Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

22.525 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Rood’

30 juli 2021,

geschreven door

Het volgende erotische verhaal is ingestuurd door onze lezer Oberon. Het verhaal gaat over Martijn, die vlakbij het Nationaal Park de Hoge Veluwe woont en graag zijn vrije tijd in de natuur doorbrengt. Martijn zijn grote hobby is fotografie en normaal gesproken stond er voor deze dag een fotoshoot met edelherten bij zonsopgang op het programma. Wanneer Susan bij hem aanbelt met een speciaal verzoek, worden de plannen echter snel aangepast!

Geen zin om te lezen? ‘Rood’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Rood

Mijn naam is Martijn en ik woon in een leuke buurt in een dorp vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het kantoor van een van Nederlands grootste natuurbeheer organisaties. Mijn vrije tijd breng ik vaak door in de natuur om mijn grote hobby fotografie uit te oefenen. Ik heb een aantal relaties gehad, maar op een of andere manier hielden deze nooit lang stand. Waarschijnlijk ben ik teveel gesteld op mijn vrijheid.

Het was zaterdag en ik was ’s ochtends vroeg op gestaan om een fotoreportage te maken over edelherten bij zonsopgang. Het was doodstil in het veld en het was me gelukt om een aantal prachtige plaatjes te schieten. Er hing een mistige waas over het veld, zodat het leek of de herten boven het gras zweefden. Ook de zon liet zich van zijn beste kant zien. Dit zorgde voor een bijna magische sfeer. Ik zat nu, een paar uren later, achter mijn computer om het resultaat van mijn vroege fototripje te bekijken. Onder het genot van een kopje koffie en een paar broodjes kaas scrolde ik door de gemaakte plaatjes. Mislukte exemplaren werden gelijk door mij verwijdert. Ik was zo verdiept in mijn foto’s, dat ik opschrok van de rinkelende bel. Ik stond snel op, liep naar de deur en deed deze open.

Voor mij stond een kleurig geklede jongedame met een grote bos rood krullend haar. Ik had haar al eens eerder ontmoet op een van de buurtfeestjes. Volgens mij was haar naam Susan en ze deed iets met mode. Ze keek me aan en vroeg of ze even binnen mocht komen, ze wilde wat met me bespreken. Ik stapte opzij en liet haar binnen. Ik sloot de deur en ze liep met me mee naar de kamer. Susan nam plaats op de kleine tweezits bank. Ik vroeg of ze ook zin had in een kopje koffie, dit werd bevestigend beantwoord. Toen ik haar voorzien had van een bakje leut begon ze haar verhaal. Het was allemaal erg verwarrend en bij wijle onsamenhangend, maar waar het op neer kwam was het volgende: ze zocht een fotograaf voor het maken van een fotoreportage van een door haarzelf ontworpen en gemaakte modecollectie. Dit was een onderdeel van haar eindexamen. Haar vaste model had zich vandaag ziekgemeld en de reportage moest voor maandag ingeleverd worden. Ze had dus nog maar anderhalve dag. Een nieuw model had ze niet kunnen vinden en aldus had ze besloten om op zoek te gaan naar een fotograaf en dan zelf het modellenwerk te doen. Nu zat ze bij mij op de bank en hoopte dat ik ja zou zeggen. Ik zag het wel als een leuke uitdaging en besloot dat ik Susan maar uit de brand moest helpen, nadat ze toegezegd had me de nodige aanwijzingen te geven. Ze had al een fotoruimte gereserveerd op school. We spraken af dat ze me rond half vier zou oppikken.

“Voor mij stond een kleurig geklede jongedame met een grote bos rood krullend haar. Ik had haar al eens eerder ontmoet op een van de buurtfeestjes.”

Ik ging op zoek naar wat fotoapparatuur: een body, twee lenzen en een statief. Lampen en dergelijke waren aanwezig op de fotolocatie. Nog snel even onder de douche, was wel nodig na de wandeling van vanochtend. Vervolgens schone kleren aan en dan wachten op de taxi. Mijn gedachten gingen naar Susan, het was een alleraardigste niet al te grote jonge vrouw. Misschien een beetje bijzonder, maar ze wist wel wat ze wilde. Ze had een lief gezicht met mooie grote ogen. Ze was niet gelijk het type waar ik op af zou stappen, maar ze had wel iets uitdagends. Het leek me leuk om samen met haar dit klusje op te knappen. Ik checkte nog even of ik alles had en wachtte op wat komen ging.

Susan was mooi op tijd en we reden in haar kleine Fordje naar de plaats van bestemming. Het was niet druk op de weg, zodat we binnen afzienbare tijd op de school arriveerden. Er stonden nog meer auto’s op de parkeerplaats. We pakten alle spullen uit de auto en liepen de school binnen. Gelijk door naar de gereserveerde fotostudio. Het was een redelijk ruime studio met aan de linkerkant een kleine kleedruimte. Er was aan basisopstelling met een aantal hulpmiddelen, lampen en flitsparaplu’s. Ik pakte mijn fototoestel, zette er een lens op en klikte de camera op het statief. Ik had gekozen voor de 24 – 105, een fijne lens voor portretfotografie. Susan rommelde wat in de kleedruimte met de meegebrachte kleding. Ze riep vanachter het gordijn of we gelijk konden beginnen, des te eerder was het klaar. Ik antwoorde dat het prima was. Ik plaatse even een paspop om het licht te testen en de opstelling eventueel aan te passen. Alles was wat mij betreft klaar.

Susan verscheen hoog gehakt in een bordeauxrood korset, ze droeg zwarte panty’s die opgehouden werden door jarretelles. Ik was even uit het veld geslagen door deze onverwachte verschijning. Ze zag mijn verbazing en gaf een verklaring voor deze uitdagende outfit. Susan had gekozen om een lingerielijn te maken met als thema Burlesque. Ze lachte om mijn reactie. Het was geen straf om deze verleidelijke jonge vrouw te fotograferen. Ze zag er uit als een plaatje met haar mooie billen en volle borsten. Het pakje zat haar als gegoten. We hadden afgesproken van elk kledingstuk een vijftal foto’s te maken in verschillende poses. Het licht was mooi, het model was super en de kleding was uitbundig en uitdagend. Het fotograferen liep dan ook als een trein. Naast fotograaf werd ik ook ingezet als dress-assistent. Het los- en vastmaken van haakjes en lintjes, het aangeven van kledingstukken en het bewonderen van mijn prachtige, soms poedelnaakte, roodharige model. De sensuele spanning tussen model en fotograaf werd steeds voelbaarder. Het model nam steeds uitdagender houdingen aan en de fotograaf werd steeds vrijpostiger. Na de laatste foto nam ik Susan in mijn armen en kuste haar op de volle lippen. Ze nestelde zich in mijn armen en beantwoordde mijn hartstochtelijke kus. Ze fluisterde in mijn oor dat we hier niet langer konden blijven en elders onze knuffelsessie moesten vervolgen. Met enige tegenzin liet ik haar los en begon mijn spullen bijeen te zoeken. Susan trok een badjas aan over het laatst gefotografeerde paarse pakje en stopte de rest van de kleding in een grote tas. Daarna vertrokken we met een volgepakte auto richting thuis.

“Susan had gekozen om een lingerielijn te maken met als thema Burlesque. Ze lachte om mijn reactie.”

Susan reed zo snel als het verkeer het toe liet naar haar appartement. We haalden de spullen uit de auto en gingen gauw naar binnen. Ze had een kleurig aangeklede kamer met een mooie grote loungebank. De hartstocht was nog niet verdwenen, ik nam haar wederom in mijn armen en begon haar te kussen. Onze tongen vonden elkaar en de kus werd inniger en opwindender. Susan duwde me op de bank en ontdeed zich van haar badjas. Tergend langzaam voerde Susan een opwindende striptease op. Dit liet mij niet onberoerd en mijn piemel veroorzaakte een duidelijke bobbel in mijn joggingbroek. Het paarse korset lag al naast de bank en ze droeg alleen nog een kanten broekje, zwarte panty’s en een paarse jarretelle. Ze kwam naar me toe en nam plaats op mijn schoot. Ze schoof met haar billen over mijn harde penis, drukte haar volle borsten tegen me aan en kuste me vol op de mond. Ik streelde haar rug en genoot van het moment. Ze ontdeed me van mijn shirt en kuste mijn borst. Traag zakte ze van mijn schoot en haar tong verkende mijn tepels, buik en navel. Ze haakte haar vinger achter mijn joggingbroek en trok deze naar beneden. Mijn boxershort volgde. Mijn penis toonde zich in volle wasdom en genoot van de daarop volgende aandacht van mijn model voor een dag. Ze streelde hem van top tot teen en haar tong draaide een rondje over de gezwollen en gevoelige eikel. Haar mond nam bezit van mijn geslachtsdeel. Traag bewoog ze haar mond op en neer en met haar tong bespeelde ze het toompje. Het was hemels, zelden was ik zo opgewonden geweest. Ze verhoogde het tempo en zorgde dat ik me niet langer kon beheersen en mijn zaad de vrije loop liet. Ze verspilde geen drup.

“Mijn penis toonde zich in volle wasdom en genoot van de daarop volgende aandacht van mijn model voor een dag.”

Nadat ik weer een beetje bij zinnen was trok ik haar naar me toe en kuste haar, ik begon haar mooie borsten te strelen. Ik legde Susan op de bank en ontdeed haar van het kanten slipje. Mijn mond kuste haar borsten en mijn tong draaide rondjes over haar rechtopstaande tepels. Ik beet zachtjes in de gevoelige knopjes, ze kreunde en trok aan mijn haar. Met mijn tong verkende ik de rest van haar borst en buik. Ik bewoog richting haar gladgeschoren schaamheuvel. Haar schaamlipjes glinsterden van het vocht en de clitoris stak verleidelijk haar kopje op. Mijn tong bewoog van onder naar boven over haar vagina. Aan haar gekreun te horen genoot ze volop. Ze kronkelde onder mijn handen en duwde mijn hoofd steviger tegen haar kruis. Ik likte sneller over haar clitoris, zoog aan haar schaamlippen en bewoog twee vingers in en uit haar natte vagina. Haar lichaam verstijfde en er ontsnapte haar een diepe zucht. Ze genoot van haar orgasme. Ze trok me op de bank en nestelde zich in mijn armen. We genoten van elkaars aanwezigheid en warmte.

Ze had zich in een lepeltje, lepeltje houding gemanoeuvreerd en duwde haar billen tegen mijn lid. Ze bewoog haar billen heen en weer en ik voelde de opwinding weer stijgen. Ik zag een tevreden lachje op haar gezicht verschijnen. Haar hand bewoog zich tussen onze lichamen en streelde mijn geslacht. Hij stond alweer in volle glorie. Ik duwde Susan voorzichtig van me af en ging rechtop zitten. Ze ging met de rug naar me toe staan en plaatste haar vagina boven mijn eikel. Ze leidde hem tussen haar gezwollen schaamlippen en liet zich pardoes zakken. Mijn penis gleed zonder problemen in haar strakke, warme en vochtige holletje. Ik legde mijn handen om haar borsten en voelde de harde tepeltjes in mijn handpalmen prikken. Rustig aan begon Susan zich op en neer te bewegen. Ze plaatste haar handen op mijn knieën en geleidelijk begon ze haar tempo op te voeren. Haar heerlijke billen raakten keer op keer mijn bovenbenen. Ik volgde haar bewegingen en beet zo nu in dan in haar rug. Het was heerlijk om met deze vrouw de liefde te bedrijven. Haar bewegingen voerden ons naar een fantastische climax. Ik hoorde “Nu!” en gooide de sluizen open. We genoten van een lang en intens hoogtepunt. Susan liet zich van mijn verslappende piemel glijden en ging andersom op mijn schoot zitten. Ze begon me te kussen en zei dat ze nog nooit zo’n leuke fotograaf had gehad. Mijn “model voor een dag” nam me mee naar haar slaapkamer, waar we na een zinnenprikkelende dag in elkaars armen in slaap vielen.

“Ze bewoog haar billen heen en weer en ik voelde de opwinding weer stijgen. Ik zag een tevreden lachje op haar gezicht verschijnen.”

De volgende morgen, na een uitgebreid ontbijt, hebben we de foto’s geselecteerd voor haar eindexamen. De erotische spanning tussen model en fotograaf was voor de oplettende kijker duidelijk zichtbaar. De zondag werd een dag met een seksueel geladen atmosfeer.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

18.837 keer bekeken

Geschreven door

Een erotisch verhaal dat zich afspeelt in de zomer of op vakantie heeft net dat beetje extra spanning en verleiding! Om het jou makkelijk te maken deze verhalen te vinden, hebben wij de leukste en meest opwindende erotische zomerverhalen voor je verz…
18.837 keer bekeken