Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

11.362 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Lucky numbers’

6 juli 2018,

geschreven door

Opwindende voorpret kan een vrijpartij naar het volgende niveau tillen. Hoe opwindend sexy voorpret kan zijn, illustreert Marc in dit pikante verhaal.

Geen zin om te lezen? ‘Lucky numbers’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Lucky Numbers

“Drie”, had Frederique gezegd, toen Patrick haar om een getal onder de tien had gevraagd. Hij grijnsde, omdat ze op dat moment nog geen idee had gehad welke uitdaging hij voor haar in petto had.
“Dan is dat het aantal kledingstukken dat je aan moet hebben tijdens onze date!”

Patrick bestelde een Glenfiddich zonder ijs en keek rond in de speelzaal van het casino. Het was druk vanavond. Je kon zien dat het goed ging met de economie. Hij maakte er een sport van om te fantaseren hoe de klandizie het geld hadden verdiend, dat ze hier met bakken over de tafel smeten. Die dikke man, met die veel te jonge vrouw? Patrick giste dat het een varkensboer was. Of een autohandelaar. Iemand met zwart geld in ieder geval.

“Dag, lekker ding.” Het was Patrick niet opgevallen dat Frederique inmiddels binnen was gekomen.

“Dag, lekker ding.” Het was Patrick niet opgevallen dat Frederique inmiddels binnen was gekomen. God, wat zag ze er fantastisch uit. Haar lippen smaakten naar framboos en haar hals rook naar de lente. Zacht duwde hij haar op armlengte afstand, zodat hij haar goed kon bekijken. Frederique glimlachte ondeugend, zoals alleen zij dat kon, en draaide frivool en met draaiende heupen een rondje. Patrick probeerde te tellen. Een zwart jurkje met een lage open rug. Dat was één. Het was onmogelijk om daar een bh-tje onder aan te hebben. Een paar hooggehakte schoenen. Dat was twee, want schoenen tellen niet apart, hadden ze afgesproken. Patrick liet zijn handen langs de heupen van zijn date glijden. Hij voelde geen randjes van een slipje. Frederique keek hem alleen veelbetekenend aan en beet zacht en quasi ondeugend op haar lip. Als een ware Sherlock Holmes onderzocht Patrick haar. Geen oorbellen. Zelfs geen elastiekje in haar haar (iets dat hem licht teleurstelde, omdat hij zich nog zo goed kon herinneren hoe zij haar haar altijd in een staart deed, vlak voor zij zich voor hem op haar knieën liet zakken).

“Ik kom maar tot twee?”
Frederique glimlachte ondeugend en streelde langs de revers van zijn donkere colbert. Ze hield ervan als hij goed gekleed was. De getatoeëerde hand die uit het zwarte overhemd stak gaf Patrick het ruige en mysterieuze randje waar Frederique zo van hield.
“Het zijn er echt drie. Surprise! Wacht maar af.”

Frederique glimlachte ondeugend en streelde langs de revers van zijn donkere colbert. Ze hield ervan als hij goed gekleed was.

De hele avond kon Patrick maar aan één ding denken: ‘wat zou dat derde ding zijn dat Frederique droeg?’ Telkens als zij zich vooroverboog, om haar fiches cheval in te zetten, spande haar jurkje om haar heerlijke billen. Patrick was wat je noemt een ‘billenman’ en het leek we of Frederique vanavond extra met haar heupen draaide om hem gek te maken. Ze flirtte met alle mannen, maar hield altijd oogcontact met hem. Ze plaatste haar laatste fiche op nummer 3, maar wederom had ze geen geluk. Het was tijd om te gaan.

“Weet je het al?” Frederique stond voor hem in haar hotelkamer. Patrick trok een onbenullig gezicht. Hij had werkelijk geen idee.

“Weet je het al?” Frederique stond voor hem in haar hotelkamer. Patrick trok een onbenullig gezicht. Hij had werkelijk geen idee. Zou ze een piercing hebben laten zetten? Opnieuw was daar die ondeugende glimlach van Frederique, toen ze het jurkje van haar schouders duwde. Eerst werden haar kleine meisjesachtige borsten zichtbaar. Geen bh-tje. Dat was geen verrassing. Heupwiegend duwde ze het jurkje verder naar beneden tot het op de grond viel. Hij had gelijk; ze had ook geen slipje aan. Patrick klakte met zijn tong bij het zien van het keurig getrimde toefje haar.
“Jurkje is één. Schoenen is twee. En drie dan?” Patrick kon zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Met kleine snelle stapjes begon Frederique zich om te draaien tot ze met haar rug naar hem toestond. Langzaam boog ze voorover en Patrick grinnikte ‘bad girls bend at the waist’ in zichzelf.

“Tadaa!” Patrick had nu goed zicht op de prachtige rondingen en hoe verder ze voorover boog hoe duidelijker een paarse glimmende steen zichtbaar werd, op de plaats van haar achterste. Geen moment had hij kunnen denken dat Frederique de hele avond al een buttplug in had gehad. Het verklaarde wel waarom ze de hele avond zo met haar heupen had gedraaid. Een mix van emoties maakte zich van hem meester. Op een vreemdsoortige manier was hij trots en voelde hij respect en ontzag. Maar het meest nog voelde hij zijn opwinding sneller opkomen dan ooit tevoren.
“Fuck voorspel”, gromde hij, en hij maakte zijn riem en gulp los. Drie bleek toch zijn lucky number.

Maar het meest nog voelde hij zijn opwinding sneller opkomen dan ooit tevoren.
“Fuck voorspel”, gromde hij, en hij maakte zijn riem en gulp los. Drie bleek toch zijn lucky number.

Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een goodiebox!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

22.228 keer bekeken

Geschreven door

Een nieuwe vrijdag, een nieuw erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Maud. Zij schreef eerder ook ‘Koffie na de stort’ en ‘Bestelling aan de bar’. In dit derde erotisch verhaal gaan twee vriendinnen een paar dagen naar Schierm…
22.228 keer bekeken