Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Erotische verhalenreeks: 12 erotische verhalen om af te tellen naar kerst!

24 december 2020,

geschreven door

Kerst in quarantaine. Voor de verandering komen dit jaar eens niet de ouders en schoonfamilie langs en hebben Nick en Barbara het rijk voor zich alleen. Het koppel heeft daarom besloten het dit jaar iets anders aan te pakken en elkaar deze kerst te verrassen met erotische cadeautjes! Welke spannende verrassingen vinden zij in de verschillende pakjes onder de boom? Dit verhaal, geschreven door Marc van Lier, zal elke dag aangevuld worden als aanloop naar kerst dus houd ons online magazine in de gaten als jij niks wilt missen!

Kerst in quarantaine

Dit kan je verwachten

kerstcadeau

#1 Verrassing

Dit jaar was anders dan andere jaren. Er lagen veel minder cadeautjes onder de boom. Vorig jaar was de hele familie over de vloer. Broers, zussen, neefjes, nichtjes. In totaal waren ze met zijn éénentwintigen. Het was gezellig druk geweest. Nu zaten Barbara en Nick met zijn tweetjes voor de open haard op de grond, naast de kerstboom. En in plaats van feestelijke kerstkleding droeg Barbara een roze flanellen pyjama. Zo eentje waarvan het bovenstuk een hoodie was, met oortjes.
“Proost, lieverd”, zei Barbara en ze tikte met haar glas tegen die van Nick. Ze namen samen een slok zonder oogcontact te verliezen.
“Deze eerst”, zei Nick en hij gaf een klein cadeautje aan zijn vriendin. Haar ogen glinsterden van verwachting en ze wipte een paar keer op. Andere jaren vond Nick het maar irritant als ze haar cadeautjes zo voorzichtig openmaakte. Maar dit jaar hadden ze de tijd.
“Wat is het?” Barbara draaide een klein rechthoekig doosje in de lucht en bekeek het van alle kanten.
“Hier, laat me je helpen.” Nick nam het doosje en haalde er een piepklein flesje uit. Voorzichtig draaide hij het dopje eraf en druppelde wat gel uit het flesje op zijn wijs- en middelvinger.

“Ze droeg geen slipje en Nick kende feilloos de weg.”

“Wat doe je?” Barbara giechelde toen Nick met zijn ene hand aan het elastiek van haar pyjamabroek trok en de hand met de bevochtigde vingers erin stak. Ze droeg geen slipje en Nick kende feilloos de weg. Behendig smeerde hij de gel over en tussen haar geschoren lipjes. Direct begon Barbara een prettig prikkelend gevoel te krijgen. Ze draaide wat met haar bekken. “Oeh, lekker. Wat is het?”
Clitorisgel. Een soort vibrator in een flesje.”
Barbara tikte opgewonden haar vingertoppen tegen elkaar. Ze kon niet wachten op het volgende cadeau en hoopte dat er nog meer van zulke verrassingen kwamen.

bdsm

#2 Ontdekking

Het eerste cadeautje was direct raak geweest. Het gloeide tussen de benen van Barbara, dus nu was het de beurt aan Nick om iets uit te pakken. Barbara wist precies welk pakje ze als eerste aan haar vriend wilde geven.
“Wat is het?”, vroeg Nick nieuwsgierig en hij schudde het pakje zoals hij dat als kind deed om te kijken of hij misschien LEGO kreeg. Maar het pakje maakte geen geluid en was ook best zwaar. “Oow, maar dat is gaaf!” Hij hield een langwerpig leren spankingplankje voor zich en bekeek dat aan alle kanten. Barbara pakte zijn polsen en keek hem ietwat verlegen aan. “Ik wist helemaal niet dat je hier van hield?”
Nick begon steeds meer te geloven dat het een geweldig idee was geweest om deze kerst helemaal anders te vieren. Natuurlijk moest dat ook wel, vanwege dat corona-gedoe. Ze hadden bedacht dat ze elkaar ‘intieme cadeautjes’ zouden geven. En nu leerde hij zowaar dat zijn Barbara into spanking was!
“Krijg je nu blosjes op je wangen?” Nick grinnikte. “Wacht maar! Straks zijn niet alleen je wangen rood!”

#3 Een zachte grom

buttplugs
Er waren nog flink wat cadeautjes te gaan. Geduld was niet Nick’s sterkste punt. Daarom gaf hij meteen twee pakjes aan Barbara.
”Twee-hee?”
“Ja, het hoort bij elkaar. Soort van.”
Barbara pakte eerst het kleinste pakje uit. Het was even groot als het flesje met clitorisgel, maar deze keer zat er glijmiddel in.
“Glijmiddel? Dat heb ik toch helemaal niet nodig, joh!” Ze gaf Nick toch maar een zoen om niet ondankbaar te lijken. Maar Nick zei niets. Misschien begreep ze het beter zodra het twee pakje was opengemaakt.

“Nick beet voorzichtig op zijn lip. Hij hoopte maar dat het in de smaak zou vallen.”

Barbara had het cadeautje op haar vlakke hand liggen en bewoog het op en neer alsof ze het gewicht wilde inschatten. “Best zwaar!”
Nick beet voorzichtig op zijn lip. Hij hoopte maar dat het in de smaak zou vallen.
“Ni-hick?” Barbara hield een klein metalen voorwerp tussen duim en wijsvinger en wiebelde dat tussen hen in alsof het een dode muis was.
“Vind je het niet mooi? Het is een buttplug. Die moet in …”
“Ja, hallo! Ik ben niet achterlijk, hoor, hahaha.” Nick had tijdens het seksen weleens het topje van zijn vinger in haar achterste gedaan en ze moest toegeven dat ze dat best lekker had gevonden. Maar zo’n koud metalen ding? Ze wist het nog niet hoor!
“Kom, we gaan het meteen proberen”, zei Nick en hij duwde zacht tegen de schouders van Barbara om aan te geven dat ze voorover moest buigen. Daarna schoof hij haar roze pyjamabroek over haar ronde billen en druppelde er wat van het glijmiddel tussen. Voorzichtig duwde hij het kleine metalen ding tegen haar strakke gaatje en al na enkele seconden gleed het er plotseling in. Barbara gromde zacht.
“Stoutert”, fluisterde ze bijna onhoorbaar. Het was niet duidelijk of ze het tegen Nick had, of tegen zichzelf.

#4 Een lange avond voor de boeg

De kaarsjes verlichtten de kamer met een warme gloed. Barbara kwam uit de keuken gelopen met wat hapjes en Nick schonk de glazen nog eens vol.
“Het is eigenlijk best lekker, zo rondlopen met dat dingetje in mijn achterste en die gel op mijn clitje!” Ze gaf Nick een kus op zijn mond en zoog kort op zijn onderlip. Nu was het tijd om haar vriendje iets te geven dat hem ook wat meer in de stemming bracht.
Nick was voorspelbaar. Ook het volgende cadeautje schudde hij voorzichtig heen en weer. Dit maal maakte het wel wat geluid. Ongeduldig scheurde Nick het papier los.

“Nu was het tijd om haar vriendje iets te geven dat hem ook wat meer in de stemming bracht.”

“Libido pillen?” Zojuist had Barbara nog gezegd dat ze geen glijmiddel nodig had, maar vond ze dan wel dat hij libodopillen nodig had?
“Deze booster is van 100% natuurlijke ingrediënten. En ik heb zo’n idee dat dit een lange avond gaat worden en dan kunnen we wel wat .. uhm .. hulp gebruiken, dacht ik?”
Barbara had vaak een vooruitziende blik en Nick hoopte vurig dat ze ook deze keer honderd procent gelijk had. Nu ze hadden afgesproken om elkaar spannende cadeautjes te geven deze kerst, zou het inderdaad weleens uit kunnen lopen op allerlei nieuwe experimenten. En de hoeveelheid pakjes die nog onuitgepakt onder de boom lagen waren een veelbelovende voorbode.

#5 Nog even geduld

Zo, op hun knietjes voor de boom, kijkend naar een flinke stapel cadeautjes, leken Nick en Barbara wel twee kleine kinderen. Vol verwachting welk speelgoed de kerstman dit jaar zou geven. Alleen waren ze geen kleine kinderen meer, en het speelgoed paste ook beter bij hun leeftijd en gemoedstoestand.
Er lagen nog een paar grote pakjes, die de nieuwsgierigheid behoorlijk prikkelden. Maar die lagen nog bedolven onder wat kleinere, die daarom eerst uitgepakt moesten worden. Nick kreeg een geurkaars, waarvan het gesmolten kaarsvet ook als massageolie kon worden gebruikt. En Barbara pakte een ketting uit die om haar middel paste. Daarna pakte Nick nog een flesje toy cleaner uit (‘altijd handig’) en Barbara nog een parfum.
“Volgens mij beginnen die kruiden te werken”, zei Nick. Hij knikte schuin met zijn hoofd richting zijn kruis.
“Of het is gewoon het gezelschap”, zei Barbara een beetje hees. Zacht kneep ze in de bult die zichtbaar was door de broek van haar vriend.
“Ja, dat. Of het is dit allemaal.” Met een wijds gebaar probeerde Nick duidelijk te maken dat het alles bij elkaar was. De zacht verlichte kamer, de hapjes en drankjes, de kerstboom met cadeautjes, de sexy speeltjes die ze al hadden uitgepakt en zijn vriendin die met haar handen over zijn harder wordende geslacht wreef.

“Nick gromde en duwde Barbara voor de haard op haar rug en kroop over haar heen.”

“Volgens mij is het nu tijd voor dit!” Vastbesloten pakte Barbara een vierkant cadeautje uit de stapel en met een enthousiast uitgestoken arm gaf ze het aan. Niet veel later zat Nick met een rubberen penisring om zijn vingers. Barbara beet op haar lip. “Omdoen?”
Barbara giechelde omdat de ring glibberig was geworden door het beetje glijmiddel dat ze er op had gedaan. Ze had gelezen dat hij dan makkelijk omging. “Kijk, en als ik dan hier op druk”, Barbara kneep in de bult die op de ring zat, waarna de ring begon te trillen, “nou, dan gebeurt dat dus!”
Nick gromde en duwde Barbara voor de haard op haar rug en kroop over haar heen.
“Fuck die andere cadeautjes”, zei hij, “ik wil je nu!”
“Niks ervan, Nick!” Barbara voelde zijn opwinding, maar hij zou nog even moeten wachten. Ze wilde eerst de rest uitpakken.

sexy valentijn

#6 Gespen en haken

Met een gespeeld pruillipje zat Nick in de kleermakerszit. Zijn broek zat halverwege zijn benen en zijn lid stond fier omhoog. Barbara greep de penisring en drukte op het knopje om hem uit te zetten.
“Zo”, zei ze. “Eerst dat.” En ze wees naar de cadeautjes die er nog lagen.
“Ik denk dat je dit wel leuk gaat vinden.” Nick pakte een van de wat grotere pakjes en gaf die aan Barbara.
“Oh, wauw. Ik weet niet … of .. wat is dit?” Barbara hield een aantal riempjes voor zich die met gespen en haken aan elkaar zaten.
“Ik help je.” Nick hielp Barbara uit te kleden en toen ze eenmaal naakt voor hem stond trok hij de riempjes over haar hoofd als een soort shirt. De riempjes bleken een harnas te vormen dat om haar borsten, schouders en heup viel. Hij liet Barbara op de vloer zitten en bevestigde toen twee boeien om haar bovenbenen en polsen. De polsboeien haakte hij vast op haar rug en om haar benen vast te kunnen haken moest Barbara haar benen wat optrekken.
Nick nam wat afstand en bekeek hoe zijn vriendin nu met de benen wijd voor hem op de grond zat. Ze was volledig aan hem overgeleverd. De buttplug glinsterde nog tussen haar billen. Zijn pik begon onmiddellijk weer te groeien. Hij zag aan de ogen van Barbara dat ze hem wilde. Maar nu was het zijn beurt om haar te plagen.
“Uh, uh. Eerst dat toch?” Hij lachte en wees naar de stapel pakjes die al behoorlijk kleiner was geworden.
“Lu-hul! Hoe moet ik nou iets uitpakken?”
“Oh, laat dat maar aan mij over!”

#7 Intense trilling

“Ben je OK?”
Nick controleerde of de boeien niet te strak zaten. Barbara knikte.
“Alleen een beetje dorst.”
Voorzichtig zette Nick het glas aan de lippen van zijn vriendin. Nog voor ze alles door kon slikken, zoende hij haar op de mond. Zijn tong probeerde slinks wat van de wijn in te pikken. De ogen van Barbara werden glazig.
“Ik heb het perfecte cadeautje voor nu”, zei Nick. “En omdat jij het niet uit kunt pakken, zal ik het wel even voor je doen.”
Ongeduldig scheurde Nick het papier los en even later stond hij met een soort roze ei-met-een-staartje eraan voor haar. Zijn ouders zorgden er vroeger voor dat ze altijd al batterijen in zijn op-afstand-bestuurbare-auto deden, voordat ze het inpakten voor Sinterklaas. Van hen had hij geleerd dat je direct met speelgoed moest kunnen spelen op pakjesavond. Hij had nu hetzelfde gedaan.
“Ontspan”, zei hij zacht. Voorzichtig duwde hij het ei tegen de opening van Barbara. Jeetje, wat was ze nat. Met slechts wat lichte druk gleed het toch best wel dikke ei in haar. Barbara kreunde zacht. Vol verbazing keek Barbara hoe Nick nu zijn telefoon pakte.
“Nee, Nick! Geen foto’s!”
Maar Nick zei niets en swipete alleen op zijn scherm. Hij tikte en swipete nog wat meer en plots voelde Barbara een diepe intense trilling uit het ei komen. Ze slaakte een hoog schril gilletje van plezier en verrassing.
Nick draaide en veegde zijn vingers over het scherm en met iedere beweging van zijn hand veranderde de trilling.
“Oh my god, Nick!” Er verschenen rode vlekken op haar huid en haar bekken begonnen ongecontroleerd te trillen. Dit was precies de reactie waar Nick op had gehoopt.

“Hij tikte en swipete nog wat meer en plots voelde Barbara een diepe intense trilling uit het ei komen.”

#8 Tot het randje

Na Barbara’s eerste ontlading was het tijd voor een korte pauze. Nick maakte haar boeien los en haalde de speeltjes uit haar. Ze maakten de speeltjes schoon – ‘zie je wel dat het handig is om toy cleaner te hebben?’ – en schonken de glazen nog eens vol.
“OK, what’s next?” Nick wreef in zijn handen. Hij kon duidelijk niet wachten.
“Nou, pak jij deze dan maar uit!” Barbara zoende Nick liefdevol op zijn mond en gaf hem een doosje dat vierkant en hard was. Er zat een vreemd soort bal in met geometrische vormen, die zacht en kneedbaar aanvoelde.
“Uhm?”
“Kijk zo.” Barbara nam de bal en keerde die binnenstebuiten. Vervolgens deed ze wat glijmiddel op het gaatje en gebaarde dat Nick zijn broek moest uit doen. De penisring zat er nog steeds om en daardoor was het bloed nooit helemaal weggevloeid.
Nick ging achteroverzitten en met een paar kleine likjes bracht Barbara zijn pik weer volledig omhoog. Nu nam ze de witte bal en drukte die over de eikel van haar verbaasde vriend.
“Oef, is dit een masturbator?”
Barbara grinnikte. Nu wist zij eens iets dat hij niet wist. Meestal was Nick degene die thuis was op het gebied van seksspeeltjes. “Ze zien er niet allemaal uit als nepkutjes in een zaklantaarn, Nick. Doe je huiswerk!”
Langzaam begon ze de flexibele huls op en neer te bewegen. In een reflex stootte Nick zijn bekken omhoog.
“Nee, nee, nee, Nick! Niet bewegen, anders stop ik. Laat mij het werk maar doen.”
Plagend bracht Barbara haar vriend een paar keer tot het randje en toen hij het bijna niet meer kon houden zei ze: “Zo, ik denk dat het nu tijd is voor het volgende cadeautje.”

#9 Schokken

Die plagerijtjes was Nick nu wel gewend. Als je net als zij al een paar jaar samenwoont, dan leer je elkaar natuurlijk wel een beetje kennen. Maar toch had Barbara hem wel enigszins verrast met die masturbator. Hij had nooit gedacht dat dat een speeltje was waar ze samen van konden genieten.
Terwijl Nick nog een beetje lag bij te komen, had Barbara alweer het volgende cadeau gepakt. Ze legde het op zijn buik en ging op een afstandje zitten. Ze leek wat beduusd.
“Ik weet niet zeker of je dit leuk vindt”, zei ze. “Jij vindt het altijd lekker om met mijn kontje te spelen, dus ik dacht …”
Met enige argwaan pakte Nick het doosje uit. Er zat een flexibel T-vormige plug in. Barbara knikte anticiperend. Ja, dit was wat hij dacht. Ze duwde zijn benen wat uit elkaar en ging er tussen zitten. Vervolgens nam ze het glijmiddel en deed een ruime hoeveelheid tussen zijn billen. Voorzichtig zette ze het ding op zijn plaats.

“Jij vindt het altijd lekker om met mijn kontje te spelen, dus ik dacht …”

“Wat heb jij een strak kontje, zeg”, fluisterde Barbara. Om hem nog wat meer te laten ontspannen nam ze zijn eikel in haar mond en begon daar zacht aan te likken en zuigen. Het duurde even, maar op een gegeven moment ging het ding bijna als vanzelf ineens naar binnen. “Ontspan”, zei ze en ze veegde haar handen af aan een doekje. Nu was het haar beurt om haar mobieltje te pakken. “Wat jij kunt, kan ik ook.” Ze grinnikte.
Nick kreunde iets te hard voor zijn doen, toen hij de eerste trillingen diep in zijn achterste tegen zijn prostaat voelde. Zijn pik maakte blije schokjes en werd harder dan Barbara ooit had gezien. Een druppel voorvocht diende zich aan.
“Volgens mij ben jij weer aan de beurt om mij ene cadeautje te geven”, zei ze, maar ze liet de plug op zijn zachtste stand doortrillen.

#10 Onbreekbaar glas

Er lagen nog maar een paar cadeautjes onder de boom. Nick wist wel welke. Dit ding wilde hij al een hele tijd geven en eindelijk was er een uitstekende gelegenheid. Het presentje was zwaar, dat voelde Barbara meteen.
Er zat een luxe doos in en toen Barbara het dekseltje oplichtte, zag ze een prachtige glazen dildo. Ze was direct onder de indruk. Het ding zag er fantastisch uit en voelde heerlijk hard en ook een beetje koud aan.
“Gaaf! Maar, glas?”
“Don’t worry. Het is onbreekbaar.”
Barbara liet de harde staaf tussen haar vingers glijden. Haar fantasie ging met haar aan de haal. Ze zag nu al voor zich hoe ze straks weer vastgebonden zou liggen in haar nieuwe harnas en hoe Nick dan met deze glazen dildo in haar zou spelen. Ze werd al nat van de gedachte.

#11 Een zwaar cadeau

Het was tijd voor het op één na laatste cadeautje. En ook die was voor Barbara.
“Voor mij?” Barbara speelde de vermoorde onschuld. Ze hield ervan om verwend te worden, op alle mogelijke manieren. Voorzichtig maakte ze het strikje los en peuterde ze aan het plakband alsof het hergebruikt moest worden. Nog maar twee cadeautjes. Straks was alles uitgepakt. Ze wilde het zo lang mogelijk laten duren.
Dit was misschien wel het grootste cadeau en ook het zwaarste.
“Oh, Nick!” Barbara zag meteen wat het was. “Een wand vibrator!”
“En, deze is oplaadbaar! Dus geen snoer op het bed.” Het liefst had Nick het gevaarte uit de handen van zijn vriendin getrokken, om te demonstreren wat dit gevaarte allemaal kon. Hij had er al een hele tijd me gespeeld, voordat hij hem in ging pakken. “Dit is echt het beste van het beste dat er nu te koop is, volgens de reviews.”
“Dat zal best”, zei Barbara afwezig. Ze drukte op de knopjes en was diep onder de indruk van de diepe trillingen die dit ding maakte. Er waren zoveel filmpjes geweest, waar zo’n apparaat in werd gebruikt. Hoe graag had ze willen meemaken wat ze in die filmpjes zag. En nu had ze er zelf één.
Ze omhelsde Nick en zoende hem op zijn mond.
“Zullen we hem meteen gaan uitproberen?”
“Eerst nog het laatste cadeautje.” Nu was het Barbara die een pruillipje trok. Vooruit dan.

#12 Het laatste cadeautje

Het laatste cadeautje. Bij een normale kerst, in andere jaren, was dat het einde van het feest. Dan werd er nog een glaasje gedronken en een toastje gegeten en dan ging iedereen weer naar huis. Dan was het tijd om de afwas te gaan doen en alle rommel op te ruimen.
Dit jaar was anders. Nu waren ze maar met zijn tweeën. En het zag er naar uit dat het feest pas echt zou gaan beginnen als ook het laatste pakje was uitgepakt.
“En het laatste pakje is voor…” Barbara probeerde het geluid van tromgeroffel na te bootsen, alsof het een grote verrassing zou zijn voor wie het was. “Nick!”
“Woohoo, jeuj!” Nick deelde de meligheid van zijn vriendin, maar dat ging al snel over toen zij via een app op haar telefoon de prostaatmassager ineens een stuk harder liet trillen. “Ow, fuck”, vloekte hij.

“Barbara probeerde het geluid van tromgeroffel na te bootsen, alsof het een grote verrassing zou zijn voor wie het was.”

Het laatste pakje was ook een grote doos. Er zat een vreemd soort speeltje in met de vorm van een steeksleutel.
“Ik ben zo benieuwd naar deze” Barbara beet op een nagel. “Je kunt die armpjes om je penis doen, en dan trilt hij helemaal. Maar je kunt het steeltje ook laten trillen. Schijnt. Ik heb het ook alleen nog maar gelezen.” Barbara loog dat ze barst. Haar gezicht verried dat ook zij al even had zitten spelen voordat ze het had ingepakt. Ze nam het ding uit de handen van Nick en liet zien hoe de knopjes werkten.
“OK. Dat was het dan”, zei Nick. Hij pakte de glazen dildo en de wand vibrator en stak ze voor zicht uit richting Barbara. “Ik stel voor dat we het onszelf gemakkelijk gaan maken. Ga je mee naar boven?”
“Ik dacht dat je het nooit zou vragen!” Barbara glunderde. Ze pakte het harnas, de clitorisgel, de buttplug, het spankingplankje en het glijmiddel en probeerde alles zo goed mogelijk vast te houden. “Let’s go”, zei ze en ze opende de huiskamerdeur met haar voet.
Wij hopen dat jij genoten hebt van deze 12 erotische kerstverhalen. Welke deel was jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.052 keer bekeken

Geschreven door

Deze week mogen wij weer een erotisch verhaal van een lezer van EasyToys Magazine met jullie delen! In ‘Een onvergetelijke zonsondergang’ worden de vakantieplannen van hoofdrolspeler Daniel plotsklaps gewijzigd, wanneer zijn vrienden om verschillende…
17.052 keer bekeken