NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

23.624 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #2

16 juni 2023,

geschreven door

Vandaag gaan we verder met deel 2 van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’, in samenwerking met verhalenplatform Rouze! In één van haar schaarse vrije uurtjes laat Indie zich verwennen door Simon achter de bar. Als haar gasten te vroeg arriveren, krijgen ze een wel heel warm ontvangst. Blijven ze alleen kijken of doen ze mee…?

Heb je deel 1 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 2 – ‘Warm ontvangst’

De zon laat zijn stralen naar binnen vallen door het kleine glas-in-lood raampje boven de deur, waardoor de foyer in een prachtig oranje en roze licht baadt. Het is laat in de middag. De meeste gasten zijn aan het genieten van de zon op een terrasje in het centrum. Het is nog te vroeg voor het diner en dus even rustig in Indie’s hotel. En als je eigenaar van een hotel bent, ben je blij met elke vrije minuut die je kunt pakken, want boy… het is een druk leven.

Indie’s hotel was precies geworden zoals ze het zich had voorgesteld: rood pluche tapijt met goudkleurige traplopers op de trappen, een enorme kroonluchter in de foyer, kamermeisjes met strak gesteven witte schorten en grote, gouden kamersleutels die toegang gaven naar de smaakvolle boudoir-achtige kamers. Dit was al sinds ze een klein meisje was haar droom geweest. Háár hotel, het klonk nog steeds sprookjesachtig. Maar, haar hotel was nu twee weken open en ze kon zich nu al niet meer voorstellen dat dat ooit anders was geweest.

Ze had haar personeel met de precisie van een hersenchirurg uitgekozen. Of het nou ging om housekeeping, receptie, technische dienst, keuken of bar, Indie had geen genoegen genomen met een zesje. De foto’s van haar personeel aan de muur liegen er niet om. Ze lachen haar toe, professioneel en tegelijkertijd allen met die ondeugende blik waar ze een neus voor heeft.

“Ze had haar personeel met de precisie van een hersenchirurg uitgekozen. Of het nou ging om housekeeping, receptie, technische dienst, keuken of bar, Indie had geen genoegen genomen met een zesje.”

‘Oh, Simon’, kreunt Indie hees.

Ze klauwt haar handen om het antieke kastje waar de grote, gouden kamersleutels in hangen. Uit haar mond ontsnapt een kreun. Ze wendt haar ogen af van de foto’s aan de muur en kijkt tevreden naar beneden.

De bloedmooie barman Simon stopt even met waar hij mee bezig is en geeft haar een grote glimlach. Zijn mond nat van haar vocht. Goddamn, ze had zichzelf nog zo voorgenomen om vandaag geen afleiding toe te laten, maar zich te storten op de waslijst aan things to do.

Nou ja, Simon was natuurlijk op zichzelf ook wel a thing to do…

‘Yo baas, waar denk je aan?’ Simon kijkt haar lachend aan. ‘Straks moet ik nog overuren rekenen.’

Indie schiet in de lach. Onverbeterlijk, deze man. Of beter gezegd: jonge man. Met zijn 25 jaar is hij zo’n tien jaar jonger dan zij is, maar zijn zelfverzekerdheid over wie hij is en wat hij wil, maakt hem vaker de baas van dit spel dan zij. En het is niet dat ze de enige is voor Simon. Zijn lijst van vriendinnen is langer dan de gastenlijst voor het huwelijk van Prins William en Kate. Ze weet dat ze als eigenaar van het hotel professioneel moet zijn, maar ze weet ook dat ze geen regulier hotel runt. In haar Hotel Delight staat genot voorop. Voor gasten én personeel.

“Met zijn 25 jaar is hij zo’n tien jaar jonger dan zij is, maar zijn zelfverzekerdheid over wie hij is en wat hij wil, maakt hem vaker de baas van dit spel dan zij.”

Ze duwt Simons lachende mond terug tussen haar benen en zodra ze zijn tong weer langs haar clit voelt glijden, voelt ze dat het niet heel lang meer zal duren. Ze is kletsnat.

Met lange halen likt hij over de lengte van haar hele vulva, veel speeksel, zachte tong. Dan spant hij zijn tong tot een puntje aan en maakt kleine cirkels om haar clit heen, steeds sneller, totdat Indie zich compleet in vervoering voelt raken. Er begint een licht trillen in haar linkerbeen. Dan laat hij zijn tong weer afglijden naar haar diepte, duwt hem dik en stevig in haar kutje, neukt haar met zijn tong, vult haar vanbinnen op…

‘O fuck, o fuck, o fuck’, weet ze nog uit te brengen als hij haar bijna over het randje van haar orgasme duwt. Ze grijpt zich met een hand vast in zijn haar. En hoe harder ze aan zijn haar trekt, hoe harder hij haar neukt met zijn tong. In haar, uit haar, kleine cirkeltjes om haar clit, lange halen over de lengte van haar vulva, in haar, uit haar. Ze houdt het niet meer. Eén hand in zijn haar, één hand tegen de muur. Ze kan het trillen in haar benen nu niet meer tegenhouden. Ze wordt zo hard geneukt door zijn tong dat het kastje met de grote, gouden kamersleutels meetrilt. De sleutel van kamer 11 valt op de grond.

En dan, als ze haar orgasme vanaf haar kruin haar lichaam in voelt stromen… opent de deur naar de foyer. Het roze licht door het glas-in-lood raampje breekt. Ze stapt van schrik meteen een stap naar voren, waardoor Simon omvalt. Van de zenuwen schiet ze in de lach als haar nieuwe gasten de hal binnenstappen. Ze kijkt Simon snel aan, gebaart hem dat hij gebukt moet blijven onder de balie en legt een vinger tegen haar lippen.

“En dan, als ze haar orgasme vanaf haar kruin haar lichaam in voelt stromen… opent de deur naar de foyer.”

Dan richt ze haar aandacht op het jonge stelletje dat net binnen is gelopen: rolkoffers, gave huid, nonchalante kapsels. Ze zijn prachtig, het soort schoonheid dat geen moeite lijkt te kosten.

‘Goedemiddag!’ Haar stem trilt nog een beetje van de spanning. Ze duwt snel een paar losse haren uit haar grote knot terug. Ze hoopt dat ze er niet té verwaaid uitziet. ‘Wat zijn jullie heerlijk op tijd!’

Ze wisselen beleefdheden uit, over het weer, over de stad, over de lange zomerdagen aan de Amsterdamse grachten die ze te wachten staan. Indie raadt hen haar lievelingscafé aan, hier aan de overkant.

‘Gewoon, zo’n lekkere bruine kroeg, waar je nog een bakje pelpinda’s bij je biertje krijgt.’

Dan wil ze haar gasten de sleutel geven. Nummer 11: de sleutel die net op de grond is gevallen.

Ze verontschuldigt zich, bukt zich om de sleutel te pakken en kijkt Simon recht in zijn ondeugende ogen aan. Hij heeft het hele gesprek heel braaf naast haar op zijn knieën zitten wachten, maar kruipt nu geruisloos haar kant weer op. Ze realiseert zich opeens dat ze onder haar rokje nog naakt is. Ze voelt een koele bries langs haar clitje gaan. In één klap is ze weer volkomen opgewonden.

“Ze voelt een koele bries langs haar clitje gaan. In één klap is ze weer volkomen opgewonden.”

Terwijl ze haar gasten vertelt over de kamer die ze geboekt hebben – ‘Práchtig uitzicht, klassiek bad op pootjes en een matras zo zacht dat het voelt alsof je op de golven van de Middellandse zee slaapt’ – voelt ze hoe Simon zijn tong weer langs haar kuiten, langs haar knieën, langs de binnenkant van haar dijen laat glijden. En zo, zo stil, weer bij haar natte, kloppende kutje aankomt. Als hij met het puntje van zijn tong haar clit aanraakt, slaakt ze een zucht. Gelukkig zijn haar gasten net afgeleid, gecaptiveerd door de inrichting in het hotel.

Indie overhandigt de sleutel over de balie heen. Ze ziet dat haar hand trilt. Simons tong verdwijnt op dat moment weer diep in haar. Ze zucht, ze wankelt.

‘Are you okay?’ Het meisje van het stel pakt even haar hand vast. ‘Je zweet helemaal.’

En dan gebeurt het onvermijdelijke: het meisje kan net ver genoeg over de balie heen kijken om Simons hoofd tussen de benen van Indie te spotten. Ze stoot haar vriend aan.

Indie ziet de blik op hun gezichten veranderen… Van ongeloof, naar nieuwsgierigheid, naar opwinding. En op dat moment laat Indie zich opgelucht achterover zakken tegen de reling van de balie, spreidt haar benen wijder en trekt haar rokje op, zodat het stelletje mee kan kijken met Simons likken. Zijn genadeloze likken. Zijn tong duwt haar lippen weer uit elkaar, duwt zich diep, diep in haar schede.

“Op dat moment laat Indie zich opgelucht achterover zakken tegen de reling van de balie, spreidt haar benen wijder en trekt haar rokje op, zodat het stelletje mee kan kijken met Simons likken.”

Indie sluit haar ogen, laat zich heel even opgaan in alle sensaties. Ze laat los waar ze is, in haar hotel, net twee weken open, met haar gasten, net vijf minuten geleden gearriveerd. Ze laat Greg los, die ze nooit helemaal kan krijgen, en waar ze nu ook eigenlijk echt niet aan wil denken. Alles helemaal los. En dan voelt ze de golf weer starten in haar kruin…

Als ze haar ogen, die nog nauwelijks scherp kunnen stellen, opent, ziet ze dat het stelletje van kamer 11 zich heeft verplaatst. Ze hebben zichzelf binnengelaten achter de bar via de houten klapdeurtjes en staan nu recht tegenover haar. De jongen staat tegen de balie geleund. Zijn vriendinnetje staat tussen zijn benen in, met haar rug tegen zijn buik en Indie ziet hoe zijn handen onder haar zomerjurkje verdwijnen. Als de jongen van het stel zijn hand onder het slipje van het meisje door laat glijden, trekt ook zij haar jurkje omhoog, zodat Indie mee kan kijken. Een zacht, glanzend kutje, prachtig donkerroze, de lippen vol van opwinding. Ze ziet hoe de jongen eerst rond haar clitje cirkelt, en dan voorzichtig een vinger naar binnen brengt, haar peilt, en dan een tweede. Totdat hij haar neukt met zijn twee vingers, zoals Indie geneukt wordt door Simons tong.

Als ze zich weer concentreert op zijn gelik, voelt ze de golf nu echt beginnen en eindigen tegelijkertijd. Het trekt door haar lichaam heen in vibraties en ze voelt haar benen trillen, houdt zich vast aan de balie, gooit haar hoofd in haar nek en laat een lange, lange kreun uit haar keel ontsnappen.

Ze blijft even staan om op adem te komen en trekt dan Simon omhoog. Ze kust zijn natte mond, vol van haar, zacht van haar. Zijn stijve pik is goed zichtbaar in zijn pantalon.

‘Volgende keer’, belooft ze hem.

Ook het meisje van het stelletje bereikt haar orgasme. Indie kijkt goedkeurend toe, loopt op hen beiden af en kust eerst het meisje zachtjes, teder, op haar mond en daarna de jongen op zijn wang.

Ze zegt: ‘Ik heb nog iets voor jullie’, en kiest een van haar verrassingspakketten voor ze uit. Alleen zij weet van de mini-buttplug en de vibrerende eitjes die erin zitten… ‘Welkom, ik hoop dat jullie a very pleasant stay hebben.’

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.877 keer bekeken

Geschreven door

Geniet van deel 3 van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’, in samenwerking met verhalenplatform Rouze! Het water druipt de gang op: het stelletje uit kamer 13 gaat in bad zo in elkaar op dat ze helemaal vergeten zijn de kraan dicht te draaien. Als…
20.877 keer bekeken