Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

36.761 keer bekeken

Erotisch verhaal – “Grote beurt”

27 augustus 2021,

geschreven door

Vandaag hebben we een erotisch verhaal van onze lezer Wander voor jullie. Wander heeft inmiddels al meerdere verhalen voor ons geschreven die, als we de polls mogen geloven, elke keer enorm in de smaak vallen. Waar ze elke keer de inspiratie vandaan haalt weten we niet, maar ook dit verhaal is er weer eentje om van te smullen. We wensen iedereen veel leesplezier met ‘Grote beurt’.

Geen zin om te lezen? ‘Grote beurt’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Grote beurt

Het gebeurt altijd als het niet uitkomt, autopech. Maar gelukkig zijn er deskundigen die mijn Peugeotje weer aan de praat kunnen krijgen. “Uw auto is bijna klaar, er moesten nog een paar dingen gebeuren,” vertelt de baliemedewerkster van de garage me, “loop maar even naar achter.” Een donkere gang voert me naar de werkplaats van de garage. Muziek van Rammstein dendert door de ruimte. “Du, du Hast, du Hast mich….” “Hallo?” roep ik een keer. Geen enkele reactie volgt. Voorzichtig loop ik wat verder de rommelige werkplaats in.

Op een brug staat mijn grijze autootje, waarachter ik beweging zie. “Hallo!” roep ik nog eens. “Hé, kan ik je helpen?” Een man, ik schat hem net vijftig jaar geweest, stralende blauwe ogen, zwarte vegen op zijn ongeschoren gezicht, steekt zijn hoofd onder mijn auto uit. De olievlekken op zijn blauwe overall verraden dat hij niet stil heeft gezeten vandaag. Zijn zachte, maar stoere blik veroorzaakt een vonk in mijn lijf. Het voelt vertrouwd en fijn. “Ik kom mijn auto ophalen.” Mijn stem verhef ik om Rammsteins Du hast te overtreffen. Ik volg de monteur naar een klein rommelig kantoortje waar hij me wat vertelt over een accu en dynamo’s die ik mijn ene oor in en andere uit laat glijden. “Volgens mij volg je me niet helemaal”, lacht hij. “Eerlijk gezegd heb ik meer interesse in jou dan in die auto!” Direct heb ik spijt van mijn eerlijkheid, maar ik zie hoe de ogen van de monteur voor me nog meer beginnen te stralen.

“Zijn zachte, maar stoere blik veroorzaakt een vonk in mijn lijf. Het voelt vertrouwd en fijn.”

We belanden in een gezellig gesprek waarin we verschillende keren op het zelfde moment precies dezelfde dingen zeggen, wat ons de slappe lach bezorgd. “Loop je even mee naar boven, daar is een kantoortje waar ik de rekening voor je kan uitdraaien”, stelt hij voor. De kleine, verlaten ruimte waar ik hem naar toe ben gevolgd is duidelijk netter dan de werkplaats. Hij neemt plaats achter de computer, ik op een stoel tegenover hem. Aan zijn gemopper tegen het beeldscherm voor hem begrijp ik dat er iets mis gaat. Stiekem moet ik lachen, maar ik bied mijn hulp aan. Hij staat op om me zijn stoel aan te bieden en buigt over me heen om mee te kijken op het beeldscherm. Zijn adem verwarmt mijn hals, wat een rilling over mijn lijf veroorzaakt. “Ik krijg kippenvel door je”, beken ik, recht in zijn stralende- en zie ik het goed, nu ook ondeugende?-  ogen kijkend. Hij maakt een grapje over eieren leggen waardoor er direct weer een lachsalvo van ons beide door het kantoortje galmt.

“Hij staat op om me zijn stoel aan te bieden en buigt over me heen om mee te kijken op het beeldscherm. Zijn adem verwarmt mijn hals, wat een rilling over mijn lijf veroorzaakt.”

Van het ene op het andere moment zijn we beide stil. Zijn gezicht draait naar het mijne, hij drukt een kus op mijn volle lippen. Aarzelend wacht hij mijn reactie af, maar ik beantwoord deze gulzig. Onze tongen spelen een spel van verlangen. Er springen duizenden kleine vonkjes als een knapperend vuurtje door mijn lijf. Ze trekken van mijn hoofd naar mijn linker tepel, naar mijn rechter om vervolgens ook mijn kutje in brand te zetten. Verlangend trek ik aan de knoopjes van zijn overall ik ruk ze ineen keer open. Zonder iets te zeggen trekt hij deze uit, en ook zijn shirt belandt op de grond. Een heerlijk bruin, gespierd lichaam komt voor de dag.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


In een onverwachte wending tijdens mijn bezoek aan de garage, ontstaat er een elektrische spanning tussen de monteur en mij. Terwijl hij over mijn auto praat, besluit ik de atmosfeer op te laden met een zwoele massageolie, die elke aanraking in een zinderende streling verandert. De toevoeging van een discreet vibrerende cockring tilt onze ontmoeting naar een explosief nieuw niveau, prikkelend genoeg om je af te vragen wat er nog meer mogelijk is in deze verborgen oase van passie.

 
Nog steeds zittend op de bureaustoel verken ik met beide handen zijn bovenlijf. Zijn beide tepels knijp ik tussen duim en wijsvinger en draai er plagend aan. Hij kreunt. Ik rits zijn broek open en door de gulp heen wrijf ik over zijn zwarte boxer. Onder mijn hand voel ik zijn pik groeien. “Ik zal het je makkelijker maken”, zegt hij terwijl hij zijn broek open knoopt en een stukje laat zakken. Als ik zijn boxer een stukje naar beneden schuif, ontsnapt er een prachtige grote lul. Mijn linker hand glijdt als vanzelf naar zijn ballen. Ze zijn warm en lekker glad geschoren. Ik masseer ze stevig met mijn vingers terwijl ik mijn volle lippen op zijn eikel zet. Mijn rechter hand vouwt om de stam van zijn enorme paal en zuig hem een stukje mijn mond in. Mijn tong zoekt zijn gaatje en vormt cirkeltjes om zijn eikel. Ik druk mijn lippen stevig tegen zijn huid als ik wat verder naar beneden zak. Een kreun vult het kleine kantoortje.

“Mijn tong zoekt zijn gaatje en vormt cirkeltjes om zijn eikel. Ik druk mijn lippen stevig tegen zijn huid als ik wat verder naar beneden zak.”

Ik zak wat verder over me heen en glijd weer naar boven. Rustig herhaal ik ritmisch deze beweging, terwijl mijn linker hand het stukje huid net achter zijn ballen masseert. “Je maakt me bloedgeil, kom hier!” kreunt hij. Hij pakt me onder mijn oksels, tilt me op en legt me op mijn rug op het bureau. Mijn hoofd schuif ik naar de rand van de tafel en laat het erover hangen. Uitnodigend open ik mijn mond. Alsof we dit dagelijks doen begrijpt hij wat ik wil. Voorzichtig schuift hij zijn harde lul in één keer diep in mijn keel. Rustig en ritmisch neukt hij  mijn mondje. Mijn kut is nu echt ‘on fire’. “Oh, wat lekker, ik wil je nu echt beffen,” kreunt hij. Dit laat ik me geen twee keer zeggen, ga rechtop zitten en duw mijn broek en zwarte kanten slip uitnodigend naar beneden.

Op zijn knieën gaat hij voor me zitten. Ik balanceer op het randje van de tafel. Direct raakt hij de goede plekjes, ik heb mezelf niet meer onder controle en laat me achterover op de tafel vallen. Zijn lippen belanden afwisselend op mijn klitje, mijn schaamlippen en in mijn liezen. Elke plekje van mijn brandende kut verkend hij met zijn gulzige tong. Ik voel hoe hij een vinger naar binnen schuift en een duim tegen mijn kontje aan duwt. Mijn spieren trekken direct samen, een kreun ontsnapt uit mijn mond. Hij laat zich er niet door afleiden en zet zijn mond op mijn gezwollen klitje. Pulsend zuigt hij het naar binnen. Net voordat ik klaar kom stopt hij en kust rustig mijn liezen. “Ga door!” gebied ik. Hij lacht, en doet wat ik vraag. Alsof hij me op wil vreten glijdt mijn klit zijn mond in. Ik gil hard. Weer stopt hij, en kust mijn bovenbenen. Mijn hoofd, mijn lijf, alles wordt gek van verlangen. “Please, ga door”, smeek ik nu. Zijn lippen zuigen stevig, krachtig en flink mijn klit naar binnen. Gillend kom ik klaar, ik voel hoe mijn geil squirtend mijn kutje uit loopt. Ik hoor hoe hij het slikt. Ik kronkel van geiligheid, van genot. Hij gaat staan, pakt me bij mijn heupen en stoot zijn pik diep in me. “Du, du hast mich, du hast mich”, zing ik mee op het neukende ritme. We lachen terwijl we neuken. Het geluid van mijn soppende kut maakt me alleen maar geiler. Hij stoot hard, ik moet me vasthouden aan de tafel. Plots stopt hij. “Ik kom, waar wil je het hebben?” Uitnodigend open ik mijn mond. Al zijn warme zaad spuit in mijn mondje. Ik slik het gewillig door, tot de laatste drup. Hij buigt voorover, in elkaar verstrengeld blijven we op tafel liggen. Dan kijkt hij me aan, veegt lachend met zijn handen over mijn gezicht. “Die zwarte vegen zullen we maar even weghalen.” “Ik geloof dat mijn auto, en ik zelf ook, snel weer een beurt moet,” grap ik.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.858 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag sluiten we het erotische verhaal ‘Hotel Delight’ af met deel 13! Simon organiseert zijn eigen afscheidsfeest in het hotel. Iedereen is welkom! Indie merkt dat haar gedachten afdwalen naar Greg, zelfs als een nieuwe ontmoeting de situatie op s…
14.858 keer bekeken