Erotisch verhaal – ‘Afscheidsseks?’

20 augustus 2021

Het hoofdpersonage uit het volgende verhaal staat op het punt om afscheid te nemen van haar vriendje Lars. Ze hebben altijd gezellig gehad, maar ze verschillen maar ze zijn eigenlijk te verschillend van elkaar om het ook op de lange termijn goed te laten werken.Terwijl ze op haar telefoon nog wat oude foto’s aan het bekijken is, krijgt ze ineens een appje van Lars of ze wil afspreken…

Geen zin om te lezen? ‘Afscheidsseks?’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Afscheidsseks?

Ik kende Lars nu een half jaar. We hadden het echt gezellig samen. Maar we verschilden teveel in heel veel opzichten. Woensdag heb ik er een punt achter gezet. Had zelf niet gedacht dat ik het er zo moeilijk mee zou hebben. Maar ja, mannen loslaten is nou eenmaal niet mijn sterkste kant. Zeker niet zo’n lieverd als Lars. Terwijl ik op mijn telefoon foto’s aan het kijken ben van ons laatste weekendje samen zie ik een berichtje van Lars binnen komen.

“Heb je zin om zaterdag te komen eten” schrijft hij. “Zo ja, trek wat leuks aan. Bijvoorbeeld dat jurkje wat je aanhad toen ik bij je langskwam een poos geleden. Ik denk dat je wel weet over welk jurkje ik het heb.”
Mijn hart maakt een sprongetje en ik voel een opgewonden gevoel onder in mijn buik. Is dit verstandig om te doen vraag ik mijzelf af. Verstandig nee, dat zal het niet zijn. Maar heb ik er zin in? Terwijl ik het in mij hoofd nog aan het afwegen ben. Typ ik een berichtje terug. “Graag, leuk! Fijn om je nog even te spreken. Ik ben om 19.00 uur bij je. Tot zaterdag!

“Verstandig nee, dat zal het niet zijn. Maar heb ik er zin in? Terwijl ik het in mij hoofd nog aan het afwegen ben. Typ ik een berichtje terug. “Graag, leuk!””

Het zal het niet makkelijker maken Lars los te laten. Maar om hem nu meteen al nooit meer te zien lijkt me vreselijk. Het zal op afscheidsseks uitdraaien, hij vraagt niet voor niets of ik wat leuks aantrek. Ik weet natuurlijk precies welk jurkje hij bedoelt en wat ik daar onder aan had. En ga in gedacht even terug naar de liefdevolle vijpartij die we toen hadden.
Lars komt uit een lange relatie en was op seks gebied weinig gewend. Hij genoot ervan als ik mijn best voor hem deed en me in sexy lingerie hulde. . En ik vind het fijn te zien als een man geniet van een leuke outfit. Ik voel me altijd erg sexy in lingerie. En voor mij is het voorspel tijdens het aankleden al gestart.

In het begin dacht ik dat hij zich er ongemakkelijk bij voelde, maar al snel liet hij me merken dat hij er enorm opgewonden van werd. Hij was telkens weer verbaasd te zien hoezeer ik van zijn handen op mijn lijf genoot. In het begin als hij me likte op mijn natte zachte plekje vroeg hij weleens; “Moet ik stoppen?” Stoppen? Ben je gek doorgaan en dan duwde ik zijn hoofd weer tussen mijn benen en kwam heerlijk klaar op zijn tong. “Wauw” zei hij, “je geniet er echt van he. Je maakt me bloedgeil zo.” Dat wond mij weer op en zo gingen we voor een tweede ronde waarbij we allebei voldoende aan onze trekken kwamen.

“Stoppen? Ben je gek doorgaan en dan duwde ik zijn hoofd weer tussen mijn benen en kwam heerlijk klaar op zijn tong.”

Een paar dagen later is het zover. Terwijl ik me onder de douche uitgebreid insop. Het schuim over mijn volle gevoelig borsten uitsmeer, stel ik me voor wat me die avond staat te wachten. Lars zal zijn kookkunsten weer uit de kast halen en bij een heerlijk rood wijntje bij kaarslicht zullen we blikken naar elkaar toewerpen waaruit blijkt dat we zin hebben in elkaar. Krijg nu al zin in zijn warme zachte handen die langzaam over mijn lijf elk plekje zullen strelen. Hij is zo lief en geduldig en zal mij altijd voorzichtig stapje voor stapje in de stemming brengen. Steeds weer checkend of ik wel verder wil gaan en of ik het wel fijn vind. Terwijl mijn hand richting mijn poesje gaat besef ik me dat ik moet opschieten.

Snel zet ik de douche uit. Tijd om me aan te kleden. Heb zin om naar Lars te gaan voor onze laatste vrijpartij.
Het jurkje hangt al klaar. Maar ik begin met de lingerie met de ragfijne kousen die ik met jarretels aan mijn body vastmaak. De kousen alleen al maken dat ik lichtelijk opgewonden word.

Mijn haar en make-up nog wat bijwerken en een half uurtje later zit ik in de auto. Bij het stoplicht staat een vrachtwagen naast me. De chauffeur kijkt naar mijn benen. Mijn jurkje is een beetje omhoog gekropen en de kanten rand van mijn kous is zichtbaar. Ik wrijf even over mijn been en kijk de chauffeur ondeugend aan. Zijn mond valt een beetje open. Het stoplicht springt op groen en ik geef de chauffeur een knipoog en geef gas. Ik glimlach en denk; ik zie er vast goed uit aan zijn reactie te zien. Zijn vrouw zal vanavond ook wel aan haar trekken komen.

“Bij het stoplicht staat een vrachtwagen naast me. De chauffeur kijkt naar mijn benen. Mijn jurkje is een beetje omhoog gekropen en de kanten rand van mijn kous is zichtbaar.”

Bij Lars aangekomen zucht ik even diep en stap elegant uit de auto. Ik sta wat onstevig op mijn hoge hakken te wachten tot Lars open doet. Als de deur open gaat, denk ik heel even waar ben ik mee bezig. Tot Lars zijn ogen langzaam over mijn hele lichaam gaan en ik vergeet waarom ik twijfelde. De begeerte in zijn ogen doen mij bijna door mijn knieën zakken.
Eenmaal binnen wil ik gaan zitten maar Lars houdt me tegen en drukt zijn lijf tegen me aan. Hij kust me heel intens en zijn handen glijden over mijn rug richting mijn billen. “Fijn dat je er bent” zegt hij met een schorre stem. Zijn hand gaat al snel onder mijn jurkje en streelt mijn blote billen. Ik voel zijn erectie groeien in zijn broek. En ik hoor hem kreunen. Met zijn lichaam duwt hij me richting zijn slaapkamer. Is dit Lars? De lieve voorzichtige, zachtaardige Lars? Hij legt me op bed en vraagt zacht schor in mijn oor of ik hem vertrouw. De blik in zijn ogen en zijn vastberadenheid zorgen dat ik ja zeg.

Blijf liggen zegt hij. Hij loopt terug naar de woonkamer en ik hoor ‘m in een kast rommelen. Hij legt iets naast het bed en trekt voorzichtig mijn hakken uit. Vervolgens trekt hij mijn jurkje over mijn hoofd. Daar lig ik dan in mijn lingerie op bed. Het volgende ogenblik pakt hij een zwart lint en doet het om mijn ogen en knoopt het achter mijn hoofd strak vast. Met een touw bind hij mijn ene pols vast aan zijn spijlenbed. Even later mijn andere pols. Er zit een kracht en vastberadenheid achter zijn handelingen waar ik ontzettend opgewonden van word. “Ik kom zo terug zegt hij. Niet weglopen!”

“Daar lig ik dan in mijn lingerie op bed. Het volgende ogenblik pakt hij een zwart lint en doet het om mijn ogen en knoopt het achter mijn hoofd strak vast.”

Ik voel een glimlach op mijn gezicht. Wat is dit geil. Even later voel ik zijn handen overal. Over mijn benen, mijn heupen. Vlak langs mijn venusheuvel richting mijn borsten. Hij trekt mijn body iets naar beneden en ik voel mijn borsten naar buiten springen. Er beland een koude klodder op mijn borst en zijn handen glibberen over mijn lijf. Hij trek de body verder naar beneden en masseert mijn buik. Zijn duim glijdt af en toe gevaarlijk dicht naar mijn schaamlippen. Ik voel me ontzettend nat worden en lig te kronkelen onder zijn handen.

Ineens zijn zijn handen weer weg en hoor m weer de kamer uitlopen. O, wat is hij toch lekker. Ik zie hem voor me met zijn slanke sportieve lijf gehuld in een strak shirt en een goed passende spijkerbroek. Hoewel ik nu zo het vermoeden heb dat hij op een bepaalde plek wat strak zit. Terwijl ik fantaseer over wat er verder gaat gebeuren voel ik hem met zijn lijf boven me hangen. Zijn nog in spijkerbroek gehulde knie zet hij tussen mijn benen. Ik voelde de stoere stof tegen mijn in zacht lingerie gehulde poesje. Dat contrast vind ik altijd zo opwindend. Met zijn mond raakt hij mijn tepel. Oeh koud, er zit een ijsklontje in zijn mond. Van mijn ene tepel gaat hij naar de andere en vervolgens over mijn buik richting mijn vagina. De kou doet beetje pijn maar is zo lekker. Hij teast me en ik wil dat hij mijn natte kutje aanraakt. “Nog niet ”zegt hij.

“Van mijn ene tepel gaat hij naar de andere en vervolgens over mijn buik richting mijn vagina. De kou doet beetje pijn maar is zo lekker.”

Ik hoor dat hij zijn kleren uittrekt. Doe je mond open beveelt hij. Terwijl ik verwacht dat hij het ijsklontje in mijn mond laat glijden voel ik iets heel anders. Hij stopt zijn stijve pik in mijn mond. Mijn god, waar was deze Lars al die tijd?
Mijn mond is droog van de opwinding. Dus het pijpen gaat niet heel soepel. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en geeft me een hele natte lange tongzoen. Het speeksel in mijn mond zorgt dat ik ‘m daarna goed kan pijpen. O wat heerlijk. Ik kan Lars niet zien maar aan zijn gehijg en gekreun te horen bevalt het hem goed. Ik proef al wat vocht en hij haalt snel zijn pik terug. Ineens hoor ik een zoemgeluidje. En er trilt iets tegen mijn tepel. Ik geef een kreetje. Mijn andere tepel komt ook aan de beurt. Daarna trekt Lars mijn slipje opzij en laat dat heerlijke apparaat over mijn lipjes gaan. Samen met het vloeibare spul is het een ervaring die ik nog niet eerder heb gevoeld. Zijn hoofd gaat richting mijn inmiddels enorm geile kutje. Hij likt over mijn klitje terwijl dat apparaat tussen mijn lippen glijdt. Mijn eerste orgasme komt heel snel maar Lars gaat onverstoorbaar verder met waar hij mee bezig was. Het is zo gevoelig dus ik roep, “ stop alsjeblieft.” “Nu ben ik de baas” zegt Lars. Maar hij gunt me toch even rust. Hij knoopt mijn handen los van het bed. En zegt dat ik me moet omdraaien en op mijn knieën moet gaan zitten. Ik doe wat hij zegt. Ik zit op mijn knieën op zijn bed. En ik hoor dat hij achter me staat. Het idee dat hij me bekijkt maakt me bloedgeil.

Hij speelt met mijn kutje en stopt dat ding in me. Terwijl dat ding zijn werk doet pakt hij me met 2 handen bij mijn heupen. “Wat een heerlijk geil wijf ben je toch” zegt hij. Ik krijg een flinke klap op mijn kont en de kreet die ik daarbij slaak doet hem de handeling nog een keer herhalen. Jeetje wat lekker roep ik. Een volgende pets heb ik al te pakken. Mijn bil gloeit. Hij haalt het apparaat er weer uit en spuit een klodder op mijn kont. Met zijn hand smeert hij die uit en haalt zijn hand nog even tussen mijn benen door. Niet veel later stoot hij zijn pik diep in me. En even later voel ik een sensatie die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Dat roep ik dus ook. En vraag hem wat hij doet. De dildo en zijn stijve lul zitten beide in mijn strakke kutje. Met zijn duim masseert hij mijn kontgaatje. Het geil loopt langs mijn benen. Ik kan niet meer. Ik vraag of mijn oogdoek af mag. Hij trekt ‘m los en draait me om. Wijdbeens lig ik voor hem. Hij likt me nogmaals naar een orgasme voordat hij me heerlijk neukt. Niet veel later spuit hij zijn heerlijke zaad over mijn buik. En komt op me liggen. “Lekker?” vraagt hij. Ik kan alleen maar knikken. Ondertussen bekijk ik het heerlijke apparaat wat hij heeft gebruikt. Die kende ik nog niet.

“Met zijn duim masseert hij mijn kontgaatje. Het geil loopt langs mijn benen. Ik kan niet meer.”

“Je mag ‘m wel even uitproberen hoor”zegt Lars. Dat laat ik me niet nog een keer zeggen en voorzichtig speel ik er mee. “Ik wil dat je jezelf een orgasme bezorgd met dat ding” zegt Lars “terwijl ik toekijk”. Ineens word ik een beetje verlegen.” Vind ik geil” zegt hij. Ik laat mijn schaamte gaan en doe wat hij vraagt. O wat lekker. Lars kijkt toe terwijl ik voor de derde keer kom. Ik zie zijn erectie groeien en hij neukt me nog een keer. Ik weet echt niet wat me overkomt. Is dit de verlegen onervaren Lars die het liefst seks heeft met het licht uit.

Terwijl hij in me klaarkomt vraagt hij. “Wil je er echt een punt achter zetten?”

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

2 reacties op Erotisch verhaal - 'Afscheidsseks?'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid