Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

15.107 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #8

28 juli 2023,

geschreven door

Ga er maar lekker voor zitten, want we hebben deel 8 van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’ voor jullie! Indie heeft eindelijk een héle zondag voor zichzelf. Als Anthony aanklopt met een wel heel suggestief ontbijtje op bed, wordt ze tot complete ontspanning gedwongen. Kan ze zich echt aan hem overgeven?

Heb je deel 7 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 8 – ‘Een luie zondag’

Wanneer Indie op zondagochtend wakker wordt, is ze ondanks de lange nacht die ze heeft gemaakt nog niet helemaal uitgeslapen. De week die achter haar ligt, was lang en vermoeiend geweest. Indie masseert zachtjes haar slapen. Ze ademt langzaam in en uit, precies zoals Anthony haar heeft geleerd. Voor het eerst heeft ze een dag voor zichzelf… Een héle dag voor zichzelf…

Ze gaat rechtop zitten tegen de leuning van haar bed, haar haar nog in de war van het slapen, haar oversized slaapshirt nog aan. Ze bedenkt wat ze met deze vrije zondag gaat doen.

Er wordt aan haar deur geklopt. Neeeee, denkt ze, niet weer iemand die me nodig heeft. Ze checkt de tijd: half tien. Opnieuw geklop, harder nu.

Indie komt uit bed, probeert haar alles-onder-controle-gezicht op te zetten – een milde glimlach om haar lippen – en opent de deur.

Anthony.

En als hij opzij stapt, ziet ze achter hem de roomservicetrolley met daarop: een dampende kop koffie, een vers geperst glaasje jus en een schaal met daaroverheen de klassieke zilverkleurige cloche die ze zelf als een soort knipoog naar de traditionele hotelinrichting heeft gekocht.

‘Ontbijtje voor mevrouw,’ zegt Anthony. Hij glimlacht breed, breder dan ze hem ooit heeft zien doen. Er verschijnen lieve lachrimpeltjes onder zijn ogen. Hij ziet er opeens jong en wijs tegelijkertijd uit.

Indie stapt verrast naar achter. ‘Anthony…’ zegt ze zachtjes. Ze heeft de neiging een hand door haar haar te halen, of het slaapshirt naar beneden te trekken. Ze voelt zich plotseling kwetsbaar onder zijn blik. Ergens voelt het wel… prettig kwetsbaar.

“Ze heeft de neiging een hand door haar haar te halen, of het slaapshirt naar beneden te trekken. Ze voelt zich plotseling kwetsbaar onder zijn blik.”

Ze slaat haar ogen weer naar hem op en zegt: ‘O, Anthony, hier was ik precies aan toe, wat heerlijk! Kom binnen.’

Haar eigen woonruimte is bijna identiek aan de hotelkamers op de verdieping hieronder. Ze heeft een deur tussen twee kamers in laten plaatsen, waardoor ze nu een woon- én een slaapkamer heeft.

Ze gaat op de rand van het bed zitten, en wacht tot Anthony onthult wat er onder het deksel ligt. Hij maakt er een show van, biedt haar eerst het kopje koffie aan, zorgt dat ze zich gemakkelijk achterover laat leunen in de kussens, en loopt dan, als een echte showman, terug naar zijn trolley.

Hij maakt intens oogcontact met Indie. Ze schrikt van de strengheid in zijn blik, voelt zich plots weer net zo kwetsbaar als op de stoel in de keuken, waar hij haar precies zo positioneerde zoals hij haar wilde hebben…

Er tintelt iets in haar borst. Wat speelt hij voor spel met haar? Ze voelt zich onder de spanning al opgewonden worden.

Hij tilt het glimmende metalen deksel op en toont haar de schaal die eronder ligt. Vier zwarte, gladde touwen liggen netjes opgerold op een rijtje, de uiteinden glad als veters. Natuurlijk kent ze de bondagetouwen uit de etalages van de seksshop in het centrum, en ja, ze heeft ze zelfs weleens geprobeerd met een ex-geliefde, maar het is niet echt haar ding. Ze vindt het vooral lekker om zélf controle over de situatie te hebben.

‘O, dus dat hoort bij een ontbijtje op bed… Waar ga je die voor gebruiken?’ vraagt ze. Ze geniet van de zelfverzekerde grijns die op Anthony’s gezicht verschijnt.

‘Die ga ik gebruiken om jou helemaal te laten ontspannen. Ik weet dat je dat na afgelopen week wel kan gebruiken,’ zegt hij.

‘Ontspannen?’ vraagt Indie. ‘Terwijl ik vastgebonden ben?’

‘Hmm-mm. Vrijheid ontstaat per definitie in restrictie, dat weet je toch?’ Hij knipoogt. Daarna pakt hij de bondagetouwen uit de schaal en brengt ze naar Indie op bed. ‘Voel maar.’ Hij legt haar handen op het touw, laat ze over het materiaal glijden. ‘Het gaat je geen pijn doen.’

“‘Vrijheid ontstaat per definitie in restrictie, dat weet je toch?’ Hij knipoogt. Daarna pakt hij de bondagetouwen uit de schaal en brengt ze naar Indie op bed.”

Ze kijkt hem aan en voelt de onbedwingbare neiging hem te kussen, écht te kussen. Ze komt overeind en beweegt naar hem toe. Ze legt haar hand tegen zijn wang, en de ander laat ze vanaf zijn hals naar de achterkant van zijn nek glijden.

Zo houdt ze hem heel even vast, terwijl ze diep in zijn mooie, wijze ogen kijkt en kust hem dan… zacht, licht, speels.

Anthony duwt haar tegen de matras en spreidt haar armen. Hij zit op haar en maakt met uiterste precisie een knoop die ze niet kent rond haar pols en aan een van de spijlen van het bed. Dan kijkt hij haar weer aan, alsof hij haar toestemming vraagt. Ze voelt een zacht beven in haar lichaam, en verlangt naar wat er verder nog gaat gebeuren. Ze knikt. Dan bindt hij ook haar andere pols aan het bed vast. Hij blijft schrijlings op haar zitten en kijkt haar aan.

‘Trek eens.’

Indie voelt hoe het touw rond haar huid spant, maar nergens echt knelt. Het is een prettige sensatie, bijna alsof ze door een menselijke hand wordt vastgehouden.

Anthony voelt met zijn vingers tussen haar polsen en het touw, om er zeker van te zijn dat ze niet te strak zitten.

‘En nu?’ vraagt ze.

‘En nu even niets,’ zegt hij.

Indie voelt een mengeling van gevoelens door haar lichaam trekken: opluchting, opwinding, schaamte, moeheid, ontspanning, irritatie. Anthony’s gewicht rust op haar bekken. Ze ligt écht vast, kan nergens heen. Misschien begint ze het toch wel leuk te vinden om de controle een beetje kwijt te zijn…

En dan, na een heerlijke eeuwigheid, buigt Anthony voorover en kust haar.

Een tong die haar lippen likt, tanden die zachtjes in haar lippen bijten, het openen van haar mond, zijn mond. Indie voelt zichzelf helemaal verdwijnen. Dan kust hij haar wangen, haar hals, haar schouders en zet zijn tanden speels in haar bovenarmen die zich aanspannen om dichter bij hem te komen. Hij lacht. Zij lacht omdat hij lacht.

“Een tong die haar lippen likt, tanden die zachtjes in haar lippen bijten, het openen van haar mond, zijn mond. Indie voelt zichzelf helemaal verdwijnen.”

Zijn lippen dalen af, van haar armen naar haar borst, waar hij haar oversized shirt omhoog trekt en heel even met zijn tong rond haar tepel cirkelt en dan verder afdaalt, een spoor van kussen over haar buik trekt, en dan zijn mond tegen haar slipje duwt en haar een paar keer door de stof heen likt. Zijn grote handen volgen de welvingen van haar lichaam en verwarmen haar. Zijn beide handen omvatten haar billen.

Indie wil niets liever dan dat Anthony haar slipje uittrekt, zijn tong tegen haar blote huid duwt. Ze voelt hoe haar vulva gloeit, bijna schrijnt onder het verlangen naar zijn aanraking. En toch weet ze beter dan erom te vragen. Ze heeft inmiddels wel door dat dit spel volgens zíjn regels gespeeld wordt.

Dan hoort ze plots het herkenbare gezoem van haar eigen bullet-vibrator.

‘Ik dacht, ik kijk even wat er in je eigen nachtkastje ligt. Hier kan ik wel wat mee,’ zegt Anthony. Hij komt weer boven haar hangen. Hij kijkt haar streng aan, maar om zijn lippen speelt een glimlach. ‘Ogen dicht,’ gaat hij verder. ‘Als je durft te vertrouwen op het donker, ben je pas echt vrij.’

Indie sluit haar ogen en haalt nog een keer diep adem.

Op haar uitademing voelt ze de trillende vibrator tegen de binnenkant van haar dijen. Anthony verschuift het apparaatje langzaam, maar trefzeker, richting haar lippen. Ze voelt hoe de spanning die zich de hele ochtend in haar lijf heeft opgebouwd, wil exploderen. Ze kronkelt bijna onder zijn aanraking. Hij houdt de gladde punt van de bullet tegen haar clitje en ze voelt het vertrouwde tintelen in haar onderbuik uitvloeien naar haar hele vulva, haar clitoris, tot er een haast pulserend samentrekken in haar vagina begint. Als ze volledig geopend is, duwt Anthony het speeltje bij haar naar binnen. Het vibreert door haar hele binnenste.

Als hij ook nog zijn tong op haar clit laat landen, hapt ze naar adem.

In een rustig tempo likt hij haar naar een hoogtepunt toe. Hij weet precies op welke momenten hij moet versnellen, vertragen, meer druk of minder druk moet zetten. Na een tijdje kan ze niet meer voelen wat zijn tong, zijn vingers en het speeltje afzonderlijk van elkaar doen. Haar hele onderlichaam is een heerlijke, gloeiendhete massa geworden en ze voelt hoe ze wordt opgetild door het gevoel en hoe het door haar lichaam reist tot ze zinderend haar orgasme in glijdt…..

Indie komt op adem en vraagt opnieuw: ‘En nu?’

‘Nu maak ik je los,’ zegt Anthony. ‘En laat je verder helemaal vrij vandaag.’

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

19.692 keer bekeken

Geschreven door

We wisten dat we op jullie konden rekenen! We hebben een aantal hele leuke erotische verhalen binnengekregen, helemaal passend bij het seizoen! Vanwege het lekkere weer besluiten een aantal vriendin in ‘Lange Nacht’ een gezellige barbecue te organise…
19.692 keer bekeken