Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

19.232 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De seks tutorial’ deel 1

26 februari 2019,

geschreven door

Onze eigen SuzyWoo heeft weer een erotisch verhaal afgeleverd! In dit verhaal gaan Merijn en Aaron een weddenschap met elkaar aan die de nodige gevolgen met zich meebrengt… We kunnen alvast verklappen dat er een vervolgverhaal aan zit te komen!

Geen zin om te lezen? ‘De seks tutorial’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Stap 1: Een “high five’

Het begon allemaal met een spelletje. Merijn was met Aaron naar de bar voor een intens spelletje biljart. De competitieve Aaron was haar nu al de hele avond aan het afleiden met flirterige glimlachjes en speelse opmerkingen. Maar Merijn negeerde hem zo goed als ze kon. Mensen die hun kenden zouden nooit hebben gedacht dat ze eens een hekel aan elkaar hadden. Maar het was een ongelukkige eerste ontmoeting tussen de twee geweest.

Ze hadden elkaar ontmoet op een feestje, hij had haar aangekeken en zonder na te denken gevraagd of ze een man of een vrouw was. Zijn beste vriend Teun had direct zijn excuses voor hem aangeboden en uitgelegd dat Aaron op het spectrum zat. En dat hij moeite had met filteren van zijn woorden.

Merijn wist dat ze niet het epitome van schoonheid was. Ze was lang en ontzettend mager en bleekjes. Haar neus was groot en lang, en ze liet haar donkere haar altijd voor haar flaporen hangen voor een goede reden. Toen ze jong was werd ze wel vaker aangesproken als een jongen.

De puberteit had daar verandering in moeten brengen. Maar met weinig succes. Ze had gemixte gevoelens over Aaron zijn onbeschofte opmerking. Ze was uiteindelijk blij dat ze hem niet meer hoefde tegen te komen. Dat was tot dat haar beste vriendin Gwen in een relatie kwam met Teun. Als snel begonnen de twee groepen zich te mengen. Wat betekende dat Merijn met hem was opgescheept. Hun interactie was in het begin kil, ze waren beiden competitief en maakte snel en veel ruzie.

“Ze was lang en ontzettend mager en bleekjes. Haar neus was groot en lang, en ze liet haar donkere haar altijd voor haar flaporen hangen voor een goede reden.”

Nu waren ze beste vrienden. ‘Ik stel een weddenschap voor.’ Aaron sprak op, ze hadden net weer een rondje afgerond. ‘Oké dus als jij wint?’ Vroeg ze. Aaron had een brede grijns, ‘als ík win dan moet je zeggen dat ik de beste speler ben van de héle wereld. Zo luid als je kan, én iemand moet het filmen.’ Merijn schudde haar hoofd, ‘was de herinnering niet goed genoeg?’

Aaron snoof, ‘tuurlijk niet. Zulke herinneringen moet je koesteren.’ Hij had zijn ogen even neergeslagen en gaf haar zijn intense blik. Ze voelde haar hart sneller kloppen. Ze wist niet meer precies wanneer hun vriendschap was veranderd. Maar naarmate tijd verstreek merkte Merijn op dat er meer was. Ze voelde het wanneer hij haar een norse blik gaf als ze won met Mario Kart. Ze voelde het als ze hem met een meisje zag praten. Ze ontkende het zo goed als ze kon, want ja hij was knap. Maar hij was ook enorm koppig, en irritant, en loyaal, lief en bescheiden. Ze had met een glas wijn op de bank gezeten toen ze zich realiseerde wat eraan de hand was. Ze werd verliefd op hem.

“Hij had zijn ogen even neergeslagen en gaf haar zijn intense blik. Ze voelde haar hart sneller kloppen.”

‘Oké en als jij wint?’ Vroeg hij. Daar had ze nog niet over nagedacht. ‘Als ik win? Uhm dan wil ik… een high five?’ Zijn gezichtsuitdrukking viel een beetje weg. Daaronder zag ze de Aaron die ze maar al te goed kende. ‘Dat is toch geen prijs? Je hoort me te vernederen. Dat is het hele punt!’ Merijn schudde haar hoofd. ‘Ja laat me dan even denken! Oké, als ik win dan moet je één dag op hakken lopen.’

Aaron schoot in de lach, ‘en ik wil die high five.’ Besloot ze. Aaron knikte, ‘de hele dag zei je?’ Ze knikte, ‘maar alleen als je buitenshuis bent.’ Ze was niet harteloos. ‘Deal?’ Hij schudde haar de hand, ‘deal. Ik zie er vast fantastisch uit op hakken.’ Wat volgde was een intens spel waarin de twee elkaar met goed getimede grappen en rare gezichten probeerde af te leiden.

Merijn wist dat er iets anders tussen hen was. Ze wou er niet teveel op inlezen, wetende dat haar gevoelens haar niet helder lieten denken. Maar toen hij zijn hand terloops op haar zij legde, en zij daardoor een fout maakte wist ze wat er aan de hand was. ‘Jij valsspeler!’ Haar beschuldiging leek hem niks te doen. Ze deden beiden enorm hun best. Maar Merijn was uiteindelijk de duidelijke winnaar. ‘HA!’ Ze voelde zich vol met adrenaline, haar competitieve kant kwam naar de voorgrond terwijl ze een klein overwinningsdansje deed. ‘Oké we zoeken hakken in je maat. Een deal is een deal!’ Aaron had eerst boos gekeken, hij kon niet heel goed tegen zijn verlies. Maar zijn gezichtsuitdrukking was snel zachter geworden toen hij haar overwinningsdansje zag.

“Aaron had eerst boos gekeken, hij kon niet heel goed tegen zijn verlies. Maar zijn gezichtsuitdrukking was snel zachter geworden toen hij haar overwinningsdansje zag.”

‘Oh en ik wil een high five.’ Ze stak haar hand in de lucht, tevreden met zichzelf dat de avond zo succesvol was verlopen. Aaron stak zijn hand ook uit, pakte die van haar vast, en in een snelle beweging kuste hij haar. Zachtjes, met gesloten mond. Het was niks bijzonders eigenlijk, maar ze bevroor ter plekken. Haar gezicht was onmiddellijk zo rood als een biet terwijl ze wachtte op een uitleg.

Aaron leek kalm, maar hij wiegde zenuwachtig heen en weer. ‘Dat was geen high five.’ Ze vond eindelijk haar stem terug. Aaron kromp een beetje ineen en zei toen: ‘Jawel. Lippen kunnen elkaar ook high fiven.’

Merijn vergat even dat ze in een openbare ruimte waren. ‘Wil- wil je nog een keer?’ Aaron’s glimlach was nu terug. ‘Ik denk dat ik wel klaar ben met spelletjes spelen.’ Hij had het overduidelijk niet over biljarten. Merijn knikte domweg, ‘oké cool.’ Aarzelend pakte hij haar hand weer vast. ‘High five?’ Vroeg ze. Hij knikte en leunde al naar voren en kuste haar opnieuw. Dit keer liet Merijn er geen gras overgroeien. Ze pakte hem stevig bij de kraag en hij opende gewillig zijn mond voor haar.

“Hij knikte en leunde al naar voren en kuste haar opnieuw. Dit keer liet Merijn er geen gras overgroeien.”

Als ze geen ruzie zaten te maken tijdens spelavond, dan waren ze aan het “high fiven”. En als ze niet samen waren dan zat Merijn na te denken wat er nou precies aan de hand was. Ze waren legendarisch in slechte communicatie, en na twee weken wist ze nog steeds niet of ze iets serieus hadden of niet.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Aaron geeft Merijn de controle, symbolisch voor het vertrouwen en de openheid die ze nu delen. Terwijl Merijn met de afstandsbediening speelt, voelen ze allebei een diepere verbinding, lachend en lerend over elkaars genoegens en verlangens. Met een op afstand bedienbare vibrator delen ze intieme momenten, zelfs als ze niet fysiek samen zijn.

 

Het was gebruikelijk voor Aaron om zaterdagavond langs te komen. Ze liet hem binnen in haar hok, want een appartement zou ze het niet durven te noemen. En als snel kwamen ze dan op de bank terecht. Tussen vragen zoals: ‘hoe was je dag?’ en ‘zal ik Chinees bestellen?’ door zaten ze fanatiek te zoenen. Hij kuste haar tot ze geen lucht kreeg, en haar handen konden nooit stil liggen. Ze woelde door zijn haar, trok ongeduldig met haar handen aan zijn shirt. Maar Aaron was niet iemand die van haasten hield.

Strelend maakte hij zijn weg naar haar nek, en ondanks dat ze steeds strakker werd opgewonden werden er eigenlijk nooit veel kleren verwijderd. In feite, ze hadden helemaal geen seks. Het was enorm frustrerend. Het maakte niet uit hoeveel hints ze gaf, hij leek de memo niet te krijgen. Als het laat werd dan stond hij op, pakte zijn spullen en dan ging hij naar huis. Hij kuste haar tot ziens, en met een halve erectie vertrok hij dan. En als ze dan op bed ging zat ze vol energie.

“Ze woelde door zijn haar, trok ongeduldig met haar handen aan zijn shirt. Maar Aaron was niet iemand die van haasten hield.”

Mopperend pakte ze dan een flesje glijmiddel en ging ze op een handdoek liggen. Met haar vingers begon ze dan haar vulva te masseren. Ze had nooit gedacht dat ze geïrriteerd kon masturberen. Maar niks was minder waar. Haar hand schoot uit naar de dekens onder haar, ‘shit.’ Ze wist dat de muren dun waren dus ze snoerde zich zelf snel de mond. Haar klit was gevoeliger dan normaal, ze wist dat het Aaron’s schuld was.

Met zijn handen, zijn mond, oh wat zou hij met die tong kunnen doen? Als ze haar ogen sloot kon ze zich voorstellen dat Aaron niet elke keer weg ging. Ze was de hele dag al hooggespannen en snakte op dit punt om klaar te komen. Ondanks de lichte kramp in haar hand versnelden ze haar bewegingen.

Een scenario vormde zich in haar hoofd. Aaron zou iets vergeten zijn en terugkomen. En wat als hij haar zo zag liggen? Haar witte badjas was open en met gespreide benen lag ze daar. Haar ene hand over haar mond om te voorkomen dat ze teveel geluid zou maken. Haar andere hand trok zich even weg van haar klit om de ingang van haar vagina te masseren. Ze dipte één, twee en toen drie vingers naar binnen.

Ze zou Aaron goed kunnen voelen als hij stijf begon te worden. Ze had zichzelf nog nooit met meer dan haar vinger gepenetreerd. Hoe zou het voelen om gevuld te worden op die manier? Haar lichaam verstijfde, de hitte die door haar lichaam ging was snel en gefocust, ze was zo op haar orgasme afgestevend. Snel trok ze haar hand weg om verdere kramp te voorkomen. Een diepe zucht verliet haar. Voor een minuut of twee was ze helemaal tevreden, maar langzaam verdween dat. Waarom was ze in godsnaam alleen bezig?

“Hoe zou het voelen om gevuld te worden op die manier?”

Ook deze avond probeerde Merijn zich in het moment te laten verliezen. Aaron was wat later, dus het moment dat hij binnen kwam duwde ze hem tegen de muur. Helaas had ze tot nu toe weinig succes. Hij schoot gewoon niet op. Hij gaf haar gesloten kusjes, nam de tijd om haar aan te raken. Het was bijna romantisch. Maar daar wou ze op het moment niks van weten. Al snel werd ze weer geplaagd met die ene vraag. Wat was hier nou precies gaande?

Ze trok aan zijn haar, hopend dat de hint zou doordringen in zijn dikke schedel. Maar daar leek hij geen last van te hebben. ‘Aaron?’ Hij zoog harder op haar nek, en ze wist direct dat ze morgen een sjaal ging dragen. ‘Hey Aaron.’ Hij trok zich een stukje terug, en toen ze in zijn ogen keek voelde ze iets door zich heen tintelen.

‘Ja?’ Vroeg hij. Ze overwoog hoe ze haar vraag ging verwoorden, maar hoe langer ze aarzelden hoe moeilijk het bleek om te spreken. ‘Wat is dit nou precies?’ Ze flapte het er maar snel uit. Zijn handen liet hij langzaam over haar rug glijden, ze was altijd enorm gespannen en hij wist dat dit haar geruststelde. ‘Nou uhm, als een man en een vrouw heel veel van elkaar houden-’ ze schudde direct haar hoofd, ze had geen behoefte aan zijn grapjes.

‘We hebben geen seks. We friemelen maar wat, dan ga je weg. En dan doen we alsof het nooit is gebeurd.’ Aaron leek nu in te zien dat dit voor haar een serieuze vraag was. ‘Oh.’ Hij trok zijn handen terug, tot haar frustratie en teleurstelling. ‘Ik dacht dat je dat wou?’ Vroeg hij. Gefrustreerd stond ze op van de kleine bank. ‘Ja, nee, we moeten wat duidelijkheid scheppen hier. Wat wil je precies van mij?’

“Zijn handen liet hij langzaam over haar rug glijden, ze was altijd enorm gespannen en hij wist dat dit haar geruststelde.”

Aaron opende zijn mond meerdere malen om te spreken, alleen om dan niks te zeggen. ‘Ik snap het niet, is dit een relatie? Zijn we gewoon vrienden? Ik heb werkelijk geen idee wat je nou precies wilt.’ Zijn gezichtsuitdrukking ging langzaam van verward naar compleet gechoqueerd terwijl ze sprak. ‘Wacht ik dacht dat we…’ hij wees tussen hen in alsof ze daarmee precies begreep wat hij bedoelde. ‘Je dacht wat?’

Aaron’s gezicht vertrok. ‘Godver dit is ongemakkelijk.’ Ja nou en of, dacht Merijn. ‘Oké, uhm. Luister, het is een grappig verhaal. Maar die weddenschap bij de bar? Nou, ik dacht dat ik duidelijk was, maar niet dus. Ik vind je leuk.’ Merijn voelde zich even op het verkeerde been gezet. Het was alsof ze weer op de middelbare school zat. ‘En ik dacht dus zeg maar dat we aan het daten waren?’ Aaron ging gewoon rustig door met praten, alsof hij net niet de hele situatie had veranderd.

Hij begon ongemakkelijk aan zijn vingers te pulken. ‘Dus ja, ik had wat directer moeten zijn.’ Merijn zette zichzelf op het bed in de hoek neer, niet helemaal zeker hoe ze moest reageren. ‘Oké.’ Ze sprak eindelijk op, ze wist dat ze wat uitgebreider moest antwoorden. ‘Ik was inderdaad niet- ik had zeg maar heel ander beeld van de situatie. Dus we hadden geen seks omdat…?’

“Aaron ging gewoon rustig door met praten, alsof hij net niet de hele situatie had veranderd.”

Aaron’s gezicht verkleurde een beetje. ‘Ik wou je niet teveel pushen. Ik dacht dat ik bedachtzaam was!’ Oh hoe kon ze het hem uitleggen? Snel schudde ze haar hoofd. ‘Hey, het is oké. Je bent gewoon altijd zo direct met alles, ik dacht- ik dacht dat je me gewoon niet op die manier wou hebben. Je weet dat mijn ervaringen extreem… beperkt zijn.’

Aaron overbrugde snel de afstand tussen hen en kwam naast haar op het bed zitten. ‘Sorry.’ Hij klonk erg oprecht, maar ze wou zijn verontschuldigingen niet hebben. Ze wou hém. ‘Goed dus voor de duidelijkheid. We willen samen zijn?’

Hij had nu een grote glimlach op zijn gezicht. ‘Ja dat klinkt zeker beknopt.’ Hij pakte haar voorzichtig beet, nu een duidelijke intentie in zijn ogen. Maar Merijn voelde een enorme opwelling van angst. ‘Uhm nog even over mijn beperkte ervaringen…’ Hij stopte, één en al geduld. Ze flapte de woorden er maar gewoon uit. ‘Ik ben zeg maar. Technisch gezien nog maagd.’

Wordt vervolgd…

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

29.997 keer bekeken

Geschreven door

Strap yourself in voor weer een opwindend erotisch verhaal, deze keer geschreven door Yjjm! Als de hoofdpersoon in dit verhaal thuiskomt van werk, heeft zijn vriendin voorbereidingen getroffen om zijn grootste seksfantasie te verwezenlijken…  Stra…
29.997 keer bekeken