It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

14.234 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Teamwork’

21 november 2020,

geschreven door

Deze week mogen wij weer een nieuw erotisch verhaal van Wander met jullie delen! Zij schreef eerder onder andere Werk in uitvoering en Potje tennis. In ‘Teamwork’ verlangt de hoofdpersoon naar haar veel jongere sexy collega, maar ze twijfelt of hij haar ook wil. Totdat ze na een bedrijsfeest opeens met zijn tweeën overblijven na de afterparty… 

Geen zin om te lezen? ‘Teamwork’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Teamwork

Ik kan hem niet aankijken zonder aan seks te denken. Marc is mijn collega. We werken sinds kort in hetzelfde team. Hij is een stuk jonger dan ik ben, maar de aantrekkingskracht die ik naar Marc heb, die kan ik niet negeren. Vanachter mijn bureau gluur ik stiekem tussen mijn oogharen door om een glimp van zijn strakke lijf op te vangen. Als hij zijn blouse netjes in zijn broek stopt en ik het randje van zijn boxershort zie, stroomt er een warme gloed door mijn lijf. Wanneer hij zijn stropdas wat losser knoopt, lijkt het alsof mijn keel juist wordt dichtgeknepen. Bij onduidelijkheden wat betreft mijn werk, klop ik natuurlijk als eerste bij Marc aan. Wanneer hij achter me komt staan en op mijn beeldscherm dingen aanwijst, krijg ik het bloedheet. En als hij zijn hand op de mijne legt, om de muis de goede kant op te bewegen, ontplof ik bijna. Denk ik aan Marc, dan denk ik aan seks.

“Als hij zijn blouse netjes in zijn broek stopt en ik het randje van zijn boxershort zie, stroomt er een warme gloed door mijn lijf.”

Of het wederzijds is weet ik niet. Op een speelse knipoog na blijven we vooral zakelijk op de werkvloer. Totdat…. Ja, totdat we na een bedrijfsfeest op een afterparty belanden. Er zijn al aardig wat drankjes in de man, en ook de vrouw heeft één Passoa jus te veel achter haar kiezen. De sfeer is relaxed, maar gruwelijk heet tussen ons. Marc ziet er weer eens uit om op te vreten. Ik bedwing me om niet ter plekke de knopen van zijn blouse te rukken. Met nog wat andere collega’s en cafégangers hebben we veel plezier, er wordt gelachen, gedanst en geflirt. De tijd vliegt. Wanneer de sluitingstijd ver gepasseerd is, worden we letterlijk de kroeg uitgeveegd. Op straat blijf ik, inmiddels bloedgeil, nog even kletsen met een klein clubje. Marc staat tegenover me. Ik kan, en waarschijnlijk doet die ene Passoa er geen goed aan, niet goed volgen wat er precies gebeurt, maar ineens sta ik met een prachtige blonde dame te zoenen. Voor deze avond kende ik haar niet, maar het is verrassend lekker. Door mijn wimpers gluur ik naar Marc. Ik zie dat hij staat te genieten van ons spontane tafereeltje. Als zij er, nadat we er hartelijk om hebben gelachen, even later met een medecafébezoeker vandoor gaat, sta ik ineens alleen met mijn appetijtelijke collega op straat.
“Ga je met me mee nog even wat drinken?” hoor ik mezelf zeggen. Ik schrik van mijn lef. Als hij positief antwoordt, maakt mijn hart een vreugdesprong en schiet een warme straal als vuurwerk door mijn lijf. Gelukkig ben ik altijd geschoren en is mijn slip passend bij mijn beha. Soms ben ik zo blij met mezelf!

“Marc ziet er weer eens uit om op te vreten. Ik bedwing me om niet ter plekke de knopen van zijn blouse te rukken.”

Thuis zorg ik snel voor een lekker sfeertje, kachel en kaarsjes aan. Zo gauw hij op mijn bank neerploft, grijp ik mijn kans. Als een leeuwin werp ik me op haar net gevangen prooi. Ik ga op hem zitten en druk mijn volle lippen op de zijne. Marc beantwoord mijn zoen hartstochtelijk. Binnen een minuut liggen overal kledingstukken. Zijn nette witte blouse, stropdas, zwarte pantalon, mijn witte blouse, zwarte colbert en beha liggen verspreid over de vloer en de bank. Verlangend kijk ik van Marcs pik, die zijn lust verraadt, naar zijn donkerbruine ogen. Niet eerder zag ik ze zo ondeugend staan als nu. Ik ga op mijn knieën voor hem op de grond zitten en druk mijn warme volle lippen gulzig op zijn eikel. Zachtjes ruk ik hem terwijl ik met mijn tong zijn pik verken, die steeds wat dieper mijn mond in verdwijnt. Hij smaakt lekker zoet, het is goddelijk. Zijn pik glijdt steeds verder mijn keel in. Marc kreunt hardop. Het moedigt me aan net wat verder over hem heen te zakken. Ik wil hem nog niet laten komen. Ik ga rechtop zitten en kijk hem aan, terwijl ik mijn lippen ondeugend aflik met mijn tong.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik vanachter mijn bureau stiekem door mijn wimpers naar Marc gluur, fantaseer ik over het gebruik van bondage accessoires om onze verboden aantrekkingskracht een spannende wending te geven. Ik beeld me in hoe ik zachtjes zijden boeien om zijn polsen bind, terwijl onze blikken elkaar vasthouden, vol belofte en spanning. Tegelijkertijd denk ik aan de luxe vibrators die onze zintuigen tot het uiterste zullen prikkelen, klaar om onze nieuwsgierigheid naar elkaar volledig te verkennen.

“Eindelijk,” zeg ik. Ik geef hem een zoen en duw vervolgens mijn neus in zijn hals om zijn geur diep in mijn poriën door te laten dringen.
“Waarom heb je dit nog aan?” vraagt hij terwijl hij mijn zwarte broek en kanten slip naar beneden trekt. Lachend sta ik op. Marc duwt me achterover de bank op, boven op onze kledingstukken, en voor ik er erg in heb glijdt er een vinger in mijn kut.
“Mmm, je bent kletsnat”, fluistert Marc met schorre stem. Hij stopt er een tweede vinger bij terwijl hij bovenop me ligt.
“Eindelijk,” zegt hij. En duwt zijn voorhoofd tegen het mijne. Onze ogen zoeken elkaar. Die van hem sprankelen. Zijn lijf is gespierd. Ik weet dat ik niet tegen dames van zijn leeftijd op kan, maar ik voel me chill, relaxed en zelfverzekerd. We lachen terwijl we vrijen. Mijn toyboy likt mijn gladde kutje en vingert me klaar, terwijl ik mijn hoofd in een kussen druk. Nu is het zijn beurt.
“Draai je om,” beveel ik streng. Terwijl Marc languit naakt op mijn bank ligt, lik ik zijn gladde zachte ballen terwijl hij zich rukt voor me. Eén voor één zuig ik ze mijn wang in. Regelmatig zet ik even mijn lippen op zijn eikel. Als ik zijn vocht proef, blijf ik hangen en zuig mijn mond in, laat het over mijn tong glijden en slik het door. Net als de vloedgolf die volgt.

“Verlangend kijk ik van Marcs pik, die zijn lust verraadt, naar zijn donkerbruine ogen. Niet eerder zag ik ze zo ondeugend staan als nu.”

Zijn wangen zijn vuurrood en ik voel dat die van mij er waarschijnlijk niet voor onder doen. We nestelen ons tegen elkaar aan op de bank. Verontschuldigend omdat ik een slechte gastrouw ben, spring ik op en haal een pils uit de koelkast. Ondertussen trekt Marc zijn witte blouse aan, zonder de knopen dicht te maken. Kijkend naar mij, met zijn biertje in zijn hand, zegt hij ineens: “Ik wil meer.”
“Momentje,” antwoord ik, en ren naar boven. Ik hul me vliegensvlug in mijn meest sexy zwarte kanten niemendalletje en pak een condoom mee. Zijn pik is snel weer in opperste paraatheid wanneer hij zijn bewonderende blik over mijn setje laat glijden. Wat een held. Marc duwt me met beide handen achterover de bank op en spreid mijn benen. Hij kijkt naar mijn glimmende, roze, strakke kutje terwijl hij het condoom om zijn pik rolt. Ik voel hoe zijn eikel tegen mijn schaamlippen drukt. Langzaam dringt zijn keiharde paal mijn warme grotje in. Hij neukt me ritmisch, dan wat sneller, dan wat trager, maar telkens ritmisch. Zijn witte blouse hangt open geknoopt om zijn strakke lijf. Hij zet zijn duim op mijn klit. Ik kijk hem aan, wijs een vinger naar hem en zeg: “Jij kunt gedachten lezen!” Mijn klit rolt tussen zijn stevige vingers terwijl hij me goddelijk neukt. Ik kan een kreun niet onderdrukken, voel mijn spieren aanspannen, laat me gaan. Gillend kom ik klaar. Een paar seconden puf ik uit, maar ik ben niet te stoppen. Aan zijn hand trek ik Marc de bank af en rol het condoom van zijn pik.
“Wat doe je dat schattig,” grapt hij, en ik zet hem voor de brandende gaskachel. Op mijn knieën ga ik voor hem zitten en begin hem weer te pijpen of mijn leven ervan afhangt. Oh, wat wil ik hem laten genieten. Kon de tijd maar stil staan.

“Op mijn knieën ga ik voor hem zitten en begin hem weer te pijpen of mijn leven ervan afhangt.”

Voor we het weten is het half zes in de ochtend. In ons nakie staan we voor de gloeiende kachel en knuffelen elkaar. Ik druk mijn neus in zijn haar. Hij pakt mijn gezicht vast en zegt: “Ik ben bang dat dit niet de laatste keer is dat we seks hebben.” De volgende dag ontmoeten we elkaar weer op kantoor. Hij in zijn witte blouse en zwarte pak. Ik in de mijne. Dat we slechts twee uur geslapen hebben na onze hete nacht proberen we te verbloemen. Mijn telefoon trilt. Als ze hier maar geen blacklight hebben, popt er op in mijn venster. Marc knoopt zijn stropdas wat losser.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

19.346 keer bekeken

Geschreven door

Annemarie en Bastiën zijn terug in dit vervolg op Blinde Hoek! Dit verhaal is geschreven door Nicole. Naast Blinde Hoek schreef zij eerder ook het verhaal Thuis voor ons. In Lust of Liefde? heeft Annemarie na maanden voorbereiding voor haar tentamen…
19.346 keer bekeken