Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

erotisch verhaal
14.022 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een heerlijk toetje bij de lunch’

5 april 2024,

geschreven door

Zit je er weer klaar voor? Het verhaal van deze week is geschreven door Hans! Als John een appje krijgt van Lotte met de vraag of hij samen met haar wil lunchen, hoeft hij niet lang over het antwoord na te denken. Hij heeft haar leren kennen via Instagram, maar dit is de eerste keer dat ze elkaar in het echt ontmoeten…

Een heerlijk toetje bij de lunch

Vieze oude mannen. Dat hoor je geregeld wanneer een wat oudere man interesse toont in een jongere vrouw. Waarom vies? vraag ik me weleens af. Alsof een oudere man geen liefde kan geven. Alsof seksualiteit bij een oudere man altijd viezer is dan bij een jonge geile bok.

John is net de 60 gepasseerd. Hij is getrouwd met Anouk. Al ruim 30 jaar zijn ze samen en hebben drie kinderen die alle drie al weer volwassen zijn. Ze zijn gelukkig samen, al mist er wel wat in hun relatie. Vroeger hadden ze geregeld seks, echter hun intimiteit is wat verloren gegaan in de loop der jaren. Voor Anouk hoeft het allemaal niet meer. John daarentegen is anders. Hij houd van zoenen, knuffelen, strelen en erotiek. Hij is dan ook geregeld gefrustreerd omdat Anouk zijn avances weinig meer beantwoordt. Ze doen het nog wel, maar zeer sporadisch. Ze spreken er onderling wel over en Anouk heeft John de vrijheid gegeven, als de mogelijkheid zich zou voor doen, om dan ook buiten de relatie iets te beginnen, mits dit geen invloed heeft op hun relatie.

John heeft het gesprek als waardevol ervaren en weet dat zijn liefde voor Anouk er alleen maar groter op is geworden. Ook nu denkt hij aan het gesprek terwijl hij onderweg is naar Groningen, waar hij een gesprek heeft met één van zijn leveranciers. Rond een uur of 10 komt hij aan bij het bedrijf en heeft hij het overleg. De gesprekken gaan voorspoedig en tegen 12 uur is de deal voor levering van de goederen gesloten. John besluit nog even naar een hotel-restaurant te rijden voor een lunch.

Hij rijdt het parkeerterrein op terwijl zijn telefoon pingt. Hij ziet dat er een appje binnen is gekomen. Hij parkeert zijn auto en opent de app op de telefoon. Het blijkt Lotte te zijn. Lotte is een vrouw van 48 die hij toevallig heeft leren kennen via Instagram. Zij kwam voor in een lijst van mogelijke vrienden en hij had eens gereageerd op een van haar berichtjes. Hierdoor waren ze wat meer met elkaar in gesprek gekomen en hadden ze hun telefoonnummers uitgewisseld. Lotte had enkele relaties achter de rug en heeft twee kinderen. Helaas was haar laatste relatie 6 jaar geleden op de klippen gelopen en was de scheiding alles behalve goed verlopen. Ze had dan ook besloten geen relatie meer te beginnen. Toch was ze geïntrigeerd geraakt door de reactie van John op haar post en in hun vervolgcontact had ze toch wel warme gevoelens gekregen.

In het appje vraagt Lotte of hij toevallig net bij haar langs is gereden op de rondweg. Het blijkt dat Lotte daar ook is en ze had de auto met bedrijfsreclame herkent. John schrijft direct terug dat hij inderdaad in Groningen is en nu op het parkeerterrein van het restaurant staat. Lotte vraagt of ze even samen zullen gaan lunchen. Ze hebben elkaar nog niet ontmoet en dit zou een goede mogelijkheid zijn. John geeft aan dat hij dit graag zou willen en een paar minuten later rijdt ook Lotte de parkeerplaats op.

Lotte vraagt of ze even samen zullen gaan lunchen. Ze hebben elkaar nog niet ontmoet en dit zou een goede mogelijkheid zijn.

Bij de ingang ontmoeten ze elkaar en er gaat een siddering door John zijn lijf. Hij had wel foto’s van Lotte gezien en ze hadden al eens een keer via een videochat contact gehad, maar ze was in werkelijkheid nog mooier dan hij had gedacht. Aan het gezicht van Lotte zag hij dat het haar ook wel beviel wat ze zag. Ze omarmen elkaar en geven elkaar drie kussen op de wang. Vervolgens lopen ze gezellig keuvelend het restaurant in. John neemt haar lange mantel aan en hangt deze aan de kapstok, waarna hij zijn eigen jas ernaast hangt. Lotte draagt een mooie zwarte jurk met een redelijk diep decolleté waar haar vrouwelijke vormen mooi in uit komen. De jurk komt tot net boven haar knieën. Ze loopt op mooie pumps welke er voor zorgen dat haar hele lichaam mooi tot haar recht komt. John voelt bij de aanblik iets beginnen te kriebelen onder zijn riem.

Ze gaan aan een klein tafeltje zitten achter in het restaurant. Ze bestellen beide een kleine lunch en besluiten er een wijntje bij te bestellen. Het is nog vroeg op de dag maar ze vinden beiden dat hun eerste ontmoeting wel gevierd mag worden. Het tafeltje is zo klein dat hun benen elkaar raken onder de tafel. Verbeeldt hij het of krijgt Lotte een kleur wanneer hun benen elkaar raken?

Lotte vertelt hem dat ze erg heeft uitgekeken naar hun eerste ontmoeting, maar dat ze er expres niet op heeft aangedrongen, omdat ze weet dat John een relatie heeft. John vertelt op zijn beurt dat hij er ook erg naar uit heeft gekeken. Hij vertelt ook van zijn gesprek met zijn vrouw. Verbeeldt hij het of veranderd het gezicht van Lotte in een gelukkige blik? Het gesprek is zeer geanimeerd en zelfs wat flirterig. Of het door de wijn komt of door de warme gevoelens weten ze niet, maar zowel John als Lotte krijgt steeds meer kleur.

Op een gegeven moment voelt John een voet bij zijn broekspijp omhoog gaan en langzaam een weg zoeken naar zijn dijbeen. Hij voelt ook iets in zijn broek gaan steigeren. Plotseling verdwijnt de voet weer. Lotte bukt zich even en John heeft het idee dat ze haar schoen weer aandoet. Vervolgens excuseert ze zich even om naar het toilet te gaan. Ze laat John achter in zijn gedachten met het heerlijke gevoel in zijn hoofd en in zijn kruis.

Na enkele minuten die een eeuwigheid lijken te duren komt ze glimlachend weer terug.

“Zullen we gaan?” zegt ze.

John is verward. “Gaan, nu?” Hij had verwacht dat ze nog wat langer hier zouden zitten. Hij hoopte dat het gevoel nog wat langer zou duren.

“Ik hou het hier niet meer uit”, fluistert Lotte in zijn oor. Ze lopen samen het restaurant uit en pakken hun jas van de kapstok. Een beetje teleurgesteld loopt John richting de uitgang.

“Ho, suffie” zegt Lotte, “je gaat de verkeerd kant uit.” Ze pakt John bij de arm en trekt hem de andere kant uit. Ze leidt John naar de lift en drukt op knop nummer 8, de bovenste etage van het aanliggende hotel. Terwijl de deuren van de lift dichtgaan, voelt John plotseling de armen van Lotte rond zijn lichaam en de heerlijk zachte lippen van Lotte vinden zijn mond in een hartstochtelijke zoen. Lottes tong vindt haar weg tussen John zijn lippen door naar zijn tong en er vindt een heerlijk tongengevecht plaats in elkaars mond. John voelt de prachtig gevormde borsten tegen zijn borst en zijn penis begint te kloppen in zijn shorts.

“Sorry, lieverd”, fluistert Lotte. “Ik heb zo lang geen man gehad en van jou worden mijn benen zo week en mijn kruis zo vochtig. Ik heb daarom maar even een kamer geregeld zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.”

"Ik heb een kamer geregeld zodat we elkaar beter kunnen leren kennen."

erotische verhalen blok
Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Tijdens onze volgende ontmoeting introduceer ik zijdezachte handboeien en een elegante vibrator met diverse standen, waarmee we ons avontuur een spannende draai geven. Het gebruik van de handboeien voegt een speels element toe, terwijl de vibrator onze zintuigen prikkelt en intenser maakt.

De lift stopt en gearmd lopen John en Lotte naar de kamer waar Lotte de keycard bij het slot houdt. De deur gaat van het slot en ze stappen een comfortabel ruime kamer binnen met een groot 2-persoonsbed. Het comfort ontgaat hen echter, want ze hebben alleen maar oog voor elkaar. Een hartstochtelijke kus volgt bij het bed en terwijl John zijn handen zich tijdens de kus bezig houden met de rits van de jurk op de rug, trekken de handen van Lotte het shirt van John uit zijn broek en beroeren de blote rug. John weet de rits naar beneden te krijgen en terwijl ze even afstand nemen weet hij de banden van haar schouders te halen, waarna haar jurk op de grond valt. De mooi gevormde borsten verschijnen gehuld in een mooie doorzichtige zwarte bh. John laat zijn ogen van haar gezicht via haar borsten en buik zakken naar het mooie bijpassend zwarte slipje. Hij ziet dat het slipje tussen de benen wat donkerder gekleurd is. Hij laat zijn vingers gaan over het driehoekje en voelt dat het daar al aardig vochtig wordt. Er glipt een zucht uit de mond van Lotte.

Lotte helpt John vervolgens om zijn shirt uit te trekken en haar handen gaan naar de riem, welke ze losmaakt. Vervolgens maakt ze de bovenste knoop van zijn broek los. Door de spanning die er op staat gaat de rits iets lastiger, maar toch redelijk vlot zakt de spijkerbroek naar beneden en is een redelijke bobbel te zien in zijn shorts. John weet dat hij niet een pik heeft als van een pornomodel, maar hij heeft er van Anouk nooit klachten over gehad. Aan de ogen van Lotte te zien is zij ook zeer tevreden met zijn wapen. Handig weet ze ook de shorts te verwijderen en is John zijn penis recht op haar gezicht gericht. Ze gaat op haar knieën zitten en neemt hem in haar rechterhand. Terwijl ze de huid van de eikel aftrekt laat ze haar tong over de eikel gaan, wat een zucht ontlokt bij John. Er komt wat vocht vrij uit de penis wat Lotte heerlijk oplikt. Vervolgens neemt ze de hele eikel in haar mond en begint hartstochtelijk te zuigen. Tegelijk gaat haar linkerhand naar beneden en voelt ze door haar slipje haar kruis steeds natter worden. Ook voelt ze het knobbeltje boven haar lippen steeds harder worden en gaat er een rilling van genot door haar hele lichaam. John voelt aan de mond om zijn penis hoe haar lichaam trilt. Hij neemt haar gezicht in zijn handen en dwingt haar de penis weer los te laten en helpt haar overeind.

Ze gaan nu op het bed zitten en John kust weer haar lippen terwijl zijn hand de bh op haar rug los maakt. Rustig pakt hij de bandjes van haar schouders en ze laat hem de bh uittrekken. De tepels staan als torentjes op de mooie volle borsten. Zijn mond sluit zich om haar rechtertepelhof en zijn tong maakt cirkeltjes om haar tepel, terwijl zijn rechterhand haar linkerborst omvat en heerlijk begint te masseren. Zijn linkerhand gaat zacht masserend over haar rug. Lotte gooit haar hoofd in haar nek en ondergaat al die aanraking van haar lichaam in een heerlijke waas, terwijl haar rechterhand zijn stevige lid omvat en heerlijk masseert.

Het is al vele jaren geleden dat ze zo’n behandeling heeft ondergaan. Ze is dolgelukkig dat ze in contact met John is gekomen. Hij weet haar precies op de juiste manier te prikkelen. John laat haar nu op het bed liggen en ze werkt zich zo ver omhoog dat ook haar benen helemaal op het bed liggen. Hij pakt nu haar slipje aan weerszijden vast en terwijl ze haar billen iets omhoog duwt, trekt hij rustig haar slipje uit. Hij ziet de vochtvlek in het kruis en weet dat ze al heerlijk op temperatuur is gekomen. Hij masseert haar benen en gaat langzaam al masserend naar boven, terwijl hij tevens haar benen spreidt. Hij krijgt een prachtig uitzicht op haar vulva. De lippen goed gevuld met bloed en vochtig van het geil. Hij kust haar dijbenen. Eerst de ene beginnend bij de knie en steeds verder omhoog, en daarna de ander tot hij bij haar heiligdom is aangekomen. Zijn tong beroerd nu haar schaamlippen en hij neemt ze voorzichtig tussen zijn lippen en zuigt er voorzichtig aan. Hij laat nu zijn tong over het binnenste van de lippen gaan en de tong verdwijnt zo diep mogelijk ik haar sappige kut. Lotte haar lichaam kronkelt onder hem en hij weet dat ze enorm geniet van deze behandeling. Nu verplaatst hij zijn mond iets, zodat zijn lippen haar clitoris omsluit en zijn tong cirkeltjes vormt om haar knobbeltje.

Hij masseert haar benen en gaat langzaam al masserend naar boven, terwijl hij tevens haar benen spreidt. Hij krijgt een prachtig uitzicht op haar vulva.

Lotte kirt van genot en ze voelt dat een orgasme niet ver meer verwijderd is. Haar buik begint steeds meer te trekken en te schokken en John zijn lippen en tong zorgen ervoor dat ze het niet meer uit kan stellen. Met een geweldige explosie komt ze klaar en de golven van gelukzalig gevoel schieten door haar lichaam. Ze voelt echter dat John even een paar seconden stopt, maar daarna weer doorgaat met zuigen en likken. Ze komt weer en haast nog meer dan de vorige keer. Haar hele lichaam schudt en trilt van genot. Ze zet haar voeten op het bed en drukt zo haar achterwerk omhoog, zodat haar heuvel nog harder tegen het gezicht van John drukt, die nog steeds door zuigt en likt. Het gevolg is dat ze een derde golf van genot ondergaat.

Nu echter wordt de clitoris toch te gevoelig en Lotte pakt dan ook John zijn hoofd tussen haar handen en trekt hem los van haar kruis. John gaat verder omhoog en kust Lotte op haar mond. Terwijl de tongen samensmelten proeft Lotte haar eigen geil in zijn mond, wat haar een heerlijk gevoel geeft. Tevens voelt zij de kloppende penis op haar onderbuik.

“Ik wil hem nu graag in mij”, fluistert ze John toe. John legt zijn armen onder haar benen en zij doet haar benen helemaal omhoog, waarna hij zijn handen steunt naast haar op het bed. Hierdoor is haar vagina in een stand waardoor John zijn lid heerlijk in haar kan brengen. Rustig begint hij in haar te bewegen, eerst rustig maar langzamerhand steeds sneller en dieper. Lotte ontvangt zijn wapen met een heerlijk gekreun en ze voelt haar schaamlippen samentrekken om het heerlijke lid. John voelt zijn lid steeds meer kloppen en weet dat hij op springen staat.

Nog een paar diepe halen en hij spuit Lotte vol met zijn zaad. Er lijkt geen einde aan de stroom te komen. Hij merkt dat hij hier erg aan toe was en prijst de hemel dat Lotte op zijn pad mocht komen. Ook Lotte voelt de warme golfstroom in haar spuiten en dit zorgt ervoor dat ook zij weer een climax beleeft. Eindelijk stopt de stroom zaad en John laat zijn armen gaan, waardoor Lotte haar benen naar beneden kan doen. Ze slaan uitgeput de armen om elkaar in een heftige omhelzing en gaan helemaal in elkaar op.

Heerlijk loom kussen ze elkaar en blijven nog een tijdje in elkaar gestrengeld liggen. Na een tijdje gaat John staan en neemt Lotte bij de hand. Samen gaan ze naar de ruime douche. Ze zepen elkaar in en spoelen elkaar af. Lotte haar handen beroeren John zijn lid die alweer begint te steigeren.

“Wil je nog een keer in mij?” vraagt ze zwoel. “Je hebt me tenslotte zo heerlijk geholpen.” John knikt en terwijl Lotte haar heerlijke achterwerk naar hem toeduwt en haar bekken kantelt, legt ze haar hoofd en borsten tegen de muur. John brengt zijn lid tussen haar schaamlippen en pakt vervolgens haar heupen. Het strelen van het heerlijke lichaam van Lotte heeft ervoor gezorgd dat zijn penis al weer bijna op springen staat. Langzaam begint hij weer in haar te stoten en voert rustig het tempo weer op. Maar een paar minuten later begint hij te spuiten en stroomt er weer een golf warm sperma in het heerlijke kutje van Lotte.

Nog nakreunend van genot laat hij zijn paal uit haar kutje glijden en kust haar in de nek. Het zaad loopt uit haar genotsgrot bij de benen langs naar beneden. John pakt de douchesproeier en spoelt haar kutje en benen schoon, waarna Lotte zijn kleiner wordende penis in haar handen neemt en schoonmaakt. Nadat ze elkaar nog even omarmd en gestreeld hebben, draait Lotte de kraan dicht. John pakt een handdoek en droogt Lotte van top tot teen af met wat extra aandacht voor bosten, billen en kruis. Daarna doet Lotte hetzelfde met John, waarna ze zich aankleden. Ze pakken hun spullen en verlaten de kamer met een gelukzalig gevoel.

Na het inleveren van de sleutel lopen ze naar de auto’s waar ze elkaar nog een keer in de armen nemen en hartstochtelijk kussen. Ze beloven elkaar zo snel mogelijk weer te ontmoeten. Omdat Lotte veel alleen thuis is, spreken ze af om elkaar voortaan daar weer te ontmoeten. Na een laatste kus stappen ze in de auto’s en gaan met een geweldige herinnering en een blij vooruitzicht elk hun weg.

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten