Verzamelblog erotische verhalenreeks – Annemarie en Bastiën

31 oktober 2020

In de rubriek ‘Erotische Verhalen’ delen wij spannende verhalen geschreven door en voor onze lezers. In deze verzamelblog hebben wij alle verhalen van de verhalenreeks over Annemarie en Bastiën gebundeld.

Deze verhalen zijn geschreven door Easytoys Magazine lezer Nicole en gaan over studente Annemarie en haar knappe overbuurman Bastiën. Als Annemarie moeite heeft met haar herexamen Chemie, biedt Bastiën aan om haar te helpen met studeren. Zodra Annemarie zijn appartement binnen stapt, is de spanning en passie tussen hun twee meteen voelbaar. Lees snel verder!

Blinde Hoek – deel 1


Ik wil in bad. Ik verbind mijn telefoon met de soundbar en zet mijn favoriete ‘slow jazzy’ playlist aan. Ik beweeg mijn heupen zachtjes mee op de muziek en sluit mijn ogen. In het moment bevangen dans ik een beetje door de ruimte. Ik word uit mijn moment getrokken als mijn telefoon in mijn kontzak hevig begint te trillen. Emma. Ik neem op.
“Hey, lang niet gesproken!” lach ik en ik hoor aan de andere kant van de lijn wat geroezemoes.
“Hey lieverd. Eh, ik heb misschien iets stoms gedaan”, zegt ze. “Ik kwam een man tegen op station en die vertelde dat jij zijn overbuurmeisje bent. Bastiën geloof ik? Het leek hem leuk om eens een drankje met je te doen en voor ik het wist gaf ik hem je nummer. Hij is wel echt, echt, echt heel knap”, zegt ze zenuwachtig giechelend.
“Em! Je kunt niet zomaar mijn nummer aan iedere wildvreemde geven!” Ik klem mijn kaken op elkaar en leun met mijn rug tegen de muur.
“Ja, maar, heb je geen knappe overbuurman dan?” vraagt ze en ik loop naar het raam. Jawel, ik heb wel een knappe overbuurman. Eentje die ‘s avonds als hij thuis komt voor het raam van zijn grote appartement op de 4e verdieping belt zonder shirt aan. Onze blikken kruisen wel eens als ik in het raamkozijn zit te leren. En op zondag zet ik ongeacht het weer mijn raam open om te luisteren naar zijn meedogenloze pianospel. Maar deze man is helemaal niet bereikbaar voor mij. Hij is waarschijnlijk een succesvolle zakenman, met allemaal van die mooie sexy secretaresses die zich aan zijn voeten werpen.
“Sorry, lieverd. Ik had er even beter over na moeten denken, maar ik dacht, hij is zo knap! Misschien ben je me hier ooit dankbaar voor!” Ze giechelt en ik onderdruk een lachje.

“Jawel, ik heb wel een knappe overbuurman. Eentje die ‘s avonds als hij thuis komt voor het raam van zijn grote appartement op de 4e verdieping belt zonder shirt aan.”

Lust of Liefde? – deel 2


Ik heb Bastiën niet meer gezien na mijn backpack avontuur in Thailand, vier maanden geleden. Het laatste sms’je dat we uitwisselden was:

Doe je voorzichtig An?
Ik hou van je.
X Bas

Ik sloeg dicht op dat moment, ik wist niet hoe ik daar op moest reageren. En nog steeds niet. Zelfs nu ik zijn hulp hard kan gebruiken, kan ik me er niet toe zetten om hem een berichtje te sturen. Want telkens als ik onze chat open, zie ik dat laatste bericht en sla ik weer dicht.
Ik staar uit het raam, verzonken in gedachten, bijtend op mijn onderlip. Dit heeft geen nut, ik kan me er gewoon niet toe zetten om de laatste tien vragen van het proefexamen te beantwoorden. Ik pak het notitieblok van de tafel en stop het oefenexamen tussen de aantekeningen. Ik sta op en slinger mijn tas over mijn schouder, leg 5 euro naast de lege mok en loop de deur uit.

“Zelfs nu ik zijn hulp hard kan gebruiken, kan ik me er niet toe zetten om hem een berichtje te sturen. Want telkens als ik onze chat open, zie ik dat laatste bericht en sla ik weer dicht.”

Eenmaal thuis aangekomen ga ik zitten in het raamkozijn en leg ik mijn hoofd tegen het koele glas. Mijn gedachten dwalen weer af naar de eerste avond dat ik Bas leerde kennen. Hij ontdekte een kant van mij die ik zelf niet eens kende. En iedere daaropvolgende avond die we samen spendeerden, maakten de dagen van aantekeningen maken, leren en oefenexamens in een keer goed.
Ik pak mijn telefoon en open onze chat. Ik staar naar het berichtje dat hij als laatste geeft gestuurd. Is het liefde of lust? vraag ik mezelf af. Ik weet alleen dat ik hem mis, heel erg zelfs. Zijn lach, zijn krullen, zijn lieve woorden, zijn pik. Is het liefde of lust? Ik weet het niet. Ik glij met mijn vingers over het toetsenbord.

Hi, De tentamens komen er weer aan.
Can you help me?
X An

Ons Geheimpje – deel 3


Ik ben sinds begin deze maand vervangend leidinggevende in dit lab. De huidige leidinggevende is met zwangerschapsverlof. Ondanks dat het een uitdagende functie is, die eigenlijk veel eerder dan normaal gesproken aan mij werd toegewezen, is het soms ook uitputtend. Dat ik de functie eerder heb mogen betreden komt natuurlijk door mijn baas. Bastiën van Waalren, mijn overbuurman, mijn vlam, mijn tutor en sinds dat ik 4 maanden geleden mijn diploma in mijn zak schoof, ook mijn baas. Niemand hier binnen het bedrijf weet van onze verhouding af, dat is dan ook ons geheimpje.

“Bastiën van Waalren, mijn overbuurman, mijn vlam, mijn tutor en sinds dat ik 4 maanden geleden mijn diploma in mijn zak schoof, ook mijn baas.”

Ik hoor hoe Hannah de telefoon terug op de haak legt en ze giechelt wat met Lilian die naast haar staat. Ik wend mijn blik naar haar en trek een vragende wenkbrauw op.
“En?” vraag ik. Ze bloost en kijkt me aan.
“Het was de CEO, hij vroeg of ik je kon vragen om over een kwartier bij zijn kantoor te zijn. Er is iets mis met zijn laptop en hij heeft gehoord dat jij ICT kennis hebt.” Ik kijk haar strak aan en moet er alles aan doen om mijn lach in te houden. Hoe heeft hij dat nou weer verzonnen?
“Ah oke”, zeg ik zo neutraal mogelijk en ik glimlach naar haar. “Ik maak nog even gebruik van het toilet en dan loop ik meteen door, zou jij je tot die tijd even kunnen buigen over dit project?” vraag ik aan haar en ze knikt gretig. Ik glimlach en loop richting de deur, pak mijn tas van de haak en loop rechtdoor de gang in richting het toilet. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en grijns.
“Een probleem met je laptop mhh?” fluister ik terwijl ik mijn lipgloss uit mijn tas haal.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid