door MarvelousMir

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #3

23 juni 2023 door MarvelousMir

Geniet van deel 3 van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’, in samenwerking met verhalenplatform Rouze! Het water druipt de gang op: het stelletje uit kamer 13 gaat in bad zo in elkaar op dat ze helemaal vergeten zijn de kraan dicht te draaien. Als Indie en Greg aankloppen, treffen ze een spannend schouwspel aan. Kunnen ze zichzelf overgeven aan dit waterspektakel?

Heb je deel 2 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 3 – ‘Overstroming’

Tevreden glimlachend checkt Indie haar online boekingssysteem. Ze is nog maar drie weken open, maar dit weekend is Hotel Delight al helemaal volgeboekt. Alle 20 kamers zijn gevuld met stelletjes van over de hele wereld. Ze moet zichzelf soms echt even in haar arm knijpen. Het is alles wat ze gedroomd had, en meer…

‘Sorry, maar ik wil een lekkage melden.’ Voor haar staat de jongen die gisteren met zijn vriendin is ingecheckt in kamer 11. ‘Het is niet op onze kamer, volgens mij komt het bij de buren vandaan’, vervolgt hij. ‘Het water loopt tot aan de gang.’

‘Ohhh, wat erg’, antwoordt Indie. ‘Dank je wel voor het melden, ik zorg dat het snel wordt opgelost.’

Het is de kamer van dat sexy jonge stel uit London, die bij het inchecken nauwelijks van elkaar af konden blijven.

‘Greg!’

In de kamer achter de receptie is hij vandaag voor Indie aan het werk. Ze had zich erop verheugd hem weer te zien. Speciaal voor hem heeft ze vanochtend een van haar lievelingsjurkjes aangetrokken. Kort, sexy, maar niet té.

‘Waterlast op de gang bij kamer 13. Kom mee.’

Ze ziet iets geïrriteerds in Greg’s groengrijze ogen. Waarschijnlijk baalt hij dat hij uit zijn concentratie is gehaald. Oh, hij ziet er vandaag weer zo hot uit. Zijn donkere nonchalante krullen, een wit overhemd dat hem als gegoten zit, en waarin zijn gespierde borstkas goed uitkomt. Ze weet dat het niet verstandig is. Dat ze hem beter kan vergeten, omdat ze stiekem iets voor hem begint te voelen. En hij daar totáál niet voor openstaat. Dat merkt ze aan alles. Maar haar hele lijf snakt naar hem. Mmm, de laatste keer dat ze seks hadden was hemels. Wat zou ze hem graag nog een keer in haar willen voelen. Zijn prachtige pik in haar gewillige kutje.

“Haar hele lijf snakt naar hem. Mmm, de laatste keer dat ze seks hadden was hemels. Wat zou ze hem graag nog een keer in haar willen voelen.”

Indie klopt op de deur.

‘Hello?’ Indie’s vraag blijft onbeantwoord.

Nu is het Greg die aanklopt.

‘Hello? Could you please open the door?’ Greg’s donkere stem neemt het van Indie over. Pff, zijn stem alleen al maakt haar week in haar onderbuik.

Het water sijpelt langzaam, maar gestaag de gang op. Shit, het komt onmiskenbaar vanuit deze kamer.

‘Ik ga opendoen, Indie. We moeten naar binnen.’

Ze ziet hoe Greg’s handen de grote, gouden reservesleutel gedecideerd in het slot duwen. Mmm, die mooie grote handen van hem waarmee hij haar heupen stevig had vastgepakt, terwijl hij Indie over zijn pik liet rijden. 

Als ze de badkamerdeur open doen, zien ze hoe de jongen zijn sexy vriendin aan het nemen is in bad. Harde stoten, klotsend water, veel badschuim… Ze gaan zo in elkaar op dat ze helemaal niet doorhebben dat de kraan nog openstaat en de badkamervloer inmiddels helemaal onder water staat.

“Als ze de badkamerdeur open doen, zien ze hoe de jongen zijn sexy vriendin aan het nemen is in bad. Harde stoten, klotsend water, veel badschuim…”

Met een ondeugende glimlach loopt Indie naar ze toe. Ze draait de kraan dicht. Pas dan ziet het stelletje dat ze bezoek hebben gekregen.

‘Ohhh, hi! Oh sorry, this is SO embarrassing…’ verontschuldigt het meisje zich. Al lijkt ze er weinig van te menen.

‘No worries. Seems like you’re having fun’, antwoordt Indie ondeugend, terwijl ze het meisje een knipoog geeft. Dan draait ze zich om.

Greg staat nog bij de deur. Zijn mond is een beetje open.

Mmm… deze scène laat hem zo te zien ook niet bepaald koud. Zelfs door zijn spijkerbroek heen is zijn erectie zichtbaar. Ah, wat heeft ze zin om zijn lul in haar mond te nemen. Hier. Nu. Terwijl dit jonge hete stel toekijkt.

Of, ja, nog beter… Meedoet.

Alsof het Engelse meisje haar gedachten raadt, vraagt ze ondeugend: ‘Do you wanna join us? Sharing is caring…’

Giechelend pakt ze Indie’s hand en trekt haar naar zich toe. Haar borsten zijn prachtig. Alles aan haar is prachtig. Ze drukt een natte kus op Indie’s mond. Fuck, dit voelt goed. Geil goed.

Opnieuw draait Indie zich om. Ze pakt de hand van Greg en trekt hem naar zich toe. Ze voelt zijn stijve, drukt haar heupen stevig tegen zijn erectie, terwijl haar handen zijn kont vastgrijpen.

Zoenen met Greg is… next level. Het is de trage manier waarop hij met haar tong speelt. Dan weer afwisselend haar lippen kust, terwijl hij met zijn ogen de hare doorboort. Hij kleedt haar uit met zijn ogen, dat is wat hij doet. En het voelt heerlijk. Indie weet dat het niet lang meer zal duren voordat ze naakt tegenover hem zal staan. Zodat hij haar op kan eten. Als een jager die zijn prooi verorbert.

“ij kleedt haar uit met zijn ogen, dat is wat hij doet. En het voelt heerlijk. Indie weet dat het niet lang meer zal duren voordat ze naakt tegenover hem zal staan.”

Als ze opzij kijkt, ziet ze hoe het meisje, ze weet haar naam niet eens, op haar vriendje is gaan zitten. Hij met zijn rug tegen de leuning van het bad, zij schrijlings op zijn schoot, terwijl ze Indie en Greg in zich opneemt. Haar borsten deinen heen en weer. De blik in haar ogen is zo stout. En de kreuntjes die uit haar mond ontsnappen, terwijl ze haar vriendje berijdt en zijn lul in en uit haar laat glijden… Fuck, het windt Indie nog meer op dan ze al is.

Dan voelt ze hoe Greg’s handen onder haar jurkje glijden, richting haar kutje. De stof van haar panty is kletsnat. Uit. Haar panty moet nu uit. Ze schopt haar hakken uit, trekt haar panty naar beneden, vervolgens haar slipje, plakkerig van haar geil.

Greg ritst haar jurkje open, ongeduldig nu, en in één soepele beweging maakt hij haar bh los.

‘Fuck, wat ben je lekker,’ hoort Indie hem zeggen, terwijl hij haar blote lijf in zich opneemt en zij zijn jeans losknoopt, de knoopjes van zijn hemd…

Hij trekt Indie mee, zet haar tegen de muur die ijskoud aanvoelt tegen haar warme huid. Hun naakte lijven, wild van verlangen, drukken zich stevig tegen elkaar aan, terwijl hun tongen elkaar weer vinden. Ze zoenen onbeheerst nu. Met haar hand omsluit Indie Greg’s pik. Hij is warm. En keihard. Ze begint hem af te trekken. Spuugt wat speeksel op haar hand. Mmm, zo ja. Een kreun ontsnapt uit zijn mond.

‘Ahhh… ja…’

De manier waarop Greg zachtjes haar lippen met zijn vingers uit elkaar duwt. Haar clitje terloops aanraakt. Een rilling trekt door Indie’s hele lijf. Dan laat hij zijn vingers in haar verdwijnen. Eerst twee. Dan drie.

“De manier waarop Greg zachtjes haar lippen met zijn vingers uit elkaar duwt, haar clitje terloops aanraakt… Een rilling trekt door Indie’s hele lijf.”

‘Ahhh, Greg…’

‘Ga op de badrand zitten.’ Greg’s woorden zijn een bevel, en zij geeft er gehoor aan.

Ze doet niets liever dan hem gehoorzamen.

‘You’re so sexy’, hoort ze het meisje kreunend tegen haar zeggen, terwijl haar vriend haar nog steeds aan het neuken is. ‘Can I touch you?’

Indie kijkt naar haar. ‘Please’, zegt ze zacht kreunend terug.

Dan verplaatst het meisje zich, zodat ze precies achter Indie komt te zitten, op haar knieën in het bad, haar blote borsten tegen de rug van Indie aan. Met haar kleine handen omsluit ze Indie’s borsten. Haar tepels worden keihard onder haar aanraking. Zo te horen is haar vriend achter het meisje komen zitten, ook op zijn knieën. Is hij nou… oh, volgens mij is hij haar kontje aan het vingeren. Als ze hun kant op kijkt, ziet ze hoe de jongen voorzichtig de kleine roze buttplug uit hun verrassingspakket bij zijn vriendin inbrengt. Indie hoort het speeltje heel zacht zoemen.

‘Spreid je benen,’ gromt Greg tegen Indie. ‘Ik ga je likken.’

Ahhh, het puntje van zijn tong op haar gevoeligste plekje voelt… hemels. Dan… mmmmm… zijn vingers erbij. Ze wil niet weten waar hij dit geleerd heeft, ze houdt het nooit langer dan een paar minuten uit als hij haar beft. En nu… nu waarschijnlijk nog minder dan een paar minuten. De manier waarop het meisje haar tepels aanraakt, wetende dat de vingers van haar vriend ondertussen haar kontje aanraken, hoe het roze speeltje zachtjes bij haar binnendringt… Hoe Indie haar warme adem in haar nek voelt, dan haar tong, warm en nat, likkend in haar nek, sporen van speeksel achterlatend.

“Ze wil niet weten waar hij dit geleerd heeft, ze houdt het nooit langer dan een paar minuten uit als hij haar beft. En nu… nu waarschijnlijk nog minder dan een paar minuten.”

Dan hoort ze geklets achter zich. Ja, haar vriend is haar weer aan het neuken. Diepe stoten zo te horen. Ze kan het niet zien, maar de geluiden zeggen alles, en die tong van Greg, oh mijn god, dit is gekmakend, dit is…

Even is ze weg, niet hier, niet in Hotel Delight, haar hotel. Een allesoverheersend gevoel neemt het over, ze voelt golven… ze is er… ohhhh… ja!

Langzaam komt Indie weer bij zinnen, terwijl Greg’s ogen haar indringend aankijken. Ze drukt een kus op zijn lippen. Proeft haar eigen vocht. Mmm… Dan draait ze zich om. Het stelletje ligt tegen elkaar aan. Voldaan, zo te zien zijn ook zij klaargekomen. Als in een roes pakt Indie haar kleren van de grond, en trekt haar jurkje over haar blote lijf.

Oh ja. Wateroverlast. Daarom waren ze hier.

‘Who’s in for some dirty work?’

Iedereen knikt, lachend, en samen met de gasten dweilen Greg en Indie de badkamer en de gang droog.

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #3

  • Geweldig verhaal
    Ik hoor die 1000 maal liever dan weer slechte nieuwsberichten.
    Van deze verhalen krijg ik een kick maar van slecht nieuws niet.

  • Geweldig verhaal .lijkt me heerlijk zn hotel
    Waar de liefde bedreven word. Ook al is het met elkaar/groepje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid