Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

16.326 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Onverwachts geblinddoekt’

26 september 2020,

geschreven door

We hebben weer een nieuw erotisch verhaal die we met jullie mogen delen, deze keer geschreven door lezer Dopster! In dit verhaal wordt de hoofdrolspeelster op een onverwachts moment vastgebonden en geblinddoekt door haar partner. Gewillig laat ze zich meevoeren en geeft ze zich volledig over aan zijn verlangens…

Geen zin om te lezen? ‘Onverwachts geblinddoekt’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Onverwachts geblinddoekt

Je komt net onder de douche vandaan, hebt je haren gewassen en hebt alles nog even goed verzorgd. Je bent klaar voor vanavond! Naakt loop je naar de slaapkamer, gaat voor je kast staan en laat je blik over je jurken gaan. Welke moet je aandoen voor het wijntje dat je straks gaat drinken? Op het moment dat je je hand uitreikt om er één te pakken, wordt je pols vanachter vastgepakt en samen met je andere hand op je rug gedraaid.
“Ssst, niet omkijken”, is het enige wat je hoort.
Ik heb hier helemaal geen tijd voor! is het eerste wat je denkt. Maar je nieuwsgierigheid wint het van je protest en je besluit toch te gehoorzamen.
“Doe je ogen dicht”, hoor je de stem zeggen. Je doet wat hij wil en sluit je ogen. Je voelt dat een zachte stof over je ogen gaat en wordt vastgeknoopt achter je hoofd. Je bent geblinddoekt!

Met je armen op je rug merk je dat er een siddering door je lijf gaat. Wat gebeurt hier? Dan voel je een warme ademhaling in je nek, net onder je oor. Zachte lippen gaan over je nek en schouders. Plotseling voel je twee handen op je buik die langzaam omhoog bewegen. Plagend gaan ze naar boven, maar waar je hoopt dat ze verder gaan, wijken ze plots uit naar de zijkant om boven bij je schouders weer bij elkaar te komen. Je voelt hoe de warme handen langzaam toch weer naar beneden gaan en tussen je borsten door zakken. Inwendig schreeuw je dat de handen je borsten moeten strelen. Je wens wordt vervuld. De zachte handen nemen bezit van je borsten en masseren ze zachtjes. Je tepels reageren direct onder deze aanraking en je voelt ook dat andere plekken van je lichaam mee gaan doen. Je zou je het liefst om willen draaien, maar besluit toch af te wachten. Dit is wel spannend…

“Met je armen op je rug merk je dat er een siddering door je lijf gaat. Wat gebeurt hier?”

Terwijl je borsten gestreeld worden, voel je een warm, naakt mannenlichaam zachtjes tegen je rug en billen. Je voelt dat het spel ook je medespeler niet koud laat, wat ervoor zorgt dat je instinctief je billen zachtjes naar achter duwt als bevestiging dat hij door moet gaan. Je voelt als je dat doet meteen waar je hier mee te maken hebt. Terwijl je billen langzaam heen en weer bewegen, met je handen nog steeds vastgebonden op je rug, voel je hoe de handen hun ontdekkingsreis verder naar beneden voortzetten. Een kleine golf van warmte stroomt van je buik naar beneden, rechtstreeks naar waar je wil dat de handen heen gaan. De handen gaan plagend over je buik en je navel naar de binnenkant van je dijen. Automatisch spreid je je benen, in de hoop dat de handen je hint begrijpen.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik geblinddoekt sta, voel ik zijn warme ademhaling in mijn nek en zachte lippen die over mijn huid glijden. Zijn handen verkennen plagend mijn lichaam, terwijl ik smacht naar meer. Net wanneer ik denk dat ik het niet meer kan verdragen, voel ik de zachte kietelaar uit de set over mijn gevoelige plekjes glijden.

 

Je voelt hoe de handen de haartjes boven je gevoelige plekje zachtjes aaien, om van daaruit verder naar beneden te glijden. Je verlangt er zo naar dat hij verder gaat! Nu voel je hoe zijn vingers langzaam verder afzakken en je spreidt je benen nog wat verder om ruimte voor hem te maken. Je voelt hoe hij over je lippen heen gaat en je knopje weet te vinden. Langzaam maar toch stevig doen de vingers hun werk. Je raakt nu serieus opgewonden en hebt moeite om te blijven staan. Alsof hij dat voelt, draait hij je om en legt je op je rug op het bed. Je wilt niets liever dan de blinddoek afdoen, maar vindt het tegelijkertijd spannend om ‘m op te houden.

“Je voelt hoe de handen de haartjes boven je gevoelige plekje zachtjes aaien, om van daaruit verder naar beneden te glijden.”

Terwijl je op je rug ligt, voel je hoe de handen je benen wat uit elkaar doen. En dan voel je plotseling zijn lippen op de binnenkant van je dijbeen, en hoe ze langzaam kussend en likkend omhoog gaan. Het siddert nu tussen je benen, omdat je weet wat je te wachten staat. Terwijl je daarop wacht, nemen je eigen handen het werk bij je borsten over en masseren ze. Van opwinding leg je je hoofd achterover. Je voelt hoe zijn tong is aangekomen tussen je benen en je daar langzaam likt. Eerst aan de zijkanten en dan steeds verder naar het midden. Je voelt hoe zijn tong over je gevoeligste plekjes gaat en hoe je hiervan open gaat staan. Hij neemt uitgebreid de tijd en je lijf kronkelt onder het genot van zijn tong. Net als je voelt hoe de energie tussen je benen opborrelt, voel je zijn tong naar boven gaan. Over je buik en je navel naar je tepels, die aandachtig gelikt worden. Tegelijkertijd voel je zijn benen tussen de jouwe en intuïtief spreid je ze. Je voelt hoe hij tussen je benen glijdt en zonder moeite bij je naar binnen komt. Je slaakt een zucht van opwinding. Hij vult je langzaam op en gaat zacht maar doelgericht te werk. Je voelt hoe hij helemaal in je is en hoe groot hij is.

Met langzame stoten voel je hoe je genomen wordt. Omdat je niets kunt zien, werken je andere zintuigen maximaal. Je voelt hem zo goed in je en op je, je hoort zijn ademhaling versnellen en pakt hem bij zijn billen om hem verder aan te sporen. Steeds iets harder beweeg je je heupen in het ritme waarin jullie nu samensmelten. Je voelt je hart kloppen, en dat van hem ook. Zacht is overgegaan naar harder en je gaat mee met zijn versnelling. Je voelt hoe alles in je lijf zich aanspant, op weg naar dat gelukzalige warme gevoel. Je merkt aan hem dat hij je volgt.

“Steeds iets harder beweeg je je heupen in het ritme waarin jullie nu samensmelten.”

Op het moment dat alle energie en warmte zich bundelen en tussen je benen tot een explosie komen, hoor je hoe hij gromt terwijl er bij jou een luide schreeuw ontsnapt. Samen komen jullie tot een allesomvattend hoogtepunt. Je voelt zijn hart tekeer gaan, en ook bij jezelf voel je hoe alles in brand staat. Langzaam vertraagt jullie ritme en wordt het weer zacht en rustig. Je blaast diep uit en geniet van dit gelukzalige gevoel…

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

3 reacties

  1. bij het lezen van het geile verhaal zou ik ook samen klaar komen. ik ben een man die ook snakt naar de aanraking van een vrouwen hand, die met haar hart mij zou willen beminnen.

  2. Dat gevoel wat je ervaart is mijn reden dat ik Submissive geworden ben 😊 de BD wereld gaat echt niet over zwepen en hard straffen etc. Maar pure genot en extase.. goed geschreven !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.590 keer bekeken

Geschreven door

Ga goed het weekend in met weer een sexy erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Brigitte. Ze werkt samen met haar vriend Mark thuis, maar terwijl hij de hele dag belangrijke vergaderingen heeft, heeft zij zelf weinig te doen. …
16.590 keer bekeken