Erotisch verhaal – ‘Rode pijlen en waxinelichtjes’

8 april 2022

Deze week hebben we weer een nieuw erotisch verhaal van Wander voor jullie! Zij schreef eerder o.a. Teamwork, Grote beurt en Werk in uitvoering. Als de hoofdpersoon in dit verhaal thuiskomt, treft ze brandende waxinelichtjes en een rode pijl aan in de hal. Nog meer pijlen en een aantal aanwijzingen later, komt ze uiteindelijk uit in de slaapkamer, waar haar man Bas een wel heel spannende verrassing voor haar heeft…

Geen zin om te lezen? ‘Rode pijlen en waxinelichtjes’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Rode pijlen en waxinelichtjes

Geen joelende kinderstemmen, geen kleine handjes tegen mijn bovenbeen als ik de voordeur open. Met mijn rechtervoet duw ik de deur dicht en hang mijn jas aan de kapstok. De jasjes van mijn kinderen ontbreken op de vaste plek. Wanneer ik me omdraai, schrik ik me rot. Wel vijftig brandende waxinelichtjes staan op de vloer in de hal.

“Bas? Baaahhaaaaaaaas?”

Ik roep mijn man, maar er volgt geen reactie. Op de tegelvloer zie ik een grote rode pijl, deze wijst naar de woonkamer. Voorzichtig -oh, help, wat is dit?- open ik de deur. De gordijnen zijn gesloten. Voor me zie ik een schittering van wel honderd brandende kaarsjes. Wauw, dit is prachtig. Een rode pijl wijst naar de salontafel. Daar ligt een grote rode enveloppe die ik met trillende handen open. Zin in een avontuurtje? Zo ja, loop naar de keuken staat er geschreven in sierlijke zwarte letters op een rood A4-tje. Of ik zin heb in een avontuurtje? Nou, met een drukke baan en twee kleine kinderen is het veel te lang geleden dat ik een avontuurtje had. De dagen zijn best een sleur de laatste tijd.

“Zin in een avontuurtje? Zo ja, loop naar de keuken staat er geschreven in sierlijke zwarte letters op een rood A4-tje.”

JA… ik heb enorm zin in een avontuurtje. Op het aanrecht in de keuken staat nog een rode enveloppe. Onbewust verschijnt er een glimlach op mijn gezicht wanneer ik deze ongeduldig open scheur. Kijk in het kastje boven je. Trek aan wat je aantreft is de enige tekst die in dezelfde sierlijke letters geschreven staat. Bloednieuwsgierig grijp ik direct naar het handvat van het kastje boven me. Een glimmende rode platte doos, met daaromheen een zwarte strik zie ik staan. Voorzichtig maak ik de doos open. Mijn maag lijkt een salto van opwinding te maken in mijn buik. Mijn mond valt open van verbazing, nooit eerder zag ik zo’n prachtig zwart kanten lingeriesetje. Met mijn hand wrijf ik zachtjes over de stof. Wauw, het is prachtig. Snel trek ik mijn kleding uit en het setje aan. De beha vormt zich prachtig om mijn cup C borsten. De string zit als gegoten om mijn ronde billen. Mijn zwarte pumps trek ik weer aan. Ik bekijk mezelf zo goed en kwaad als het kan in de deur van de oven.

“Hé, dit mag er best wezen,” zeg ik tegen mijn spiegelbeeld.

Ik kijk om me heen. Wat nu? Een pijl op de grond wijst naar de deur. SLAAPKAMER staat erop geschreven. Mijn hart klopt in mijn keel wanneer ik de trap op loop. De laatste tree kraakt zoals gewoonlijk. Voor de slaapkamerdeur blijf ik even staan, benieuwd maar ook onzeker over wat ik aan ga treffen. Nog meer waxinelichtjes of een opdracht? Ik pak de deurklink en maak heel langzaam de deur open. Van schrik slaak ik een enorme gil. De hoge hakken van mijn pumps lijken onder mijn voeten vandaan te glijden. Snel grijp ik de deurklink weer vast. Het is niet alleen Bas die ik aantref op ons bed. Ook Noud, zijn beste vriend, ligt daar slechts gekleed in een boxershort.

“Het is niet alleen Bas die ik aantref op ons bed. Ook Noud, zijn beste vriend, ligt daar slechts gekleed in een boxershort.”

“Oh, mijn God. Wat is dit?” roep ik.

Beide handen druk ik tegen mijn gezicht. Duizend gedachtes flitsen als vuurpijlen door mijn hoofd. Tijdens een intiem vragenspelletje met Bas heb ik laten vallen best wel eens een trio te willen. Met glimmende oogjes had mijn man gevraagd wie dan nummer drie moest zijn. Ondeugend had ik geantwoord: Noud, zijn vrijgezelle vriend. Ik heb hem wel eens gezien in een zwembroek aan het strand, maar verder was hij niet vaak bijna naakt in mijn buurt. Hij ziet er werkelijk uit om op te vreten, ik kan niet anders zeggen. Net als mijn eigen Bas trouwens.

“Kom je gezellig bij ons liggen, schatje?” vraagt Bas. Zijn ogen staan ondeugend en geil. Hij klopt met zijn hand op het lege plekje tussen hen in.

Enigszins ongemakkelijk nestel ik me tussen de twee mannen in. Het voelt ontzettend raar, maar eerlijk gezegd ben ik direct bloedgeil. Ik kijk naar rechts, en kus mijn mannetje. Hij haalt een hand door mijn haar en fluistert dat hij van me houdt. Ik kijk naar links, en kus de beste vriend van mijn man. Hij wrijft over mijn wang en zegt dat ik er lekker uit zie. Het voelt onwennig, maar toch ook vertrouwd. Wanneer ik Bas een tongzoen geef voel ik een warme hand van Noud over mijn bil glijden, voordat hij zich tegen me aan nestelt. Een harde bobbel drukt door het stof van zijn boxer tegen mijn billen. Ik merk dat het me nog geiler maakt, en duw mijn billen wat steviger tegen hem aan. Nouds hand streelt mijn buik, wat ervoor zorgt dat ik een paar seconde mijn adem in houd. Bas moet erom lachen.

“Wanneer ik Bas een tongzoen geef voel ik een warme hand van Noud over mijn bil glijden, voordat hij zich tegen me aan nestelt. Een harde bobbel drukt door het stof van zijn boxer tegen mijn billen.”

“Relax, schatje, relax!” zegt hij geruststellend. “We gaan samen op avontuur.”

Dit is het laatste zetje dat me volledig doet overgeven aan de twee mannen. De twee overheerlijke mannen. Zowel in mijn rechter- als linkerhand neem ik een harde pik. Het lijkt alsof ik droom, het lijkt alsof ik in een goede film zit. Rustig begin ik ze te rukken. In mijn hand worden de twee heerlijkheden steeds wat harder. Wanneer ze keihard zijn, draai ik me over Bas heen en zet mijn lippen op zijn pik. De smaak is vertrouwd lekker. Wanneer ik zijn eikel zachtjes mijn mond in zuig en speel met zijn eikel, voel ik een hand mijn string in glijden. Wanneer deze doelgericht op mijn klit afgaat, trekt er een rilling van opwinding over mijn rug. Uitnodigend spreid ik mijn benen. Het moedigt me aan de pik van mijn man zo diep mogelijk mijn keel in te laten glijden. Aan het kreunend geluid te horen wat uit zijn mond ontsnapt, vindt hij dit niet onaangenaam. Wanneer ik mijn mond naar boven laat glijden om een moment adem te halen, draait Bas me op mijn rug. Ik gil. Twee geile ogen van Noud kijken me verlangend aan. Op zijn knieën gaat hij tussen mijn gespreide benen zitten en trekt mijn string naar beneden.

“Noud, wil je mijn schatje eens lekker beffen?” hoor ik Bas vragen.

De lik over mijn gladde poesje is een bevestigend antwoord. Bas neemt plaats op de stoel in onze slaapkamer met zijn harde pik in zijn hand. Hij bevredigt zichzelf terwijl zijn beste vriend zijn tong diep mijn grotje insteekt. Zijn tong verkent mijn kutje, en aan zijn kreun te horen bevalt deze hem prima. Twee -of zijn het er drie- vingers glijden diep in me, zijn mond duwt hij stevig op mijn klit, die hij nadat hij het knopje plagerig met zijn tong heeft opgewarmd, helemaal naar binnen zuigt. Mijn lijf reageert door het volledig aan te spannen, alle spieren. Hij blijft maar zuigen, pulsend, hard, zacht en ritmisch. Ik sluit mijn ogen en laat me volledig gaan. Wanneer ik uitgegild ben, blijf ik met mijn ogen dicht even liggen om te beseffen wat er gebeurt. Oké, ik ben zojuist heerlijk klaar-gebeft door de beste vriend van mijn man. En nee, dat gebeurt me niet elke dag. Sterker nog, dit is de eerste keer.

“Bas neemt plaats op de stoel in onze slaapkamer met zijn harde pik in zijn hand. Hij bevredigt zichzelf terwijl zijn beste vriend zijn tong diep mijn grotje insteekt.”

Veel tijd om daar bij stil te staan heb ik niet. Noud draait me om. Ik ga op mijn handen en knieën zitten, mijn kontje duw ik uitnodigend naar achteren. De harde pik van manlief schuift mijn nog natte, tintelende kut in. Noud gaat voor me zitten. Zijn harde pik showt hij uitnodigend voor mijn mondje. Die uitnodiging neem ik maar al te graag aan. Mijn rechterhand vouw ik om de stam van zijn harde pik, terwijl ik zijn eikel mijn mond in zuig. Ik wil hem proeven. Zijn smaak is niet vertrouwd, maar wel goddelijk lekker. Bas blijft me hard neuken terwijl ik Noud zijn pik ritmisch in en uit mijn mondje laat glijden. Met mijn rechterhand masseer ik zijn ballen terwijl ik hem pijp met alle passie die ik in mijn lijf heb. Het lijf van mijn man achter me begint te schokken. Ik voel -en hoor- hoe hij in me klaarkomt. Tegelijkertijd voel ik het goedje van zijn vriend mijn mond in glijden. Ik slik alles en draai me op mijn rug.

Aan elke kant van me ligt een man. Alsof ze het hebben afgesproken duwen ze bijna tegelijkertijd mijn gloednieuwe prachtige beha naar beneden. Twee harde tepels springen tevoorschijn. Door een mond en twee rollende vingers worden ze lekker onderhanden genomen. De tinteling in mijn kut verraadt dat het me niet onberoerd laat. Bas steekt zijn vinger in me. Hij beweegt ze steeds sneller, terwijl Noud met mijn beide borsten speelt. De snelheid waarmee hij me vingert, precies tegen mijn G-spot aan, doet me binnen een paar minuten spuitend squirten. Weer gil ik zo hard dat mijn keel er pijn van doet. Ik voel hoe de warme sappen over mijn onderbuik en bovenbenen stromen. Hier had ik niet op gerekend, wat een heerlijk toetje geven de mannen me.

“Wat een geweldig avontuurtje,” kreun ik, terwijl ik me lekker tegen de mannen aan nestel. “Waar is de volgende pijl met opdracht?”

 

Wil je meer verhalen lezen die geschreven zijn door Wander? Je vind ze hier!

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

5 reacties op Erotisch verhaal - 'Rode pijlen en waxinelichtjes'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid