Erotisch zomerverhaal – ‘Een hete zomermiddag’

17 juli 2021

Het derde erotische zomerverhaal is er weer eentje om rode oortjes van te krijgen! Het hoofdpersonage uit het volgende verhaal krijgt ineens een appje van haar FWB om bij hem thuis langs te komen, met het verzoek op een rood lingerie setje aan te trekken. Eenmaal aangekomen moet ze even schirkken wanneer ze ontdekt dat Bas zijn vrienden ook aanwezig zijn…

Geen zin om te lezen? ‘Een hete zomermiddag’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een hete zomermiddag

Het is zaterdagochtend en ik heb het nog erg druk. Ik moet nog van alles doen in huis en mijn plan was dan ook om even flink aan te pakken. Het zou een warme zomerdag worden dus ik wilde op tijd beginnen, zodat ik het nog niet zo warm zou zijn. Ik stond op het punt om mijn schoonmaakspullen te pakken toen ik een appje kreeg van mijn FWB…

‘Anna, vanmiddag om 12.00 bij mij thuis en trek je rode lingerie setje aan.’

Ik voelde meteen de opwinding door mijn lijf heen gieren. Dat wordt weer een onderdanig middagje, denk ik. Ik doe snel nog wat dingen in huis en maak me dan klaar om naar Bas te gaan. We kennen elkaar al een tijdje van de sportclub, maar sinds kort zijn we niet alleen vrienden. We hebben ook geweldige seks, waarin hij vaak de dominante rol pakt en ik moet luisteren naar hem. En stiekem vind ik dat heel opwindend. Ik ben al aan het fantaseren over zijn heerlijke lichaam en over vanmiddag. Ik pak mijn lingeriesetje en doe een sexy rood jurkje aan, ik hou ervan dat ik weer jurkjes kan dragen nu de temperaturen stijgen. Het duurt niet lang voordat ik me helemaal klaargemaakt heb en ik om 12.00, toch wel een beetje gespannen maar vooral super opgewonden, op de bel druk.

“We kennen elkaar al een tijdje van de sportclub, maar sinds kort zijn we niet alleen vrienden.”

Bas begroet me, ik krijg een snelle kus en loop naar binnen. Ik schrik want ik zie allemaal vrienden van Bas in de woonkamer zitten. Ik vraag Bas waarom zij hier ook zijn en hij antwoordde dat deze mannen ook wel wat genot konden gebruiken en dat ik hen dat moest gaan geven deze middag. Even sta ik aan de grond genageld, maar ik vind het vooral heel opwindend. Bas weet van mijn fantasieën over een gangbang en heeft hij dat nou geregeld!!?? Super geil geworden loop ik verder de kamer in.

Langzaam komt Bas op me afgelopen, duwt me tegen de muur en fluistert dwingend in mijn oor: ‘Hopelijk ben je braaf vanmiddag want anders weet ik nog wel wat om je aan te pakken’. Ik werd hier heel geil van en ik zoen Bas, maar hij zei dat ik nog even moest wachten met spelen. Nadat de vier vrienden van Bas mij hebben mogen keuren ga ik bij ze op de bank zitten. Ik ben bloedje geil en zit vol verlangen naar meer. Zelfs door mijn bh heen kun je zien dat mijn tepels hard zijn. Bas merkt het ook en trekt me naar zich toe. Hij zoent me lang en diep en ondertussen trekt Bas steeds meer van mij uit en ik doe ik zijn broek naar beneden totdat we beide helemaal naakt staan. Weer zoenen we en ik voel dat ook Bas heel erg opgewonden is. Hij laat me zien dat hij mijn favoriete vibrator bij zich heeft en ik kijk er vol verlangen naar. Wat zou ik die nu graag op mijn clit hebben, denk ik. ‘Nu nog niet dame, eerst maar eens kijken of jij wel doet wat ik zeg zo meteen.’ Bas pakt een blinddoek waardoor ik niet meer kan zien wat er gebeurt wat het extra spannend maakt. Ik moet Bas pijpen en speel ondertussen met zijn ballen, hij geniet er intens van en zijn lul wordt steeds harder en harder.

“Bas pakt een blinddoek waardoor ik niet meer kan zien wat er gebeurt wat het extra spannend maakt.”

En toen ging hij me eindelijk verwennen. Ik was ontzettend geil geworden en ik merkte dat ik niet zo veel meer nodig had om een orgasme te krijgen. Hij likte me een ging met twee vingers naar binnen totdat hij voelde dat ik ging komen. Toen stopte hij, dat deed hij nog twee keer en ik werd gek van genot. Ik wilde klaarkomen en eindelijk gaf hij toestemming. Hij pakte mijn vibrator erbij en toen ik zag dat zijn vrienden zichzelf aan het aftrekken terwijl ze ons aan het bekijken waren, waren spande mijn spieren samen. Nadat ik een beetje was bijgekomen vertelde Bas dat ik nog niet klaar was voor deze middag en dat ik nog wel een paar keer orgasmes ging krijgen. Ik werd op de bank gelegd en toen voelde ik een paar piemels in en op mijn lichaam. ‘Jij gaat alle vier deze mannen heel hard laten spuiten’, vertelde Bas me en een kreuntje is het enige wat ik uit kan brengen. Ik voel een piemel in mijn kutje gaan, hard en diep en ik geniet intens. En dan tegelijk een lul in mijn mond, ik kan het wel uitschreeuwen van plezier. Een andere vriend stimuleert mijn clitoris terwijl ik hem aftrek. Wow zoveel mannen om heen, zoveel piemels die ik ga laten spuiten. Na een tijdje zei Bas dat ik heel braaf was geweest en ik mocht mijn blinddoek af. Ik kon nu ook zien hoe ik genomen werd door een van de vrienden van Bas. ‘Je vindt het wel lekker he, sletje van me’ en op dat moment werd een luchtdrukvibrator tegen mijn clit aangezet waarna al snel een tweede orgasme volgde. Door de samenspanningen duurde het ook niet lang meer voordat ik sperma voelde lopen uit mijn kutje. ‘Heel goed Anna, maar je bent nog niet klaar, ik wil dat je mijn andere vrienden gaat choken en laat klaarkomen in je mond.’ Ik aarzelde even, maar Bas zei streng tegen me dat ik niet mocht tegensputteren. En zo had ik drie piemels tegelijk die ik moest aftrekken en pijpen. En Bas stond ernaast om te kijken of ik het wel goed deed, dat was een opwindend idee.

“Ik aarzelde even, maar Bas zei streng tegen me dat ik niet mocht tegensputteren.”

Bas moest bijna komen en legde mij weer neer op de bank waarna hij mij ruig neukte. Ik gilde het uit, maar ik werd gedwongen zo min mogelijk geluid te maken. Dat lukte niet, dus zei Bas: ‘Wat doen we met meisjes die niet gehoorzamen? Die krijgen straf.’ Ik kreeg de lul van Bas’ vriend nog dieper in mijn mond gestopt dan net en toen kwamen hij en Bas bijna tegelijk klaar. Bas in mijn kutje, zijn vriend diep in mijn mond. Ik was echt super geil en wilde alleen maar meer. Bas pakte mijn favoriete dildo en samen met de door zijn vriend bestuurde luchtdrukvibrator kwam ik voor een derde keer mega hard klaar, dit keer spoot het eruit en schokte mijn hele lichaam. Ik had voor het eerst gesquirt. Bas gaf me een lange, intense zoen en toen ook de andere drie vrienden van Bas klaargekomen waren mocht ik rusten. Ik was mega uitgeput, maar ik was braaf geweest. De orgasmes waren heel intens. Mijn fantasie is uitgekomen en wat heb ik genoten. Ik hou van het idee dat ik onderdanig ben en dat ik vandaag zoveel mannen om me heen had die mij wilden gebruiken. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid