Erotisch verhaal – ‘Een brandend verlangen’

14 augustus 2021

Het is zaterdag en natuurlijk hebben we weer een opwindend verhaal voor jullie in petto. Het verhaal is geschreven door onze lezer Daan. De hoofdrolspeelster heeft haar scharrel al een hele tijd niet kunnen zien en heeft vandaag eindelijk weer een afspraakje met hem. Veel leesplezier met ‘Een brandend verlangen’!

Geen zin om te lezen? ‘Een brandend verlangen’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een brandend verlangen

Het was 2 maanden geleden dat we elkaar voor het laatst hadden gezien. Hij vertrok met het vliegtuig terug naar zijn geboorteland. Nu, eindelijk na zolang te hebben gewacht, staat hij weer voor me. Hij slaat zijn armen om me heen, ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan, en alles voelt direct weer zo vertrouwd zoals het altijd is geweest. Ik ruik zijn heerlijke geur, een natuurlijke geur met wat houtachtige elementen. Hij gaat met zijn hand door mijn krullen heen, en kust teder mijn voorhoofd. “Ik heb je gemist”, fluistert hij in mijn oor. “Ik heb alles van jou gemist, je kritische opmerkingen, je passie voor de dingen die je doet, je geur, je prachtige ogen, je wilde krullen, maar vooral je heerlijke lichaam.” Hij kijkt even snel achter me, of er mensen zijn die ons kunnen zien, en knijpt dan stevig in mijn billen. “Je heerlijke benen en brede heupen, die zo’n perfecte lijn met elkaar vormen. Je prachtige volle borsten en tepels, waar ik zo graag aan wil zuigen. Je geweldige billen, die ik straks heel hard ga spanken. En natuurlijk ook je vagina, je clitje die ik straks ga likken tot dat je helemaal gek wordt.”

Ik voel dat mijn wangen rood kleuren, en dat mijn kutje vochtig wordt door zijn opmerkingen. Hij kan het aan me zien. Hij vroeg me mijn string uit te trekken toen ik onderweg was in de trein naar hem toe. Zo gezegd, zo gedaan. Wanneer hij zeker weet dat er niemand kijkt, raakt hij mijn been aan, en gaat langzaam onder mijn jurkje omhoog naar mijn dijen, steeds dichter bij mijn vochtige kutje. Even raakt hij het met één vinger aan, terwijl hij me diep in mijn ogen aankijkt. Mijn pupillen worden groter, mijn wangen worden roder en een zachte kreun kan ik niet onderdrukken. Hij geniet zichtbaar van de controle die hij over me heeft, en een glimlach verschijnt op zijn gezicht. Hij trekt zijn hand terug en zegt dat we naar de auto moeten gaan.

“Even raakt hij het met één vinger aan, terwijl hij me diep in mijn ogen aankijkt.”

Eenmaal daar aangekomen neemt hij plaats achter het stuur en ik in de stoel ernaast. Ik leg mijn hand op zijn been, zoals ik dat bijna altijd doe als we samen rijden. Hij vertrekt richting het hotel via een binnendoorweg. Langzaam laat ik mijn hand omhoog gaan over zijn spijkerbroek richting zijn kruis. Ik zie dat hij zich probeert te concentreren op de weg, maar dat het steeds moeilijker wordt. Dan open ik de knoop van zijn broek, en trek ik deze een klein beetje naar beneden. Zijn onderbroek is nu zichtbaar, ik voel dat zijn pik inmiddels helemaal stijf is geworden. Ik trek zijn onderbroek een beetje naar beneden, waardoor zijn heerlijke penis zichtbaar wordt. Ik sluit mijn hand er omheen en begin hem langzaam af te trekken. Focussen op het autorijden lukt steeds minder, en hij begint te kreunen. Ik breng mijn hoofd naar beneden en begin te zuigen. Ik geniet ervan om zijn pik in mijn mond te hebben, de zoute smaak is lekker. Ik ga steeds een beetje dieper en dieper, om vervolgens weer iets rustiger aan te doen, en zijn eikel te likken. Ik merk dat hij nu echt gek wordt, en ik kan het niet laten om nog één keer heel diep te gaan, waardoor zijn hele penis in mijn mond verdwijnt. Mijn speeksel vindt zijn weg over mijn kin en zijn pik, en ik besluit weer rechtop te gaan zitten. Hij kijkt me met smekende ogen aan. “Schatje, ik ben zo dicht bij mijn hoogtepunt, ik wil zo graag in jou mond klaarkomen.” Ik vertel hem dat hij geduld moet hebben. Blijkbaar krenk ik zijn ego hiermee, want hij wendt zich van me af, en is de rest van de rit stil.

Eenmaal bij het hotel aangekomen lopen we langs de receptie om in te checken en onze sleutel te halen. We vertrekken naar onze kamer, hij opent de deur en we lopen naar binnen toe. Opeens drukt hij me tegen de muur aan en begint hij me te choken. “Luister, ik bepaal wanneer wat gebeurt, als ik wil klaarkomen in je mond, dan kom ik klaar in je mond. Jij bent mijn slet en je luistert naar me. Begrijp je dat?” Hoewel ik onder de indruk ben van zijn macht, kan ik het niet laten om een opmerking te maken. “Hmm, ik weet het niet, misschien moet je het nog een keertje herhalen.” Zijn ogen staan furieus. “Draai je om, ga met je buik op het bed liggen. Trek je jurkje omhoog, zet je benen wijd op de vloer en zorg dat ik je billen kan zien.” Ik weet wat er komen gaat, en hoewel ik een beetje angst ervaar, vind ik het heerlijk om te zien hoe hij de controle pakt en me op mijn plek zet. Hij pakt zijn paddle en zegt: “je gaat tellen hoe vaak ik je sla hiermee, en het gaat niet zacht zijn”. Hij strekt zijn arm en met veel kracht geeft hij me een flinke tik op mijn billen. Ik weet mezelf in te houden, en zeg netjes “één”. Vervolgens slaat hij nog een keer, een stuk harder, “twee”. De derde keer geeft hij al zijn kracht en schreeuw ik het uit. Godverdomme, wat heb ik deze heerlijke pijn en dominantie gemist. Hij geniet steeds meer van zijn macht en slaat steeds sneller achter elkaar, tot dat we bij 10 aan zijn gekomen. Door de opdruk van de paddle staat er inmiddels ‘slet’ op mijn billen, een uitzicht waar hij tamelijk van geniet. “Jij bent mijn slet, het staat zelfs op je billen, en ik ga je zo meteen heel erg diep neuken, terwijl ik je keel vasthoudt. Maar eerst zal ik een beetje liever zijn.”

Hij draait me om, trekt mijn jurkje uit, waardoor ik naakt op het bed kom te liggen. Hij spreidt mijn benen, waardoor mijn kutje zichtbaar wordt voor hem. Hij begint mijn dijen te kussen en te likken, steeds een beetje dichter naar mijn natte vagina. Ik voel hoe ik steeds natter wordt van zijn mond in de buurt van mijn kutje. Vervolgens spreidt hij met zijn vingers mijn schaamlippen en begint met zijn tong mijn clit te likken. Ik ga steeds harder kreunen, hij weet dat hij me hiermee helemaal gek kan maken. Hij brengt twee vingers naar binnen en begint hiermee op en neer te bewegen, steeds sneller en sneller, terwijl het vocht uit mijn kutje in zijn mond loopt. Terwijl hij me beft en vingert voel ik dat mijn hoogtepunt nadert. Hij weet het ook. Ik schreeuw het uit en mijn lichaam kan niet meer stil liggen, en net voordat ik klaarkom, stopt hij opeens met alles. Mijn ogen smeken hem om door te gaan, maar ik weet dat dat niet werkt, zeker na onze autorit.

“Terwijl hij me beft en vingert voel ik dat mijn hoogtepunt nadert. Hij weet het ook.”

Hij draait me om, ik lift mijn billen omhoog, en opeens duwt hij zijn stijve penis heel diep in mijn natte kutje. Ik kreun weer, hij gaat steeds sneller op en neer. Dan teaset hij me door een stuk langzamer te gaan, ik kijk over mijn schouder en smeek hem om meer. Ik wil dat hij mij zo hard neukt dat ik het uitschreeuw van genot en pijn. “Ik ga je heel hard neuken, als je huilt, ga ik door en geniet ik ervan. Jij bent van mij, mijn geile sletje.” Vervolgens pakt hij mijn haar, trekt het heel hard naar achteren, en begint enorm hard te stoten. Zijn heupen bewegen ritmisch op en neer, en met iedere stoot voel ik dat hij dieper in mij komt. Het voelt heerlijk om zijn penis zo diep in mij te hebben, het vocht druipt van mijn kutje af. Hij begint te kreunen, en ik voel hoe hij over mij heerst, en alle controle over mij heeft. Ik begin langzaam alle controle te verliezen en ik geniet er van. Mijn emoties vliegen door elkaar heen en ik voel dat er een traan naar beneden glijdt.

Dan trekt hij zijn stijve pik terug en beveelt me om om te draaien, zodat ik op mijn rug kom te liggen. Ik trek mijn knieën omhoog zodat mijn vagina goed zichtbaar is. Hij duwt zijn penis naar binnen, en ik krijg het steeds warmer en warmer. Ik zie dat zijn pupillen enorm groot zijn, en zijn wangen een rode kleur hebben gekregen. De zweetdruppeltjes staan overal op zijn lichaam, en het ziet er zo ontzettend geil uit. Eerst beweegt hij heel langzaam en liefdevol, hij kijkt mij diep in mijn ogen aan. Hij kust me, en ik voel de liefde door mijn lichaam stromen. Voor een moment neuken we rustig, en ik sla mijn armen om hem heen. Hij begint mijn tepels te likken, terwijl ik met mijn nagels over zijn rug ga, en ik zie dat hij er van geniet. Opeens besluit hij dat dit liefdevolle moment voorbij is. Hij maakt zich los uit mijn armen, en ik zie dat er iets is veranderd in zijn ogen. Ze lijken wel donkerder. Hij begint steeds sneller op en neer te bewegen, ik kan niet meer stoppen met kreunen. Dan grijpt hij met zijn handen mijn keel vast, en choket me harder dan hij ooit heeft gedaan. Hij begint steeds harder te stoten, mijn kutje is inmiddels kletsnat door hem. Hij gaat harder en harder, hij schreeuwt het uit, ik wil het uitschreeuwen, maar ik kan het niet door zijn handen op mijn keel. Ik geniet intens van deze pijn, en het voelt alsof ik bijna mijn bewustzijn ga verliezen. “Ik ga heel hard in je natte kutje klaarkomen, waardoor ik altijd een deel van je ben.” Deze gedachte, in combinatie met het heerlijke gevoel van het choken en zijn harde pik in mijn kut, zorgt ervoor dat mijn lichaam begint te kronkelen en ik geweldig hard klaarkom. Vervolgens spuit hij me helemaal vol, en laat zijn lichaam op mij rusten.

Hij omhelst me, en het voelt alsof ik high ben door onze fantastische seks. Ik voel me compleet kalm, en hij geeft me kusjes overal. Hij vertelt me hoe fantastisch ik ben, en langzaam droom ik weg, denkend aan hoe geweldig onze seks is.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch verhaal - 'Een brandend verlangen'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid