Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

18.251 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #5

7 juli 2023,

geschreven door

Ga lekker je weekend in met deel 5 van ‘Hotel Delight’! Greg knipt de heg in de tuin en Indie ziet hem maar wat graag zijn gespierde handen uit zijn mouwen steken. Als ze hem meeneemt naar het prieeltje achterin de tuin, laat ze hem ook haar geheime plekje zien. En wie had dat gedacht: kamer 12 heeft precies uitzicht op hun vrijpartij…

Heb je deel 4 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 5 – ‘Romantiek in het prieeltje’

Indie zet de serredeuren open. Een zacht briesje waait haar tegemoet, terwijl de zonnestralen haar gezicht verwarmen. Op een enkel stelletje na is haar hotel leeg. Het is de late ochtend en bijna iedereen is de hort op. Logisch, want wie wil er met dit weer nu binnenblijven? Met zon is Amsterdam op haar mooist, en de energie van de beginnende zomer, en van voorzichtig én opzichtig geflirt hangt in de lucht. Indie kijkt goedkeurend naar haar tuin. Haar rozen zijn prachtig uitgekomen, net als de lentebloesem. Ja, ze heeft aardig groene vingers, maar het zwaardere werk laat ze graag aan andere handen over. Aan de grote handen van Greg, om precies te zijn. De heg die de tuin omringt moet nodig worden bijgeknipt. Net als de lindeboom, die toe is aan een goede snoeibeurt. Gelukkig is Greg echt van álle markten thuis.

Vanaf hier heeft ze goed zicht op hem. Hij ziet er nonchalant uit vandaag. Grijs sweatshirt, blauwe jeans. Met zijn handen omklemt hij de grote heggenschaar. Ze ziet hoe zijn armspieren aanspannen, elke keer als hij de dikke takken met volle kracht doorknipt.

Indie’s gedachten dwalen af naar de badkamer van kamer 13, waar Greg haar vorige week naar een hoogtepunt likte, onder toeziend oog van dat ondeugende stelletje uit Londen. Maar daarna had Greg haar ontweken. Of althans, een poging gedaan tot. Ze voelde heus wel hoe hij naar haar keek, als ze langs zijn kamer liep. Zo uitdagend mogelijk. Ja, natuurlijk, daar deed ze haar uiterste best voor. Ze wilde niets liever dan dat hij haar van top tot teen in zich opnam. Haar opnieuw zou beminnen.

“Ze voelde heus wel hoe hij naar haar keek, als ze langs zijn kamer liep. Zo uitdagend mogelijk. Ja, natuurlijk, daar deed ze haar uiterste best voor.”

‘Wat ben jij die heg lekker onder handen aan het nemen, zeg.’

Greg draait zich om. Zijn groengrijze ogen, zo serieus, maar vooral zo sexy, kijken Indie onderzoekend aan. Zijn voorhoofd is een klein beetje bezweet.

‘Wat kun jij eigenlijk niet met je handen?’

Ze is niet van plan om Greg zijn klusje af te laten maken. Ze heeft vandaag iets heel anders voor hem in petto. En ze weet zeker dat hij daarvoor zal zwichten.

Indie’s ondeugende vraag blijft onbeantwoord. Maar in zijn blik, en in zijn ogen die hij iets samenknijpt, ziet ze iets uitdagends. Ze weet heus wel hoe goed ze er vandaag uitziet. Haar strakke jeans laten haar billen perfect uitkomen. En de bescheiden, maar uitdagende decolleté van haar zwarte top is Greg vast en zeker ook niet ontgaan.

Zal hij er de afgelopen dagen ook aan hebben gedacht? Aan hoe hij haar kutje met zijn tong had geneukt, terwijl het Britse meisje hard van achteren werd genomen door haar horny boyfriend? Hoe alle kreunen samensmolten tot één hoogtepunt?

‘Kom, ik wil je iets laten zien,’ zegt Indie.

Langzaam komt Greg in beweging.

‘Oh, die heggenschaar mag hier blijven, hoor,’ vervolgt ze, zo ondeugend mogelijk. Heupwiegend loopt ze voor Greg uit, die haar achterna komt. Ze voelt zijn blik op haar billen branden. Kijk maar lekker, Greg… denkt ze. Nog even en je mag ze in je handen nemen. Ze moet glimlachen om zichzelf. Om hoe sexy en stout ze zich vandaag gedraagt, vastbesloten om hem te verleiden.

“Ze voelt zijn blik op haar billen branden. Kijk maar lekker, Greg… denkt ze. Nog even en je mag ze in je handen nemen.”

‘Deze kende je nog niet, hè? Een tuinman hoort natuurlijk alle plekjes van de tuin te kennen. Ook de geheime.’

Indie laat hem het verborgen prieeltje zien, waarin het wemelt van het groen en wilde bloemen.

‘Enneh…’ vervolgt ze, ‘ik had nog iets anders voor je in petto.’

Zachtjes trekt ze hem naar zich toe. Ze voelt de wilde klimop van de schutting tegen haar rug kriebelen. Dan tast ze met haar handen zijn kruis af.

‘Ik bedoel… deze hier… Die is de vorige keer wat aandacht tekort gekomen. En dat wil ik nu graag goedmaken.’

Indie richt haar blik op zijn kruis. Kijkt dan weer in Greg’s ogen. Ze ziet het plezier in zijn ogen opvlammen. Terwijl ze hem blijft aankijken, tast ze met haar handen zijn kruis af. Lekker, hij is al hard. Maar oh, ja, dit kan nog wel wat harder. Zonder haar blik van hem af te wenden, ritst ze de rits van zijn jeans open. Langzaam, terwijl ze met haar ogen de zijne doorboort. Ze hoort hoe Greg’s ademhaling iets versnelt.

‘Hier?’ vraagt Greg met zijn zware stem.

‘Ja, hier.’

Zelfverzekerd pakt ze zijn pik vast. Zijn geslacht klopt onder haar aanraking. Indie voelt hoe de spiertjes in haar kutje subtiel samentrekken, hoe ze hem nu al in zich wil voelen. Dan zakt ze door haar knieën, terwijl ze Greg’s boxer mee naar beneden trekt.

Ze likt haar lippen vochtig, buigt dan iets naar voren. Zijn pik staat fier overeind. Klaar voor haar mond. Ze trekt zijn voorhuid iets naar beneden, waardoor zijn eikel zich aan haar tentoonstelt. Als een knop in bloei. Toepasselijk, tuinman Greg. Zijn eikel is groot en glanzend. Met haar vochtige lippen omsluit ze zijn eikel. Alleen zijn eikel. Mmm, ja. Dan begint ze te likken.

“Ze likt haar lippen vochtig, buigt dan iets naar voren. Zijn pik staat fier overeind. Klaar voor haar mond.”

Hij wil meer. En zij ook. Ze neemt hem nu helemaal in haar mond, diep. Uit Greg’s mond ontsnapt een kreun.

Dan begint ze zijn hele pik te likken. Lange halen, vanaf de eikel, over zijn hele schacht.  Met haar warme, kleine handen omsluit ze zijn ballen. Zachtjes, maar stevig, houdt ze ze vast. Ze weet dat hij hier gek van wordt.

Ahh, hij is te groot om helemaal in haar mond te nemen, maar ze doet haar best. En fuck, wat wordt ze hier geil van. Van zijn mooie harde pik, zijn stevige ballen, zijn opgewonden kreunen. Ze weet dat ze kletsnat is nu. Al is ze dat stiekem al de hele dag. Tijdens het douchen vanochtend had ze zichzelf gevingerd. Ze was zo opgewonden dat ze binnen no-time was klaargekomen. Was het de zomer die in de lucht hing? Of kwam het door het feit dat ze wist dat ze Greg vandaag weer zou zien?

‘Ik wil je neuken, Indie. Kom hier.’

Ze dacht dat hij het nooit zou vragen. Wat een geil idee: dat hij zijn zaad voor haar bewaart, samen met haar wil komen.

Langzaam komt Indie omhoog. Gehaast maakt Greg de sluiting van haar jeans los, dan wrijft hij over haar kutje, verpakt in dunne kanten stof. Terwijl Indie hem begint te zoenen, duwt hij haar slipje opzij. Hij pakt haar been, slaat dat om zijn middel heen, en stoot dan, in één keer, bij haar naar binnen.

Fuck, hier was ze zo klaar voor. En zijn lul past perfect.

Ohhh! Zo te zien hebben ze bewonderaars. De gasten, dat jonge stel uit Parijs, uit kamer 12! Ze wist echt wel dat kamer 11 en 12 précies op dit stukje tuin uitkijken. Maar ze dacht dat die kamers al leeg waren. Niet, dus.

Terwijl Greg kijkt hoe zijn pik in en uit haar glijdt – mmm zijn stoten zijn zo lekker – ziet Indie hoe het stelletje zichtbaar geniet van wat er zich in het prieeltje afspeelt. Het Franse meisje is met zichzelf aan het spelen. Ze heeft een rood kanten slipje aan. Ohhh, ja… fuck, het meisje kijkt haar recht aan nu, terwijl haar vriend haar bh losmaakt en vervolgens zijn eigen kleren uittrekt. Zal hij… haar net zo lekker gaan nemen als Greg haar neemt?

“… het meisje kijkt haar recht aan nu, terwijl haar vriend haar bh losmaakt en vervolgens zijn eigen kleren uittrekt…”

Mmmm, ze ziet hoe de jongen zijn vriendin tegen de balkondeur drukt, haar blote volle borsten zien er supersexy uit… Ohhh, aan de mond van het meisje te zien wordt zij nu net zo lekker opgevuld als Indie zelf, mmm… Greg’s handen pakken haar heupen stevig vast en hij stoot steeds dieper in haar.

Dit moet hij ook zien.

Ze maakt zich van hem los en draait hem om, zodat hij tegen de klimop komt te staan. Omdat Indie ook wil blijven genieten van dit sexy Franse stelletje, duwt ze haar kont tegen Greg’s kruis.

‘Ik wil dat je me vanachter neemt’, kreunt Indie. ‘En…’ Ze houdt even stil… ‘Dat je ziet wat ik zie…’

‘Fuck, Indie… Je zei…’

‘Ssst’, beantwoordt ze hem. ‘Ik weet dat dit jou net zo opwindt als mij.’

Dan vult hij haar weer op. Diep.

‘Ahhh, zo ja. Je voelt zo heerlijk, Greg,’ kreunt Indie zachtjes, terwijl ze de geile blik van de Franse jongen in zich opneemt. Ze ziet hoe het meisje met haar volle borsten speelt. Uit haar mond lijken heerlijke kreunen te ontsnappen, terwijl ze haar blik geen seconde van Greg en Indie afwendt.

‘Ik ga zo komen, Indie,’ gromt Greg. ‘Je bent zo lekker. En zij daar ook. Fuck.’

Het duizelt Indie. De aanblik van dat geile Franse stelletje, de grote pik van Greg die van geen ophouden weet. Ze voelt haar orgasme opkomen. Langzaam maar onmiskenbaar. Alles trekt samen, de spiertjes in haar kutje, de spieren in haar benen, billen, het is… Een harde kreun ontsnapt uit haar mond, en dan voelt ze het: diepe stralen zaad, die Greg in haar spuit.

“Een harde kreun ontsnapt uit haar mond, en dan voelt ze het: diepe stralen zaad, die Greg in haar spuit.”

Als ze zich omdraait, kijkt Greg haar ondeugend aan. Ze voelt hoe een beetje warm zaad langzaam uit haar kutje sijpelt.

‘Je bent zo stout,’ zegt hij tegen haar. ‘En zo mooi. Ik zou willen dat je van mij alleen was, Indie.’

Huh? Zegt hij nou… dat hij haar wil? Haar, en niemand anders? Zijn uitspraak verwart Indie. Ze is niet op haar mond gevallen, maar weet plots niet wat ze hier op moet zeggen.

Ze probeert wat tijd te rekken en trekt nonchalant haar slipje op zijn plaats, en haar jeans omhoog.

‘Bedoel je… dat we exclusief… en alleen met elkaar… seks hebben?’ Er klinkt een onzekere toon in haar reactie door. Ze beseft het zich al te goed. Het idee… Zij, alleen met Greg. Samen. Een stelletje. Het bezorgt haar kriebels in haar buik.

Greg kijkt haar verlegen aan. Ze kan niet peilen wat er in hem omgaat nu. Hij geeft geen antwoord.

Dan herpakt ze zich. Ze kan Greg’s opmerking maar beter laten gaan, en gewoon genieten van wat ze wél met hem heeft: Hele Hete Seks.

Als Indie zich van hem wegdraait, ziet ze hoe het Franse meisje innig verstrengeld met haar lover op adem komt. Zo te zien is kamer 12 ook meer dan verzadigd.

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.794 keer bekeken

Geschreven door

Dit erotisch verhaal is geschreven door lezer Moijosi! In ‘Een weekendje weg’ gaan de hoofdpersoon en zijn partner naar een bed & breakfast, en de sauna mag natuurlijk niet ontbreken. Het stoute spelletje dat ze daar spelen, dat zul je zelf m…
23.794 keer bekeken