Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

31.928 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Twee bijzondere collega’s’

24 februari 2023,

geschreven door

Ga er maar even voor zitten, want we hebben een extra lang erotisch verhaal voor jullie deze keer! ‘Twee bijzondere collega’s’ is geschreven door RM en gaat over drie collega’s die afspreken om elkaar beter te leren kennen. Al snel gaat de kennismaking verder dan alleen een kopje thee…

Geen zin om te lezen? ‘Twee bijzondere collega’s’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Twee bijzondere collega’s

Omdat ze al zoveel verhalen had gehoord over Suzanne, maar haar nog nooit ontmoet had, had Chantal afgesproken na werk met Ron en Suzanne om bij haar een kopje thee te komen drinken. Haar man moest langer werken en zou pas tegen tien uur thuis zijn. Nieuwsgierig en spannend, beide kreten waren wel van toepassing. Van Ron had ze begrepen dat Suzanne niet alleen geïnteresseerd was in mannen, maar bij de juiste klik ook vol zou kunnen vallen voor een andere meid. Zelf had Chantal (ook?) geen ervaring met andere meiden, maar ze deelde wel de gedachte dat bij de juiste meid niets onmogelijk was.

Suzanne was daarvan ook op de hoogte. Ron had haar zoveel positieve verhalen verteld over Chantal, dat ze hoopte dat de wederzijdse klik er zou zijn. Na hun werk zouden Ron en Suzanne samen naar Chantal gaan. Ron had Suzanne verteld dat Chantal een superdikke knuffel van hun allebei tegelijk tegoed had. “Gaan we voor zorgen”, zei Suzanne. Ze ging nog snel naar het toilet en toen Ron haar zag terugkomen viel hem meteen op dat het bh-bandje op haar schouder niet meer te zien was. Hij keek naar haar dolfijntattoo en wist zeker dat daar eerst nog een bandje overheen liep. Toen ze zich met haar gezicht naar Ron draaide, zag hij twee punten steken in haar truitje. Haar grote, stevige borsten zaten niet meer ingepakt en bungelden nu los in haar truitje. Ze zag hem kijken en gaf hem een knipoog terwijl ze haar jas aantrok. “Zullen we?” vroeg ze en ze gingen op weg samen.

Chantal opende de deur en nodigde hen uit om binnen te komen. De jassen werden snel opgehangen en ze ging hen voor naar de kamer. Ron zei: “Je hebt nog een superdikke groepsknuffel tegoed.” Suzanne ging voor haar staan, Ron achter haar. Beiden sloegen hun armen om haar heen en knuffelden haar stevig. Chantal voelde Ron zijn kruis tegen haar billen drukken en Suzanne d’r stevige borsten tegen de hare. Toen ze loslieten zag ze ook de twee punten in Suzanne haar truitje. Een rilling van spanning ging door haar heen. Tijdens de kennismaking, waarbij Ron en Suzanne tegenover haar op de bank zaten, viel haar blik ongewild steeds op Suzanne d’r borsten. Toen Suzanne opstond en voorover bukte om haar theezakje uit haar kopje te halen, keek ze zelfs recht op haar grote blote borsten. Vanuit haar ooghoek zag Suzanne haar kijken, wat dan ook meteen de reden voor haar was om iets langer zo te blijven staan. Ze had voor zichzelf al het besluit genomen dat ze met Chantal best haar eerste vrouw-vrouw ervaring wilde opdoen, omdat Chantal precies zo was als Ron haar beschreven had. Lief, aardig, mooi, gezellig en hopelijk ook ondeugend…

“Ze had voor zichzelf al het besluit genomen dat ze met Chantal best haar eerste vrouw-vrouw ervaring wilde opdoen, omdat Chantal precies zo was als Ron haar beschreven had.”

Suzanne was iemand van weinig omzeilende woorden en ze durfde te zeggen wat in haar hoofd opkwam. “Eigenlijk hadden we een heel andere knuffel in gedachten voor je, maar we wilden niet dat je je ongemakkelijk zou voelen…” Chantal dacht snel en antwoordde: “In mijn eigen huis moet je veel doen om me ongemakkelijk te laten voelen!” “Nou, we willen hem wel overdoen hoor… Ga maar staan, dan beginnen we opnieuw!”

“Kom maar op!” zei Chantal en uitdagend ging ze staan. Suzanne keek Ron aan en de blik die zij hem gaf was voldoende voor hem. Beiden stonden ze op en gingen weer voor en achter Chantal staan. Suzanne drukte haar tegen zich aan en Ron liet zijn handen tegelijkertijd onder haar truitje glijden om haar bh los te maken. Ze schrok en keek Suzanne aan. Het korte knikje van Suzanne was voldoende om haar op haar gemak te stellen. Na ook het laatste haakje losgemaakt te hebben, haalde Ron zijn handen onder Chantals truitje vandaan en legde ze op haar heupen. Suzanne liet op hetzelfde moment haar handen onder het truitje van Chantal glijden, onder diens bh, en legde haar warme handen op Chantals borsten.

Ron trok Chantal aan haar heupen wat naar achteren, zodat haar kont nu tegen de bobbel in zijn broek aandrukte. Licht draaiend liet zijn hij harde, ingepakte lul over haar kont bewegen. Suzanne haar hoofd lag op de schouder van Chantal en ze spoorde Ron met haar ogen aan om het truitje van Chantal uit te trekken. Zijn handen verplaatsen zich naar de zoom van haar truitje en in een vloeiende beweging trok hij het truitje naar boven. Chantal liet het toe en strekte haar armen. Toen ze haar armen liet zakken, trok Suzanne behendig haar bh ook helemaal uit. Weer de korte schrikbeweging. Maar de warme handen die haar borsten kneedden deden die schrik snel wegebben. Ron pakte een borst van achteren vast en legde zijn hand erop als steun. Suzanne boog voorover om eerst Rons vingers te likken. Chantal zag het gebeuren. Wat likte ze geil…

Nu liet Suzanne haar tong van Rons vingers afglijden over de borst van Chantal. Een warme natte streep trok zich over haar borst naar haar tepel. Ze sloot haar ogen en genoot… Van deze afleiding maakte hij gebruik om de knoop en rits van haar broek los te maken met zijn vrije hand. Op het moment dat Suzanne zijn hand afloste om Chantals borst vast te pakken en deze te likken en haar tepel te zuigen, trok hij haar broek en slip naar beneden. Chantal genoot zo van Suzannes handelingen dat ze er niet eens op reageerde. Ze had besloten het te laten gebeuren. Ron zat op zijn knieën achter Chantal en zoende en likte haar billen. Suzanne had haar vrije hand laten zakken tot aan Chantals kut. “Mmm, nog iemand die niet van helemaal kaal houdt”, zei ze en liet haar hand over Chantals behaarde heuvel gaan.

“Op het moment dat Suzanne zijn hand afloste om Chantals borst vast te pakken en deze te likken en haar tepel te zuigen, trok hij haar broek en slip naar beneden.”

Al snel gleed haar duim over Chantals clitje; een flinke kreun was het gevolg. Voor Ron was dit een teken zijn vingers tussen Chantals benen door te laten glijden. Met de zijkant van zijn hand ging hij over haar kut, die al goed vochtig was. Nu zijn vingers lekker nat waren, liet hij voorzichtig zijn wijs- en middelvinger in Chantals warme, natte kut glijden. Ze brandde van geiligheid. Haar clit werd gemasseerd, ze werd gevingerd, haar borsten werden lekker verwend en haar billen ook nog. Dat zoiets allemaal tegelijk kon…

Suzanne ging langzaam door haar knieën en zoenend via Chantals buik kwam ze bij haar clit uit. Haar duim werd vervangen door haar tong. Ze drukte Chantals kut strak tegen haar mond om zo haar clit te kunnen zoenen, likken en zuigen. Doordat Suzanne Chantals billen zo stevig vast had, kon Ron zijn tong tussen haar billen door laten glijden… Chantal kreunde luid. Ze had moeite haar orgasme tegen te houden nu twee mensen haar tegelijk verwenden. Ron liet Suzanne het overnemen beneden. Die had er geen problemen mee om met mond en vingers de warme, vochtige kut te blijven verwennen. Ron ging achter Chantal staan en pakte haar borsten vast. De warme borsten en harde tepels voelden geweldig. Hij bracht zijn hoofd naar opzij om Chantal te zoenen. Ze kwam hem tegemoet en zoende hem op de mond. Zo had Ron nog nooit gezoend met iemand. Een tongzoen, afgewisseld met kreunen… Wat was ze geil!

Chantal draaide zich los, haar enige manier om klaarkomen te voorkomen. Ze trok Suzanne omhoog en zoende haar vol op haar mond. Chantal proefde haar eigen bittere smaak op Suzannes tong. Met haar hand voelde Chantal de borsten van Suzanne. Wat voelden ze stevig aan. “Dat kan gemakkelijker…” De daad bij het woord voegend trok Suzanne haar truitje uit. Haar mooie, volle, grote borsten waren nu naakt en voor zowel Ron als Chantal zichtbaar. Voor beiden was dit de eerste keer dat ze deze aanblik mochten aanschouwen. “Puur natuur”, zei Suzanne knipogend toen ze zag dat beiden keken. “Voel maar als jullie willen, geen probleem hoor!” Ron en Chantal voelden zich wat ongemakkelijk bij de opmerking, maar de aanblik was te lekker om de uitnodiging aan hen voorbij te laten gaan. Ron merkte op dat moment pas goed dat het onmogelijk was zijn stijve lul langer uit het zicht te houden bij de aanblik van die twee paar mooie borsten. De tepels op Suzannes borsten groeiden onder het strelen door Chantal en Ron. Chantal kon het niet laten zich voorover te buigen en de borst van Suzanne te zoenen. “Mmmm ja, verwen mijn tieten maar lekker allebei…”

Het zat Suzanne niet lekker dat Chantal zich los had getrokken, net toen zij zo op dreef waren. En het zuigen van haar tieten door haar twee collega’s maakten haar dermate geil dat ze weer verlangde naar de licht bittere smaak van Chantals warme vochtige kut. Ze besloot de regie over te nemen en trok Chantal omhoog om haar een lange tongzoen te geven. Ze leidde Chantal mee naar de bank en trok haar bovenop zich. Zo kon zij haar lekker zoenen en haar rug strelen. Doordat ze bovenop Suzanne lag, lag Chantal met haar benen links en rechts naast Suzanne op de bank. Haar kut lag zo lekker gespreid naar achteren, ideaal voor Ron om haar te likken van achteren. Gebukt ging hij naast de bank staan. Hij kon zijn tong tussen Chantals billen door, over haar kont, naar haar kut laten glijden. Hevig zoenend met Suzanne voelde Chantal de warme tong van Ron in haar kut zakken… Ze vond het zo geil, haar borsten op de volle tieten van Suzanne, haar tong om de tong van Suzanne en dan nog die warme tong van Ron en nu ook drie vingers die haar kut stevig, maar voorzichtig bewerkten.

“Het zuigen van haar tieten door haar twee collega’s maakten haar dermate geil dat ze weer verlangde naar de licht bittere smaak van Chantals warme vochtige kut.”

Suzanne vroeg Chantal om op de bank te blijven liggen met haar benen gespreid. Zelf stond ze op, draaide zich om en ging weer op de bank liggen. Chantals kut bevond zich nu boven haar mond. Ron likte Chantal van haar kut richting haar kont en Suzanne likte haar kut richting haar clit, die ze door deze houding ook perfect kon zuigen. De duim van Ron drukte zachtjes op de kont van Chantal, terwijl twee andere vingers in Chantals kut sopten. Ook Suzanne liet nu een vinger mee in Chantal zakken, zonder te stoppen met likken en zuigen. Chantal lag daar en kon zelf niks. Suzanne had haar broek nog aan. Met haar handen kon ze nergens bij. Ze kon niet anders dan genieten en proberen haar orgasme zolang mogelijk uit te stellen. Ron en Suzanne verhoogden de snelheid waarmee ze Chantal likten, zogen en vingerden.

Door Chantals kont ietsje omhoog te tillen, kon ook Ron nu zijn tong tussen Chantals benen doorbrengen. Suzanne knipoogde en ze zocht Rons tong op. Ron en Suzanne tongzoenden nu terwijl hun tongen telkens tegen Chantals kut aankwamen. Het gekreun van Chantal leerde hun dat dit haar nog geiler maakte dan ze al was. Om Chantal het laatste zetje te geven, drukte Suzanne haar tong zo diep als ze maar kon in die natte, warme gleuf, terwijl haar duim als een bezetene Chantals clitje bewerkte. Ron masseerde nu Chantals borsten en tongzoende met haar. Dit ging ze nooit lang redden… Suzanne voelde Chantal schokken en de hoeveelheid vocht die ze in haar mond kreeg verried dat deze geile blonde meid net was klaargekomen, met haar tong in zich.

Het proeven van Chantals vocht maakte Suzanne nog geiler. Haar tepels staken nu recht vooruit. Een lekkere aanblik, die harde knopjes midden op haar middelgrote tepels. Ron voelde zijn lul ook nog steeds groeien. Hij zag twee geweldige collega’s, eentje helemaal naakt en eentje met blote borsten. Allebei knoeperharde tepels en eentje met gespreide benen en een glimmende, natte kut. Ook Suzanne genoot zichtbaar van de aanblik van Chantal. Ze maakte haar broek los en liet haar hand erin zakken. De beweging van haar hand verried wat ze aan het doen was. Ze vingerde zich… “Laat mij maar”, hoorde ze Chantal roepen. Chantal kwam aanlopen, ging op haar knieën zitten en trok Suzannes broek en slip naar beneden. Een gladde heuvel met in het midden een dun streepje haar kwam tevoorschijn. Haar kut was helemaal glad, maar erboven was een klein mooi gekapt streepje.

Beide meiden stonden nu poedelnaakt in de kamer. De enige nog geklede in de ruimte was Ron. Alhoewel hij zich daar nu best gemakkelijk bij voelde, leek het overduidelijk wat de meiden van plan waren. Zijn erectie had hij met veel moeite kunnen onderdrukken. Chantal en Suzanne kwamen bij hem staan en kleedden ook hem uit. Protesteren had geen zin, en al zou het wel zo zijn, hij vond het allang lekker. “Hè, das jammer”, zei Chantal. Ze doelde op zijn slappe lul. “Daar weet ik wel wat op, zonder hem aan te raken!” Ron vroeg zich af hoe Suzanne dat voor elkaar wilde krijgen…

“De enige nog geklede in de ruimte was Ron. Alhoewel hij zich daar nu best gemakkelijk bij voelde, leek het overduidelijk wat de meiden van plan waren.”

De aanpak was bijzonder en werkte! Suzanne ging tegenover Chantal staan en wreef haar harde tepels over de tepels van Chantal. Gelijk met haar tong in Chantals mond wreef ze ook met haar hand over Chantals nog steeds vochtige kut. Het vocht likte ze van haar handen af. Dat was de druppel voor Ron. In no time had hij weer een megastijve lul. “Kijk eens aan, gebruiksklaar…” Suzanne liet haar hand over zijn kale ballen en kale pik glijden, gevolgd door de zachte vingers van Chantal. Rons lul steigerde door de zachte beroeringen. Chantal en Suzanne knielden voor hem. Chantal nam zijn lul in haar mond terwijl Suzanne haar hoofd zo draaide dat ze zijn ballen kon likken. Wat een geile aanblik vond hij het, twee naakte vrouwen die hem met hun mond verwenden. Chantal zoog met lange halen aan zijn kale pik terwijl Suzanne zijn ballen likte en afwisselend naar binnen zoog. Beiden trokken hem nu tegen de grond om zo zijn lichaam te kunnen zoenen en likken, beginnend bij zijn kruis en eindigend bij zijn gezicht.

Chantal en Suzanne keken elkaar aan, Suzanne knikte en Chantal begreep het gebaar. Zij draaide zich over de op de grond liggende Ron, met haar rug naar zijn gezicht. Suzanne nam Rons lul in haar handen en dirigeerde die bij Chantal naar binnen. Chantal liet zich er voorzichtig overheen zakken tot ze hem volledig in zich voelde. Met de spieren in haar dijen kon ze zijn lul masseren en bewerken. Suzanne bleef ook niet stilzitten en ging naast Ron en Chantal zitten. Wat ze ging doen kon Ron niet zien doordat Chantal op hem zat. Wat hij wel zag waren de bungelende tieten van Suzanne toen zij zich voorover boog. Een seconde later voelde hij haar tong over zijn ballen gaan. Chantals kut trok nog meer samen en de oorzaak daarvan werd hem al snel duidelijk. Suzanne likte afwisselend de ballen van Ron en de clit van Chantal. En niet meer alleen likken… met haar handen masseerde ze zijn ballen en Chantal’s clit. Voor zowel Ron als Chantal was dit de eerste keer dat ze zo verwend werden en voor Suzanne ook de eerste keer dat ze twee personen tegelijk zo verwende.

Chantal bewoog, aangemoedigd door het likken van Suzanne, nog sneller en steviger over Ron zijn lul. Hij voelde hoe diep hij in haar kletsnatte kut zat te soppen en voelde Suzannes tong en handen over zijn ballen gaan. Hoe graag hij ook wilde, dit hield hij niet langer vol. Net toen hij wilde zeggen dat hij ging klaarkomen, voelde hij de spieren van haar kut samentrekken en op het moment dat hij haar vocht voelde stromen, spoot hij zijn warme zaad met flinke stoten in haar. Chantal liet zich naast hem op de grond vallen. Haar tweede orgasme was nog heftiger geweest dan haar eerste. Suzanne maakte van het schouwspel gebruik. Met een lange haal liet ze haar tong over Chantals druipende kut gaan om meteen daarna Rons lul in haar mond te nemen en er flink aan te zuigen. Afwisselend likte ze Chantal, trok Ron af, zoog Ron en vingerde Chantal. Beiden smeekten haar om te stoppen.

Ron en Chantal waren het erover eens dat ze dit niet over hun kant konden laten gaan en dat ook Suzanne aan de beurt kwam nu… Chantal ging voor Suzanne staan en drukte haar tegen zich aan. Haar tong vond die van Suzanne en draaide eromheen. Ron ging achter Suzanne staan en pakte haar van achter aan haar borsten vast. Haar tepels liet hij tussen zijn vingers doorglippen. Hij draaide ze en trok er zachtjes aan. Het duurde dan ook niet lang voor ze hard waren. Haar borsten in Rons handen en de door zijn bewegingen hard geworden tepels van Chantal op de rug van zijn hand… Ook Ron voelde zijn lul weer hard worden.

” Chantal ging voor Suzanne staan en drukte haar tegen zich aan. Haar tong vond die van Suzanne en draaide eromheen. Ron ging achter Suzanne staan en pakte haar van achter aan haar borsten vast.”

Suzanne tongzoende hevig met Chantal, die haar handen nu over Suzannes tieten liet gaan. Wat voelden ze stevig en lekker aan. Chantal kneep er zachtjes in en ze voelde aan de manier van zoenen dat Suzanne het opwindend vond. Ron zoende Suzanne in haar nek en baande zich zoenend over haar rug een weg naar beneden, op dezelfde wijze als hij Chantal daarstraks gezoend had. Halverwege haar rug liet hij zijn handen via haar zij afglijden tot op haar heupen. Suzanne drukte haar billen naar achteren. Een uitnodiging? Ron zoende ze en liet zijn handen over en tussen haar billen glijden. Hij zakte door zijn knieën en spreidde Suzannes billen. Ze draaide met haar kont. Hij ging staan, pakte zijn lul in zijn hand en liet de nog steeds natte eikel tussen Suzannes bilspleet glijden zonder haar gaatje te raken. Door het draaien van haar kont leek ze hem wel uit te dagen haar van achteren te nemen. Een uitdaging waar hij geen gehoor aan gaf.

Rons eikel voelde zo opwindend dat ze haar hand naar beneden bracht. “Nee, nee, dat ga jij niet doen”, zei Chantal en ze wreef zelf met haar hand over het zachte smalle streepje boven Suzannes kut. De haartjes kriebelden haar vingers. Langzaam liet ze haar vingers zakken, tot ze de vochtige kut van Suzanne voelde. Ze liet haar vinger tussen de lippen doorglijden. Suzanne pakte Chantals hand beet en bracht ze naar boven. Ze stak Chantals vinger, die net daarvoor in haar kut zat, vast en zoog eraan om daarna haar mond meteen op Chantals mond te plaatsen en haar tong bij haar naar binnen te stoppen. Chantal ging verder met het bewerken van Suzannes natte kut…

Ron nam Suzanne bij de schouder en liet haar voorzichtig plaatsnemen op het kleed. Daar lag ze, op haar rug, haar benen gespreid. Chantal ging tussen haar benen in zitten en spreidde die maximaal. Suzannes kale kut lag nu ideaal om gelikt en gezoend te worden. Chantals warme tong gleed nu over Suzannes lippen die glommen van geiligheid. Met haar vingers drukte ze Suzannes lippen ietsje uit elkaar, waardoor haar clitoris binnen zuigbereik lag. Ze pakte hem tussen haar lippen en trok er zachtjes aan. Suzanne kreunde van genot en drukte haar kut nog dieper in Chantals gezicht. Ron was naast Suzanne gaan zitten en zoende haar op haar buik. Beetje bij beetje schoof hij op naar boven. Met zijn handen masseerde hij haar tieten, stevig, maar toch niet hard. Dit in combinatie met het likken en zuigen door Chantal deden haar kronkelen van plezier. Hij plaatste zijn mond op de hare en liet zijn tong haar mond in glijden. Chantal vergezelde haar tong nu van twee vingers die Suzanne van binnen masseerden. Ze klotste van geiligheid…

Ron zakte nu ook naar beneden af om haar samen met Chantal te verwennen. Chantal boog haar hoofd iets om Ron de gelegenheid te geven Suzannes clitje te zuigen en zelf haar tong in Suzanne te steken. Suzanne masseerde nu zelf haar borsten en kreunde: “Ga door, ga alsjeblieft door.” Een smeekbede waar Ron en Chantal maar wat graag gehoor aan gaven. De harde tepels van Chantal verrieden dat ook zij weer enorm geil was… Een gelegenheid die Ron maar wat graag aangreep om iedereen te laten genieten. Chantal zat op haar knieën Suzanne te beffen, haar kont de lucht in. Ron ging achter haar zitten en liet zijn tong over haar gaatje afzakken naar haar kut. Een kreun van geiligheid ontglipte haar. Hevig likkend verwende hij Chantal, die op haar beurt Suzanne nog steviger likte en zoog. Terwijl hij Chantal verwende trok Ron zichzelf af. Zijn lul was weer enorm hard, reden genoeg om niet te snel te trekken. Hij wilde hoe dan ook zijn orgasme uitstellen tot beide dames ook zover waren.

“Suzanne masseerde nu zelf haar borsten en kreunde: “Ga door, ga alsjeblieft door.” Een smeekbede waar Ron en Chantal maar wat graag gehoor aan gaven.”

Suzanne begon steeds harder te kreunen en haar benen kon ze onmogelijk stil houden. Ook Chantals geluid liet weinig te raden over. Als in een kettingreactie volgden de orgasmen zich op, eerst kwam Chantal klaar, voor de derde keer die middag, vrijwel tegelijkertijd met Suzanne. Suzanne smeekte Chantal om ondanks haar klaarkomen door te likken, wat Chantal ook deed. Ook Ron hield het nu niet langer vol. Hij kwam klaar en spoot half tussen Chantals billen en half over diens rug. Chantal en Suzanne draaiden zich… Chantal zoog Rons lul af terwijl Suzanne haar tong over Chantals billen en rug liet glijden, Rons zaad ermee uitwrijvend over Chantals rug. Uitgeput lagen de drie collega’s naast elkaar op de grond. Wat een geile ervaring hadden ze gehad. “Douchen…?” vroeg Chantal. Een geweldig idee, daar waren ze het alle drie over eens…

Hoe vond jij dit erotisch verhaal..? Laat een reactie achter!

4 reacties

  1. Geil verhaal! Iets teveel technische handelingen achter elkaar. Met meer gevoelens er in verwoord, zou dit een super geil verhaal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.806 keer bekeken

Geschreven door

Zin in wat zomerse spanning in deze koude herfst? Warm lekker op met dit nieuwe erotisch verhaal, geschreven door Xan! Wanneer Chacha in de tuin zit te zonnen en haar broertje even naar de supermarkt gaat, vindt ze zijn twee beste vrienden op de bank…
21.806 keer bekeken