Erotisch verhaal – ‘Een onverwachte afloop’

14 april 2023

Ga er maar goed voor zitten, want we hebben een lekker lang erotisch verhaal voor jullie deze week! Dit verhaal is geschreven door Ellen. Als de hoofdpersoon afspreekt in een hotel met een gigolo om zichzelf eens lekker te laten verwennen na een moeilijke periode, loopt het allemaal toch wat anders dan ze had gedacht… 

Een onverwachte afloop

Snel loop ik door de lobby naar de balie. Voor me staat een knappe blonde receptioniste. Als ik mijn kamernummer noem, neemt ze me afkeurend op. Het is een vijfsterrenhotel en ik zie er blijkbaar niet uit als een vijfsterrengast. Ik hef mijn kin een stukje hoger als ik de kaart voor mijn kamer aanneem. Ik zie haar blik omlaag glijden langs mijn lichtblauwe trui, skinny zwarte jeans en korte laarsjes.

‘Geen bagage?’

‘Eh, nee.’ Verdorie, ik had een lege rolkoffer mee moeten nemen, dat was vast minder verdacht geweest.

‘Mijn vriend heeft mijn spullen. Hij komt straks.’ Ik lieg glashard en hoop dat ik daarmee haar nieuwsgierigheid heb gerustgesteld. Ze lijkt haar interesse verloren te hebben en nadat ze mijn creditcard geswiped heeft, mag ik gaan.

Langzaam loop ik naar de lift. Ik kan nu nog terug, maar ik onderdruk de neiging om weer door de draaideur naar buiten te rennen en duw op de knop naar boven. Als de lift pingt dat hij er is, schrik ik me rot. Mijn geweten is zo slecht. Ik sta op het punt om naar bed te gaan met een man die ik niet ken en die ik daarvoor betaal. Ik heb het gevoel dat ik niet dieper kan zinken, maar ben daarnaast ontzettend opgewonden.

Sinds de scheiding heb ik geen seks meer gehad. Nu alles achter de rug is wil ik het vieren en het daarna achter me laten. Nadat ik een boek over een gigolo had gelezen, leek me dit de ideale manier. Geen emotionele verwikkelingen, geen risico op een blauwtje, geen kroegentocht of koppelacties van vriendinnen. Ongecompliceerde seks om mijn onafhankelijkheid te vieren. En het feit dat het zo on-mij is, maakt dat ik hiervoor heb gekozen. Vanavond ben ik niet de lieve, trouwe echtgenote die bedrogen werd, de goede vriendin of de lieve dochter.

“Geen emotionele verwikkelingen, geen risico op een blauwtje, geen kroegentocht of koppelacties van vriendinnen. Ongecompliceerde seks om mijn onafhankelijkheid te vieren.”

Ik recht mijn rug en als ik uit de lift stap, voel ik me stoer en sexy. Oké, misschien zie ik er niet zo sexy uit, maar de receptioniste weet niet wat voor ondergoed ik aan heb. Ik open de kamer en stap naar binnen. Ik zet mijn handtas op de salontafel van de suite neer en trek de minibar open. Terwijl ik een Bacardi cola maak van de kleine flesjes, kijk ik op mijn telefoon:

‘Ik ben er over tien minuten.’

Tot nu toe hebben we alleen maar appcontact gehad en ik ben heel benieuwd naar zijn stem. Hoe hij eruit ziet weet ik al, ik heb me behoorlijk lang vergaapt aan zijn foto’s toen ik toegang kreeg tot het verborgen gedeelte van de website.

Nadat ik het hele glas vloeibare moed heb opgedronken, trek ik langzaam mijn kleren uit. Ik ga voor de grote spiegel staan en bekijk mezelf. Het kanten zwarte setje zit als gegoten en ik kan het niet laten om mijn handen over mijn lichaam te laten gaan. Mijn rechterhand verdwijnt in mijn kruis en met mijn andere hand omsluit ik mijn linkerborst en kneed deze. Ik laat mijn vingers mijn vagina inglijden en voel hoe nat ik ben. Hier zijn in dit sexy ondergoed en weten dat ik straks geneukt wordt zoals ik het wil, wind me gigantisch op.

Ik kan mezelf niet beheersen en duw nu twee vingers bij mezelf naar binnen. Ik grijp mijn andere borst en knijp harder. Dan laat ik mijn duim naar mijn clitoris glijden en masseer deze, terwijl ik mezelf blijf vingeren. Ik begin hardop te kreunen en ben zo dichtbij. In mij hoofd fantaseer ik over Gianni die me penetreert met zijn dikke lul. Oh shit, hij moet wel een grote lul hebben, anders zou hij niet zo duur zijn. Ik kreun harder en kan niet langer blijven staan. Ik laat mezelf achterover op het bed zakken en vinger mezelf harder tot ik de golf van genot via mijn tenen omhoog voel trekken en ik kreun luid als de trillingen van mijn orgasme door mijn hele lichaam gaan. Ik schok op het bed en langzaam komt mijn omgeving weer in zicht. Ik kreun nog een laatste keer en draai me dan langzaam op mijn zij. Misschien heb ik toch geen gigolo nodig. Ik glimlach naar mezelf in de spiegel en ben niet ontevreden met wat ik zie. Op mijn wangen zit een rode blos, mijn tepels steken hard door mijn kanten BH heen, die goed gevuld is met mijn ruime C-cup, en ik hoef mijn buik niet in te houden, die is strak door al het sporten.

“Ik laat mezelf achterover op het bed zakken en vinger mezelf harder tot ik de golf van genot via mijn tenen omhoog voel trekken en ik kreun luid als de trillingen van mijn orgasme door mijn hele lichaam gaan.”

Dan hoor ik een beleefd klopje op de deur en schiet ik overeind. Shit, hij is er al. Ik loop snel naar de badkamer en pak een van de dikke witte badjassen en trek deze snel aan. Dan loop ik langzaam naar de deur en doe deze een stukje open.

‘Simone?’

‘Ja’, zeg ik zacht. Mijn stem klinkt hees. Dat is de naam die we hebben afgesproken. Gianni is vast ook niet zijn echte naam.

‘Kom binnen.’ Ik open de deur voor hem en als hij binnen is, sluit hij deze snel weer. Ik staar hem aan en weet niet goed wat ik moet doen. Hij is gelukkig net zo knap als zijn foto’s en ik kan mezelf niet beheersen en kijk langzaam omlaag naar zijn kruis. Ik zie dat zijn broek bol staat en de grootte van de zwelling bevalt me zeker. Hij heeft er blijkbaar al zin in. Hierdoor voel ik me wel opgelaten dat ik ronde één al alleen gedaan heb.

Als hij mijn elleboog pakt en me langzaam richting het zitje stuurt, ben ik blij dat in ieder geval één van ons tweeën weet wat hij moet doen. Hij haalt een fles witte wijn uit zijn tas en twee glazen. Zonder te vragen schenk hij in en geeft me een glas. Ik staar hem gebiologeerd aan en met twee grote slokken heb ik het glas leeg. Samen met de Bacardi cola voel ik me al een klein beetje aangeschoten. Dat ik voordat ik hierheen ging geen hap door mijn keel kon krijgen draagt daar zeker aan bij. Zonder iets te zeggen schenkt hij me nog een keer bij.

‘Deze wat langzamer drinken.’

Ik kan alleen knikken. Zijn dominante bevel windt me op. Ik knik braaf en neem een klein sokje. Dan zet ik het glas naast me neer.

‘Wat nu?’ vraag ik hem en mijn stem is niet meer dan een fluistering. ‘Wat jij wil, lieverd.’ Hij wrijft met zijn hand over zijn kruis en kreunt zacht: ‘Dit is allemaal voor jou.’

“‘Wat nu?’ vraag ik hem en mijn stem is niet meer dan een fluistering. ‘Wat jij wil, lieverd.’”

Ik kijk hem aan en voel een kriebel in mijn buik groeien. Deze begint te borrelen en voordat ik het doorheb moet ik giechelen. Fuck, ik schaam me ontzettend, maar ik kan niet stoppen. Ik ga alleen maar harder lachen.

‘Werkt dat echt?’ vraag ik hem met tranen in mijn ogen, ‘Jezus, dat is pas een moodkiller.’

Ik kan er echt niks aan doen, maar alle spanning komt er nu uit en ik klap dubbel van het lachen. De tranen stromen nu over mijn wagen en ik lach allang niet meer om de situatie, maar om mezelf en de scheiding en mijn leven, omdat lachen nog altijd beter is dan huilen.

Als ik weer rechtop kan zitten en ik enigszins gekalmeerd ben, kijk ik hem aan. Dat had ik beter niet kunnen doen. Ik zie een gekwetste blik in zijn ogen. Echter, als ik stilval, is die ook net zo snel weer verdwenen. Ik besef dat ik hier niet mee kan doorgaan en het schaamrood stijgt naar mijn wangen.

‘Sorry, het ligt niet aan jou. Jij bent…’ Ik kijk naar zijn lichaam en damn, hij ziet er echt heerlijk uit. ‘…prachtig’. Ik zucht diep. Wat ben ik toch een sukkel, maar ik kan dit niet. Alle opwinding die ik net voelde heeft mijn lichaam verlaten.

‘Ik dacht dat ik dit kon, maar ik heb me vergist. Natuurlijk kun je het geld houden en de kamer, maar ik moet gaan.’ Zo snel als ik kan trek ik mijn kleren aan en in een impuls geef ik hem een zacht kusje op zijn wang en duw het geld in zijn hand. Dan vlucht ik de kamer uit.

Als ik beneden de lift uitstap, zie ik links van de liften de bar van het hotel. Ik draai om mijn as en loop naar de bar. Ik heb nog een borrel nodig, zoals ik me nu voel kan ik niet naar huis naar mijn kamergenote, die weet wat ik vanavond ging doen. Ik ga aan de bar zitten en laat mijn voorhoofd op de bar rusten. Ik heb mezelf bevredigd, daarna vernederd en dit alles heeft me een slordige duizend euro gekost. Ik til mijn hoofd op en laat deze weer op de bar neerkomen.

“Ik ga aan de bar zitten en laat mijn voorhoofd op de bar rusten. Ik heb mezelf bevredigd, daarna vernederd en dit alles heeft me een slordige duizend euro gekost.”

‘Hé, meissie. Zo erg kan het niet zijn.’ Ik kijk omhoog en zie een vriendelijke barman naar me kijken. Ik knik ja, dat kan wel.

‘Wat kan ik voor je inschenken?’

‘Een whisky, met ijs.’ Als ik die langzaam opdrink, dan kan ik misschien over een half uur naar huis. Ik zal haar vertellen dat het hemels maar snel was. Ik neem langzaam een slok. De whisky brandt in mijn keel en trekt een warm spoor richting mijn maag. Dan hoor ik een zwoele stem naast me.

‘Is deze kruk vrij?’

Verbaasd kijk ik in de twee helderblauwe ogen die me net nog aankeken boven in de hotelkamer. Ik krijg geen woorden uit mijn mond en kan alleen maar knikken. Hij wenkt de ober en bestelt een cola. Nadat hij een grote slok heeft genomen, draait hij zich naar me toe en pakt mijn schouders, zodat ik recht tegenover hem zit.

‘Dat was niet zoals het normaal gaat.’

Ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken. ‘Sorry’, zeg ik nogmaals. Hij buigt langzaam naar voren en brengt zijn lippen naar mijn oor. Ik voel een rilling langs mijn ruggengraat omlaag gaan als ik zijn warme adem tegen mijn huid voel.

‘Ik hoorde je jezelf bevredigen en dat was zo geil. Ik wil het met je doen.’ Ik slik terwijl hij dit in mijn oor fluistert.

‘Wat?’ is alles wat ik kan uitbrengen.

‘Je keihard neuken, schatje. Ik doe het gratis.’ Ik voel dat hij iets in mijn hand duwt onder de bar. Ik kijk omlaag en zie dat hij me het geld heeft teruggegeven, maar als ik voorzichtig mijn vingers over het stapeltje laat gaan, zie ik dat er tweehonderd euro ontbreekt. Ik kijk hem aan en trek mijn wenkbrauw omhoog.

“‘Je keihard neuken, schatje. Ik doe het gratis.’ Ik voel dat hij iets in mijn hand duwt onder de bar. Ik kijk omlaag en zie dat hij me het geld heeft teruggegeven.”

‘Een man moet ook eten’, zegt hij met een grote grijns. Ik voel een elektrische spanning naar mijn kruis trekken als hij zachtjes met zijn hand mijn hals streelt. Ik kan mijn opwinding bijna voelen stromen tussen mijn benen en ik heb geen enkele behoefte meer om te lachen. Hij buigt zich weer naar me toe.

‘We gaan dan wel doen wat ik lekker vind, maar ik beloof je, schatje, jij zal zeker ook aan je trekken komen.’

Dan trekt hij me naar voren tussen zijn benen en terwijl zijn gespierde lichaam ons afschermt, wrijft hij over mijn kruis en weet hij door mijn spijkerbroek mijn clitoris te stimuleren. Ik voel mijn opwinding steeds verder toenemen en sta tegen zijn hand aan te rijden. Zachtjes vloek ik. Ik wil niet hier klaarkomen met al mijn kleren nog aan.

Hij neemt mijn hand en trekt me mee. Samen stappen we in de lift. Deze is gelukkig leeg en ik probeer op adem te komen door iets afstand van hem te nemen. Maar dan voel ik zijn hete adem weer in mijn hals en glijden zijn beide handen onder mijn trui en pakken mijn borsten ruw vast. Hij knijpt in mijn tepels en ik onderdruk een kreet. Wat ik voel zit tussen pijn en genot in. Dan gaat de liftdeur open en zijn handen schieten snel omlaag. Ik sta nog steeds met mijn rug tegen zijn borst aan en hij groet het ouder echtpaar wat instapt vriendelijk. Dan voel ik zijn hand aan de achterkant mijn jeans inglijden en streelt zijn vinger tussen mijn billen. Ik bijt op mijn onderlip om een kreun te onderdrukken als hij zijn vinger langzaam in mijn anus drukt en zijn andere hand weer over mijn kruis wrijft. Het echtpaar kijkt niet omlaag en stapt gelukkig de volgende verdieping weer uit.

‘We hadden de verkeerde verdieping’, zegt de man verontschuldigend.

Ik kan me nu niet langer inhouden en draai me om. Zijn vinger die nog in mijn anus zit draait mee en hij duwt hem dieper naar binnen. Ik wrijf mijn kruis nu tegen zijn erectie aan en die voelt hard en groot.

De lift stopt op onze verdieping en ik weet niet hoe we in de kamer gekomen zijn, maar zo gauw de deur achter ons sluit vinden mijn handen zijn riem en weet ik niet hoe snel ik zijn dikke lul moet bevrijden. Ik kreun luid en ik wil hem nu in me hebben. Ik ben zo opgewonden dat ik in mijn slipje lek. Hij duwt echter mijn handen weg, maakt zelf zijn riem los en laat zijn broek zakken. Daarna stapt hij uit zijn boxer en steekt zijn dikke erectie recht vooruit.

“Ik kreun luid en ik wil hem nu in me hebben. Ik ben zo opgewonden dat ik in mijn slipje lek. Hij duwt echter mijn handen weg, maakt zelf zijn riem los en laat zijn broek zakken.”

‘Ga op je knieën zitten’ commandeert hij. Ik doe wat hij zegt en ben nu op gelijke hoogte met zijn fantastische grote lul. Ik kan mijn blik niet van hem losmaken en ik wil dat hij nu in me komt. Ik strek mijn hand uit om hem beet te pakken, maar hij loopt om me heen. Hij trekt mijn trui over mijn hoofd en maakt mijn bh los. Dan pakt hij ruw mijn handen en bindt ze achter mijn rug vast met mijn bh. Ik ben zo opgewonden dat ik hier niet van schrik. Hij loopt weer om me heen en staat nu in zijn volle naakte glorie voor me.

‘Zuig.’ Dat ene woord maakt me mogelijk nog natter.

Ik open mijn mond en neem hem in één haal zo diep mogelijk naar binnen. Ik heb geen enkele behoefte om het rustig aan te doen. Ik neem hem zo diep naar binnen dat ik er bijna in stik, maar ik lik en zuig met diepe halen en zijn gekreun windt me nog verder op. Hij is zo groot en als hij mijn haar beetpakt en mijn mond begint te neuken, kreun ik luid. Hij gaat nu zo snel dat ik moeite heb om hem bij te houden, maar oh god, wat is dit lekker. Zijn dikke luk die mijn mond helemaal claimt. Ik weet dat hij schoon is en ik ben aan de pil, dus ik voel geen enkele remming om, als hij met een luide grom klaarkomt, al zijn vocht tot de laatste druppel door te slikken en me verder aan hem over te geven.

‘Dat was lekker, schatje, maar we zijn nog niet klaar. Kom staan.’ Ik gehoorzaam en hij duwt me richting de badkamer. Voordat we daar naar binnen stappen, trekt hij mijn broek omlaag en snel stap ik eruit. Ik zie zijn pik alweer groeien en fuck, dat is geil, dat hij zo snel al weer kan presteren.

‘Neuk me.’ Ik besef dat ik hem nu aan het smeken ben.

‘Eerst even afspoelen, schatje.’ Hij leidt me onder de douche en zorgt dat we beide onder de warme stralen staan. Dan maakt hij mijn handen los en legt ze om zijn lul. Ik weet wat me te doen staat en ik leg een hand om zijn ballen en met de andere hand trek ik hem af, totdat hij weer keihard is.

“Hij leidt me onder de douche en zorgt dat we beide onder de warme stralen staan. Dan maakt hij mijn handen los en legt ze om zijn lul.”

‘Nu ga ik je van achter neuken.’

Ik heb dat nog nooit gedaan, maar ik ben zo geil dat ik alles zal doen wat hij me zegt. Hij buigt me voorover en gaat met twee vingers mijn vagina in en als hij mijn G-spot stimuleert, begin ik weer te kreunen. Met zijn duim wrijft hij over mijn clitoris en ik voel dat ik bijna ga klaarkomen. Dan duwt hij twee vingers van zijn andere hand voorbij mijn kringspier en slaak ik een kreet van pijn.

‘Gaat het, schatje?’ Hij stopt even. De pijn zakt en ik wil meer.

‘Ja, ga door’, spoor ik hem aan. Hij beweegt van voren en van achteren met twee vingers in me en ik voel me voller dan ik me ooit gevoeld heb. Mijn orgasme is er bijna en ik begin te trillen. Dan stopt hij opeens en gefrustreerd haal ik adem.

‘Zet je schrap’, zegt hij en dan stoot hij keihard van achteren bij me binnen, terwijl zijn vingers weer mijn G-spot stimuleren en hij zijn duim op mijn klit duwt. Ik voel zoveel. Een scherpe pijn, maar daarna een intens genot als hij in me beweegt. Hoe harder hij stoot hoe hoger ik klim, totdat ik het niet meer uithoud en hij me met een laatste stoot over het randje duwt. Mijn hele lichaam trilt en hij moet me overeind houden terwijl de golven van genot over me heen spoelen. Fuck, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn hele lichaam stort ineen van genot als ik zijn warme zaad in me voel vloeien.

Beide staan we hijgend bij te komen onder de warme straal. Ik heb mijn handen tegen de wand gezet om me te ondersteunen en langzaam trekt hij zich uit me terug. Me leeg, maar bevredigd achterlaten.

‘God, dat was lekker’, kreun ik.

‘We zijn nog niet klaar. Ga op het bed liggen.’ Ik merk dat ik alweer nat word van zijn dominante stem. Druipend van de douche ga ik op het bed liggen.

‘Nu gaan we het nog lekker vanilla doen, schatje.’

Terwijl hij over me heen kruipt en zijn handen weer mijn borsten voelen en kneden, vindt zijn mond die van mij. Hij duwt mijn lippen van elkaar en fuckt mijn mond met zijn tong. Ik ben nog nooit zo van alle kanten genomen en ik neem alles wat hij me geeft. Zijn lul begint alweer te groeien en met zijn eikel strijkt hij over mijn opening. Hij likt aan mijn tepel, terwijl hij mijn andere borst kneed en zichzelf de kans geeft om weer hard te worden.

“Ik ben nog nooit zo van alle kanten genomen en ik neem alles wat hij me geeft. Zijn lul begint alweer te groeien en met zijn eikel strijkt hij over mijn opening.”

Dan laat hij zich tussen mijn benen zakken en zuigt met een harde teug aan mijn klit. Ik schreeuw het uit van genot en mijn nagels boren zich in zijn schouders. Ik trek hem aan zijn haren omhoog en ik voel of zijn lul al weer hard genoeg is.

Als ik zijn keiharde kloppende lul in mijn handen hou, duw ik deze diep bij me naar binnen en stoot mijn heupen omhoog om hem te ontvangen. Hij gromt en begint met een razend tempo in me te beuken. Als hij dit vanilla noemt, dan wil ik daar veel meer van. Dan vertraagt hij opeens zijn tempo en klagend probeer ik hem met mijn heupen te dwingen sneller te gaan. Hij bijt zachtjes in mijn tepel en ik krom genietend mijn rug.

‘Sneller, harder’, eis ik, maar hij kijkt glimlachend op me neer. ‘Vanilla had ik toch gezegd.’ En tergend langzaam beweegt hij in en uit me. Ik hou het niet meer en trek zijn billen naar me toe met mijn hakken, maar het helpt niet. Hij blijft langzaam met zijn dikke lul in en uit me gaan, me naar het randje duwend, maar dan vertraagt hij steeds zijn tempo weer. In een opwelling lik ik mijn vinger en krom me om hem heen. Ik duw mijn vinger tussen zijn strakke billen in zijn anus.

‘Fuck, schatje. Dat is lekker.’

Als ik mijn vinger op en neer beweeg en er een tweede bij duw, begint hij harder te bewegen. Precies wat ik wil. Hoe wilder ik word, hoe sneller hij in me pompt. Ik weet dat ik het niet lang meer ga volhouden. Ik heb geen controle meer en terwijl ik mijn best doe om het tempo van mijn vinger verder op te voeren, stoot hij nu zo hard dat ik het matras in geduwd wordt. Als het orgasme me overspoelt, knijpt mijn kut zich zo hard om zijn dikke lul samen dat ik hem ook voel schokken. We komen tegelijkertijd keihard klaar. Het genot spoelt in golven over me heen en even weet ik niet meer wie en waar ik ben. Totdat een zwoele stem tegen me praat.

‘Geef me een half uurtje, schatje. Dan gaan we weer.’

Ik weet dat het nog een lange nacht gaat worden.

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

4 reacties op Erotisch verhaal - 'Een onverwachte afloop'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid