Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

erotisch verhaal
56.250 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Afterparty 2.0’

16 februari 2024,

geschreven door

Een tijdje terug hebben wij ‘Afterparty met vrienden‘ mogen publiceren. Een waargebeurd verhaal over twee bevriende koppels. Wie het verhaal heeft gelezen, wist dat dit vervolg eraan zat te komen. In Afterparty 2.0 komt het clubje elkaar weer tegen op een verjaardag. Hoe zal het dit keer aflopen? 

Geen zin om te lezen? ‘Afterparty 2.0’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Afterparty 2.0

Lieke en ik hielden samen ons verjaardagsfeest voor vrienden en familie. Ik was wat gespannen, omdat onze beste vrienden Silvia en Brian ook zouden komen, en dit vorige keer bijna is uitgelopen op een kleine orgie met zijn vieren. Na de hele dag familie en vrienden over de vloer te hebben gehad, kwamen rond 9 uur Silvia en Brian binnen. Silvia feliciteerde Lieke en mij, en gaf me daarna een fles drank cadeau. De rest krijg je later fluisterde ze, en keek me uitdagend aan. Dit beloofde een leuke avond te worden dacht ik bij mezelf.

De rest krijg je later fluisterde ze, en keek me uitdagend aan.

Later die avond zat de stemming er goed in, en ook de drank was niet aan te slepen. De muziek kwam van mijn laptop, die ik had aangesloten op wat boxen door het hele huis.
Ik had een playlist gemaakt op spotify zodat ik me niet druk over de muziek hoefde te maken. Vele gasten bleven tot diep in de nacht, maar na een uur of 3 stonden alleen nog Silvia, Lieke, Brian en ik aan een sta tafel.

Silvia, die de nodige drank al achterover had, was mij steeds meer aan het uitdagen. Ook zag ik dat Lieke steeds losser werd, en af en toe Silvia een kus op haar mond gaf.
Brian ging achter de laptop zitten die in de keuken op tafel stond om nog wat muziek uit te zoeken, terwijl ik nog wat drinken ging halen voor ons allemaal. Toen ik terug kwam, zag ik dat Lieke bij Brian stond en zich ook met de muziek aan het bemoeien was.

Ook zag ik dat Lieke steeds losser werd, en af en toe Silvia een kus op haar mond gaf.

Ikzelf bracht het glas wijn, waar ze om gevraagd had, naar Silvia en ging naast haar staan om haar gezelschap te houden. Tijdens het gesprek, waarbij ze steeds uitdagende en ondeugende opmerkingen maakte, zag ik haar richting de keuken kijken. Kijk zei ze, daar zijn ze al begonnen. Ik keek richting de keuken en zag dat Brian over de billen van Lieke aan het wrijven was, waarbij Lieke voorovergebogen naar de laptop over de benen van Brian hing.

Silvia zag waarschijnlijk dat ik even aan dit beeld moest wennen, want ze raakte meteen mijn arm aan en fluisterde, heb ik net zo’n lekkere billen als Lieke? En begeleide mijn arm richting haar billen. Ik voelde twee lekkere volle billen en keek Silvia glimlachend aan. Ik begon zachtjes in haar billen te knijpen en keek ondertussen naar Brian en Lieke. Brian, die ondertussen Lieke van haar rug tot aan haar billen aan het strelen was, keek mij een keer aan, en we gaven elkaar tegelijk een goedkeurende knipoog.

Ik stak mijn hand achter in het rokje van Silvia en voelde haar warme billen. Silvia keek me uitdagend aan en legde haar hand op mijn kruis. Zo! zij ze, die heeft er zin in. Ik lachte naar Silvia en haalde mijn hand uit haar rokje. Ik ging achter haar staan en voelde aan haar grote ronde borsten. Ik voelde haar tepels hard worden en fluisterde dat ze van het uizicht moest genieten. Want inmiddels zag ik dat Lieke haar truitje had uitgedaan en boven op Brian was gaan zitten. Ze was plagend met haar billen over Brian’s kruis aan het schuiven en Brian genoot daar zichtbaar van. Langzaam ging ik met mijn rechterhand in het rokje en slipje van Silvia en vond daar 2 hele natte schaamlipjes, waar ik plagend met mijn vingers langs wreef. Ik hoorde haar zachtjes kreunen en gaf haar een zachte zuigzoen in haar nek.

Brian, die ondertussen Lieke van haar rug tot aan haar billen aan het strelen was, keek mij een keer aan, en we gaven elkaar tegelijk een goedkeurende knipoog.

Brian had ondertussen de BH van Lieke uitgedaan en was op haar tepels aan het zuigen. Ook Lieke hoorde ik zachtjes kreunen van genot. Ik had dit niet verwacht van mezelf, maar ik vond het een geil gezicht om Lieke te zien genieten met een andere man terwijl ik met een andere vrouw bezig was. Zachtjes gleden mijn vingers in het natte poesje van Silvia en begon haar te vingeren. Silvia’s handen gingen richting mijn kruis en begonnen met mijn harde lul te spelen. Wat is hij lekker groot, fluisterde ze.

Ik haalde mijn hand uit haar rokje en ging met mijn vingers naar haar mond, zodat ze haar eigen geilheid kon proeven. Ik zag dat Lieke de broek van Brian een stuk had geopend en voor hem op haar knieën zat terwijl ze hem aan het pijpen was. Brian hield met zijn handen haar hoofd vast en gaf het tempo aan. Silvia zag dat ik van dit uitzicht genoot en begon mijn broek los te maken. Ze deed hem naar beneden en haalde mijn stijve lul uit mijn boxer. Hmm die ziet er lekker uit, zei ze, en begon met haar tong over mijn eikel te likken. Ohh wat voelde dit goed.

Silvia zag dat ik van dit uitzicht genoot en begon mijn broek los te maken.

Het duurde niet lang of ze stopte hem helemaal in haar mond, en begon er rustig aan te zuigen. Ondertussen genoot ik van Lieke die nog steeds Brian aan het pijpen was, en zag dat Brian het niet lang meer ging houden. Ook Silvia was het tempo aan het verhogen, waardoor ik ook steeds meer moeite kreeg om mij in te houden.

Plots hoorde ik Brian kreunen en zag ik bij Lieke het sperma langs haar mondhoeken lopen. Hmm hoorde ik Lieke zeggen, je stond echt op knappen he. Brian lag uitgeput te genieten op zijn stoel en kon alleen maar goedkeurend knikken. Silvia had het ook allemaal zien gebeuren en vroeg aan mij of ze de druk er bij mij ook even af moest halen. Graag zei ik, waardoor ze begon me nog harder te pijpen.

Het duurde geen minuut of ook ik kwam klaar in haar mond. Ook Silvia had moeite met het doorslikken van mijn zaad door de grote hoeveelheid. Zo, lachte ze naar Lieke, Het was bij beiden nodig zo te zien, En veegde met haar vinger haar mondhoeken schoon. Ook ik moest even bijkomen en ging op de bank zitten. Silvia en Lieke waren nog lang niet klaar en besloten om met elkaar verder te gaan op de bank tegenover mij.

Silvia en Lieke waren nog lang niet klaar en besloten om met elkaar verder te gaan op de bank tegenover mij.

Ze waren inmiddels helemaal naakt en begonnen elkaar vurig te zoenen, waarbij ze beidde met elkaar borsten speelde. Ik en Brian, die inmiddels ook plaats had genomen op de bank, genoten van het uitzicht. Lieke’s handen gingen naar beneden en begonnen over het klitje van Silvia te wrijven. Silvia kreunde van genot en besloot ook Lieke’s kale poesje te vingeren, totdat Lieke aan Silvia vroeg, op haar rug te gaan liggen en haar begon te likken.

Wat een geil gezicht, Silvia op haar rug met haar benen wijd, en Lieke op haar knieën, voorovergebogen met haar kontje in de lucht terwijl ze Silvia aan het beffen was. Silvia genoot van elke tongbeweging die Lieke maakte en keek Brian en mij uitdagend aan. Lieke stak haar kontje nog iets verder de lucht in en vroeg aan ons of we klaar waren voor een nieuwe ronde. Dit lieten we ons geen tweede keer zeggen. Brian pakte zijn inmiddels stijve lul beet en ging achter lieke staan. Langzaam stopte hij zijn lul in Lieke’s poesje en begon haar te neuken. Lieke begon luid te kreunen en begon Silvia harder te likken.

Lieke stak haar kontje nog iets verder de lucht in en vroeg aan ons of we klaar waren voor een nieuwe ronde.

Ik ging met mijn stijve lul voor Silvia op mijn knieën zitten en stopte deze in haar mond. Ondertussen speelde ik met Silvia haar borsten en zoog zachtjes aan haar tepels.
Het duurde daarom ook niet lang tot dat Silvia kreunend en schokkend klaarkwam. Lieke kwam dichter bij mij en gaf me een lange tongzoen. Ik proefde het vocht van Silvia nog in haar mond. Silvia lag uitgeput op de bank te genieten waardoor ik mijn lul nu in Lieke’s mond stopte. Brian neukte haar van achter en ondertussen werd ik gepijpt in hetzelfde ritme.
Dit maakte Lieke zo geil dat ook zij kreunend klaarkwam. Ze was zo nat dat het vocht langzaam uit haar kutje kwam gedropen.

Silvia wenkte me en ging gebukt over een stoel staan. Nu wil ik hard genomen worden lachte ze. Ik ging achter haar staan en stopte mijn lul in haar kale kutje en begon haar te neuken.
Brian ging voor haar staan en stopte zijn lul en haar mond waardoor 2 gaten tegelijk gevuld waren. Ohh kreunde ze, wat voelt dit lekker! waardoor ik nog harder begon te stoten.
Brian maakte kenbaar aan Silvia dat hij ging komen, waarnaar Silvia vroeg om het over haar gezicht te spuiten. Brian spoot het laatste beetje zaad dat hij nog in zich had over het gezicht van Silvia heen, dat druipend langs haar mond naar benden liep. Voor Silvia was het hoogtepunt nu ook niet meer uit te stellen en kwam hierbij zo heftig klaar, dat ze door haar benen zakte van genot.

Silvia wenkte me en ging gebukt over een stoel staan. Nu wil ik hard genomen worden lachte ze.

Lieke, die zich op een afstandje, kijkend naar ons had staan vingeren, liep naar me toe en begon me te pijpen. Kom Silvia, dan maken we het samen af riep ze. En ook Silvia kwam op haar knieën erbij zitten en begon Lieke te helpen met pijpen. Samen zogen en likte ze mijn hele paal, waardoor ook ik aan moest geven dat ik ging komen. Spuit al je zaad maar over ons heen, zeiden ze bijna tegelijk. Spuitend zorgde ik dat al mijn zaad, zo goed mogelijk, werd verdeeld over beiden gezichten, waarbij het via de borsten naar beneden liep.

Nadat we ons weer hadden aangekleed, hebben we nog een drankje gedaan en zijn Silvia en Brian naar huis gegaan. Dit moeten we vaker doen zei ik lachend tegen Lieke, en ze knikte instemmend terug.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

3 reacties

    1. Hi Sijtze!
      Het is zeker mogelijk om een vrouw te bevredigen met een kleinere penis (micropenis). Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen of experimenteren met anale seks, maar ook vaginaal kun je nog steeds een vrouw bevredigen! En vergeet natuurlijk niet je vingers, lippen en tong te gebruiken om een vrouw te bevredigen. Weet je niet hoe je het zou moeten vertellen aan je partner? Lees dan onze blog met handige tips!

  1. Mooi wel de dames met elkaar laten spelen maar de heren met elkaars lul nog niet wil dit ook wel eens lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

19.469 keer bekeken

Geschreven door

We wisten dat we op jullie konden rekenen! We hebben een aantal hele leuke erotische verhalen binnengekregen, helemaal passend bij het seizoen! Vanwege het lekkere weer besluiten een aantal vriendin in ‘Lange Nacht’ een gezellige barbecue te organise…
19.469 keer bekeken