Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

13.777 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De bijzettafel’

22 juli 2018,

geschreven door

Met een spannend voorspel, zal jouw seks nog veel heter worden. Dat weet ook onze lezer Ron, die dit prachtige verhaal aan ons stuurde. In dit verhaal vertelt hij over Ronald, die op weg van werk naar huis al begint aan een spannend voorspel…

Geen zin om te lezen? ‘De bijzettafel’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De bijzettafel

Na een lange, intensieve dag is Ronald bijna klaar met werken. Met wat tegenslagen achter de rug wil hij eigenlijk wel naar huis. Zijn vriendin Shana zit thuis op hem te wachten. Hij werkt al 3 uur langer dan normaal en het lood staat hem in de schoenen. Vlak voor hij zijn spullen pakt, krijgt hij een berichtje van haar. “Ben je al klaar met werken en hoe laat ben je thuis schat?”. Hij antwoordt dat hij zo klaar is en de trein naar huis kan pakken. Even later krijgt hij een berichtje terug dat hem doet fronzen. “Je moet je onderbroek uittrekken en zonder naar huis komen. Wanneer je dat doet zal ik je belonen. En ja. Ik wil bewijs zien onderweg”. Ronald twijfelt erg want hij heeft zijn werkkleren aan. Een overhemd en een zomer-pantalon dat gevoerd is met satijn. Denkend aan het bericht sluit hij zijn dag op het werk af. Hij twijfelt nog of hij het wil doen en krijgt nog een berichtje. “Ik heb niks gehoord. Als je het niet doet, doe ik voorlopig ook niks”. Bijgevoegd is een foto van haar waarop ze haar string naar beneden duwt zonder dat je echt wat ziet.

“Je moet je onderbroek uittrekken en zonder naar huis komen. Wanneer je dat doet zal ik je belonen. En ja. Ik wil bewijs zien onderweg”

Met enige spanning loopt Ronald naar de wc toe en trekt zijn boxershort uit. Alles hangt los in zijn broek en hij voelt het zijde tegen zijn billen en kruis. Hij maakt een foto, met de boxer in zijn hand, stopt deze vervolgens in zijn tas en stuurt de foto naar Shana. Dan loopt hij van het werk naar de trein en voelt alles bewegen. Het lijkt alsof hij naakt loopt en iedereen hem aankijkt. De spanning laat zijn jonge heer groeien en hij moet hem vasthouden in zijn broekzak om geen tent te maken. Wanneer hij in de trein staat, krijgt hij nogmaals de opdracht een foto te sturen. Hij maakt die zo onopvallend mogelijk van de tent in zijn broek en stuurt deze door. De reis duurt voor zijn gevoel 2x langer dan normaal. De drukte en het wiebelen van de trein laat hem haast oprijden tegen een medepassagier. Voor hem staat een typische secretaresse met een kort rokje en hoge hakken, wat de beleving niet makkelijker maakt. Bang dat hij haar aantikt met zijn toch wel stijve lul, houdt hij hem wederom vast door zijn broekzak en staat nonchalant in de trein.

De drukte en het wiebelen van de trein laat hem haast oprijden tegen een medepassagier. Voor hem staat een typische secretaresse met een kort rokje en hoge hakken.

Eenmaal thuis aangekomen is de spanning wel wat weggezakt, maar toch is Ronald een beetje zenuwachtig naar wat er zou gaan gebeuren. Hij doet de deur open en loopt naar binnen. Niks bijzonders denk hij. Hij trekt zijn jas en schoenen uit en loopt de woonkamer binnen. Daar zit Shana onder een deken op de bank te wachten en kijkt hem met uitdagende maar trotse ogen aan. Door de hele woonkamer branden kaarsjes en er staat een lekkere wijn op tafel “En?” vraagt ze nieuwsgierig, “Heb je echt gedaan wat ik vroeg?”. Ronald knikt vol overtuiging, waarop Shana gebaart om zijn broek los te doen. Hij laat zijn broek zelfverzekerd zakken en toont haar zijn blote billen. “Goedzo” zegt ze en Shana staat op met het deken in haar hand die haar hele lichaam bedekt. Ze houd het deken als een doek voor haar omhoog en loopt op Ronald af. Hoe dichterbij ze komt, des groter worden de ogen van hem. Dan staat ze vlak voor hem en geeft een goedkeurende knipoog. Ze laat het deken vallen en Ronald kijkt met verbazing naar het schoons dat voor hem staat.

Shana heeft zwarte glanzende hakken aan, een zwarte PVC skater-skirt die uitwaait in mooie plooien en een zwart satijn-achtig topje erboven die haar boezem mooi naar voren brengt. Het schaamrood komt gelijk op Ronald’s wangen en zijn lichaamstemperatuur stijgt direct met 3 graden. Evenals zijn lul, die nu trots vooruit wijst. Shana streelt zijn wang en vervolgens zijn haar, terwijl zij hem erotisch aankijkt. Dan trekt ze zijn overhemd uit en knuffelt hem nog even en zegt dat hij zijn ogen dicht moet doen. Ze stapt om hem heen en hij voelt de koude maar gladde rok langs zijn heupen strelen. Shana loopt naar de grote tafel en pakt daar een blinddoek en een paar handboeien. Ze loopt naar Ronald toe en trekt zijn handen op zijn rug en boeit deze, om daarna hem de blinddoek om te doen die gemaakt is van een strook latex. Het lichaam van Ronald toont de leuke spanning door kippenvel dat gepaard gaat met een korte adem. Shana gebiedt hem om te gaan zitten op een stoel die ze achter hem heeft neergezet. Ze bindt zijn benen vast aan de poten, zijn handen achter de leuning en gaat op zijn schoot zitten. Ze aait hem door zijn haren en zoent hem innig in zijn nek en op zijn mond. Het is duidelijk te zien dat hij geniet. Hij merkt zelfs dat Shana niks aan heeft onder haar rok en voelt dat ook zij er van geniet doordat haar kutje nat begint te worden. Ze zakt met haar mond langzaam naar beneden via zijn buik en heupen. Even neemt ze zijn stijve penis in haar mond en laat hem even kronkelen op de stoel. Zijn adem wordt korter en heviger. Omhoog kijkend ziet ze het genot van haar vriend.

Ze loopt naar Ronald toe en trekt zijn handen op zijn rug en boeit deze, om daarna hem de blinddoek om te doen die gemaakt is van een strook latex.

Dan stopt ze ineens en gebiedt Ronald op te staan. Ze maakt de boeien los en verplaatst zijn handen naar voren om ze daar vast te maken. “Ga op je knieën en handen zitten” zegt ze met een strenge stem. Nog steeds geblinddoekt gehoorzaamt hij haar en gaat op handen en knieën zitten voor de bank. Dan hoort hij haar voetstappen weglopen. Even later komt ze terug en ze streelt zijn billen en dijen. Dan voelt hij een koude vloeistof op het midden van zijn onderrug die langzaam tussen zijn billen naar beneden kruipt. Zijn anus wordt gestimuleerd door de vinger van Shana en dan voelt hij een stomp voorwerp. Langzaam wordt een buttplug naar binnen geschoven terwijl er door haar andere hand zijn ballen en penis worden gestimuleerd. Hij slaakt een sidderende zucht van opwinding. Het blijft even stil. Hij voelt ineens een hele koude wind langs zijn rug. Direct krijgt hij weer kippenvel en hij weet niet wat er gebeurt. Dan voelt hij een koud oppervlak op zijn rug landen dat zich als een laken over hem heen spreidt. Shana heeft een rood laklaken over hem heen gedrapeerd. Ze zorgt dat het laken netjes over hem heen ligt en zet vervolgens een halfvol glas water midden op zijn rug. “Als je deze om laat vallen krijg je geen seks” zegt ze zachtjes en zwoel. Ronald durft niks meer te bewegen of te zeggen. “Heb je me begrepen?” vraagt ze boos. “Ja, schat.” zegt hij blij, waarop Shana even het glas oplicht en hem even aan zijn penis trekt. “Het is nu Mevrouw voor jou!”

Dan voelt hij een koude vloeistof op het midden van zijn onderrug die langzaam tussen zijn billen naar beneden kruipt.

“Ja, Mevrouw” zegt hij onderdanig en ze zet het glas weer terug. Hij hoort dat Shana op de bank is gaan zitten en blijft gehoorzaam stil zitten. Shana legt haar ene voet in de nek van Ronald en de andere voet op zijn onderrug. Nog steeds heeft ze haar glanzende hakken aan en ook Ronald voelt dat. Af en toe hoort hij het krakende geluid van haar rok en voelt de voeten bewegen en aaien over zijn rug en nek. De spanning wordt hem soms even teveel en hij beweegt een klein beetje. “Ik had gezegd dat je stil moet blijven staan” zegt ze ferm, waarop ze haar rechtervoet laat zakken naar de plug en er met haar hak een paar tikjes aangeeft. De bewegingen die hij voelt kan hij bijna niet meer aan. Zijn lul is zo stijf dat het bijna pijn doet. Dit gaat zo een half uurtje door. Het glas wordt van zijn rug afgehaald en Ronald krijgt een goedkeurende aai en knijp in zijn billen. Dit wordt gevolgd door een korte massage door de buttplug die er nog steeds inzit. Dan hoort hij een zoemend geluid van de bank komen. Hij hoort de hakken op de grond vallen en de blote voeten van Shana weer tegen zijn zij komen. Ze beveelt hem om nog steeds zo te blijven staan.
Het gezoem wordt steeds harder en een zuchtend en kreunend geluid komt erbij. Shana is zichzelf aan het verwennen met een vibrator, terwijl Ronald nog steeds onder het laken moet luisteren. Hij kan wat vrijer bewegen nu maar houdt zich nog sterk in. De voeten van Shana bewegen over zijn rug, nek, buik en billen, zonder onder het laken te komen. De streling van haar voeten in combinatie met het laklaken geeft hem een onderdrukkend genot. Het gekreun wordt steeds harder en haar benen en voeten bewegen ook steeds heviger over zijn lichaam. Hij hoort dat ze klaarkomt en voldaan komen de voeten tot stilstand in zijn nek.

Shana staat, enigszins hijgend, op en gaat op de rug van Ronald zitten. Hij voelt dan niet alleen de warmte van haar billen en benen maar zelfs haar natte kutje door het laken heen. Ze begint over hem heen te glijden en betast hem overal. Ze vouwt haar armen om zijn middel met het laken er nog tussen. Strelend en zwoel vraag ze: “Wil je me al?” Een smekende stem zegt “ja” en ze aait nog een keer van zijn nek via zijn rug naar zijn billen toe. Nog even speelt ze met de plug om vervolgens via zijn ballen naar zijn penis te gaan. Ze pakt hem vast en begint deze langzaam te masseren. Door alle spanningen begint Ronald snel te schokken en draaien met heupen. Dan gaat Shana naast hem liggen op haar rug en maakt zijn boeien onder het laken los. Ze trekt hem over haar heen en er vormt zich een soort, tent waarin ze zich samen bevinden. Ze pakt zijn lul beet, trekt er nog even aan en laat deze dan langzaam in haar natte oase glijden. Nog steeds is Ronald geblinddoekt en geniet van alles wat er gebeurt. Hij geniet zo erg dat hij al snel kan komen. Door de hevige ademhaling en zijn lichaamstaal merkt Shana dit ook.

Dan gaat Shana naast hem liggen op haar rug en maakt zijn boeien onder het laken los. Ze trekt hem over haar heen en er vormt zich een soort tent waarin ze zich samen bevinden.

Ze legt haar hand op zijn schaambeen en duwt hem van haar af. “Wat denk je zelf?” zegt ze dominant. Ze begeleidt hem ferm op zijn rug en gaat op hem zitten. Ze masseert zijn penis nog even extra voor ze deze weer in haar kutje steekt. Ze waait de rok over zijn heupen heen zodat deze mooi geplooid zijn buik en bovenbenen bedekken. Ze begint weer langzaam te rijden op hem. Dan stopt ze even en streelt van zijn buik, via zijn borstkas en nek naar zijn hoofd. Ze haalt de blinddoek van zijn hoofd. Ronald moeten even wennen aan het licht en ziet vervolgens dat Shana haar topje uittrekt. Alleen gekleed in de glanzende rok, gaat Shana verder. Steeds heftiger en intenser. Ze rolt met haar heupen over die van hem. Hij pakt haar mooie borsten vast en masseert deze. Zijn handen zakken al vrij snel langs haar zij en heupen naar haar rok. Hij bekijkt het hele plaatje dat voor zich afspeelt en krijgt een gevoel dat hij nooit heeft gevoelt. Shana zet het tempo nog even iets hoger in en voelt dat ze wordt gevuld met zijn zaad. Hij explodeert en kronkelt onder haar rok van genot. Zijn plug wiebelt daar nog meer van, dat extra uitwerkt op zijn hoogtepunt. De dominantie die Shana heft geeft haar op dat moment ook een gevoel van euforie en ook zij komt als nooit tevoren. Ze spuit zijn schaamstreek onder en samen worden ze één. Samen vallen ze naast elkaar op de grond. Voldaan en innig gelukkig. Ze hijgen allebei van opwinding en komen op adem terwijl Ronald iets hoort vanuit de slaapkamer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.104 keer bekeken

Geschreven door

Ga goed het weekend in met weer een sexy erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Brigitte. Ze werkt samen met haar vriend Mark thuis, maar terwijl hij de hele dag belangrijke vergaderingen heeft, heeft zij zelf weinig te doen. …
16.104 keer bekeken