Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

16.512 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #6

14 juli 2023,

geschreven door

We gaan uiteraard ook deze week weer verder met het erotische verhaal ‘Hotel Delight’! Als de gast uit kamer 15 voor de derde keer vraagt of Greg langs wil komen in haar kamer, wordt Indie nieuwsgierig. Ze verzint een manier om te bekijken wat er gaande is, en kan haar ogen niet geloven. Wat voelt ze in haar onderbuik… is het jaloezie, of opwinding?

Heb je deel 5 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 6 – ‘Voyeurisme is verleidelijk’

Indie bekijkt de wand met polaroidfoto’s achter de balie. Ze zijn allemaal genomen op het openingsfeest van haar hotel. Het feest dat uit de hand was gelopen zoals alleen de beste dingen uit de hand kunnen lopen.

Er is één foto die haar nu opeens opvalt: een foto van haar en Greg, zijn hand losjes om haar schouder geslagen. Zij lacht recht de camera in, hij heeft zijn blik op haar gericht. Wat is die blik op zijn gezicht… is het verliefdheid?

Wat gebeurde er nou vorige week? Ze had de afgelopen week vaak teruggedacht aan dat moment. Was het iets dat hem per ongeluk ontsnapt was, of meende hij wat hij zei? Ze vraagt zich af wat zij eigenlijk precies voor hem voelt…

Kamer nummer 15. Als Indie de stem van het meisje aan de andere kant van de lijn hoort, herinnert ze zich meteen haar gezicht. Haar donkere wenkbrauwen die haar gezicht een haast buitenaardse uitdrukking geven. Haar korte, geblondeerde haar.

‘Ik wil graag een melding maken…’ begint ze.

Indie kan haar lachen bijna niet inhouden. Het is de derde keer in drie dagen tijd dat dit meisje een melding wil maken. Ze had al gebeld over de airconditioner, over een lekkende kraan, en toen, twee keer op dezelfde dag, over een lekkende kraan én het licht dat plotseling uitviel. Dus… wat zou het nu zijn?

“Indie kan haar lachen bijna niet inhouden. Het is de derde keer in drie dagen tijd dat dit meisje een melding wil maken.”

‘Ik wil graag een melding maken… van een heel vreemde geur in mijn kamer,’ gaat het meisje verder. ‘Echt eh, een hele penetrante geur. Ik vroeg me af of Greg misschien even kan komen kijken of het op te lossen is.’

Oef, Indie voelt een steek in haar hart.

Het meisje heeft overduidelijk een ontzettende crush op Greg. Waarom heeft Indie opeens zo’n raar onderbuikgevoel? Zou dit… jaloezie zijn? Het duurt net iets te lang voordat ze zichzelf herpakt heeft, ze voelt het. Maar ze stuurt Greg direct naar kamer 15.

Indie neemt haar eigen takenlijst door, maar ze kan haar aandacht niet lang op één taak gericht houden. Wat doet Greg daar zo lang? Ze denkt aan de camera’s die in elke kamer in de hoek zijn gemonteerd. Uit veiligheidsoverwegingen. Indie weet dat ze live mee kan kijken, maar ze weet ook dat dat illegaal is, privacy-inbreuk. En waarom doet nou juist dat haar borst opvlammen?

Ze opent schuldbewust de deur naar haar kantoor en gaat achter haar piepkleine bureautje zitten. Als ze inlogt op de camera’s, twijfelt ze opnieuw. Dit is niet alleen inbreuk op het leven van haar gasten, maar ook op dat van Greg. Waar wil ze nou eigenlijk achter komen? Dat hij wel meende wat hij vorige week tegen haar zei?

Indie houdt haar adem in terwijl het beeld scherpstelt.

Ze ziet Greg als eerst, op zijn rug. Hij zit op de rand van het bed. En dan ziet ze haar… het meisje met het geblondeerde haar, in de fluwelen fauteuil, zonder slipje…

Ze heeft haar benen op weerszijden van de armleuningen gezet en spreidt met haar ene hand zachtjes haar lippen en wrijft in kleine cirkeltjes over haar kutje. Met haar andere hand glijdt ze onder het losse T-shirt dat ze draagt en masseert haar eigen borsten. Indie schrikt, maar ze kan niet meer wegkijken.

“Ze heeft haar benen op weerszijden van de armleuningen gezet en spreidt met haar ene hand zachtjes haar lippen en wrijft in kleine cirkeltjes over haar kutje.”

Is dit wat Greg al die dagen gedaan heeft? Is dit waarom hij niet meer teruggekomen is op hun gesprek in het prieeltje?

Het meisje kreunt, ziet Indie. Ze kan het geluid niet horen, maar ze stelt zich er hese kreunen bij voor, een heesheid die ook in haar stem te horen is. Het meisje heeft haar ogen gesloten, leunt steeds meer naar achter in de grote stoel, laat haar vingers vanaf haar clitje diep in zich glijden, neukt zichzelf met haar kleine handen.

Indie ziet hoe Greg opstaat en langzaam naar de stoel toe loopt. Hij bukt voor het meisje en wil haar aanraken. Maar voordat hij dat kan doen, zet het meisje zachtjes een van haar voeten tegen zijn schouders en duwt hem speels weg.

Greg gehoorzaamt. Hij gaat met zijn benen gespreid op bed zitten, zodat ze hem nu van voren ziet. Indie ziet hoe hij zijn broek losknoopt en zijn magnifieke pik tevoorschijn haalt, die al groot en hard in zijn hand ligt.

Dan merkt Indie dat haar verwarring omslaat in iets anders… Ze merkt de spanning op die wordt opgebouwd in haar onderbuik, haar bekken, hoe ze zichzelf wil aanraken.

Ze ziet dat het meisje op beeld nu ook haar shirt heeft uitgetrokken en helemaal naakt in de fauteuil zit. Ze lijkt klein in de stoel, maar alles behalve fragiel. Het valt Indie op hoe aantrekkelijk haar lichaam is, hoe mooi haar kleine borsten zijn, lichtroze tepels als kleine, harde knopjes, haar huidskleur die haar bijna licht doet geven in het rode fluweel en niet te vergeten: een heerlijk zacht kutje dat zich steeds meer opent en waar ze haar vingers steeds dieper in laat verdwijnen.

Indie laat haar blik wisselen tussen het meisje en Greg, die nu zijn ferme pik in zijn eigen hand heeft en zijn ogen onafgebroken op het meisje gericht heeft. Alsof zij zijn bewegingen regisseert.

“Indie laat haar blik wisselen tussen het meisje en Greg, die nu zijn ferme pik in zijn eigen hand heeft en zijn ogen onafgebroken op het meisje gericht heeft.”

Het windt Indie op om te zien hoe willoos Greg is onder de regie van een andere vrouw. Ze laat haar hand in haar eigen broek glijden en voelt dat de buitenkant van haar slipje al warm is. Hoe zou het ín haar slipje voelen? Nat, broeierig? Voor de zekerheid draait ze de deur van haar kantoortje op slot. Dan kleedt ze zich uit totdat ze alleen haar sweater nog aan heeft en gaat weer op de bureaustoel zitten, koud leer tegen haar billen.

Op het scherm ziet ze nu dat het meisje een klein speeltje tevoorschijn heeft gehaald. Een luchtdrukvibrator, zo te zien. Ze zet het kleine apparaatje steeds even kort op haar clit en trekt het er dan weer vanaf, alsof ze alleen de spanning aan het opbouwen is. Ze is niet alleen Greg op bed aan het teasen, maar kijkt ook rechtstreeks de camera in, alsof ze voelt dat Indie meekijkt.

Indie ziet hoe het gezicht van Greg vertrekt en ze beseft hoe goed ze hem al kent: hoe ze elke beweging in zijn gezicht al weet te interpreteren. Ze weet hoe dicht hij bij een orgasme is, hoe snel hij zichzelf daar kan brengen en hij nu, met deze blik van opperste concentratie, zichzelf weer op aarde brengt, nog niet wil komen, nog langer wil genieten.

Ook Indie wil nog langer genieten van het schouwspel. Haar oog valt op de grote spiegel aan de muur tegenover haar. Ze bekijkt zichzelf: een haast verwilderde blik op haar gezicht, een rode blos, haar haar een beetje in de war. En bovenal een naakt onderlijf dat heel, heel graag aangeraakt wil worden.

Ze zet haar voeten op de poten van de bureaustoel zodat ze haar benen open kan laten vallen. Ze ziet steeds meer van zichzelf. Haar venusheuvel voelt heerlijk zacht als ze haar hand er overheen laat glijden. Ze ziet in de spiegel hoe haar schaamlippen voller worden, meer open gaan staan. Ze laat haar vingers over haar lippen glijden, raakt expres haar extra gevoelige plekje nog niet aan.

Ze schuift dichter naar de spiegel toe. Een vinger over haar clitje, een vingertopje tussen haar lippen. Ze brengt haar eigen vocht mee naar buiten, cirkelt om haar clitje heen. Ze wisselt haar blik af: haar kutje, haar gezicht, open mond, en het beeldscherm. Het meisje houdt de vibrator nu op één plek met haar ogen gesloten in extase. Indie ziet het langzame starten van het schokken van haar onderlijf. En ze ziet Greg, die wacht op toestemming om het tempo op te voeren. En dan terug naar zichzelf: ze verhoogt haar tempo en stelt zich voor dat haar vingers de mond van Greg zijn, zijn lippen zijn, zijn tong is…

“Ze wisselt haar blik af: haar kutje, haar gezicht, open mond, en het beeldscherm. Het meisje houdt de vibrator nu op één plek met haar ogen gesloten in extase.”

Ze kan haar kreunen niet meer inhouden. Het kan haar niet meer schelen of iemand haar kan horen.

De benen van het meisje in kamer 15 schokken wild nu, het orgasme raast door haar lijf, ziet Indie, terwijl ze af en toe een blik op de camera richt. Ook Greg lijkt zich daardoor aangespoord te voelen en voert zijn tempo op. Indie kijkt naar zijn mooie gezicht, zijn mooie handen om zijn mooie pik en sluit dan weer haar ogen om zich compleet te concentreren op de sensaties in haar eigen lichaam. Wat een heerlijke, ooohhh, heerlijke druk heeft ze te pakken. Het duurt niet lang of ze voelt ook haar benen trillen.

Haar gesloten ogen schieten open als het orgasme door haar lichaam bliksemt. Ze kijkt zichzelf in de spiegel aan, hijgt en lacht.

Alle regels verbroken. En steeds een beetje dichter bij Greg…

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.224 keer bekeken

Geschreven door

In het vierde deel van ‘de Bucketlist’ gaat Madelon nóg een stapje verder. Zij en Lucas gaan naar een festival. Maar niet zomaar een festival… Madelon gelooft haar ogen niet, maar wat ze ziet bevalt haar wel! Het bevalt haar zelf zo goed dat ze vo…
17.224 keer bekeken