It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

22.505 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Spontaan in de kroeg’

30 september 2018,

geschreven door

Dit keer hebben wij een erotisch verhaal ontvangen van lezeres Dominique Jane! Een ontspannen en gezellig avondje op stap met vriendinnen in de kroeg kan al gauw een hele spannende wending krijgen… 

Geen zin om te lezen? ‘Spontaan in de kroeg’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Spontaan in de kroeg

We zijn beiden met vrienden in een kroeg. Jij met je maten, ik met mijn vriendinnen. Ik sta verdacht opgesteld tot er leuke muziek wordt gedraaid door de DJ. Ik kan het niet helpen, ik moet dansen. Het is een sensueel nummer en op de dansvloer zie je mij staan. Je ziet dat ik mijn ogen dicht doe en sta te genieten van de muziek. Ik draai mijn heupen verleidelijk. Ik doe mijn ogen open. Ik kijk jou aan, jij kijkt mij aan. Er springt een onzichtbare vonk over. Jouw pupillen zien zo zwart als de nacht. Vuur wakkert in mijn ogen. Je voelt meteen je pik opzwellen. Ik ben ook nat. Ik sta te dansen met mn vriendinnen maar let alleen op jou. Ik lach naar je. Ik kom dichterbij en zeg hoi tegen je. Je neemt een slokje van je drinken en je zegt hoi terug. Ik zeg tegen je dat het verboden zou moeten zijn om zo’n leuke man los te laten lopen. Dat is gevaarlijk voor leuke vrouwen zoals ik. Je moet lachen. Mijn intenties zijn je duidelijk.

“Er springt een onzichtbare vonk over. Jouw pupillen zien zo zwart als de nacht. Vuur wakkert in mijn ogen.”

Ik dans naast je en soms dans ik tegen je aan. Je pakt mijn heupen vast en beweegt mijn billen tegen jouw pik. Ik voel dat je hard bent. We bewegen samen op de muziek, intiem. Jouw vrienden zijn wat aangeschoten en jij ook. We praten nog wat en je biedt me een drankje aan. Ik drink geen alcohol, ik moet nog naar huis rijden.Hoe sexy is het om een nuchtere vrouw zo los te zien dansen en flirten?

Nadat ik je heb opgehitst wil je geen afscheid nemen. Niet voordat ik aan je harde pik heb gelikt. We zien een deur waar privé op staat. Hij is open en de ruimte is donker en leeg. We gaan stiekem naar binnen zonder dat iemand ons ziet en je sluit de deur. Je duwt me ruw tegen de deur en zoent me. Je laat merken dat je me wilt, je zoent ruig. Je bijt op mijn onderlip en duwt je harde pik tegen mijn buik. Je tilt mijn been omhoog zodat ik die om je heup kan slaan. Mijn jurk kruipt omhoog. Je beweegt je hand van mijn bovenbeen naar mijn drijfnatte string. Je wrijft over mijn clit. Je wrijft langzaam. Je zoent me nog steeds, de hitte is te veel. Je zoent mijn nek en pakt een borst vast. Je knijpt stevig en ik kreun. Je voelt hoe vochtig ik word tussen mijn benen.

Mijn string is opzij, ik sta open voor jou. Ik knoop je broek los en pak je pik vast. Ik streel hem een paar keer. Ik ga door mijn knieën en lik het druppeltje van je eikel. Daarna lik ik je hele lengte gulzig. Ik kijk ondertussen omhoog en zie dat je geniet van het uitzicht. Mijn tong op jouw pik. Ik doe mijn mond om je pik en zuig hem langzaam naar binnen. Langzaam dieper tot je mijn keel voelt. Je pakt mijn haar vast en begint mijn mond te neuken. Langzaam. Je zegt tegen me dat je stoute dingen met me wil doen. Dat je me eerst in mijn mond wil neuken, zoals je dat nu doet. Daarna in mn kutje wil neuken en daarna wil je me in mn kont neuken.

“Ik ga door mijn knieën en lik het druppeltje van je eikel.”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


In de schaduwrijke stilte van een geheime kamer, vinden hun vingers plotseling een flesje luxueus glijmiddel; een ondeugende glimlach en een gedeelde blik van verwachting volgen terwijl ze het zachtjes aanbrengen, de belofte van een gladder, dieper genot inluidend in hun verborgen escapade…

 

Na een paar stoten positioneer je me zoals eerder met mijn been weer om je heup. Ik sta met mijn rug tegen de deur en jij duwt me iets omhoog. Nadat je snel een condoom om hebt gedaan ram je bij me naar binnen. Mijn kutje vochtig zodat je diep bij me naar binnen kunt. Ik kreun zachtjes en wil je harder. Dit doe je niet, je gaat langzaam. Ik kantel mijn heupen zodat je nog dieper komt. Je gaat langzaam op en neer. Je stopt en kijkt me aan. Je zegt dat je me nu in mijn kontje wil neuken. Je draait me om tegen de muur en smeert mijn vocht van mijn kutje naar mn andere gaatje. Je warmt me langzaam op. Je bent er zeker van dat het goed zal glijden en zet je pik tegen mijn kont aan. Je duwt beetje bij beetje naar binnen.

Je fluistert in mijn oor dat ik net zo hard ga komen als in mijn dromen. Je knijpt met 1 hand in mijn borst en pakt mijn tepel beet. Je trekt eraan en je hoort me kreunen. Je gaat langzaam op en neer in mijn kont en komt steeds dieper. Je hoort aan me dat ik opgewonden ben. Je wrijft over mijn clit en je voelt dat ik nat ben. Je draait rondjes en je pik komt steeds dieper in mijn kont. Je bent er bijna helemaal in. Ik zeg dat je rustig aan moet doen anders kom ik al. Je haalt je hand weg bij mijn clit en pakt mijn haar vast. Je commandeert me nog niet te komen. Je duwt je pik de laatste centimeters naar binnen en je voelt hoe strak hij zit. Een heerlijk gevoel. Je beweegt naar buiten en naar binnen en neukt me anaal. Strak en een heerlijk gevoel.

“Je haalt je hand weg bij mijn clit en pakt mijn haar vast. Je commandeert me nog niet te komen.”

Je wilt klaarkomen in mijn kutje dus je gaat rustig naar buiten en doet snel een andere condoom om en zet je harde pik voor mijn ingang. Je zegt tegen me dat ik het hard ga krijgen van je. Je gaat goed staan en pakt mijn heupen vast. We staan bijna op z’n hondjes en je positioneert mij precies goed. Je ramt bij me naar binnen en ik kan een schreeuw van genot niet onderdrukken. Niemand die ons hoort, de muziek staat hard. Je neukt me hard en pakt mijn heupen steviger vast. Je geniet van het uitzicht, mijn billen tegen je aan. Je neukt me hard en je hoort dat ik bijna ga komen. Je zegt dat het nog een paar stoten gaat duren en dat we dan beiden kunnen gaan komen. Na nog 3 stoten zeg je ‘NU’. We komen allebei klaar. Je slaat je armen om mij heen en samen komen we op adem. Je kust me zachtjes in mn nek. Je draait me om en we zoenen elkaar. Ik lach. Jij lacht.

Nadat we ons weer netjes hebben gemaakt doen de deur open en zeggen elkaar vaarwel.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.960 keer bekeken

Geschreven door

In deel 2 van het erotische verhaal ‘De bucketlist’ gaat Madelon naar de kroeg waar ze Lucas ontmoet. Ze laten er beiden geen gras overgroeien, want al in de WC’s kunnen ze niet van elkaar afblijven. Lees snel verder om alles te lezen over spannende …
12.960 keer bekeken