Erotisch verhaal – ‘Mijn minnaar en ik: Vandaag verwen ik jou’

25 november 2022

Het verhaal van deze week is het vervolg op ‘Mijn minnaar en ik: De sauna‘, geschreven door Claire! In dit tweede deel proberen zij en Rob iets nieuws. Iets waar hij al heel lang naar verlangt…

Mijn minnaar en ik: Vandaag verwen ik jou

Mijn handen liggen op zijn heupen en ik kijk hoe hij voor mij ligt. Op zijn buik en met zijn kont omhoog. Kwetsbaarder kan bijna niet. Ik ga met mijn handen over zijn mooie billen. Kras zachtjes met mijn nagels over zijn rug. Hij rilt van genot. ‘Weet je het zeker?’ vraag ik zachtjes. Als hij bevestigend antwoordt beweeg ik uiterst traag mijn heupen naar voren. Ik voel een klein beetje weerstand. Als ik voorzichtig doordruk, zit ik in hem. Ik krijg een brok in mijn keel. Zo bijzonder om dit samen te doen. Zo intiem en ook zo geil.

Rob is nu ruim een half jaar in mijn leven. Sinds ons eerste contact staat mijn leven compleet op zijn kop. Een prettige chaos. Terwijl ik eigenlijk op zoek was naar iemand om af en toe een spannende sexdate mee te hebben, is Rob bijna 24 uur per dag in mijn leven. Hoewel we elkaar niet constant kunnen zien, zijn we wel de hele dag in contact met elkaar. Ik leef van berichtje naar berichtje, van ontmoeting naar ontmoeting. Ik voel mij een verliefde puber, die aan niets anders meer kan denken dan die mooie, sexy, spannende man.

Spannend is Rob zeker. De afgelopen maanden hebben we al zoveel geile ontmoetingen gehad. Met elkaar, maar ook met anderen erbij. Bij Rob durf ik mijn fantasieën en verlangens uit te spreken. Ik hoef niet bang te zijn dat ik raar gevonden word. Ik voel mij veilig en vertrouwd. Dat zorgt ervoor dat ik mijn gedachten met hem durf te delen. Dat ik durf uit te spreken wat ik wil, waar ik naar verlang en, niet geheel onbelangrijk, ook ‘nee’ durf te zeggen. Ik verbaas mij er regelmatig over dat ik mij in zo’n korte tijd zo op mijn plek voel bij deze man. Alsof ik hem al jaren ken.

“Spannend is Rob zeker. De afgelopen maanden hebben we al zoveel geile ontmoetingen gehad. Met elkaar, maar ook met anderen erbij.”

Nu zit ik op mijn knieën op bed en kijk ik neer op Rob. Hij ligt voor mij op zijn buik met zijn billen iets omhoog. Ik neem uitgebreid de tijd om hem te bekijken. Ik heb hem nog nooit op deze manier gezien. Aandachtig bestudeer ik zijn rug. Ieder moedervlekje neem ik in mij op. Ik merk dat hij zich een beetje ongemakkelijk voelt. Ik buig mij voorover en bedek zijn rug met tedere kusjes. Mijn vingertoppen gaan zachtjes over zijn rug en ik voel hem ontspannen. Ik ga met mijn handen door zijn haar en masseer zijn hals. Met mijn mond bij zijn oor fluister ik: ‘Weet je het zeker?’

Rob knikt. Ik kom overeind en kijk naar beneden. Naar de mooie billen van Rob en naar mijn kutje. Ik moet glimlachen, maar voel mij ook beetje gespannen. Vandaag is het niet Rob die mij neukt, maar ga ik Rob neuken. Zodra ik de voorbinddildo vastmaak, ben ik een ander persoon. Ik voel mij stoer en zelfverzekerd. Zelfs een beetje mannelijk. Ik loop een rondje door de kamer. Gewoon om te voelen hoe het moet zijn om met een lul te lopen. Ik zie Rob naar mij kijken en ik glimlach naar hem. ‘Ik ga je keihard neuken, schatje’, zeg ik grijzend tegen hem.

“Ik moet glimlachen, maar voel mij ook beetje gespannen. Vandaag is het niet Rob die mij neukt, maar ga ik Rob neuken.”

Nu Rob voor mij ligt, word ik toch weer even zenuwachtig. Ik kijk naar beneden en zie de dildo naar voren staan richting de kont van Rob. Ik moet slikken en voel mij even niet meer stoer en mannelijk. Ik wil hem geen pijn doen. Daar vind ik hem veel te lief voor. Rob lijkt mijn aarzeling te voelen en kijkt achterom. Hij kijkt mij zo intens aan met zijn mooie, sexy, blauwe ogen dat ik hem wel kan opeten. ‘Weet je het echt heel zeker?’ vraag ik hem nogmaals. ‘Ja lieffie, ik wil dit heel graag’, zegt hij.

Ik haal diep adem en zet dan de dildo tussen zijn kont. Met mijn handen trek ik zijn billen iets uit elkaar. Voorzichtig duw ik de dildo tegen zijn kont en zie het topje langzaam verdwijnen. Op slag zijn mijn zenuwen verdwenen. Ik voel een ongekend geil gevoel door mijn lichaam trekken. Mijn kutje begint te kloppen en ik voel dat ik binnen een paar seconden zeiknat ben geworden. Voorzichtig druk ik door en zie de dildo volledig in de kont van Rob verdwijnen. ‘Doet het geen pijn?’ vraag ik voor de vorm. Ondertussen heb ik een grote grijns op mijn gezicht en vind ik het even helemaal niet meer belangrijk of het pijn doet.

“Met mijn handen trek ik zijn billen iets uit elkaar. Voorzichtig duw ik de dildo tegen zijn kont en zie het topje langzaam verdwijnen.”

Ik leg mijn handen op zijn heupen en kom wat meer overeind zitten. Ik beweeg langzaam mijn eigen heupen en laat de dildo steeds weer in en uit Robs kont glijden. Geen idee hoe het komt, maar ik voel mij oppermachtig. Ik laat zijn heupen los en zet mijn handen in mijn zij. Wat voelt dit goed, denk ik stiekem. Op dit moment heb ik de volledige controle over de man die ik zo liefheb. Eigenlijk helemaal niets voor mij, maar op dit moment geniet ik er volop van. Ik leg mijn handen weer op zijn heupen en hoor hem kreunen. ‘O mijn god, dit is zo geil’, zegt hij.

Ik buig mij over hem heen en ga met mijn handen over zijn rug naar hoofd. Ik kus hem in zijn nek en druk mijn lichaam tegen hem aan. Ondertussen beweeg ik mijn heupen traag op en neer. Ik voel de dildo in en uit de kont van Rob gaan. Rob zucht en siddert van genot. Ik beweeg wat sneller en wacht af hoe Rob hierop reageert. Hoe lekker ik mij ook voel in deze nieuwe rol, ik wil hem zeker geen pijn doen. Tenminste… niet te veel.

“Ik voel de dildo in en uit de kont van Rob gaan. Rob zucht en siddert van genot.”

Als Rob nauwelijks reageert, beweeg ik weer wat sneller. Ik leg mijn hoofd op zijn rug en neuk hem intussen stevig in zijn kont. Ik hoor en voel mijn heupen tegen zijn kont ketsen. Tegelijkertijd pak ik zijn keiharde lul en trek hem langzaam af. Rob begint harder te kreunen. ‘Fuck, dit is zo lekker’, kreunt hij. Niet alleen Rob geniet ervan dat ik hem neuk. Ook ik ben ontzettend geil geworden. Ik voel mijn kut kloppen en het geil druipt langs mijn benen naar beneden.

Terwijl ik Rob nog even door blijf neuken, rol ik mijn tepels tussen mijn vingers. Meteen trekt er een siddering via mijn buik naar beneden. Hoe lekker ik het ook vind om Rob te neuken, ondertussen verlang ik ontzettend om zijn harde lul in mijn natte kut te voelen. Rob lijkt mijn gedachten te lezen als hij mij over zijn schouder aankijkt en zegt: ‘En nu is het weer mijn beurt.’ Voorzichtig trek ik de dildo terug en doe het tuigje af. Veel tijd om op adem te komen hebben, krijg ik niet. Rob duwt mij op bed en komt meteen op mij liggen. Zijn harde lul zit meteen in mijn kut.

“Hoe lekker ik het ook vind om Rob te neuken, ondertussen verlang ik ontzettend om zijn harde lul in mijn natte kut te voelen.”

We zijn zo geil dat we ons aan elkaar vastklampen. Ik grijp Rob vast en zoen hem, en onze tongen spelen wild met elkaar. Zijn keiharde lul stoot hard en diep in mijn kut. Ik ben zo nat dat ik mijn kut hoor soppen als Rob mij hard blijft neuken. Ik hoor mezelf steeds harder hijgen. Mijn hele lijf staat op scherp en het zweet breekt mij uit. Mijn kut klopt heviger dan ooit en elke vezel in mijn lijf wil klaarkomen. Ik voel dat Rob ook op het punt staat om klaar te komen. Ik laat mij gaan en voel direct een hevig orgasme opkomen.

Even later liggen we hijgend tegen elkaar aan. Rob ligt op mijn schouder en ik streel hem zachtjes over zijn rug. Ik sluit mijn ogen en geniet van zijn huid, zijn geur en zijn warme adem in mijn hals. Ik moet grijnzen. Vandaag heb ik voor het eerst een man geneukt en het was fantastisch!

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch verhaal - 'Mijn minnaar en ik: Vandaag verwen ik jou'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid