NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

13.247 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #10

11 augustus 2023,

geschreven door

We gaan goed het weekend in met deel 9 van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’! Indie weet het nu zeker: ze gaat Greg opbiechten wat ze werkelijk voor hem voelt. Maar als Simon haar het nieuws over zijn toekomst vertelt, verandert dat alles. Kan ze trouw blijven aan haar eigen gevoelens, of laat ze zich leiden door lust?

Heb je deel 9 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 10 – ‘Afscheidsseks

Indie kijkt op haar horloge. Half zes. Vandaag is weer voorbij gevlogen. Het zijn razend drukke dagen in het hotel geweest, en haar gedachten over Greg zijn naar de achtergrond verdwenen. Ze heeft simpelweg geen tijd gehad om stil te staan bij wat ze met hem wil.

Oh, het was zo’n heerlijke date geweest. En ja, ze had het geweldig gevonden hoe open Greg was geweest over zijn gevoelens voor haar.

Iets in haar zegt dat ze voor hem moet gaan. Ze is dol op hem en verlangt naar meer dan alleen seks.

Toch is er ook een andere kant… De kant waar haar twijfels vrij spel hebben. Ze weet niet of ze klaar is om zich vast te leggen. Of ze wel écht voor Greg kan gaan. Haar grote liefde is Hotel Delight. Het hotel heeft haar in zo’n korte tijd zoveel succes gebracht. En avontuur. Meer avontuur dan ze ooit voor mogelijk had kunnen houden…

Misschien is ze gewoon bang. Is dit het moment om voor Greg te gaan? Er zijn te veel leuke mannen in Indie’s leven, maar niemand haalt het bij hem…

Als het goed is, is Greg ook nog aan het werk, boven in kamer 19. Iets met de bedrading.

Fuck it, Indie, denkt ze, we gaan ervoor!

Indie staat op vanachter haar bureau en strijkt haar kokerrok glad. Ze gaat naar hem toe, ze gaat hem vertellen dat ze voor hem wil gaan.

Onderweg loopt ze langs de bar voor een glas water.

‘Yo baas! Heb je 5 minuten?’

Het is Simon, met zijn ontwapende glimlach. Indie wordt meteen vrolijk van hem. Haar lichte zenuwen om Greg onder ogen te komen verdwijnen meteen.

‘Ja, tuurlijk, Simon. Voor jou altijd,’ antwoordt ze. ‘Laten we even naar mijn kantoortje gaan.’

Terwijl ze voor hem uitloopt, dwalen haar gedachten af naar die keer dat Simon in een trio belandde met die Italiaanse meisjes, en Indie op de gang in stilte had meegenoten…

Ze sluit de deur van haar kantoor achter hen.

‘Vertel. Wat wilde je me zeggen?’

‘Ik eh… Nou ja, ik vertel het je maar meteen, Indie. Ik ga Hotel Delight verlaten. Super jammer, I know. Maar ze hebben me voor een giga gig geboekt. In Tulum! Hoe vet! En je weet hoe graag ik van mijn DJ-en wil leven. Dit voelt als hét moment om mijn dromen achterna te gaan. Ik denk dat jij het wel begrijpt. Tenminste, dat hoop ik.’

‘Ohhhh, Simon! Wat te gek voor je!’ roept Indie uit. ‘En natuurlijk begrijp ik je. Ik weet hoe graag je dit wilt. Maar ik vind het wel jammer. Ik was – en ben – heel blij met je.’

‘Ah, thanks, Indie. Dat is helemaal wederzijds’, antwoordt hij, terwijl er een ondeugende glimlach op zijn gezicht verschijnt. ‘Ik heb het hier zo naar mijn zin. En jij bent de coolste en knapste hotelbaas ever.’ Hij laat zijn blik schalks over haar lichaam glijden. ‘Je begrijpt natuurlijk wel dat dit betekent dat we goed afscheid van elkaar moeten nemen…’

“Hij laat zijn blik schalks over haar lichaam glijden. ‘Je begrijpt natuurlijk wel dat dit betekent dat we goed afscheid van elkaar moeten nemen…’”

‘Oh, Simon… Ik voel me gevleid, maar… dit is niet het moment. Ik heb nog zoveel te doen.’

Indie verbaast zich over hoe weinig overtuigend het eruit komt. Ze was toch onderweg naar Greg? Ging ze hem niet vertellen wat ze voor hem voelde? Waarom bevindt ze zich opeens in deze situatie met een jongen die haar alleen maar afleidt van haar plan?

Simon kijkt haar met een schuine blik aan, alsof hij precies voelt dat ze stiekem wél wil…  Hij heeft geen idee wat er zich tussen Greg en haar afspeelt. En als hij het al zou weten zou het hem waarschijnlijk niet van zijn plan afleiden.

Ze kijkt hem recht in zijn ogen aan. Hij heeft mooie groene ogen, vol levenslust. Maar kom op, Indie. Het zou wat zijn als je daar nu voor zou zwichten. Net nu er een opening is ontstaan voor iets moois met Greg.

Dan zet Simon een stap dichterbij. Indie voelt zijn warmte. Haar hart begint sneller te kloppen.

‘Ik ga je zoenen,’ zegt Simon.

Ze twijfelt. Tegenstrijdige gedachten razen door haar hoofd. Simon lijkt haar twijfel op te merken, maar hij laat zich niet zomaar van de wijs brengen en zet nog een stap dichterbij. Langzaam legt hij een hand op haar heup, terwijl hij Indie vurig aankijkt. Dan brengt hij zijn lippen naar de hare.

Voordat ze het weet opent Indie haar lippen en laat ze zijn tong in haar mond glijden. Gretig en nonchalant zoent hij haar. Indie’s gedachten en twijfels verdwijnen naar de achtergrond en maken plaats voor opwinding.

‘Oh Simon… Je bent zo… Moeten we dit nu wel doen?’

Indie doet een halfslachtige poging om hem tot stoppen te brengen. Tevergeefs, natuurlijk. Simon doet alsof hij niets heeft gehoord en begint Indie in haar hals te zoenen. Hij weet hoe heerlijk ze dit vindt.

‘Dat vind je lekker, hè?’

Indie knikt, ze is opgewonden, en voelt dan hoe Simon’s handen haar billen aftasten en de ritssluiting van haar kokerrok openritsen. De rok valt op de grond. Met beide handen omklemt hij haar ronde billen, terwijl hij Indie zachtjes tegen haar bureau duwt.

“Indie knikt, ze is opgewonden, en voelt dan hoe Simon’s handen haar billen aftasten en de ritssluiting van haar kokerrok openritsen.”

‘Fuck, Indie. Wat ga ik dit missen,’ hijgt hij in haar oor. Dan zakt hij door zijn knieën. Zal hij….?

Ahhhhh… ja… fuck…. Dit kan hij als de beste. Ze was bijna vergeten hoe lekker Simon beft. ‘Ahhhhh, Simon!’

‘Ik ga jou ook missen,’ kreunt Indie. Met zijn tong likt hij haar hele kutje, van voor naar achter, en dan weer opnieuw, terwijl hij terloops aan haar clit zuigt. Dan zet hij iets meer druk met zijn tong, ja precies daar, mmm, precies zoals zij het lekker vindt.

Alle spiertjes in haar kutje spannen samen. Dit voelt zo… geil.

Terwijl hij twee vingers bij haar naar binnen brengt en haar zachtjes begint te neuken, focust hij zich met zijn tong nu vol op Indie’s opgezwollen clitje.

‘Oh Simon… ik ga zo komen!’ Het komt er harder uit dan ze wil, maar ze kan het niet laten. Dit is het effect dat Simon op haar heeft.

‘Nee, wacht…’ gromt Simon, terwijl hij zijn tong en vingers gehaast van haar kutje losmaakt. ‘Nog even wachten. Ik ga je met mijn pik laten klaarkomen.’

Gehaast ritst hij zijn broek open. Indie ziet hoe keihard zijn pik is. Dan draait hij haar om en duwt haar benen uit elkaar, terwijl hij met zijn vingers langs haar schaamlippen glijdt. Dan dringt hij in één keer met zijn harde pik haar kloppend hete kutje binnen.

Met haar handen omklemt Indie de rand van haar bureau. Simon’s stoten zijn hard. Hij neukt haar alsof hij haast heeft. Onbeheerste en vluchtige seks, dat is waar ze samen goed in zijn. ‘Ohhhhhh, fuck Simon…’

Zijn vingers strelen haar clitje nu, terwijl hij steeds sneller in en uit haar stoot. Dit is gekmakend. Het enige dat nu nog telt is dit… dit gevoel…

Dan hoort ze hoe de deur van haar kantoortje opengaat. Ze draait zich om.

Fuck! Fuck, fuck, fuck. Ze staart in de donkere ogen van Greg.

Laat dit niet waar zijn.

Terwijl ze ziet hoe hij zijn ogen neerslaat en gekwetst wegloopt, glijdt Simon uit haar.

Laat dit niet waar zijn. Hoe kon ze zo dom zijn? Hier, nu, op klaarlichte dag, met Simon? Waarom kon ze de verleiding niet weerstaan? Waarom heeft ze deze heerlijke, maar vluchtige seks gebruikt om haar relatie met Greg op het spel te zetten?

Met een hoofd vol gedachten pakt ze haar rok van de grond, terwijl ze ziet hoe Simon zijn boxershort omhoog trekt. Hoe zal ze dit ooit aan Greg kunnen uitleggen?

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.966 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag lees je het tweede deel in de erotische reeks van ‘Swingende Liefde’. In deze verhalenreeks lees je korte fragmenten uit het boek ‘Swingende Liefde’, geschreven door Peter en Vera Zandveen. Een koppel dat de lezer een kijkje geeft in hun leve…
10.966 keer bekeken