Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

28.905 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #1

9 juni 2023,

geschreven door

We hebben iets leuks voor jullie! In samenwerking met verhalenplatform Rouze is het erotische verhaal ‘Hotel Delight’ tot stand gekomen. Een opwindend verhaal over een hotel waar spannende dingen gebeuren achter elke deur… Elke week komt er een nieuwe aflevering online en deze week trappen we af met aflevering 1!

Indie tekent eindelijk het contract voor haar hotel. “Hotel Delight” is nu helemaal van haar. In gedachten ziet ze het al helemaal voor zich: de drie prachtige mannen met wie ze dit hotel gaat runnen, Simon, Anthony en Greg, en de gasten die zich vrij voelen om zich te laten gaan. Ze kan niet wachten om haar gasten te ontvangen!

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 1 – ‘Hotel Delight’

Indie ademt diep in naar haar buik en laat de adem weer ontsnappen door haar mond. Ze staat voor de houten deur met een gouden klink en een schitterend glas-in-lood-patroon in het raam. Ze herkent bloemen, vogels, bomen. Dan drukt ze de gouden deurklink naar beneden en laat zichzelf de foyer binnen. Het hotel is nog mooier dan ze het de afgelopen dagen in haar hoofd heeft voorgesteld. De hal is enorm, de vloertegels zijn van een prachtig geaderd grijs met lichtroze marmer. Alles is hier oogverblindend: de antieke kapstok met leeuwenkopjes als haakjes, het Mariabeeld dat in de hoek van de hal staat toe te kijken, de glazen lampenkapjes in art deco stijl.

Daar staat de makelaar, een jonge vrouw, net iets ouder dan Indie zo te zien, in een zakelijk, sober mantelpakje. Indie kan het niet laten zich af te vragen hoe ze er zónder dat mantelpakje uit zou zien. Een gewoonte die plezier in haar dagelijks leven brengt: iedereen als seksueel wezen zien. Ze voelt zich springlevend in het contact met anderen op die manier, flirtend. Elkaar net te lang aankijken, een stiekem lachje, elkaar per ongeluk aanraken…

“Een gewoonte die plezier in haar dagelijks leven brengt: iedereen als seksueel wezen zien.”

Daar kiest ze haar lievelingsmensen op uit: dezelfde levenslust en nieuwsgierigheid, dezelfde ondeugende blik in hun ogen.

Indie is zeker van haar plan. Ze weet precies hoe ze haar hotel gaat runnen en wie haar daarbij komen helpen. Het voelt haast onnozel, een handtekening onder het contract. In haar hoofd is alles al lang rond.

‘Bijna helemaal van jou’, zegt de makelaar. Ze knipoogt.

Ziet Indie daar plots die ondeugende blik die ze uit duizenden herkent?

Samen lopen ze nog één keer door het hele hotel, een laatste check voor het officiële tekenmoment.

Ze starten hier, in de foyer, met de incheckbalie van een prachtig gelakt eikenhout, de gouden bel, de prachtige gebloemde vintage stoelen, met houten armleuningen en verrassend sierlijke pootjes. En haar favoriet: het sleutelkastje waar de grote, zware gouden kamersleutels hangen, als kleine cadeautjes. Het plafond hier is hoog, met weelderige ornamenten waar de kroonluchters onder hangen.

Hier stelt ze zich Simon voor. Hij is de enige uit het team die ze nog niet kende voor zijn sollicitatie. Hij kwam binnen met zijn pet achterstevoren, waar ze om had moeten lachen. Zijn heerlijke wat-maakt-het-allemaal-uit-attitude. Met zijn vrolijkheid had hij haar meteen ingepakt. Ondeugende ogen – check, levenslust – check, nieuwsgierigheid – zeker check. Hij vertelde niet alleen over zichzelf, zijn ambities om de wereld te veroveren als DJ, maar vroeg haar ook het hemd van het lijf. Hij is jong en gelukkig niet helemaal te beteugelen. Ze genoot van zijn energie en weet zeker dat hij de perfecte persoon is om alle gasten op hun gemak te stellen als gastheer.

“Met zijn vrolijkheid had hij haar meteen ingepakt. Ondeugende ogen – check, levenslust – check, nieuwsgierigheid – zeker check.”

De makelaar neemt Indie – na een blik op haar kantoor (háár kantoor!) – mee naar de keuken. Ze lopen langs het kookeiland, 24-pits, de enorme steenoven, de grote koelkasten, alles schoon en metalig en helverlicht.

Nog voordat Indie zeker wist dat het hotel van haar zou zijn, had ze Anthony al gepolst. Hmmm…. Anthony. De chef-kok uit het restaurant waar ze hiervoor manager was geweest. Een maand voordat zij haar ontslag indiende, was hij er in de keuken komen werken. Ze hadden niet lang samengewerkt, maar zijn ijver was haar opgevallen, de zorgvuldigheid waarmee hij alles bereidde, de zorg voor zijn gerechten. Het was geen geheim dat hij een Michelinster wilde verdienen. En goed, als ze heel eerlijk is, had hij ook haar nieuwsgierigheid gewekt met zijn donkere ogen en zijn zachte, maar zekere stem, waarmee hij plots allerlei filosofische waarheden kon verkondigen. En ja, hij zag er verdomd lekker uit in zijn koksbuis.

Indie en de makelaar lopen nu langs de twintig hotelkamers, die ze de vorige keer uitgebreid heeft bekeken. Prachtig bordeauxrood tapijt, met in elke kamer een andere fluwelen fauteuil met een bedsprei in dezelfde kenmerkende kleuren. Ze neemt zich voor om een verrassingspakket op het nachtkastje achter te laten voor elke nieuwe gast: een satijnen blinddoek, een passend speeltje, misschien zelfs iets wat stelletjes samen kunnen proberen. Ze kan het zich helemaal voorstellen: het rinkelen van de gouden kamersleutels, gelach en geroezemoes vanachter de gesloten deuren, misschien zelfs gekraak van bedden en zacht gekreun, als ze geluk heeft…

Een vol hotel. Haar hotel. Hotel Delight.

“Ze neemt zich voor om een verrassingspakket op het nachtkastje achter te laten voor elke nieuwe gast: een satijnen blinddoek, een passend speeltje, misschien zelfs iets wat stelletjes samen kunnen proberen.”

Indie laat haar hand over de gladde, houten trapleuning glijden als ze weer naar beneden gaan. Ze eindigen de rondleiding bij de openslaande deuren naar de tuin. Een echt groen paradijs te midden van de chaos van Amsterdam. Je hoort hier niets van de rinkelende fietsbellen, de bestelbusjes, de motorbootjes die langsvaren op de grachten, of de trams. Het is hier stil, perfect, hemels. Een zwerm groene halsbandparkieten vliegt voorbij. Alles staat in bloei. Ze haalt nog een keer diep adem.

Ze kan het niet laten om ook te zien wat er allemaal nog moet gebeuren aan de tuin. En ze weet precies welke handen het meest geschikt zijn om die liguster eens flink aan te pakken.

Greg… Ze voelt haar hart sneller kloppen als ze aan hem denkt. Zijn prachtige handen, groot en sterk. Greg is de enige die ze al maanden kent. Hij was bij haar etage langs geweest om de dakgoot te repareren, die een enorme lekkage had veroorzaakt in haar slaapkamer. Het was vlak na die vreselijke break-up geweest, toen zich ramp op ramp leek op te stapelen. Grappig, dat lijkt zo lang geleden.

Greg bleek een paar straten verderop te wonen, handig dichtbij voor allerlei kleine klusjes die hij fixte. Ze heeft een zacht plekje in haar hart voor hem, ze weet niet precies waarom. Hij heeft iets prachtigs onbeholpens: zijn grote lijf, met heel voorzichtige bewegingen, alsof er een kleiner mens leeft in zijn grote lichaam. De laatste keer had hij haar geholpen met het verplaatsen van de magnolia. En onder die roze bloesem kon ze zichzelf niet meer tegenhouden. Ze had zijn blik gevangen en hem zachtjes gekust. Hij was terughoudend geweest, maar ze voelde ook het verlangen in zijn lichaam.

“Hij heeft iets prachtigs onbeholpens: zijn grote lijf, met heel voorzichtige bewegingen, alsof er een kleiner mens leeft in zijn grote lichaam.”

Misschien was het helemaal niet slim om, nu hier, op dagelijkse basis met hem te gaan samenwerken, maar ze verlangde ernaar dichter bij hem te zijn…

Terug in de foyer is het moment daar. De papieren. De laatste handtekening.

De makelaar popt een klein flesje champagne open en schenkt twee glazen in. ‘Nu echt helemaal van jou. Hoe voelt het?’

Indie kan haar lachen niet inhouden. ‘Heerlijk overdonderend,’ lacht ze. ‘Precies zoals ik het leven wil.’

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.145 keer bekeken

Geschreven door

Dit erotisch verhaal is geschreven door lezer Moijosi! In ‘Een weekendje weg’ gaan de hoofdpersoon en zijn partner naar een bed & breakfast, en de sauna mag natuurlijk niet ontbreken. Het stoute spelletje dat ze daar spelen, dat zul je zelf m…
23.145 keer bekeken