Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

30.623 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Out of the box’

22 maart 2019,

geschreven door

Marc van Lier heeft ons weer eens verblijdt met een nieuw erotisch verhaal! In het volgende verhaal probeert de hoofdrolspeler tegemoet te komen aan één van de fantasieën van zijn partner. We moeten zeggen: hij lost het creatief op! Wij wensen jullie allemaal weer veel leesplezier!

Geen zin om te lezen? ‘Out of the box’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Out of the box

Het is fijn als je met je partner kunt praten over seks. Mijn vrouw en ik bespreken regelmatig onze fantasieën en wensen. Dat is soms erg verrassend, omdat je er dan achter komt dat haar behoeftes veranderen. Ik begrijp dat wel, hoor. Soms heb je gewoon zin om eens iets anders te proberen. Het is een beetje net als met eten. Soms heb je tijden lang zin in Italiaans en dan ineens wil je Mexicaans.

Oh, ik weet ook best wel dat een fantasie niet altijd in praktijk gebracht hoeft te worden. Zo moet ik toegeven dat ik sommige pornofilmpjes best opwindend vind, maar dat ik er niet aan moet denken om dat wat er te zien is ook in de praktijk wil brengen.

Laatst zei mijn vrouw dat ze best een keer een dubbele penetratie zou willen ervaren. Het was al tijden een fantasie van haar, maar nu wilde ze dat ook echt een keer voelen. En ik begreep dat wel. Ze houdt van seks en we doen het ook weleens anaal. Als ik naar filmpjes kijk van trio’s met twee mannen en een vrouw, dan ziet het er ook erg opwindend uit als die vrouw gesandwicht wordt. Het probleem is een beetje, dat ik er totaal niet op zit te wachten om een andere man in onze slaapkamer uit te nodigen. Noem me ouderwets of bekrompen, maar ik moet er niet aan denken dat zij seks heeft met een ander. Ook niet als ik daar zelf bij ben.

“Laatst zei mijn vrouw dat ze best een keer een dubbele penetratie zou willen ervaren. Het was al tijden een fantasie van haar, maar nu wilde ze dat ook echt een keer voelen.”

En daarom negeerden we het onderwerp een tijdje. Ook al vond ze het nog zo’n geil idee, het zou in de praktijk waarschijnlijk alleen maar leiden tot jaloezie en ongemakkelijke situaties. Maar het bleef knagen bij haar. Zo nu en dan bracht ze het toch tussen neus en lippen door ter sprake.

Ik moest wat doen. Zelf zou ik het ook vreselijk vinden als ik een wens had die onbereikbaar zou blijven, alleen omdat we niet bereid zouden zijn om onze grenzen te verleggen. Het was alleen wel een dilemma, want een andere man was echt uit den boze. De oplossing was meer voor de hand liggend dan ik in eerste instantie dacht.

“Zelf zou ik het ook vreselijk vinden als ik een wens had die onbereikbaar zou blijven, alleen omdat we niet bereid zouden zijn om onze grenzen te verleggen.”

Op een avond, toen ik merkte dat ze zin had in seks, zag ik kans om mijn plannetje ten uitvoer te brengen. De manier waarop we seks hebben, verloopt vaak een beetje als en routine. Ook die avond. Zoals vaker verwenden we elkaar eerst met onze handen en monden. Daarna hadden we seks tot zij klaar was gekomen. Daarna gingen we lepeltje-lepeltje liggen en bood ze me haar kontje aan.

“Wil je nog steeds een keer een dubbele penetratie?”, fluisterde ik in haar oor. Ze kreunde alleen. Waarschijnlijk begon haar fantasie nu overuren te draaien en ze maakte haar rug hol om me nog beter toegang te geven. Dit was het moment. Zonder dat ze het wist, had ik een glazen dildo gehaald. Hij was prachtig, met een dikke kop en ribbels. En hij was lekker zwaar. Ik had hem verstopt onder mijn kussen, zodat ik het buiten haar zicht erbij kon pakken. Voorzichtig manoeuvreerde ik de dikke harde staaf tussen haar benen.

“Waarschijnlijk begon haar fantasie nu overuren te draaien en ze maakte haar rug hol om me nog beter toegang te geven. Dit was het moment. Zonder dat ze het wist, had ik een glazen dildo gehaald.”

Ze slaakte een klein gilletje. “Dat is koud!”. Maar ze had al snel door wat ik van plan was. Terwijl ik nog steeds in haar achterste was, duwde ik voorzichtig de kop van de glazen staaf tegen haar andere ingang. Het verbaasde me dat de wand tussen de vagina en haar anus zo dun was. Ik voelde hoe de dikke kop langs mijn penis gleed, ook al was het via een andere ingang. En het was een heerlijk gevoel. Al snel nam zij de staaf van me over, zodat zij het tempo en de diepte kon bepalen. Ik wist niet wat me overkwam. Elke keer voelde ik de dikke kop van de dildo langs mijn penis glijden. En ook zij werd er bloedgeil van.

“Neuk me. Harder”, kreunde ze. En terwijl ik het tempo opvoerde, begon ook zij steeds sneller te stoten met haar nieuwe wapen, tot ze bevend en schuddend tot een overweldigend orgasme kwam. Slechts enkele stoten later kwam ik ook.

“En terwijl ik het tempo opvoerde, begon ook zij steeds sneller te stoten met haar nieuwe wapen, tot ze bevend en schuddend tot een overweldigend orgasme kwam.”

Toen we eenmaal op adem waren gekomen draaide ze zich naar me toe en kuste me op mijn mond. “Dat was heerlijk, schatje”, zei ze en ze bloosde een beetje. “Wat en geweldig idee van je.” En we beloofden elkaar dat we altijd ons best zouden blijven doen om elkaars fantasieën te blijven vervullen. Ook al was daar soms wat creativiteit voor nodig.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

27.096 keer bekeken

Geschreven door

Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door Bram! In ‘De fotografieclub’ spreken twee bevriende stellen af om bij één van hen thuis af te spreken voor een gezellige avond. Als het gesprek gedurende de avond overgaat op erotische fotografi…
27.096 keer bekeken