It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

13.330 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Jij en ik’

19 september 2020,

geschreven door

Van lezer Kimberley kregen wij onlangs dit leuke erotische verhaal binnen die we graag met jullie delen! In ‘Jij en ik’ spreken twee collega’s na maandenlang spanning opbouwen op kantoor eindelijk af bij één van hen thuis. De lange aanloop werpt zeker zijn vruchten af wanneer ze eindelijk toe kunnen geven aan hun lustgevoelens…

Geen zin om te lezen? ‘Jij en ik’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Jij en ik

“Kom binnen, kom binnen”, zei hij terwijl hij de deur voor mij openhield. Ik grinnikte door zijn enthousiasme en stapte naar binnen. Het was een typisch mannenhuis. Geen tot zeer weinig accessoires en eigenlijk was het huis alleen voorzien van dingen waar hij zelf daadwerkelijk gebruik van maakte zoals een bank, bureau en een televisie. Desondanks was het wel opgeruimd en dat was iets wat ik zeer kon waarderen.
“Welkom in mijn nederige stulpje, lust je iets te drinken?” vroeg hij terwijl hij naar de keuken liep.
“Oh, doe maar water”, reageerde ik terwijl ik de omgeving in mij opnam. Het was een groot huis. Hier kon makkelijk een familie van 4, misschien zelfs wel meer, comfortabel in leven. Maar hij woonde alleen.
“Jij bent ook saai”, antwoordde hij toen hij terugkwam met een glas water in de ene hand en een biertje in de andere. Ik haalde mijn schouders op en nam het glas dankbaar over van hem.
“Als dat zo was dan zou ik hier niet zijn”, zei ik met een kleine grijns op mijn gezicht terwijl ik plaats nam naast hem op de bank.

Ik voelde de zenuwen gieren door mijn lijf. Hier zat ik dan, met mijn collega, in zijn huis. We waren hier vrij duidelijk over geweest tegen elkaar. We vonden elkaar spannend, geil en we wilden seks. We wilden elkaar en onszelf ontdekken zonder dat we aan elkaar vast zouden zitten in de zin van een relatie. Maanden waren wij om elkaar heen aan het draaien. Geile opmerkingen maken, elkaar ‘per ongeluk’ aanraken in het voorbijgaan, intens oogcontact. Het was op een gegeven moment zo erg dat onze collega’s zeiden dat we heel erg seks te kort kwamen. En om eerlijk te zijn, dat kwamen we ook. Maar ik was het zat. Ik wilde daden bij de woorden voegen en stuurde hem een appje. We maakte de afspraak met elkaar dit in het geheim te doen aangezien we geen zin hadden in die onnodige aandacht van onze collega’s. Wij kwamen wat te kort en wij konden dit elkaar geven. Zo simpel was het.

“Ik voelde de zenuwen gieren door mijn lijf. Hier zat ik dan, met mijn collega, in zijn huis.”

Om eerlijk te zijn weet ik niet meer zo goed wat hij allemaal zei. Volgens mij had hij het over het werk, maar mijn gedachten waren niet aanwezig bij het gesprek. Ze waren bij hem, zijn lichaam. Zou hij mij daadwerkelijk kunnen geven waar ik zo naar verlangde? Ik merkte hoe mijn tanden zachtjes beten op mijn onderlip. Ik wilde hem. Ik wilde hem nu en schijnbaar was dat niet onopgemerkt gebleven. Hij lachte terwijl hij zijn flesje op de tafel zette naast mijn glas water die ik van de zenuwen nog praktisch niet had aangeraakt. Zijn lach wekte mij uit mijn gedachtes en zag hoe zijn hand mijn arm pakte.

“Kom hier”, zei hij en met een krachtige ruk trok hij mij op zijn schoot. Mijn hart bonsde in mijn keel en mijn ademhaling versnelde. Ik grinnikte terwijl mijn handen van zijn schouders naar zijn handen gleden en legde zijn handen op mijn billen. Zijn ogen straalde. Hij wilde mij en ik wilde hem. Ik boog voorover en drukte mijn lippen tegen de zijne. Onze kus was hongerig, smachtend naar meer. Ik lachte terwijl ik zachtjes in zijn onderlip beet en drukte mijn lichaam dichter tegen de zijne. Hij lachte ook en liet zijn handen op onderzoek uit gaan over mijn lichaam. Al snel vonden we onze kleding op de grond en het werd al snel duidelijk voor mij dat hij een lingerie-man was. Vol bewondering keek hij naar het zwarte kanten setje wat onder mijn kleding verborgen zat. Zijn vingertoppen volgden de rondingen van mijn lichaam en koesterden ieder stukje van mijn blote huid wat hij kon aanraken. Het was alsof hij betoverd was, betoverd door mijn verschijning. Het gaf een gevoel van macht, alsof ik alles met hem kon doen wat ik wilde.

“Zijn vingertoppen volgden de rondingen van mijn lichaam en koesterden ieder stukje van mijn blote huid wat hij kon aanraken.”

Ik glimlachte en stond op, draaide een rondje voor hem zodat hij mij goed kon bekijken. Mij en niemand anders. Zijn ogen straalde en zijn handen kwamen weer gretig naar mijn lichaam. Maar ik wilde wat anders.
“Nee”, zei ik streng en zag hoe vlug hij zijn handen terug haalde. Hij hing aan mijn lippen, hij gaf zich volledig aan mij over. Ik zakte door mijn knieën en keek naar zijn boxer. Mijn tanden beten weer op mijn lip in een poging om mijzelf onder controle te houden. Hoe zou het er uitzien? Ik had er vaak over gefantaseerd, maar op dit punt maakte het niet meer zoveel uit. Met een snelle beweging trok ik de boxer uit en zijn deel sprong vrij. Ik glimlachte, hij was perfect.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na die opwindende ontmoeting met mijn collega, wil ik mezelf belonen met nog meer spanning en sensualiteit. Daarom kies ik voor verleidelijke lingerie die mijn zelfvertrouwen een boost geeft en zijn verlangen naar mij aanwakkert. Stel je voor hoe ik mezelf langzaam onthul, terwijl hij vol bewondering naar mij kijkt.

 

Mijn ogen keken op naar de man die vol ongeduld wachtte tot ik hem zou aanraken. Mijn handen gleden van zijn knieën naar boven en nam hem vast in mijn hand terwijl de andere zijn ballen begonnen te masseren. Zonder oogcontact met hem te verbreken kwam ik dichterbij en gaf het een lik. Hij snakte naar adem en gooide zijn hoofd in zijn nek. Ik hoorde frustratie gemixt met genot. Natuurlijk wilde hij meer van mij voelen, ik ervaarde hetzelfde gevoel. Maar ik wilde ervoor zorgen dat we optimaal zouden genieten. Ik ging hem ontdekken. Welk effect iedere kus en lik op hem had. Ik ontdekte wat zijn gevoelige plekjes waren en wat hem gek maakte van genot. Dit werd een sport voor mij. Ik wilde alles ontdekken en alles weten. Het ging mij niet zo zeer om de handeling zelf maar om de ontdekkingsreis van zijn lichaam. Hoe krijg ik deze man aan mijn voeten doormiddel van genot en aanbidding?

“En nu is het mijn beurt”, hoorde ik hem opeens zeggen. Hij pakte mijn armen en legde mij neer op de bank. Ik snakte even naar adem toen zijn gezicht verdween tussen mijn benen.
“Oh”, hoorde ik hem zeggen terwijl ik zijn vingers mij voelde ontdekken. Ik hoefde niet te vragen wat zijn ‘oh’ betekende. Ik was geil en dat kon hij nu niet alleen zien maar ook voelen. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe niet alleen zijn vingers maar ook zijn mond zochten naar mijn gevoelige plekjes. Ik legde mijn hand op mijn mond om mijn genot te dempen tot hij stopte. Ik keek op, bijna verontwaardigt dat hij was gestopt. Hij grijnsde, nu had hij mij in zijn macht. Hij bracht zijn vingers naar mijn lippen en ik nam ze gretig in mijn mond. Ik proefde mezelf, mijn eigen geilheid voor hem. “Ik wil je”, snakte ik toen hij zijn vingers terugnam. Dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen. Het was alsof ik het startschot had gegeven en onze lippen vonden elkaar weer in een hongerige kus.

“Ik sloot mijn ogen en voelde hoe niet alleen zijn vingers maar ook zijn mond zochten naar mijn gevoelige plekjes.”

We hadden haast. Geen tijd om naar boven te gaan. We wilden elkaar en we wilden het nu. Ik kroop op zijn schoot en leidde hem bij mij naar binnen. Onze stemmen vonden elkaar in een gezamenlijke kreun toen onze delen elkaar vonden.
“Fuck”, zei ik zachtjes in zijn oor terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg. We vonden samen een ritme die ons beiden op het randje hield. Ons ritme bleef zo veel mogelijk onverstoord terwijl we elkaars nek en schouders versierden met gepassioneerde kussen. Toen ik zijn ademhaling hoorde veranderen versnelde ik het tempo en hij volgde, maar het was niet naar zijn zin. Zonder mij te verlaten legde hij mij op mijn rug op de bank. Mijn vingertoppen gleden over zijn rug terwijl ik hem dicht tegen mij aan hield. Zijn tempo werd ruw en ik merkte hoe mijn nagels in zijn huid verdwenen.

Ons genot werd door ons beiden vocaal geuit toen ik ons hoogtepunt voelde naderen. Zijn ogen keken mij vragend aan en ik wist wat hij vroeg.
“Geef het me, ik wil je proeven”, smeekte ik hem en zag een twinkeling in zijn ogen. Hij stopte abrupt en trok mij naar beneden. Mijn handen en mond sloegen zich om hem heen en proefden hoe hij tot zijn hoogtepunt kwam. Beiden snakte we naar adem en lachte naar elkaar.
“Jij bent een topvrouw, weet je dat?” zei hij terwijl hij achter over leunde op de bank. Ik lachte en volgde zijn voorbeeld, nog na genietend van wat er net was gebeurd.
“Wij gaan nog veel plezier beleven aan elkaar.”

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Je bent in the mood om je lekker mee te laten slepen door een erotisch verhaal. Tuurlijk, je kunt een boek uitzoeken, maar het is nog makkelijker om een verhaal van onze blog te plukken! Dan luidt de vraag: waar te beginnen? Geen paniek, met deze qui…
7.907 keer bekeken