinatie waarbij jullie hem om de beurt pijpen en elkaar zoenen. Mijn tong gaat steeds sneller en je merkt aan haar dat ze bijna op het punt komt van een orgasme. Jij verhoogt het tempo en terwijl je haar zoent komt ze kreunend klaar op mijn mond.

Jullie ruilen van positie. Je komt op mijn mond zitten en voelt mijn tong in je glijden. Mijn handen klemmen zich om jouw heupen en trekken je tegen me aan. Mijn tong verplaatst zich naar je clitje en glijdt er om en overheen. Je ziet ondertussen hoe zij op me komt zitten en hoe ik in haar glij. Je zoent haar terwijl ze langzaam heen en weer gaat. Je voelt haar beweging terug in mijn mond. In hoe ik kreun terwijl ik je lik. Ik voer het tempo op en begin je sneller te likken. Mijn handen glijden over jouw lijf. Ik streel je borsten, buik en billen. Jouw handen steunen op mijn borst terwijl je haar zoent.

Je voelt hoe mijn spieren zich aanspannen en mijn ademhaling versnelt. Ze heeft het tempo langzaam opgehoogd, maar ik ook. Mijn tong draait rondjes om en over jouw clitje. Glijdt tussen je lippen door en dan weer terug naar je clitje. Je voelt ook hoe jouw lichaam zich begint aan te spannen. Hoe ik mijn tempo versnel en jij langzaam op een punt begint te komen dat je het niet meer houdt. Mijn tong glijdt warm, nat en zacht steeds sneller over je heen. Mijn lijf beweegt onder je en mijn spieren staan strak tot het punt dat je het niet meer houdt en je schokkend klaarkomt op mijn mond. Precies op hetzelfde moment kom ik ook klaar in haar. Je zoent haar uitgeput en laat je handen over mijn lijf glijden.

Je laat jezelf naast mij glijden en kruipt tegen me aan. Het andere stel gaat ook liggen en onze handen strelen elkaar rustig na. Zo vallen we alle vier in slaap.

Wat vond jij van dit erotisch verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door Marloes. In ‘Onverwacht is het leukst’ ontmoet de hoofdpersoon en wel heel verleidelijke vrouw als ze samen met haar vriend een avondje uit is. Ze voelt zich meteen aangetrokken tot de onbekende…
19.827 keer bekeken