Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

17.004 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #7

21 juli 2023,

geschreven door

Geniet dit weekend van het zevende deel van ‘Hotel Delight’! Als Simon tijdens de roomservice door twee Italiaanse vriendinnen wordt uitgenodigd om nog even te blijven, kan hij zichzelf niet tegenhouden. Indie loopt langs en blijft stiekem aan de deur staan luisteren… Daarna zit er maar één ding op: Anthony een bezoekje in de keuken brengen.

Heb je deel 6 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 7 – ‘Roomservice’

‘Room service!’

Simon staat voor de deur van kamer 17. Naast hem staat de roomservicetrolley, met daarop twee hamburgers.

Giechelend wordt er opengedaan door een beeldschone vrouw. Donkere bos krullen, gave huid, volle lippen… Jong, niet ouder dan 20, schat Simon in.

‘Good evening!’ Haar accent verraadt meteen dat ze Italiaans is. Ze heeft de badjas van Hotel Delight aan, haar haren zijn nog nat. Waarschijnlijk is ze net uit de douche gestapt.

‘Come in! We are sooo hungry,’ vervolgt het meisje enthousiast, terwijl ze heupwiegend voor hem uitloopt. Simon rolt de trolley de hotelkamer binnen. Onderweg naar de deur botst hij bijna tegen de kamergenote op, die nietsvermoedend naakt uit de badkamer komt gelopen.

Simon begint te stamelen: ‘I’m sorry, I was on my way out.’

De vrouw lijkt zich totaal niet bezwaard te voelen. In één seconde neemt Simon haar lijf in zich op. Het gaat automatisch, hij kan het niet laten. Kleine, stevige borsten. Volle heupen. Ze is mooi. In haar ogen ziet hij een twinkeling en haar lippen krullen zich tot een ondeugende glimlach.

“In één seconde neemt Simon haar lijf in zich op. Het gaat automatisch, hij kan het niet laten. Kleine, stevige borsten. Volle heupen. Ze is mooi.”

Of hij niet nog even wil blijven? vraagt ze. Ze zijn voor het eerst in Amsterdam en zijn zó onder de indruk van de stad. En vooral van de mannen die er wonen. ‘You are so bello! So… handsome!’

‘You know what?’ vervolgt haar vriendin. ‘Maybe you can learn us some Dutch words? It is so difficult, molto difficile.’

Even twijfelt Simon. Het is druk vandaag, deze Italiaanse vriendinnen zullen niet de enige zijn die roomservice bestellen. Maar de vrouwen zijn overtuigend. Overtuigend mooi. Ja, dat ook.

Simon geeft toe, op de voorwaarde dat ze beginnen met eten, want de hamburgers van Hotel Delight zijn veel te lekker om koud te laten worden. De meisjes vleien zich op het witte hotellinnen. Allebei in een badjas. Terwijl ze een hap van hun burgers nemen, gaat Simon in de ruime fluwelen fauteuil tegenover het bed zitten.

Hij begint met de meest basic Nederlandse woordjes: ‘Ja’, ‘Nee’, ‘Dank je wel’, ‘Goedemorgen’.

‘And what is beautiful in Dutch?’ De vrouw die net nog naakt was, kijkt hem uitdagend aan. ‘Ah, mooi,’ zegt ze Simon na. ‘You are very mooi…’

Simon lacht gevleid. Dan klopt haar vriendin met haar handen op het lege stuk bed tussen haar en haar vriendin in, terwijl ze hem veelbelovend aankijkt.

Een seconde twijfelt hij. Twee, misschien. Dan staat hij op uit de fauteuil. Zijn hart gaat tekeer. Hij weet dat dit niet verstandig is, maar niet-verstandig is Simons middle name. En Indie hoeft hier echt niet achter te komen.

Langzaam neemt hij plaats op de rand van het bed. Dan voelt hij hoe een hand op zijn been wordt gelegd. Hij kijkt opzij. Haar blik is onmiskenbaar. Ze wil hem.

‘Come play with us…’ zegt ze.

Uit het verrassingspakket uit het nachtkastje haalt ze een glimmende dobbelsteen en rolt die over de lakens zijn kant op. Simon ziet hoe op de afbeelding een man wordt gepijpt en voelt meteen hoe hard hij wordt bij dit idee…

“Uit het verrassingspakket uit het nachtkastje haalt ze een glimmende dobbelsteen en rolt die over de lakens zijn kant op.”

Hij kijkt naar de meest uitdagende van de twee. Die met dat prachtige naakte lijf van net. Ze draait zich naar Simon toe en zegt met haar heerlijke accent: ‘Can’t argue with the dice…’

Ze buigt zich voorover. Met haar zachte lippen begint ze zijn mond af te tasten. Haar tong is nieuwsgierig. Mmm… ze zoent heerlijk.

Ondertussen voelt Simon hoe haar vriendin langzaam zijn broek begint open te knopen… om vervolgens zijn broek én boxer over zijn heupen te trekken en zijn erectie te bevrijden. Holy fuck, deze vrouwen winden er geen doekjes om. Voor hij het weet klemmen twee heerlijk volle lippen zich stevig om zijn pik.

Ze zuigen eerst op zijn eikel, en dan verdwijnt hij bijna helemaal in haar mond…

Omdat de kamermeisjes al lang naar huis zijn, loopt Indie zelf met een set extra handdoeken naar kamer 14. Verderop hoort ze geluiden die haar aandacht trekken, zelfs door de deur heen…

Nieuwsgierig loopt Indie het gekreun tegemoet. Ohhhh, is dit… wie ze denkt dat het is? Ja, kan niet missen. Ze herkent de diepe kreunen van Simon. Eergisteren nog had hij zo gekreund, toen zijn shift erop zat en Indie zin had om hem te verwennen. Gewoon, omdat hij dat verdiende. En omdat zij in de mood was.

Is dit niet de kamer van die jonge Italiaanse vrouwen? Ja, Indie weet het zeker. Zo te horen wordt Simon door een van hen gepijpt. Indie’s nieuwsgierigheid neemt het al snel over van haar verbazing en ze blijft aan de deur gekluisterd staan. Zelfs de muur die haar van hen scheidt, kan niet verhullen hoe nat een van de twee meisjes is. Ze hoort hoe Simon het geil van haar kutje aan het oplikken is, terwijl hij af en toe stopt en een kreun uit zijn mond laat ontsnappen, omdat het andere meisje hem zo te horen nog heerlijk aan het pijpen is. Het kriebelt in Indie’s onderbuik. En tussen haar benen. Mmm, wat windt dit haar op. Stoute, ondeugende Simon…

Ze hoort gegiechel nu, gedraai, wisseling van posities. Zal hij… hen nu gaan neuken? Indie ziet het voor zich: hoe Simon met zijn stevige, harde pik in het natte kutje van die mooie Italiaanse vrouw verdwijnt.

“Zal hij… hen nu gaan neuken? Indie ziet het voor zich: hoe Simon met zijn stevige, harde pik in het natte kutje van die mooie Italiaanse vrouw verdwijnt.”

Indie voelt hoe haar eigen kutje zich ongeduldig samentrekt en weer ontspant. Ja… Ze wil ook… Aankloppen is geen optie, maar… Mmm, ze heeft misschien wel een beter idee.

Als Indie de keuken binnenloopt, ziet ze hoe Anthony opgaat in de bereiding van een gerecht met groene asperges, die hij met zijn grote, sterke handen zorgvuldig in de gloeiendhete grillpan legt. Het is heet in de keuken, of is zij het die het heet heeft?

Met rode wangen loopt Indie op hem af. Hij heeft goeie billen. Mooi, stevig en rond. Fuck, wat heeft ze zin om zich tegen hem aan te duwen.

Anthony heeft alleen oog voor zijn gerecht en heeft niet door hoe Indie langzaam op hem af komt gelopen. Als ze vlak achter hem staat, duwt ze voorzichtig haar lijf tegen hem aan.

Verrast draait hij zich om.

Zijn verbaasde oogopslag gaat een fractie van een seconde over in irritatie, maar maakt dan al snel plaats voor die typerende ondeugende en donkere blik van hem. Goedkeurend neemt hij haar in zich op. Van top tot teen. Zijn ogen glijden over Indie’s borsten, de dunne stof van haar top verraadt haar harde tepels, daarna naar haar korte spijkerrok en haar blote benen, licht getint door de eerste zomerse dagen.

‘Ik wil dat je me neukt. Nu.’

Het komt er wanhopig uit. Maar zo voelt ze zich ook. Indie’s lijf staat in brand van verlangen en ze is zó klaar voor zijn dominante aanraking, zijn dominante binnendringen.

Anthony’s blik verraadt dat hij ook wil. Langzaam pakt hij Indie’s hand en brengt die vervolgens naar zijn kruis, om hem daar te laten rusten. Fuck, hij heeft niet veel nodig om hard te worden. Keihard is-ie.

Indie is zich bewust van de invloed die ze op Anthony uitoefent. Het geeft haar een heerlijk gevoel van macht. Maar dan neemt Anthony het van haar over, dominant als hij kan zijn. Het zet Indie nog meer in vuur en vlam. Met zijn heerlijk koele en grote hand in haar nek, trekt hij zich naar haar toe en tongt haar. Wild. En kort. Dan draait hij haar met een ruk om en duwt haar zachtjes naar voren, zijn erectie tegen haar billen duwend.

“Indie is zich bewust van de invloed die ze op Anthony uitoefent. Het geeft haar een heerlijk gevoel van macht. Maar dan neemt Anthony het van haar over, dominant als hij kan zijn.”

‘Hier ga ik je nemen,’ klinkt zijn lage stem.

Indie vindt het een fantastisch idee. Van achter, tegen het kookeiland aan. Ze duwt haar handpalmen tegen het koude metaal van het werkblad, kippenvel trekt over haar hele lijf, terwijl Anthony achter haar komt staan. Dan trekt hij haar spijkerrok omlaag, en… ohhh… ja… de stof van haar string is kletsnat. Dan… ahhhhh… even raakt hij haar opgezwollen clitje aan. Een bliksemschicht trekt door haar onderbuik. Hij schuift de stof van haar string opzij, en stoot zichzelf bij haar naar binnen.

Haar schaamlippen zuigen zich vast aan zijn pik, terwijl hij in en uit haar stoot. Ze weet dat ze dit niet lang gaat volhouden. Het is de opgebouwde spanning van net, de geile trio met Simon in de hoofdrol, en het harde stoten van Anthony… met die heerlijk grote pik van hem, die haar naar een orgasme gaan brengen. Hier, nu, in de keuken, zijn domein… waar ze hem zo graag van zijn werk afhoudt… en… ahhhhh… ja…. Dan voelt ze het opkomen. Het komt in onwillekeurige schokken, ze sluit haar ogen. Dit is…

Als ze op adem is gekomen, draait ze zich om. Haar benen schokkerig, haar wangen rood gekleurd.

‘Ik moet weer aan de slag’, zegt Anthony. Zijn toon klinkt serieus. Maar dan kijkt hij haar plots ondeugend aan: ‘Misschien heb ik later nog wel zin in een toetje…’

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.273 keer bekeken

Geschreven door

In het laatste deel van ‘De Bucketlist’ heeft Madelon de heetste vrijpartij die ze ooit heeft gehad. Maar gek genoeg niet omdat het met een spannende vreemde was, of met meerdere mensen… Nee, juist omdat het een sekssessie vól liefde en passie was…
11.273 keer bekeken