Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

10.688 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Snooze’

13 april 2018,

geschreven door

Jippie, we hebben een nieuwe rubriek op EasyToys Magazine! In de rubriek Erotische Verhalen gaan we regelmatig spannende stukjes met je delen. Vandaag bijt Marc van Lier het spits af, met een heerlijk erotisch verhaal. Wij kunnen ons geen betere manier bedenken het weekend mee te beginnen 😉

Snooze

erotisch verhaal

Net als in films, leek het weer buiten een weerspiegeling van haar gemoedstoestand. Door de regen die tegen de ramen sloeg was ze al wakker voordat de wekker aankondigde dat de dag aanstonds zou aanvangen. Els wilde niet. Zelfs na drie keer snoozen had ze nog onvoldoende moed bij elkaar geraapt om de omarming van haar warme dekbed in te ruilen voor de kille kusjes van de vloer. Dit uitstel maakte haar echter onrustig. Natuurlijk wist ze dat ze niet veel langer kon blijven liggen. Om 9 uur had ze die presentatie voor het managementteam en daarna moest ze zich haasten om die offerte op tijd bij die klant te krijgen. En ze kon het niet te laat maken, want ze moest ook nog een pakketje ophalen en boodschappen doen, omdat haar beste vriendin kwam eten vanavond. Els haatte de stress. Het moeten. Altijd maar voldoen aan de eisen van anderen.

Zelfs na drie keer snoozen had ze nog onvoldoende moed bij elkaar geraapt om de omarming van haar warme dekbed in te ruilen voor de kille kusjes van de vloer.

Het liefst begroef ze zich onder haar dekens en vergat ze de hele wereld. Maar wat graag zou ze willen ruilen met Uncle Fester, haar Sphynx, die zich warmde aan haar voeten, al was het maar voor één dag. Volgens haar beste vriendin zou ze aan sport moeten doen, of yoga, want “ja, Els, daar wordt je zooo chill van!” Maar waar moest ze in godsnaam de tijd vandaan halen? Els had niet eens tijd om een date te regelen voor zichzelf.

erotisch verhaal

Nog één keer snoozen kon nog wel. Nog negen minuten de warmte van haar bed en uitstel van een wat opnieuw een gejaagde dag beloofde te worden. Negen minuten om nog even te ontspannen en te genieten van de geborgenheid van haar dekbed. Els liet haar handen over haar T-shirt glijden. Ze voelde dat haar tepels hun best deden om zich door de stof te priemen. Het voelde fijn om er zacht overheen te wrijven. Bijna gedachteloos daalden haar handen af naar haar warme schoot. Het begon een vast ochtendritueel te worden, tijdens die laatste sluimertijd. Voorzichtig duwde ze met haar voet Uncle Fester van bed – “sorrie, man” – terwijl ze op de tast haar beste vriendje pakte. Ze had hem BOB genoemd, naar het liedje van Macy Grey over een Battery Operated Boyfriend. Het ding had een vermogen gekost, maar het was nog altijd goedkoper dan een kwartaalabonnement bij een personal trainer. Het was een Mercedes onder de vibrators, had ze gelezen in een review, en dat was een understatement.

Els kon een zucht niet onderdrukken toen het zachte siliconen begon te trillen tegen het dunne stof van haar slipje.

Vluchtig keek ze op haar wekker. Over zes minuten zou die opnieuw aandringen om op te staan. De voortvarendheid waarmee ze haar slipje opzij trok, was niet ingegeven door haast, maar door de gretige drang om zichzelf te verlossen van de onrustige spanning die haar zo gestrest maakte. BOB was zacht en lief voor Els. Maar hij wist ook wat zij nodig had. Zij kende hem nu door en door en wist precies op welke knopjes zij moest drukken, zodat hij vervolgens haar knopje met de precisie van een sniper wist te raken.

Els schokte nog na toen de wekker haar vertelde dat het nu echt tijd was om onder de douche te springen. BOB was beter dan yoga. Beter dan welk zelfhulpboek tegen een burn-out dan ook. Glimlachend kuste Els het topje van de zwarte massagestaaf.

“Weltrusten”, zei ze en ze legde hem weer op zijn rustplek. “Door jou kan ik er weer helemaal tegenaan vandaag!”

Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een waardebon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

44.169 keer bekeken

Geschreven door

Dit zéér opwindende erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Hans. Hij vertelt het verhaal van Peter en zijn wel heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou jij de verleiding kunnen weerstaan wanneer deze zich aanbiedt op een prese…
44.169 keer bekeken