NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

25.703 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Chacha’s zomerse sandwich’

17 november 2023,

geschreven door

Zin in wat zomerse spanning in deze koude herfst? Warm lekker op met dit nieuwe erotisch verhaal, geschreven door Xan! Wanneer Chacha in de tuin zit te zonnen en haar broertje even naar de supermarkt gaat, vindt ze zijn twee beste vrienden op de bank in de woonkamer. En Chacha heeft wel zin in een stiekem avontuurtje voordat haar broertje terug komt…

Geen zin om te lezen? ‘Chacha’s zomerse sandwich’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Chacha’s zomerse sandwich

Het was een mooie nazomermiddag. Lekker warm, beetje klam, maar door een heerlijk zacht briesje was het uitstekend vertoeven in de tuin van mijn ouders. Ik woonde al een jaar of zeven niet meer daar. Na mijn studie had ik nu mijn eerste echte baan en onlangs had ik een leuk appartementje in de stad gekocht. Lekker mijn eigen huisje, waar ik kon doen en laten wat ik wilde, maar meer dan een klein balkonnetje om buiten te zitten had ik niet.

Op mooie dagen als deze ging ik vaak naar mijn ouderlijk huis. Met de fiets was het een kwartiertje en ik had de sleutel, dus ik kon gaan wanneer ik maar wilde. Ik lag op mijn rug op een tuinbedje en mijn ouders waren allebei niet thuis. Binnen zaten mijn jongere broertje Dave en twee van zijn vrienden spelletjes op de console te spelen. Dave en ik scheelden zes jaar en ondanks dat hij toch ook al twintig was, woonde hij nog steeds thuis. Het was niet makkelijk om een eigen huisje te vinden. Terwijl de jongens aan het gamen waren, duwde ik mijn zwarte vlinderzonnebril iets hoger op mijn neus. Door het zweet was hij wat gezakt.

Ik droeg mijn favoriete feloranje bikini die weinig te raden overliet. Het bovenstukje bedekte mijn borsten tot net boven mijn tepels. Door het warme weer en de zonnebrand was mijn huid zo nat geworden dat de stukjes stof er meer voor de sier zaten dan dat ze de vormen van mijn volle borsten bedekte. Ik had mijn lange haar losgemaakt en genoot met mijn ogen dicht van de zon op mijn blote huid.

Mijn bikinibroekje plakte ook tegen mijn huid. Van het dunne streepje schaamhaar wat ik bij mijn laatste scheerbeurt had laten staan, stak de bovenste vijf millimeter net boven de rand uit. Ik lag met mijn benen een klein beetje uit elkaar, zodat ook de binnenkant van mijn dijen wat zon konden vangen. Het broekje plakte tegen mijn lies en zonder het zelf te zien, besefte ik dat ook tussen mijn benen alle details duidelijk zichtbaar waren. Mijn benen glommen van het zweet en de zonnebrand, en ik voelde hoe ik bijna bevangen werd door de hitte.

“Het bikinibroekje plakte tegen mijn lies en zonder het zelf te zien, besefte ik dat ook tussen mijn benen alle details duidelijk zichtbaar waren.”

Ondanks mijn half Aziatische afkomst kon ik niet heel lang in de zon blijven. Mijn huid kleurde snel naar een honingtint en verbranden deed ik niet, maar ik kon niet zo goed tegen de hitte. Het was tijd om even binnen af te koelen. Ik kwam in slow motion overeind en pakte het glas wat naast me stond. Het bodempje gin tonic wat er nog in zat sloeg ik in één teug achterover. Ik voelde me een beetje licht worden in mijn hoofd en zette mijn voeten aan weerszijde van het bedje. Ik nam de laatste hap van mijn avocadosandwich, trok mijn bovenstukje recht en stond op om me binnen op te frissen.

Ik was vergeten een badhanddoek mee naar buiten te nemen, dus liep ik in mijn bikini het gazon over, naar de schuifpui van het huis. Bij het opstaan was mijn broekje aan de linkerkant een beetje over mijn heupen gezakt. De pui stond op een kiertje en ik was voor de jongens niet te zien, omdat er nog een gordijn half gesloten voor de pui hing om de warmte buiten te houden. Ik bleef even stilstaan voordat ik met mijn hand de pui wilde openen en hoorde de jongens praten.

“Ik ga even naar de winkel”, hoorde ik mijn broer zeggen. “Twee traytjes doen en pizzaatjes straks?” vroeg hij aan zijn maten. Ik hoorde hoe zijn twee vrienden enthousiast reageerden. “Oké, tot zo!” Mijn broer ging altijd lopend naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Het was zeker tien minuten lopen en hem kennende zou hij nog veel meer lekkers meenemen voor zijn vrienden. Ik bleef nog even voor het gordijn bij de pui staan. Instinctief wachtte ik tot ik de voordeur hoorde opengaan en weer sluiten. Waarom eigenlijk? Ik kende zijn vrienden enkel oppervlakkig. Een beetje nerd-achtig type en een wat slungelige Antilliaanse jongen. Ik kende hun namen niet eens. En toch ging er een lichte sensatie door me heen bij het idee dat ik zometeen in mijn vrijwel doorzichtige bikini langs ze zou lopen. Ze zaten bij mijn broer in de klas, dus hadden ongeveer dezelfde leeftijd. Op mijn leeftijd ben ik toch al oud voor twee twintigjarigen?

“Wie zou jij willen doen op school?” vroeg het nerdvriendje. De andere jongen antwoordde: “Ik zou Maya wel willen doen. Heb je die benen gezien? Niet normaal man, en zoals ze me aankijkt soms, met van die zaadvragende oogjes, die wil echt wel, hoor.” De jongens schoten in de lach. “En jij?” vroeg de Antilliaanse vriend van mijn broer. “Mevrouw Sukian.” Het bleef even stil. “Haha, ja dat snap ik wel. Jammer dat ze Nederlands geeft en geen Frans, hè?” De jongens lachten weer. “Maar weet je wie ook fucking hot is…? Die zus van Dave, Chacha. Volgens mij is ze ergens achter in de tuin nu, ik heb haar nog niet gezien vandaag.”

“‘Maar weet je wie ook fucking hot is…? Die zus van Dave, Chacha. Volgens mij is ze ergens achter in de tuin nu.'”

Ik hield een moment mijn adem in. Ze hadden het over mij! “Ze werkte bij mijn broer in de sportschool. Ze schijnt iedereen, maar dan ook echt iedereen daar gedaan te hebben.” Ik glimlachte. Ik kende het verhaal wat over me rondging, maar nee, zo bont had ik het niet gemaakt. Alleen van mijn personal trainer had ik niet af kunnen blijven…. en van een supergespierde gast die me altijd complimentjes en powerdrinks gaf. Die had ik wel eens bedankt in een douchehokje. En dat meisje van de receptie… dat was ook leuk geweest. Alleen had die van alles lopen rondbazuinen over me, waardoor ik naar een andere sportschool moest uitwijken om nog een beetje onopvallend te kunnen sporten.

Maar ik had genoeg gehoord. Ik schoof de pui open en trok het gordijn langzaam opzij. Ik stapte naar binnen en de twee jongemannen keken verschrikt op. Ik begroette ze en met een beetje gêne knikten ze terug naar mij. Ik was aan zet. Ze wisten dat ik ze gehoord had. Ik liep naar de bank toe waar ze zaten en stak mijn hand uit naar de Antilliaanse jongen. Hij bleef zitten en checkte me van top tot teen. Ik voelde zijn ogen in de mijne achter mijn zonnebril kijken en daarna afzakken naar mijn bezwete hals en natte haar. Zijn blik zakte naar mijn borsten en bleef daar even hangen. Mijn tepels waren opgezwollen en staken recht naar voren door mijn doorweekte bovenstukje heen. Ik slaakte een zucht en draaide een beetje met mijn heupen, terwijl ik mijn mondhoeken optrok voor een oprechte glimlach. Zijn blik zakte verder omlaag… over mijn buik, naar de rand van mijn broekje. Maar de paar haartjes die daar bovenuit staken konden zijn blik niet vasthouden. Hij priemde zijn blik vast op mijn drijfnatte poesje, waar het stukje badstof strak tegenaan geplakt zat en alles toonde wat ik te verhullen had.

De jongen stond op en kwam recht voor me staan terwijl hij mijn hand schudde. “Carlos”, zei hij vriendelijk. Zijn blik was weer gericht op mijn gezicht. Ik moest mijn nek omhoog draaien om hem te kunnen aankijken. Hij was zeker twee meter lang en ik voelde me met mijn 1,62 opeens heel klein.  Vanaf de bank werd ik nu ook uitgebreid bekeken. Ik vroeg aan de andere jongen hoe hij heette. “Johnny.” Ten overvloede stelde ik me ook maar voor, wat twee brede grijnzen opleverde.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik genoot van de zon op mijn huid in de tuin, bedacht ik hoe perfect een elegante vibrator zou zijn om mijn zintuigen te prikkelen. Ik werd ook nieuwsgierig naar de sensatie van een bondagekit, met zachte zijden touwen en stijlvolle blinddoeken, om mijn avontuur compleet te maken. Het was een ideaal moment om mijn fantasieën te verkennen, omringd door de rust van mijn ouderlijk huis.

We bleven alle drie even stil. De jongens waren afwachtend en misschien ook wel wat verlegen na hun eerdere ontboezemingen. Ik kon alles doen en van alle opties die door mijn hoofd vlogen leek de directe aanpak me de beste. Mijn broer zou binnen een half uur terug zijn en die mocht écht niet weten wat ik met zijn vrienden wilde uitspoken. Ik deed een stapje naar voren en stond bijna tegen Carlos aan. Hij droeg een korte broek tot net boven zijn knieën en ik kon de contouren van zijn penis zien. Hij hing in stijve toestand omlaag in zijn rechterpijp. Het topje van zijn eikel bleef nét bedekt. Ik zakte iets door mijn knieën, zodat ik mijn hand op zijn knie kon leggen. Langzaam schoof ik mijn hand omhoog terwijl ik weer rechtop ging staan. Ik raakte met mijn vingertoppen zijn eikel aan en voelde hoe hij schokte door mijn aanraking.

“Mijn broer zou binnen een half uur terug zijn en die mocht écht niet weten wat ik met zijn vrienden wilde uitspoken.”

En ik kan je vertellen dat het mij ook niet onberoerd liet. Mijn poesje werd natter terwijl ik mijn hand verder omhoog langs zijn harde penis bewoog. Johnny was ondertussen ook opgestaan en stond nu achter mij. Ik voelde zijn handen op mijn middel. Met mijn vrije hand pakte ik zijn rechterpols en trok deze omhoog naar mijn rechterborst. Johnny was ongeveer een kop groter dan ik. Hij wist wat hem te doen stond.

En daar stond ik dan. Tussen de vrienden van mijn broer. Achter me een jongen van wie ik een harde penis verticaal tegen mijn onderrug voelde drukken. En voor mij Carlos. Twee koppen groter dan ik, met in zijn broek een penis waar ik mijn hand niet eens omheen kon krijgen. Hij had zijn t-shirt uitgetrokken en zijn stevige borstkas was op enkele centimeters van mijn lijf verwijderd. Ik kuste hem op zijn borst, terwijl Johnny zijn beide handen ondertussen in mij bovenstukje had gewerkt. Hij kneep in mijn borsten en tepels en ik begon zachtjes te kreunen. Mijn lichaam golfde mee met zijn masserende bewegingen. Ik was zo geil als ik maar kon zijn en wilde me helemaal overgeven aan de twee jongens.

Ik trok mijn hand terug uit de pijp van Carlos’ shorts en gebruikte nu allebei mijn handen om zijn broek omlaag te trekken. Zijn harde penis maakte het me niet makkelijk, maar uiteindelijk stond hij met zijn shorts op zijn enkels en zijn stijve paal recht vooruit, tegen mijn buik aan. Ik moest me loswrikken van de stevige borstmassage van Johnny en ging door mijn knieën. Ik raakte voorzichtig met het puntje van mijn tong zijn glimmende eikel aan. Zoutig, geil, heerlijk. Ik gaf hem een lik met mijn tong.

No way dat ik deze vijfentwintig centimeter zou kunnen geven waar hij naar verlangde. Ik likte nog een beetje mee en opende mijn mond. Ik legde mijn lippen om de bovenste helft van zijn kloppende eikel en begon zachtjes te zuigen, terwijl ik met mijn linkerhand zijn ballen masseerde. Ik zat op mijn knieën met mijn heupen naar achteren. Ik voelde een hand van Carlos op mijn achterhoofd en hij oefende lichte druk uit om me verder om zijn monsterpenis te schuiven.

Johnny was achter me gaan zitten en had mijn bikinibroekje tussen mijn benen opzij geschoven. Het lapje lag nu als een string strak naast mijn schaamlippen en ik voelde hoe zijn vingertoppen het binnenste van mijn drijfnatte poesje streelden. Carlos zette meer druk en ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn keelgat aanduwde. Dit kon écht niet dieper. Ik begon licht te kokken en trok me terug. Een dikke sliert speeksel hing tussen zijn eikel en mijn mondhoeken. Ik haalde diep adem en zag zijn stijve, glimmende paal vlak voor mijn gezicht, terwijl Johnny me aan het vingeren was. Ik kreunde. Carlos lachte. Johnny gromde.

“Ik voelde hoe Johnny’s vingertoppen het binnenste van mijn drijfnatte poesje streelden. Carlos zette meer druk en ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn keelgat aanduwde.”

Beide jongemannen wilde meer van me en ik wilde ze meer geven. Ik vroeg of iemand condooms bij zich had, maar dat hadden ze natuurlijk niet. Ik schreeuwde naar Johnny dat hij mijn tas moest halen die in de gang hing. Binnen no time was hij terug en had hij het doosje condooms gevonden wat ik altijd bij me heb. Ik pakte een condoom uit en gaf het aan Carlos. Daarna draaide ik me om en ging ik op mijn knieën zitten met mijn poesje naar Carlos toe. Johnny stond nu voor me en met een vloeiende beweging slikte ik in één keer zijn volledige vijftien centimeter in. Zouden alle jongens van twintig zo goed bedeeld zijn? schoot er door mijn hoofd. Johnny’s penis was niet zo dik als die van Carlos. Ik kon hem over mijn tong naar binnen en naar buiten laten glijden en aan het gekreun van hem te horen kon hij mijn skills goed waarderen.

Met mijn totale overgave aan hun geilheid had ik de lust bij de jongemannen aangewakkerd en het duurde niet lang of ze namen de leiding over. Johnny pompte in mijn mond en keel, terwijl Carlos met een stevig tempo zijn keiharde paal in mijn doorweekte poesje boorde en weer terughaalde. Met iedere stoot een beetje dieper, terwijl mijn schaamlippen strak om hem heen getrokken werden. Ik kon geen kant meer op en geen geluid meer uitbrengen, maar voelde een knallend orgasme opkomen.

De jongemannen merkten het niet eens en gingen gewoon door, terwijl mijn lijf in brand stond en de sappen langs Carlos’ penis uit mijn poesje stroomde. Geen moment kreeg ik rust om bij te komen en mijn orgasme werd een reeks orgasmes. Terwijl ik schokkend in de sandwich keihard zat klaar te komen, kon ik niet meer helder denken. Ik gaf me compleet over aan de twee dekhengsten en liet me compleet sufneuken door ze.

Johnny was de eerste die luidkeels aankondigde te gaan klaarkomen. Hij trok zijn penis uit mijn keel en wilde zijn warme zaad in mijn gezicht spuiten. Ik greep zijn balzak vast en trok zijn penis terug in mijn mond. Onmiddellijk kwam hij klaar en ik voelde zijn sperma in mijn mond en keel stromen. Ik hield hem daar tot de laatste schokken klaar waren. Langzaam opende ik mijn mond en likte zijn eikel schoon. Ik slikte alles door. Mijn broer kon ieder moment thuiskomen en hij mocht me niet aantreffen met zaadresten op mijn gezicht of in mijn haar.

“Ik voelde zijn sperma in mijn mond en keel stromen. Ik hield hem daar tot de laatste schokken klaar waren. Langzaam opende ik mijn mond en likte zijn eikel schoon. Ik slikte alles door.”

Carlos had het gezien en trok zich terug uit mijn totaal doorweekte poesje. Met een ferme ruk trok hij het condoom af en kwam voor me staan. Met zijn dikke penis in zijn hand had hij aan een paar ferme rukken genoeg om ook klaar te komen. Ik opende mijn mond zo wijd als ik kon en ontving zijn eikel gretig. Kloppend en stotend spoot hij zijn zak leeg in mijn mond. Het was zoveel dat ik het bijna niet weggeslikt kreeg.

Ik hoorde gerommel aan de voordeur. Dave kwam thuis. Snel zoog ik het laatste restje zaad uit Carlos’ penis en maande de jongens zich weer aan te kleden. Ik stond op en voelde de naschokken van mijn orgasmes. Ik veegde met de achterkant van mijn rechterhand langs mijn mond om resten speeksel en zaad weg te halen. Daarna trok ik mijn bovenstukje en broekje recht. Mijn tepels waren nog altijd hard als steen en mijn hele lijf was nog meer bezweet dan toen ik binnenkwam. Het fatsoeneren van mijn drijfnatte broekje was nog een hele toer. Door de omvang van Carlos’ penis stond mijn hunkerende poesje wagenwijd open te gapen voor meer.

Toen de deur van de woonkamer openging en Dave binnenstapte met twee traytjes bier en een pizzadoos, kon ik net langs hem weglopen. Ik groette hem en zei dat ik naar huis ging. Toen ik hem voorbij was, draaide ik mijn hoofd om naar Carlos en Johnny en maakte een fluistergebaar. Ik gaf ze een dikke knipoog en liep naar buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

18.004 keer bekeken

Geschreven door

Het weekend staat voor de deur, dus dat betekent een nieuw erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Eline. ‘Kamer 211′ gaat over een vrouw die ’s avonds aan de bar zit in een hotel, waar ze erg veel aandacht krijgt van de andere…
18.004 keer bekeken