Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

14.028 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #9

4 augustus 2023,

geschreven door

Vandaag kun je lekker genieten van alweer deel 9 van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’! Greg vraagt Indie voorzichtig of hij haar mag meenemen op een echte date. Hij heeft de kamer heel romantisch versierd met kaarsen en rozenblaadjes, maar toch voelt Indie dat iets haar tegenhoudt. Wil ze wel kiezen?

Heb je deel 8 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 9 – ‘Date night’

Zo, een dubbele espresso voor Greg. Het is topdrukte deze zomer. Hotel Delight is bijna elke dag fully booked. En dat is terug te zien in de omzetcijfers. Die komen ruim boven de prognoses uit die Greg voor dit kwartaal zorgvuldig had opgesteld. In het kamertje achter de receptie is hij vandaag bezig met de boekhouding. Een serieuze taak, waar hij vast een goede shot cafeïne bij kan gebruiken.

‘Alsjeblieft. Voor de concentratie.’

Indie zet de koffie voor hem neer.

Hij lacht zijn witte tanden bloot en kijkt haar vrolijk aan.

‘We staan er zo goed voor, Indie. Hier mag je echt heel trots op zijn.’

Indie’s hart maakt een sprongetje. Ze wist dat ze het goed deden, maar om dit compliment zo uit Greg’s mond te horen… Dat het boutique hotel in zo’n korte tijd zo’n groot succes zou zijn, had ze niet durven hopen. Mede dankzij haar inspanning, en die van haar hardwerkende mannen. Greg niet in de laatste plaats.

Als Indie zich omdraait om met haar eigen taken aan de slag te gaan, hoort ze Greg voorzichtig haar naam uitspreken.

‘Ja?’

‘Ik ehhh… wilde je nog iets zeggen,’ zegt Greg. ‘Of nou ja. Eigenlijk ook wat vragen.’

Indie kijkt geamuseerd naar hem op. ‘Je kan me alles vragen, Greg.’

Greg slaat zijn ogen neer. Is hij nou nerveus, of lijkt dat maar zo?

‘Ik weet dat we elkaar nauwelijks meer hebben gesproken,’ begint hij dan. ‘Ik bedoel… na ons samenzijn in het prieeltje. Maar ik wil dat je weet dat… dat wat ik daar zei… dat ik dat meende. Ik vind je bijzonder, Indie. Enneh…’

Weer slaat hij zijn ogen neer. Zo kent ze hem helemaal niet. Maar… hoe goed kent ze hem nou eigenlijk? Hij lijkt haar altijd op afstand te houden. En misschien doet Indie dat ook wel bij hem…

‘Ik zou je graag eens meenemen op een echte date,’ vervolgt hij. Zijn toon is opvallend zacht. ‘Wij tweeën. Samen. Lijkt je dat wat?’

Indie is verrast. Door zijn openheid. Zijn kwetsbaarheid. Ja, natuurlijk had ze na zijn opmerking in het prieeltje, toen hij na de seks zei dat hij zou willen dat Indie van hem alleen was, zich regelmatig afgevraagd wat hij daarmee had bedoeld. Maar ze had hem er niet naar durven vragen.

En er was daarna ook zoveel afleiding geweest.

‘Jeetje, Greg. Je overvalt me een beetje. Maar ehm… Ja. Ik zou dat ook leuk vinden. Op date. Met jou.’

Ze ziet opluchting op Greg’s gezicht verschijnen. Zijn lippen krullen zich tot een zelfverzekerde lach. Zo kent ze hem weer. Zondagavond date night, spreken ze af. 20:00 uur.

Indie kan niet wachten om de week met Greg af te sluiten. Over een uurtje zien ze elkaar. Ze stapt de douchecabine in en zeept zichzelf in met haar favoriete douchegel, die ruikt naar sinaasappel en bergamot. Dan laat ze haar scheermesje over haar benen glijden, een paar keer, tot ze zijdezacht zijn. Daarna beweegt ze het mesje richting haar meest intieme plekje. Ze houdt ervan om daar helemaal glad te zijn. Als ze klaar is, laat ze er even haar vingers overheen glijden. Straks zal het Greg zijn die haar hier zal aanraken. Tenminste, dat hoopt ze.

“Ze laat haar scheermesje over haar benen glijden, een paar keer, tot ze zijdezacht zijn. Daarna beweegt ze het mesje richting haar meest intieme plekje. Ze houdt ervan om daar helemaal glad te zijn.”

Op date met Greg! Ze is opgewonden. En een tikje nerveus.

Ze trekt een okergeel zomerjurkje aan, kort, speels en sexy, met zwarte laarsjes eronder. Haar ogen zet ze flink aan met zwart oogpotlood. Een laatste blik in de spiegel. Ja. Ze ziet er fantastisch uit.

‘Ik zie je vanavond, in kamer 9,’ had Greg haar vanmiddag geappt.

Een date in haar eigen hotel… Hmm, ze wist niet zeker of ze dat wel romantisch vond… Al is kamer 9 wel haar favoriete kamer, met die prachtige rode chaise longue.

Maar Indie’s gemengde gevoelens over afspreken in het hotel verdwijnen als sneeuw voor de zon als ze om klokslag 20.00 uur de kamerdeur opent. Wauw… hij heeft overal kaarsjes neergezet en… ohhh! Zelfs het bed is versierd met rozenblaadjes!

Er wordt aan de deur geklopt. Ha, dat kan maar één iemand zijn. Greg ziet er heerlijk uit. Witte blouse, goeie spijkerbroek. Hij drukt een kus op haar wang. Ze ruikt zijn aftershave. Een geur die haar elke keer weer kriebels in haar buik bezorgd. Dan ziet ze een volgeladen roomservice trolley naast hem staan.

‘Ik heb gevraagd of Anthony iets speciaals wilde klaarmaken. Iets dat we niet op de kaart hebben staan,’ zegt Greg trots.

Terwijl Indie zich op de chaise longue vlijt, schenkt Greg haar een glas champagne in. ‘Proost, Indie. Op jou. Nee. Op ons.’

Hij is naast haar komen zitten, en kijkt haar met zijn mooie ogen aan. Zijn ogen die Indie normaal gesproken in vuur en vlam zetten. Maar hoe veel ze ook naar dit moment verlangd heeft… Het lukt haar niet om helemaal te ontspannen.

Wat wil hij eigenlijk van haar? En wat bedoelt hij met… “Proost… op ons”?

Ze neemt nog een slok. Dit is niet het moment om te piekeren. En hij heeft écht heel erg zijn best gedaan. Mmm, nog een slok. De bubbels helpen haar te ontspannen.

Dan gaat ze wat verzitten. Haar jurkje kruipt verder omhoog. Ze doet een poging die omlaag te trekken. Ondeugend glimlachend neemt Greg haar benen in zich op. Dan strijkt hij met zijn ene hand een lok van haar haren achter haar oor, terwijl hij zijn andere hand voorzichtig op haar dijbeen legt.

“Haar jurkje kruipt verder omhoog. Ze doet een poging die omlaag te trekken. Ondeugend glimlachend neemt Greg haar benen in zich op.”

Een schokje trekt door haar lijf. De aantrekkingskracht tussen haar en Greg is niet verdwenen. Integendeel. Haar ademhaling versnelt, en als vanzelf opent ze haar benen. Dan laat hij zijn hand verder naar boven glijden.

‘Je bent zo mooi, Indie. Ik wil je….’ zegt hij schor. ‘En niet alleen dit… Ik wil je heel graag beter leren kennen.’

Dan gaat hij op de grond zitten. Tussen haar benen, die hij voorzichtig spreidt, terwijl Indie haar jurkje nog verder omhoog trekt.

Dan, eindelijk, raakt hij met zijn ene hand haar kutje aan. Haar slipje is vochtig van verlangen. Met zijn andere hand streelt hij de binnenkant van haar dij.  Ze voelt hoe haar lijf zich aan zijn handen overgeeft, terwijl hij haar slipje uittrekt en … ahhhhh! Met zijn tong raakt hij haar clitje aan, terwijl hij met zijn vingers haar schaamlippen uit elkaar duwt. Oh ja… hij laat een vinger in haar kutje glijden nu. Mmmmm, dit voelt goed… dit voelt zo…. zo… goed.

Met haar handen duwt ze Greg’s hoofd nog dichter tegen haar onderlijf aan. Elektrische schokjes razen door haar onderbuik, zijn gelik lijkt nog intenser dan andere keren.

Het zijn de woorden die hij net tegen haar heeft uitgesproken, de manier waarop hij zich meer voor haar lijkt te openen. En fuck ja, het is óók de manier waarop hij haar likt, geil en wild zoals ze van hem gewend is, maar dit keer voelt het ook zacht, en romantisch, in deze kamer vol flikkerend kaarslicht.

Zijn tong en vingers gaan steeds sneller, en daar gaat ze… Met grote golven neemt de opwinding haar lijf over. Ze begint te trillen onder zijn aanraking, steeds heftiger en…. ahh… ja! Daar gaat ze.

Als ze haar ogen opent, ziet ze hoe Greg haar teder aankijkt. Hij ziet er prachtig uit in het warme kaarslicht. Dan zoent hij haar. Zijn tong smaakt zilt, en lichtzoet. De kriebels in haar buik wellen aan. Is het dan echt tijd om haar muur voor hem af te breken?

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

36.672 keer bekeken

Geschreven door

Marc van Lier blijft maar leuke erotische verhalen voor ons schrijven! In het volgende verhaal kunnen Karin en Barry wel wat meer pit in hun seksleven gebruiken. Wanneer Karin een spotje op TV voorbij ziet komen, worden haar ogen geopend.  Wij wense…
36.672 keer bekeken