Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

52.267 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Hitte in het zwembad’

11 november 2022,

geschreven door

Dagdroom je wel eens dat er spontaan een intiem moment ontstaat tussen jou en een compleet vreemde op een willekeurige plek? Dat is precies waar dit verhaal van Dominique Jane over gaat! Na een lange werkdag gaat de hoofdpersoon naar het zwembad om baantjes te trekken en de dag van zich af te laten glijden. Maar dan loopt ze nietsvermoedend een wel heel sexy man tegen het lijf…

Geen zin om te lezen? ‘Hitte in het zwembad’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Hitte in het zwembad

Na een lange werkdag voel ik me vermoeid. Het is slecht weer, dus een ideale dag om te gaan zwemmen. Eenmaal in de kleedkamers van het zwembad kleed ik me om en loop in mijn badpak naar het zwembad. Onder de douche staat een leuke, goedgebouwde man. We lopen elkaar voorbij en kijken elkaar aan. Een vonk springt over. Ik lach en loop door naar het zwembad. De middelste baan is met lijnen afgezet voor de snelle zwemmers. Mijn baan. Ik ga het water in en zwem naar de snelle baan. Na een aantal baantjes zie ik hem naar dezelfde baan zwemmen. Om de aantal banen rust ik aan de zijkant en hij neemt nét wat extra tijd bij mij om vervolgens door te zwemmen. We hebben nog geen woord gewisseld, maar kijken elkaar iedere keer aan en delen een glimlach. Ik zwem 45 minuten en voel me weer fit, voldaan. Eenmaal uit het zwembad pak ik mijn shampoo en douchecrème in de kleedkamer en loop terug naar de douches. Ik kies voor een apart hokje. Even mijn tijd nemen na een lange werkdag.

“We hebben nog geen woord gewisseld, maar kijken elkaar iedere keer aan en delen een glimlach.”

Ik loop naar binnen en zet mijn shampoo en douchecrème op de grond. Als ik me omdraai en net de deur op het slot wil draaien, wordt de deur weer opengedaan. De knappe man staat voor me en loopt mijn douchehokje binnen. Hij sluit de deur achter zich. Hij kijkt me aan, maar zegt niks. Ik kijk hem aan en de vonken vliegen over. Mijn ademhaling versnelt, ik kijk naar zijn lichaam. Ik zie een bobbel in zijn zwembroek. Hij kijkt naar mijn lichaam en ziet mijn tepels door mijn badpak priemen. Hij loopt naar me toe en door de hitte die hij uitstraalt loop ik naar achteren. Ik sta inmiddels met mijn rug tegen de muur en hij plaatst zijn handen naast mijn hoofd. We staan met onze gezichten centimeters van elkaar verwijderd. Eindelijk spreekt hij. Hij zegt: ‘Ik wil je’.

“Hij knijpt in mijn borst en voelt met zijn duim aan de tepel die door mijn badpak heen priemt.”

Ik kijk hem aan met vuur in mijn ogen. Ik adem snel en kom dichter met mijn lippen naar zijn lippen. Ik kijk hem aan en we zoenen elkaar. Onze tongen verkennen elkaars mond. Hij bijt in mijn lip en drukt me tegen de muur aan met zijn lichaam. Met één hand pakt hij de achterkant van mijn nek beet en beweegt me in een scheve houding waar hij mijn mond kan nemen zoals hij dit wilt. Met zijn hand gaat hij naar mijn schouder en daarna mijn borst. Hij knijpt in mijn borst en voelt met zijn duim aan de tepel die door mijn badpak heen priemt. Ik ga met mijn handen langs zijn gespierde torso en pak zijn billen beet. Alles is gespierd aan hem. Buiten ons hokje staan andere mensen in de gezamenlijke douche te praten. Niemand heeft door dat wij hier met zijn tweeën zijn.

Nog steeds met één hand tegen de muur, gaat zijn andere hand naar mijn klit. Hij streelt mijn klit door mijn badpak heen. Ik geef een lichte kreun. Ik ga met mijn hand naar de voorkant van zijn zwembroek en haal zijn goed gevormde pik eruit. Ik wrijf met mijn vingertop over zijn kop en smeer een druppel voorvocht uit over zijn eikel. Ik neem zijn gehele lengte in mijn handen en neem hem steeds steviger vast. Hij schuift mijn badpak opzij, zodat mijn kutje helemaal vrij ligt voor zijn handen. Hij stopt een vinger naar binnen en voelt hoe nat ik ben. Al snel doet hij er een tweede vinger bij en wrijft met zijn duim over mijn clitoris. Ik wrijf zachtjes met één hand over zijn ballen en met de andere hand trek ik hem stevig af met lange halen. Hij spreekt nog een keer en zegt: ‘Ik ga je nemen’.

“Ik gehoorzaam hem en hitte blijft onder mijn huid sidderen.”

Hij pakt met beide handen mijn billen vast en pint me tegen de muur. Iets hoger dan dat ik was. Hij pakt zijn pik vast en zet hem voor mijn ingang. Hij drukt hard en ik neem zijn gehele pik in me. Eenmaal er helemaal in kreunt hij. Ik ben strak en merk dat hij geniet. We bewegen samen op zijn tempo. Eerst rustig, zodat ik kan wennen aan de houding en zijn grootte. Dan voert hij het tempo op. Mijn clitoris wordt ook gestimuleerd door de houding waarin hij me neemt. Ik zeg: ‘Ik ga zo komen’. Hij doet rustiger aan en zegt: ‘Je wacht nog heel even’. Ik gehoorzaam hem en hitte blijft onder mijn huid sidderen. Hij voert het tempo weer op en inmiddels stoot hij hard in me. Na een aantal harde stoten zegt hij eindelijk dat hij ook gaat komen. Na nog twee stoten komen we samen klaar. Doordat mijn vagina strak trekt bij iedere siddering, melk ik zijn pik helemaal uit tot er niks meer in zit.

Langzaam zet hij me neer en kust me liefkozend. We houden elkaar nog even vast. Hij kijkt me aan en lacht naar me en ik lach terug. Beiden zwaar ademend en bijkomend van wat er net is gebeurd. Na een tijdje elkaar vasthouden laat hij me los, trekt zijn zwembroek recht en kust me gedag. Hij opent het hokje en stapt naar buiten. Ik doe het hokje weer dicht en ga trillend van de adrenaline onder de douche staan om me af te spoelen.

6 reacties

 1. dat was een heerlijk verhaal, heb zoiets ook een keer meegemaakt maar dan in een paskamer, met een wel heel ondeugende collega die ik toevallig daar tegenkwam, en waar de vonken ook vanaf spatten, maar by the way dit was ook een heerlijk geil verhaal
  gr Lars

 2. Het verbaast mij dat de scores op deze verhalen op -m.i-heftig erotisch terrein zo hoog zijn terwijl uit veel onderzoeken blijkt dat de praktijk een duidelijk ander beeld geeft. Ofwel, ‘one-night’ geeft aan ongelukkig in de liefde te zijn. Echter, door tekort aan wederzijds geven en krijgen én onvoldoende communicatie door weinig tijd voor elkaar te nemen (Quality time) is het aantal scheidingen 1:3 tijdens de eerste scheidingsgolf(20-25jr), vans de overgeblevenen eveneens 1:3 (45-50jr) en van de derde golf (60+) ook 1:3. Door gebrek aan liefde en veel verlangen naar onevenredige lust ontstaat een ongelukkige relatie en vacuüm waar niemand (zeker kinderen niet) écht gelukkig van wordt.

 3. een gedicht:
  Dat is zeker ons bedoeling
  samen zoeken naar verkoeling
  om ons te bevrijden van de lust
  jou tong die mij heerlijk kust

  Al soppend voel je mijn handen jou lichaam strelen
  heerlijk hoe jij zo met mijn tepels kan spelen
  naar elkaars gevoelige plekjes zoekend
  mijn benen op jou heupen voelen we ons in ons element

  leunend tegen de muur , jou benen die het begeven,
  van extase trillend , lichaam staat te beven
  genieten wij van een heerlijke climax., puur
  met de stralen op ons lijven , blussen we het vuur

 4. Vond het een goed eerlijk seks verhaal goed geil ook
  goed voor mijn opvoeding en mijn contacten in de seks
  ben Single en ben erop klaar gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is bijna zomer en dat moet gevierd worden! En wat is nou leuker dan in een comfortabele stoel of ligbed, uiteraard met een ijskoud drankje in je hand, jezelf lekker te verliezen in een heerlijk erotisch verhaal? Ben jij goed in schrijven en gun j…
1.334 keer bekeken