Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

37.849 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Tienminutengesprek’

26 mei 2023,

geschreven door

Ga lekker het weekend in met dit spannende erotische verhaal, geschreven door Ellen! Zij schreef eerder ook Een onverwachte afloop. Als de hoofdpersoon op de leraar van haar zoontje wacht voor een tienminutengesprek, is ze door een samenloop van omstandigheden getuige van een wel heel opwindende ontmoeting tussen de leraar en een andere moeder. Stiekem zou ze zelf ook wel mee willen doen…

Tienminutengesprek

Verveeld loop ik door de gang van de school. Zuchtend zoek ik naar het juiste lokaal voor het tienminutengesprek met de leraar van mijn zoon. Mijn ex was helaas verhindert en ik mocht in mijn eentje de honneurs waarnemen.

Mijn zoon had me gevraagd om als ik er toch was zijn lievelingspen uit het laatje van zijn tafeltje te halen. Anders zou hij die het hele weekend moet missen. Ik kon een cynische opmerking nog net binnenhouden en heb hem een snelle knuffel gegeven voordat de oppas kwam en beloofd dat ik daarvoor zou zorgen. Mijn zoon is een gevoelig mannetje en dat heeft hij niet van mij.

Snel loop ik naar het juiste lokaal en klop op de deur. Als ik niks hoor, steek ik mijn hoofd om de hoek en zie ik dat de leraar van groep 8 er gelukkig nog niet is. Het is nooit vervelend om tegenover die man te zitten. Hij is heel aantrekkelijk en ook nog eens geweldig met kleine kinderen. Snel roep ik mezelf tot orde, daarvoor ben ik hier niet.

Ik ben ruim op tijd gekomen en mijn gesprek is pas over 15 minuten. Ik loop het lokaal in en kijk om me heen. Hij zit toch achterin bij het raam. Ik haast me naar zijn tafeltje. Iets te hard trek ik aan het laatje en alle pennen, potloden, stiften en gummetjes die erin zitten vliegen over de grond. ‘Fuck’, vloek ik hardop en duw het laatje weer terug. Dan laat ik me op mijn knieën zakken. Kruipend over de grond besluit ik alle pennen en andere troep gewoon in mijn handtas te stoppen, dan kan mijn zoontje het thuis wel uitzoeken.

Dan gaat opeens de deur open en heel snel weer dicht. Voorzichtig kom ik een stukje overeind en kan ik net over de tafels heen kijken. En door wat ik dan zie, vergeet ik even adem te halen. De sexy leraar staat zoenend met de moeder van het beste vriendje van mijn zoon voor de klas. Ik hoor zacht gekreun en zie hun handen heen en weer schieten. Vliegensvlug heeft hij haar jurk van boven omlaag geduwd en haar BH losgemaakt. Haar stevige borsten steken vooruit met keiharde tepels. Als hij voorover buigt en de rechtertepel in zijn mond neemt, terwijl hij met zijn linkerhand haar andere borst masseert, kreunt ze heel zacht. Met haar nagels krast ze over zijn rug en ik zie zijn rechterhand afdalen naar beneden.

“Door wat ik dan zie, vergeet ik even adem te halen. De sexy leraar staat zoenend met de moeder van het beste vriendje van mijn zoon voor de klas.”

Ik voel het bloed naar mijn wangen gaan en gelijktijdig begint mijn vagina te kloppen. Wat ik voor me zie is zo opwindend dat ik er ontzettend geil van word. Zij heeft nu haar handen onder zijn shirt gestoken en trekt het behendig over zijn hoofd. Als ik zijn gespierde rug zie, laat ik mijn hand omlaag naar mijn kruis glijden en voel ik onder mijn rok dat ik door mijn string heen hartstikke nat ben geworden. Als ik een zachte kreun hoor, kijk ik snel weer naar het schouwspel voorin de klas. Hij heeft zijn broek laten zakken en de jurk die ze draagt zit nu alleen nog maar als een band om haar middel. Ze trekt zijn boxer omlaag en pakt zijn pik stevig beet. Shit, ik kan het net niet goed zien. Ik ben zo opgewonden en ik wil niks missen.

Langzaam kom ik iets overeind en beweeg me verder naar voren in het lokaal. Nu kijk ik van de zijkant naar ze en zie ik dat haar hand over zijn pik heen en weer gaat. Hij is zo stijf en hard dat ze haar hand maar net helemaal om hem heen krijgt. Ik bijt op mijn onderlip. Oh, mijn god, wat is hij groot geschapen. Zijn erectie staat recht vooruit en zijn ballen zien er zwaar en heerlijk uit. Met haar hand om zijn pik blijft ze op en neer bewegen. Nu moet hij ook zacht kreunen. Ik voel dat ik nog natter ben geworden, maar ik voel ook een andere sensatie. Jaloezie. Ik wil dat ook. Ik wil hem in me voelen en ik wil haar aanraken. Ik zie dat hij haar borsten kneed en dat ze zijn pik nog steviger vastpakt en vaardig een condoom over zijn erectie rolt. Daarna trekt ze hem nog een aantal keer af, totdat ze het niet langer houdt en hem met een zachte kreun bij haar naar binnen leidt. Hij begint met een langzaam en gestaag ritme in haar te pompen.

Ik ben nu zo opgewonden dat ik me niet meer kan beheersen. Ik sta op en loop langzaam naar ze toe. Ze ligt op haar rug op het bureau, terwijl hij steeds harder in haar stoot. Ik zie zijn pik in en uit haar gaan en hoor alleen het geluid van zijn balzak die tegen haar aan slaat. Hij ziet me als eerste en ik zie een kleine glimlach om zijn lippen verschijnen als ik hem intens geil aankijk. Hij gebaart dat ik dichterbij moet komen en nu kijkt zij me ook aan. Dan zie ik dat ze elkaar kort aankijken en ze knikt even als hij nog harder in haar stoot. Ik kan me niet beheersen en met mijn handen wrijf ik over mijn borsten terwijl ik kijk hoe hij haar keihard neukt. Hij gebaart dat ik dichterbij moet komen en ik ga achter haar staan. Zijn handen zitten om haar middel, zodat hij haar naar zich toe kan bewegen als hij in haar beukt. Bij elke stoot lijkt hij nog dieper te komen. Als ze mijn beide handen pakt en die op haar borsten legt, voel ik me zo opgewonden dat ik hard kreun.

“Hij ziet me als eerste en ik zie een kleine glimlach om zijn lippen verschijnen als ik hem intens geil aankijk. Hij gebaart dat ik dichterbij moet komen en nu kijkt zij me ook aan.”

Dan legt hij snel een hand over mijn mond en trekt me naar zich toe. ‘Geen geluid’, fluistert hij in mijn oor en dan bijt hij zachtjes in mijn oorlel. Ik begrijp nu waarom ze zo zachtjes doen, er zitten misschien al andere ouders op de gang. Mijn handen lijken ondertussen een eigen leven te leiden en ik kneed haar ronde, grote borsten. Ze voelen heerlijk vol aan en ik wil meer. Ik buig me voorover en sabbel op haar tepels, terwijl ik haar borsten blijf kneden. Ze kreunt weer zacht en haar lichaam kronkelt van genot. Ik staar naar waar zijn pik in en uit haar vagina gaat en dat is zo intens opwindend. Ik wil hieraan deelnemen, dus ik laat mijn hand over haar buik naar haar vagina glijden. Met gemak vind ik haar klit die flink opgezwollen is en ik begin haar te strelen. Ik merk dat ze mijn blouse heeft opengemaakt en haar handen de sluiting van mijn bh vinden, maar als ik meer druk geef, moet ze even stoppen en heft ze haar bekken omhoog.

Ik ben nu zo opgewonden dat ik door mijn slipje heen lek en mijn geilheid bijna pijn doet. Dan voel ik dat haar handen zich om mijn nu blote borsten sluiten en ze hard aan mijn tepels trekt. Ik kreun, maar nu heel zachtjes. Als ik even omhoog kom, pakt hij mijn kin beet en begint me te zoenen, terwijl ze nu aan mijn blote tepels die in haar gezicht hangen sabbelt en er zachtjes in bijt. Zijn tong neemt mijn mond over en hij is zo dwingend en dominant dat ik me geen raad weet met alle lust die ik voel. Het feit dat ik geen geluid mag maken draagt daar alleen maar aan bij. Ik merk dat hij steeds harder gaat stoten en ze kronkelt onder me van genot. Hele zachte, kleine kreuntjes komen uit haar mond en op het moment dat ze klaarkomt, knijpt ze weer hard in mijn beide tepels en kom ik ook zelf bijna. Haar orgasme is zo geil en het pulseren van haar lichaam maakt me jaloers. Als ze intens tevreden naar me opkijkt, kan ik niet anders dan haar keihard op haar mond zoenen. Ik hoop daarmee iets van haar extase te proeven. Haar tong worstelt met die van mij en als we elkaars mond verkennen, voel ik mijn vagina nog harder druipen van opwinding. Dan voel ik een hand onder mijn rok en een lage grom als hij mijn natheid voelt. Ik besef weer dat we met z’n drieën zijn en ik zijn pik in me wil, nee, in me moet hebben. Dan gaat er opeens een alarm af.

‘Jouw tien minuten zijn om’, zegt hij zacht en sensueel. ‘De volgende moeder is aan de beurt.’ Ik weet meteen dat hij mij bedoelt en fuck, ik kan niet wachten tot ik tien minuten aan zijn genade overgeleverd ben. Hij loopt om het bureau en duwt mij achterover. Zijn erectie is nog steeds gigantisch en ik zie dat hij een cockring draagt. Ik voel een oncontroleerbare behoefte om hem te proeven en laat mezelf niet achterover duwen, maar zak naar de grond. Ik ben zo gulzig dat ik hem meteen heel diep in mijn mond neem. Hij proeft heerlijk zoutig en mannelijk en ik besef dat ik haar ook proef in mijn mond. Ik begin te zuigen en likken en als ik hem nog verder voel groeien in mijn mond, zuig ik nog harder. Met mijn ene hand kneed ik zijn ballen en met mijn andere hand knijp ik in zijn billen.

“Ik voel een oncontroleerbare behoefte om hem te proeven en laat mezelf niet achterover duwen, maar zak naar de grond. Ik ben zo gulzig dat ik hem meteen heel diep in mijn mond neem.”

‘Oh, mijn god’, hoor ik hem fluisteren en hij trekt me langzaam omhoog. Terwijl hij zijn cockring verwijdert, heeft ze zich tussen mijn benen gepositioneerd en laat ze haar tong over mijn klit glijden. Haar tong plaagt en als ze zachtjes bijt, kom ik keihard klaar. Mijn lichaam trilt van top tot teen en het genot rolt over me heen. Ik lijk op te stijgen van de intense sensatie. ‘Oh, fuck, dit is zo lekker’, kreun ik zacht. Net als ik denk dat ik weer langzaam tot mezelf kom, vult hij me in een heftige stoot helemaal met zijn nu gigantische pik. Gelukkig heeft ze mijn mond gesmoord met die van haar en dempt ze daarmee de luide kreun die ik niet kan onderdrukken. Ik ben nog nooit zo compleet geil en intens opgewonden geweest.

Hij gaat steeds harder stoten terwijl zij met haar borsten over me heen hangt. Ik ben zo nat dat hij ondanks zijn grootte soepel in en uit me glijdt. Mijn orgasme begint weer van voor af aan op te bouwen. Mijn handen vinden haar tepels, terwijl haar vingers vakkundig mijn klit bewerken en hij in me blijft pompen. Met elke stoot weet hij mijn G-spot te raken en ik voel het orgasme in elke vezel van mijn lichaam verder opbouwen. Zijn pik is zo heerlijk groot en vult me helemaal, en terwijl mijn gezicht tussen haar heerlijke grote en stevige borsten is geklemd weet ik niet meer waar ik het moet zoeken. Als hij nog harder en sneller gaat stoten, voel ik dat hij ook dichtbij is en als mijn lichaam om hem heen krampt en pulseert terwijl ik het meest intense orgasme van mijn leven beleef, voel ik dat hij keihard in me klaar komt, wat mijn lichaam nog verder laat trillen. Even weet ik niet meer waar ik ben.

Dan gaat het alarm weer af. Binnen tien seconden zijn ze beide volledig aangekleed en ik voel hun handen over mijn lichaam gaan. Ze trekken mijn rok omlaag en knopen mijn blouse dicht. Snel haal ik een hand door mijn haar en trek het opnieuw in een paardenstaart. Niemand zegt wat als we gedrieën naar de deur lopen. Ik voel me loom en compleet bevredigd en voordat hij de deur opent, trekt hij me tegen zich aan, zoent me keihard op mijn mond en neukt me met zijn tong. Ze staat achter hem en haar handen kneden mijn borsten een laatste keer, dan draait hij zijn hoofd en kijk ik terwijl hij hetzelfde bij haar doet. Dan schraapt hij zijn keel, neemt afstand van ons beiden en opent de deur.

‘Bedankt voor dit gesprek. Hopelijk kunnen jullie de jongens overtuigen om geen ruzie meer te maken.’ We knikken beiden braaf en professioneel kijkt hij ons na en gebaart het volgende stel ouders om binnen te komen voor hun gesprek.

3 reacties

 1. wow Ellen,
  wat een topverhaal.
  ik zie het hele gebeuren zo voor me en ben ben jaloers op die leraar.
  ik hoop nog meer van je te kunnen lezen.

 2. Geweldig dat is nou nog eens een klasse gesprek
  Zou zo de leraar willin wezen mmmm
  En nu doet ze met het vriendje zn moeder geile spelletjes.wie wwet is dat het volgende verhaal
  Hoop het gauw te mogen lezen 👍👍💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

34.314 keer bekeken

Geschreven door

Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door Soof! Eerder schreef zij ‘Een avond voor mijzelf’. In dit nieuwe verhaal gaat de hoofdpersoon in een sexy lingeriesetje naar het huis van haar lover. Maar eenmaal daar aangekomen heeft hij een wel…
34.314 keer bekeken