Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

erotisch verhaal
12.301 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Verborgen plekjes’

19 april 2024,

geschreven door

In dit erotisch verhaal is Vayen op zoek naar een spicy romannetje, maar Emiel heeft dit boek al in handen in de boekenwinkel. Ze wisselen nummers uit om elkaar op de hoogte te houden van het boek, maar de berichten worden al snel wat uitdagend. En dan stelt Vayen voor dat een aantal scènes ook maar in de praktijk moeten worden gebracht.

Verborgen plekjes

Ik stap mijn lokale boekenwinkel binnen. Een groot, chaotisch en compleet zelfstandig bedrijfje van een eigenaardige eigenaar. Ondanks dat deze winkel weggestopt is in een steegje, is de klandizie genoeg om de winkel boven water te houden. En naast alle willekeurig ingekochte boeken en vele tweedehands boeken, heeft hij ook de nieuwste boeken. Waaronder hopelijk het boek waar ik naar op zoek ben.

Er circuleert al weken een boek op social media dat ik ontzettend graag in handen wil hebben. Niet alleen omdat het plot goed schijnt te zijn, maar ook door de erotische scènes die zich afspelen in het verhaal. En als er iets is waar ik op z’n tijd van hou, dan is dat smut.

Langzaam loop ik door de gangpaden heen. Hier en daar pak ik een boek van de plank, lees de achterkant en zet hem weer terug om in gedachten te houden. Uiteindelijk kom ik in het gangpad terecht waar ik moet zijn. Ik ben alleen niet de enige die hier aan het rondkijken is.

Er staat een bekende man met een zongebruinde huid en blonde krullen met het boek in zijn handen waar ik naar op zoek ben. Hij heeft een bedenkelijke frons op zijn gezicht als hij met zijn lange vingers door de pagina’s heen bladert.

“Emiel?” zeg ik, niet honderd procent zeker wetend of hij het daadwerkelijk is. Als dit Emiel is, is de laatste keer dat ik hem heb gezien op de middelbare school tijdens de diploma-uitreiking. Onze kalverliefde was drie maanden daarvoor onder mysterieuze omstandigheden uitgebloeid. Man, ik ben daar kapot over geweest. Hij is mijn eerste gebroken hart.

"Hij is mijn eerste gebroken hart."

Hij kijkt op van het boek en kijkt naar mij. Zijn ogen verwijden zich. “Vayen?” Een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht. “Dat is lang geleden. Hoe gaat het?”

Ik glimlach terug, vooral opgelucht dat ik niet een wildvreemde heb aangesproken. “Goed! Met jou?” vraag ik terwijl ik naar hem toeloop en kijk of er nog een tweede kopie van het boek ligt. Niet dus. Emiel heeft de enige in handen.

“Ja, prima. Wat toevallig dat we elkaar hier zo treffen,” zegt Emiel. “Wat heb jij de afgelopen, wat, vijftien jaar uitgespookt? Wacht, zullen we anders een bakje koffie doen? Heb je tijd?” Hij maakt geen aanstalten om het boek terug te leggen.

Ik wil heel graag dat boek. “Lijkt me leuk,” zeg ik direct. “Was je van plan dat boek aan te schaffen?” vraag ik vervolgens met een onschuldige glimlach. Ik tik het boek in zijn handen aan. Emiel kijkt naar het boek en weer terug naar mij en krijgt een grote grijns op zijn gezicht. “Ben je ook op dit boek uit?” 

“Absoluut,” zeg ik direct. “Had niet verwacht dat jij hier naar op zoek zou zijn.” Emiel leunt iets naar me toe en zegt, “Er kan veel veranderen in vijftien jaar, Vayen. Maar ik weet het goed gemaakt. Je mag ‘m na mij lezen.” Hij loopt om me heen richting de kassa.

“Ja of-“ begin ik als ik achter hem aan loop, “-jij mag ‘m na mij lezen.”

“Nee, nee, nee,” lacht Emiel. “Dit is belangrijk referentiemateriaal, dat ik asap nodig heb.”

Ik trek mijn wenkbrauwen op en vraag plagend, “Oh? Inspiratie voor de slaapkamer met je vriendin?”

“Inspiratie, ja,” zegt hij terwijl hij bij de eigenaar vriendelijk afrekent. Als we naar buiten lopen, vervolgt hij, “Maar er is op het moment niemand om deze inspiratie op toe te passen.” Ik laat mijn ogen langs zijn lichaam glijden. Hij is nog single? “Hoe kom je dan bij dit boek? Hou je van lezen?” Hij knikt. “Over het algemeen is dit niet het subgenre fantasy dat ik lees, maar ik heb er goeie dingen over gehoord.”

“Ja, ik ook,” mompel ik als ik naar het boek kijk. Ik kan altijd nog naar één van de ketens gaan in de stad om het boek op te halen komend weekend.

We vinden een koffietentje en de tijd vliegt voorbij terwijl we bijkletsen over onze levens. Nummers worden uitgewisseld en naast het feit dat ik nog steeds heel graag dat boek wil, hangt er nog een vraag in de lucht die eigenlijk altijd onbeantwoord is gebleven: Waarom is het uitgegaan? Want nu ook, als ik met hem praat en bij hem ben, is het gewoon goed. Ik word weer herinnerd aan het warme gevoel dat hij me altijd gaf. Het gevoel dat hij altijd naar me luistert en de juiste vragen stelt op de juiste momenten als ik iets vertel. Als het niet was uitgegaan, waren we dan nog bij elkaar geweest?

Uiteindelijk scheiden onze wegen en hij zegt nog dat als we beiden het boek uit hebben nog maar eens om tafel moeten om het te bespreken.

"Ik word weer herinnerd aan het warme gevoel dat hij me altijd gaf."

Hij is degene die na een dag een app gesprek begint. We appen wat heen en weer over waar we zijn in het boek en wat we er tot nu van vinden. Ik kan het niet laten om over het inspiratiegedeelte te beginnen.

erotisch verhaal
erotisch verhaal

Ik gooi mijn telefoon in paniek naar de andere kant van mijn bed als ik het bericht heb verstuurd. Oh god, wat heb ik gedaan? Mijn paniek vergroot als ik na vijf minuten nog steeds geen antwoord heb. Maar dan trilt mijn telefoon twee keer. Ik durf bijna niet te kijken. Ik adem diep in en open het bericht. Het zegt slechts: ‘Vrijdagavond 19u voor het hotel’ met een adres erbij. Als ik in heb gestemd, pak ik het boek er weer bij en lees ik hoofdstuk 7 met een glimlach opnieuw. En opnieuw.

De tijd vliegt voorbij en vrijdagavond staat voor de deur. Nerveus loop ik richting het hotel in mijn mooiste outfit en met een kleine handtas waar alles voor een overnachting in zit. Voor de ingang staat Emiel al op me te wachten in een casual chic outfit. Hij krijgt een grote glimlach op zijn gezicht als hij me ziet. “Hey,” groet hij en geeft me een warme knuffel. “Hey,” zeg ik terug met een net zo’n grote glimlach.

“Klaar voor?” vraag hij met een speelse blik. “Ik ben érg benieuwd,” antwoord ik met een knipoog. Emiel pakt mijn hand vast en zegt, “Eerst een drankje en dan ben je de hele nacht van mij.” 

We drinken twee drankjes en dan verliezen we beiden ons geduld. Emiel helpt me overeind, brengt zijn gezicht dicht bij mijn oor en zegt zacht, “Ik heb al ingecheckt, dus we kunnen zo de lift in.” Dan neemt hij me aan de hand mee naar de liften. Als de liftdeuren sluiten, trekt Emiel me in zijn armen. “Gebeurde dit in hoofdstuk 7?” vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen.

“Ik denk dat ik me dat wel herinner als we dat even uittesten,” antwoordt Emiel. Hij tipt mijn kin omhoog en glimlacht als hij naar mijn lippen kijkt. “Ga je gang,” zeg ik als mijn blik ook afdwaalt naar zijn lippen. Dan kust hij me en vlinders fladderen door mijn onderbuik. Het is beter dan ik me herinner en het was vroeger al niet slecht. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en druk mijn lichaam tegen de zijne aan.

De liftdeuren gaan open op de juiste verdieping en de gang is leeg. “Hou je je goed vast?” vraag hij met een grijns. “Vast?” Vragend kijk ik hem aan als ik mijn grip om zijn nek verstrak. Dan gaat hij een stukje door zijn knieën, pakt me onder mijn billen vast en tilt me zo omhoog in zijn armen. Ik lach en laat me de gang in dragen tot we bij de kamer zijn.

“Kun je bij mijn achterzak voor de key kaart?” vraagt Emiel in mijn oor en kust daarna zachtjes de huid erachter. Ik leg mijn hoofd opzij en even vergeet ik wat hij van me heeft gevraagd. “Vayen?” grinnikt hij tegen mijn hals. “Oh ja! Ja, daar kan ik bij.” Ik laat mijn vingers langs zijn ruggengraat glijden en haal de key kaart uit zijn broekzak. Ik draai me half bij en hou de kaart tegen het slot aan en dan klikt de deur open.

Emiel tilt me naar binnen en trapt de deur achter ons dicht. Onze schoenen worden achtergelaten bij de deur. We zoenen als hij me rustig naar het bed draagt en zich op de rand laat zakken. Hij trekt zich een stukje terug en kijkt me diep in de ogen aan. “Vertel me wat je wil, Vayen.”

Ik word helemaal warm en alle spanning daalt naar mijn onderbuik. Als het aan mij ligt, dan scheuren we onze kleding van het lijf en neemt hij me tot ik sterren zie. Maar dat is niet waar we hiervoor zijn. We zijn hier voor… onderzoek. En hoofdstuk 7. “Ik wil dat je me uitkleedt, op bed legt en mijn hele lichaam verkent,” fluister ik tegen zijn lippen.

"Ik wil dat je me uitkleedt, op bed legt en mijn helemaal lichaam verkent."

“Vertel me hoe,” beveelt hij zachtjes. Hij pakt de onderkant van mijn truitje en trekt deze langzaam bij me uit. Hoe? Ik weet precies hoe, maar de woorden blijven achter in mijn keel steken. Hoe kan het nou zo moeilijk zijn om iemand te vertellen wat je wil? Emiel kust vlinderzacht mijn nek. “Neem je tijd. We hebben geen haast.” Kippenvel verspreidt zich over mijn lichaam als zijn warme adem langs mijn huid streelt. 

“Ik-“ begin ik, maar hap naar adem als zijn vingers kort over mijn bh heen gaan. “Ik wil dat je me helemaal verkent met je handen, je lippen, je tong,” zeg ik hees terwijl ik mijn hoofd in mijn nek leg als hij een spoor van kusjes achter begint te laten. “Ik wil je tussen mijn benen en dat je je tong gebruikt om mij te laten komen.”

“Wat nog meer, Vayen?” Hij wisselt af met het strelen van mijn rug of het masseren van mijn heupen of teasende aanrakingen bij mijn borsten of richting mijn onderbuik. “En daarna wil ik dat je me neemt, maar-“ Ik kreun met gesloten ogen als zijn hand onder mijn bh glipt en één van mijn tepels zachtjes tussen zijn duim en wijsvinger rolt. “Maar?” klinkt zijn stem geamuseerd. “Maar terwijl je nog steeds mijn clit stimuleert.” 

Hij trekt zijn hand terug en met een soepele beweging haakt hij mijn bh los. Dan zijn zijn vingers al bij de knoop en rits van mijn jeans. “Sta op,” beveelt hij en ik weet niet hoe snel ik voor hem moet staan. Emiel kijkt naar me op met een glimlach en helpt me uit mijn jeans. Dan trekt hij ook voorzichtig mijn string uit. Hij laat zijn ogen langs mijn lichaam gaan. “Jezus, je bent prachtig, Vayen.”

erotische verhalen blok
Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Later die avond, als het spel intenser wordt, introduceert Emiel een elegante, oplaadbare vibrator van EasyToys, speciaal ontworpen voor diepe, krachtige stimulatie. Vayen voelt de fluweelzachte textuur langs haar huid glijden terwijl de verschillende standen haar over de rand van extase brengen...

Ik glimlach terug en knoop zijn overhemd los terwijl hij zijn handen langs mijn bovenbenen, billen en heupen streelt. Zijn overhemd verdwijnt ergens naast het bed en dan staat hij ook op. Even denk ik dat hij zijn jeans ook uit gaat trekken, maar hij tilt me weer op in zijn armen en legt me in het midden van het bed neer.

“U roept, wij draaien,” zegt Emiel en hij kust me. Ik weet niet meer waar ik eindig en hij begint. Ik verwikkel mijn vingers in zijn haar en duw mijn heupen al iets omhoog voor frictie, maar hij is te ver weg. En hij doet wat ik wil. Zijn handen verkennen mijn lichaam. Hij masseert mijn borsten. Neemt mijn tepels tussen zijn vingers en speelt met langzame, draaiende bewegingen. En al die stimulatie, al dat genot, verzamelt zich beneden waar het bloed rond mijn clit klopt en smeekt om aandacht.

Zijn lippen vervolgen hun missie om een spoor van kusjes op mijn huid achter te laten. En zijn tong voelt fantastisch om mijn tepels. Ik kreun en hijg en spoor hem aan om door te gaan. Want het voelt zo fucking goed.

Het voelt eindeloos en te snel als hij mijn benen uit elkaar duwt. Zijn vingers verkennen me eerst. Langs mijn dijbenen, over mijn schaamlippen, over mijn venusheuvel. Hij spreidt me verder en kijkt me met een lustvolle blik aan als zijn lippen verder dalen over mijn buik en zijn vingers bij mijn opening voelen hoe nat ik ben. “Fuck, Vayen,” mompelt hij als hij mijn vocht verspreidt en zijn vingers naar mijn clitoris toebrengt. “Laat me zien wat je lekker vindt,” zegt hij zonder me nog aan te raken.

Ik leg mijn hand over de zijne heen. Dan begeleid ik zijn hand naar mijn clit en begin met lichte druk deze te cirkelen. “Zo. Eerst langzaam. Opbouwend tempo.” Hij neemt het van me over en ik kreun als hij het precies goed doet. En het is precies zoals ik zeg. Eerst langzaam, maar hij bouwt het zo heerlijk op. Met steeds iets meer druk en iets sneller tot ik kronkelend onder hem lig, het dekbed in mijn vuisten heb en amper naar adem kan happen. “Emiel, ik ben er bijna!”

"Hij bouwt het zo heerlijk op. Met steeds iets meer druk en iets sneller tot ik kronkelend onder hem ligt, het dekbed in mijn vuisten heb en amper naar adem kan happen."

En dan verdwijnen zijn vingers. Ik wil protesteren, maar dit is de scène. Ik was het alleen heel even vergeten. Hij daalt verder naar beneden en kust me overal. Hij legt mijn benen over zijn schouders heen en blijft teasen tot ik ben afgekoeld. En dan bouwt hij het weer op. Niet met zijn vingers, maar met zijn tong. 

“Ja, zo! Oh god, Emiel, stop niet!” roep ik uit als hij het tempo opvoert en me ineens heel snel naar mijn hoogtepunt toewerkt. Ik duw mijn heupen in zijn gezicht. Nog nooit heeft een man me zo laten voelen in de slaapkamer. En dan val ik. Mijn orgasme overvalt me bijna en ik zie sterren als hij me blijft stimuleren terwijl het veel, veel, veel te veel is. 

Als hij bovenkomt en ik neerdaal, keert hij me om op mijn buik. Hij pakt één van de kussens die hij onder mijn heupen neerlegt. Ik hoor hoe hij zijn broek uittrekt en nog ergens rommelt. Dan hoor ik een zacht vibrerend geluid de hotelkamer vullen.

Emiel trekt mijn heupen iets omhoog en legt een oplegvibrator tussen mij en mijn clitoris in. Hij doet het langzaam, spreidt mijn lippen om de vibrator er goed tussen te positioneren. De vibraties zijn intens. Nog te veel. Maar hij duwt mijn heupen weer zachtjes terug. Hij leunt helemaal over me heen en ik voel zijn erectie tegen mijn billen. Hij brengt zijn mond bij mijn oor. “Zo?”

“Precies zo,” kreun ik. Hij pakt mijn handen en legt ze boven me neer. Dan zet hij de vibrator een standje hoger en doet hij een condoom om. “Emiel, alsjeblieft,” begin ik en wil me omdraaien om hem terug naar me toe te trekken. Ik zie over mijn schouder hoe hij wat glijmiddel op zijn vingers doet. Dan neemt hij zichzelf in zijn handen om het te verspreiden. Daarna drupt hij meer tussen mijn billen en met zijn vingers verspreidt hij het naar mijn vagina. Zijn vingers dippen kort naar binnen ik duw mijn gezicht in het dekbed als een luide kreun uit mijn keel komt.

Dan leunt hij weer over me heen en duwt zijn stijve tegen me aan. En dan brengt hij zichzelf bij me naar binnen. Eerst een stukje. Dan trekt hij zich weer terug. Bij elke langzame stoot brengt hij zich dieper bij me naar binnen tot hij me helemaal vult. Dan gaat de vibrator nog een standje hoger en mijn tweede orgasme begint op te bouwen.

Zijn handen vinden de mijne. Zijn vingers verstrengelen zich met de mijne. En dan begint hij hard te stoten. Ik gil het uit als mijn tweede orgasme me overrompelt als hij zichzelf zo kantelt dat hij mijn G-spot raakt.

“Heb je nog een derde voor me?” vraagt Emiel met zijn lippen tegen mijn schouder zonder het tempo af te nemen. “Weet ik niet!” hijg ik en probeer de druk iets van de vibrator af te nemen. Emiel laat één van mijn handen los en pakt mijn heup vast.

“Voor mij?” En zijn stem is hees en een octaaf lager. Dan weet hij zijn hand bij de vibrator te krijgen en zet die nóg twee standjes harder. Hij legt zijn hand op mijn onderrug zodat ik geen kant op kan. Hij raakt nog altijd mijn G-spot, maar zijn bewegingen beginnen wat onregelmatiger te worden. Hij is er ook bijna. Dan neemt hij het tempo af, maar blijft hij nog diep stoten.

Het derde orgasme is scherp. Bijna pijnlijk. Emiel haalt daarna direct de vibrator onder me vandaan. Hij trekt zichzelf uit me, neemt me in zijn armen en hij positioneert ons in het lotus standje. Ik krul mijn armen om hem heen en kus hem diep terwijl hij zichzelf weer bij me naar binnen brengt. Het duurt niet lang voordat hij komt. Hij kreunt tegen mijn mond aan en ik glimlach.

Nog even blijven we zo zitten, maar daarna moeten we toch even opruimen. Maar zo snel mogelijk. Zodat we het bed in kunnen kruipen.

“Holy shit,” hijg ik terwijl ik tegen hem aankruip. “Mag ik nog een voorstel doen voor een scène?” Ik kijk hem van onder mijn wimpers aan. Emiel kijkt even bedenkelijk en zegt vervolgens met een grijns, “Wat dacht je van hoofdstuk 13?” 

Ik grijns terug. “Je leest mijn gedachten.” Emiel veegt een plukje haar uit mijn gezicht en streelt van mijn wang naar mijn kaak. “Maar voordat we het hele boek werkelijkheid maken, wat dacht je van een date?” vraagt hij met een warme blik.

“Dat lijkt me leuk,” zeg ik zachtjes.

“Mij ook.” Hij kust mijn voorhoofd. “Maar de nacht is nog niet voorbij en naast hoofdstuk 13 hebben we vast ook nog wel tijd voor 15 en 16.” Emiel leunt over me heen en we raken verstrikt in een tongzoen. Even verbreekt hij de kus en voegt toe, “Waarom is het ook alweer uitgegaan?”

Ik lach en krul mijn armen om zijn nek. “We hebben nog gespreksstof nodig voor de date. Later.” En ik trek hem weer terug naar me toe. Een tweede poging klinkt zo slecht nog niet.

Ook de scène uitspelen?

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat het weten in de comments!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten